Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyurga82
tag
Az LG-nekvan olyan készüléke, ami valos 200 Hz-es panellal van szerelve?
-
Sznómen
tag
válasz clyvejhamma #24041 üzenetére
Igen, ezek kifagyhatnak az alacsony ram miatt. Amit ajánlanék, van egy USB port Apps felirattal. Azt a portot akkor használja a TV, ha betelt az alkalmazások tárhelye, tehát ebben az esetben kibővíthető a memória. Más kérdés hogy böngészésnél használja-e azt a tárhelyet. Majd lehet tesztelem, mert nálam is bajos ha sokat böngészek, de ezért is fontos nem összekeverni egy mozzillát meg a tv böngészöjét
Ja és sütiket elözményeket törölni.McReay
Eddig még nem tapasztaltam a hibát, amit leállítottam maradt is úgy... eddig.32LS570S
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
válasz Giovanny #24043 üzenetére
Nos,felhívtam az LG szervizt,a válasz: Youtube váltott HTML5 -re és emiatt vannak ezek a mem.panaszok,tehát software-es "hiba" van a háttérben.Azt mondták hogy ha a smart tartalmon keresztül belépek a youtube-ra,akkor nincs gond,elmondásuk szerint ők is jeleztek a gyártó felé a hibajelenséget és reménykednek hogy javítva lesz....
P.S. egyébként nagyon sok panaszuk érkezett
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
-
Giovanny
őstag
válasz clyvejhamma #24041 üzenetére
Olvastam hogy vannak itt páran akiknek problémái vannak a memóriával,én felhívom a szervizt és megkérdezem,kíváncsi leszek mit mondanak.....
-
McReay
aktív tag
Meg tudná mondani nekem valaki , hogy az egy szoftverhiba vagy ilyen "okosak" az LG-nél, hogy ilyet megcsináltak:
Elkezdek lejátszani pendrive-ról egy filmet, néha közbe jön 1-2 dolog és ilyenkor megállítom, eddig nincs semmilyen gond, viszont, ha eltelik 10-15 perc akkor a film automatikusan tovább megy...?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,LG 47LM669S tv panaszkodik a kevés memóriára böngészés közben, illetve semmilyen videót nem tudok elindítani a youtube-on, megtettem mindent amit tudtam de semmi nem segít, kevés a memória és kilép a böngésző mindig a vége....
-
OldMike
őstag
Nekem az LG Electronics Magyar-nál azt mondták, hogy náluk csak az a készülék garanciális, amelyiknek a dobozán a sok vonalkódos típusadat-címkén kívül van egy másik címke is, rajta a forgalmazó LG Electronics Magyar felirattal. Az LG-s garifüzet jellegzetes azonosítóiról is írtam már, de Te olyat nem is kaptál.
42LM660S
-
törölt tag
LM620S szériában kikapcsolhatók a képjavító fícsörök?
-
törölt tag
válasz Mirman #24034 üzenetére
Nézési távolság a képátlót 'befolyásolhatja.' Ha túl messziről nézed a kisebb tévét, akkor nem látsz minden képpontot. Itt van egy táblázat. E szerint neked ~2 méterre 50 col lenne ideális full hd esetén.
Ha konzolt akarsz rákötni akkor szerintem kisebb is jó mert a játékok max 720p-ben futnak. PS4/Box One-ra ez nem érvényes. -
Krisinto
őstag
Üdv!
PCMCIA slot mire szolgál a tv-n?
tudom, hogy vannak olyan wifi kártyák, amiket be lehet illeszteni. ez azért van benne? -
Mirman
őstag
Sziasztok mivel a tévés topikban nem kaptam választ ezért be írom ide is. Melyek most a best buy tévék alsó illetve közép kategóriában ? Keretet direkt nem írok mert kíváncsi vagyok hogy kategóriánként mi éri meg a legjobban. PC-vel és konzollal lenne összekötve, a 3D nem izgat és a smart funkciók sem. Kb olyan 2 méterről lenne használva. Előre köszönöm.
-
zero977
tag
FYI
LG 42LS3400 péntektől akciós a Tescoban , 109 990 ft
-
Plebi
senior tag
Először is hívd fel az LG ügyfélszolgálatát ott készségesen segítenek a garanciával kapcsolatban. Nekem ők azt mondták, hogy a TV mellé járó, (eddig mind a két tv dobozán oldalt volt) ragasztott fólia tasakban lévő pár lapos teljesen magyar nyelvű gari papír ami érvényes hozzájuk, feltéve, ha rajta, mint importőr az LG Electronics Magyar Kft. szerepel.
Online vásárlás esetén 8 nap amíg elállhatsz a vásárlástól, bolti vétel esetén 3 munkanap.
albgab: Mást úgy sem tudsz tenni, az első dolga a TV-nek az lesz, persze, ha hálózatra dugod, hogy talált frissítést, telepíteni szeretné. Amint megvagy vele, még egyet leszed, aztán nekem a youtube-hoz is leszedett még egyet.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
albgab
aktív tag
Hali!
Lm620-s tv ma jön meg. Mielőtt bármit elkezdenék frissítsek rajta szoftvert?Köszi
-
Laca0
addikt
-
tomimidi
tag
válasz shteer #24022 üzenetére
Köszi. Azt esetleg megadnád, hogy melyik szoftver van a készüléken? Nálam 04.40.23
De ennek a szoftvernek más "betegségei" is vannak ami korábban nem volt. Itt nem a képarány váltási problémára gondolok mert az korábban is megvolt. Hanem pld. nyomsz egy szoftverfrissítés keresést. Azonnal látod ha van, ha nincs leállítod, hogy ne nézze végig a TS-eket egyenként. Na most, ha innen kilépsz vissza TV élőképre, akkor időnként kiírja, hogy "Csak adat". Bármit nyomhatsz nem segít! Műsorváltás sem! Kikapcs és vissza oldja meg a problémát.
Más is le tudná esetleg tesztelni a képarány váltást és a frissítés keresésnél jelzett problémát LM660-on? Nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Cselo
csendes tag
Szia,
én épp 47lm620s vásárlás után vagyok, nem kaptam hozzá kis garanciafüzetet, csak a kézikönyvhöz járó garancia lett kitöltve, de ez is teljesen hivatalosnak tűnik. (le van benne írva, hogy ilyen olyan rendeletek alapján 2 év gari van) Namármost: hiba esetén nem fordulhatok az LG szervízhez, csak a bolthoz ahol vettem? És ha az megszűnik, akkor bukta az egész???
Van lehetőség "visszacsinálni" a vásárlást?
Köszönöm előre is!
-
tomimidi
tag
Esetleg van bennfentes, aki tud arról infót adni, hogy valaha elérhető lesz még a csatornamentés funkció LM sorozatban? Vagy örökre csak ígéret marad? nem hiszem, hogy annyira bonyesz lenne. Egy ilyen alap funkciót csak a többi gyártó programozói tudják megoldni? Vicc lenne...
Más:
Digit tv műsort nézek LM660 készüléken. Több csatornán is időként képarányt váltanak. A 4:3 és 16:9 mód váltása között 1mp-re szétesik és megmerevedik a kép. Roppantul bosszantó. Más is tapasztalja? -
OldMike
őstag
-
törölt tag
LM620 szériának jó hangja van? Most nézem, hogy nincs rajta fejhallgató kimenet, így nem tudnám rákötni a micro hifimre.
-
Laca0
addikt
válasz Tibcsi32 #24013 üzenetére
Nálam sincs mindig játékgép üzemmódban, csak akkor váltok át, ha nagyon zavaró a kép. Egyébként felhasználói egyéni módban van, kikapcsolt truemotion-el. Nincs az a film, műsor, amit tudnánk tm-el nézni, annyira zavar minket...
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Sznómen
tag
válasz DaemonX #23969 üzenetére
Azt fontos tudnod, hogy az idei LA660hoz egy táv jár a hangérzékelős Magic Remote, illetve kapott egy hátso "mélynyomot" is a TV, plusz egy pár DP(dualplay) szemcsiket adnak, dioptriára csiptethetős(lm660 és társai) helyett. A bevilágítás nem hinném hogy mindegyiken előjönne. Ha nagyon zavaro akkor gariztatni kell mindenképp. Mint tv design-re ez még nem egyenlő a tavalyi 660-al. Azt inkább az idei 690-el célszerubb hasonlitgatni.
A 3D kamera hát nem nagy izé, de családi eseményeket megörökiteni 3D-ben böven elég. A 0%THM meg annyira nem tré, csak be kell tartani és perkálni kell rendesen. Ha találsz még LM szériát, akkor vedd azt, mert annyival nem nyújt többet az LA. -
Tibcsi32
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok mert olvastam hogy többen is találkoztatok a "piszkos képernyő" jelenséggel főleg focimeccs és f1 közvetítés alatt! Korábban én is írtam hogy az én 47LM620 készülékem is szenved ettől! Nagyon sok képbeállítást kipróbáltam hátha eltűnik,de azt kell mondjam szerintem ez csupán képbeállítással nem múlik el viszont lehet valamilyen szinten csökkenteni! Szóval sok állítgatás és utána olvasás után én az LM 620 ra így találtam számomra legjobbnak a képbeállításokat! Szerintem minden műsorra tökéletes,gyönyörűek az sd felbontású műsorok,filmek,sport közvetítés stb,sőt hd és 3d hez is ezeket használom!! tré home tányéros előfizum van! A Laca által favorizált játékgép üzemmód nekem nem jött be,persze szerintem minden készülék más és más! Szóval itt vannak a beállításaim ha gondoljátok próbáljátok ki és írjátok meg észrevételeiteket!
Energiatakarékos: ki
üzemmód: mozi(felhasználói)
háttérfény: 16
kontraszt: 95
fényerő 55
képélesség 22
színtelítettség 60
árnyalat 0Spec beállítások
dinamikus kontraszt ki
szuper felbontás ki
színskála normál
élkiemelő ki
színszűrő ki
gamma 2.2fehéregyensúly:
színhőm. közepes
módszer 2 pontos
minta külső
pont magas
piros,zöld,kék 0,0,0,zajcsökkentés ki
mpeg zajcsökkentés ki
valósághű mozi ki
trumotion felhasználó, de judder 2Jó éjt mindenkinek!!!!
-
shteer
titán
nem az elmosódás. bemeneti késleltetés:
Szakmai berkekben az input lagként emlegetett bemeneti késleltetés a monitorok esetében nem más, mint a grafikus kártyáról kiküldött jel és annak megjelenése között eltelt feldolgozási idő.[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
ezozo
tag
válasz i3odnar #24007 üzenetére
Hali,de van xbox360-am,az input lagra gondolsz meg hogy van e elmosódás pörgős játékoknál,szerintem tökéletes,semmi zavarót nem vettem észre,még közelről sem látok szembetűnő hibát,az előző tévém egy 37LE5300 volt,és már azon sem volt zavaró képprobléma,ezen meg pláne,2ms a válaszidő,meg egy csomó Hz
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
olahjana
tag
válasz albgab #24005 üzenetére
620 egyértelműen. bár 40 ezer a diffi köztük, akkor meg már miért ne lenne okos, meg 3d meg DTS?
bár a smart rész nekem kuka, de ha már kiadok ennyi pénzt akkor legyem már mindent játszó 3D
haladni kell a korral.
nem sokat használom a 3D-t sem. csak ha valami jó kijön.de így is a normálisabb panel van benne
szerintem egy TV-t 5-10 évre veszel jobb esetben és egyszeri kiadás.[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
erre a truemotionos kérdésre valaki?
-
Plebi
senior tag
Szia!
Még TV vásárlás előtt beszéltem az LG ügyfélszolgálatával garancia miatt. Ami biztos, hogy a hivatalosan forgalmazott LG tv-k mellé 2 év gari jár. A hivatalos garancia (ami LG-hez szól) feltétele, hogy teljesen magyar nyelvű, kis méretű, pár lapos, LG Electronics Magyarország Kft (erre most nem emlékszem pontosan) az importőr rajta. Ezek teljesülése esetén él a hivatalos, 32 col feletti tévékre érvényes, háztól-házik garancia.
albgab: 47LM620S-t vettem nemrég. Teljesen meg vagyok vele elégedve, szerintem, ha jó áron jutsz hozzá és a keretbe is beleférsz, ne gondolkodj kisebben, mert csak meg fogod bánni. Ahogyan már mások is említették, én is 32-ről váltottam és bazi nagy. Van a családban 42LM620S láthatóan kisebb.
Nézz szét a helyi tesco-kban, én 80km-re mentem el érte, mert 180 náluk, hivatalos magyar garival. Igaz ezek már sokat állt kiállított darabok, de a 2 év gari megvan rájuk, szóval nem probléma.
Én esetemben valami fix részlet "beleégett" a képbe, már egyre halványabb, remélem el is tűnik, ha nem, jönnek érte....
Médialejátszója jó, van olyan jó eddig mint a Samsungomé, Plex egyszerűen szuper, 3D-s ts-t szó nélkül vitte. Ipadről kezelni megint nagyon hálás. Több dolog szokás kérdése, át kell állni egy samsung után, főleg a smart rendszer miatt. Kézikönyve nagyon kevés infót ad, de már lassan teljesen belakom. Kezelése is egyre egyértelműbb.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
törölt tag
Sziasztok!
32LM620S input lagja mennyire alkalmas játékra? HDMI-vel kötném laptophoz/PS3-hoz, utóbbival való együttműködése lenne fontosabb.
Aqua mennyire számít megbízható boltnak?
Jól tudom, hogy ez a készülék interpolálással állítja elő a 100Hz-et?UPC oldalán ránéztem a Mediacard kompatibilitásra, ott 32LM620S-ZE-t ír, ez mi? LG honlapján se találtam ZE változatot.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.