- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszura
csendes tag
Sziasztok!!Szerintetek mennyi a reális eladási ára ennek az Lg tv-nek??
Jó állapotban van 2012 májusában lett vásárolva!!
Köszi előre is!!
[link][ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok. LG 42LB5500 megér most 80k-t? Semmi extra nem kell csak a hálóba Tv-nek. Néha usb-ről sorozat, film. Elég kecsegtető az ára. Milyen a képe?
-
blakey
titán
válasz
Lacielvtárs #57042 üzenetére
Plex-szel menni fog, miért nem telepíted? A tv-den elérhető és az egyik legjobb DLNA kliens/lejátszó. Nem kell semmit csinálnod, borítód is lesz és minden platformon működik, stb.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Stevenstyle #57039 üzenetére
+1, nálam sem megy ha a LG saját progiját használok és wi-fin megy a film, viszont én úgy szoktam megoldani hogy az mkvmerge (ha jól emlékszem) progival kiszedem az eredeti hangsávot az mkv-ből és így egyértelműen LAN esetén csak magyar hanggal indul a film
-
blakey
titán
válasz
Stevenstyle #57039 üzenetére
Plex-szel működik a hangsávváltás ill. Serviioval is elindítható a megfelelő hang vagy felirat.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok egy UHD TV-re. 50" re gondoltam, max 55". Elsősorban LG, mivel össze akarom kötni egy LG hangprojival, és van lehetőség optikai kábelen történő automatikus felélesztésre (bár most Samu TV-m van, amivel meg vagyok elégedve).
Szóval alapvetően a megfelelő képminőségen kívül 2 elvárásom van: LAN csatlakozási lehetőség, illetve , ami hab lenne a tortán, hogy tudjon hálózaton keresztüli lejátszásnál hangsávot váltani. Nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges e? Egy NASról érem el a filmeket minidlna-n keresztül, de van PLEX is.
Köszönöm a tanácsokat előre is! -
Shingen
addikt
válasz
ilyenezalaci #57034 üzenetére
Ennyi...........
Meg lett oldva.(#57022) lukgab Biztos király lehet GTA-zni egy 55" Tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz
Pampipapi #56785 üzenetére
55lb650v digi tv hd csatornái brutálisak.
Ips panel van benne.
Hiba eddig nincs,remélem nem is lesz.
LG AN-MR500 Magic Motion távirányító tökéletesen megy és nem kell külön vevő egység hozzá.
Esetleg akinek ilyen tvje van égy kép beállitási paramétereket leírhatna.Mert van amit azt sem tudom mit jelent. -
ilyenezalaci
tag
A 679-nek a hátulja és a talp hátsó fele is fehér, ami oldalról is látszik. Ez sok embernek kizáró ok. Nekem is ilyen van, mikor vettem, csak ebben a színben volt egy elfekvő darab. A párom viszont nagyon ki volt akadva a fehér szín miatt, mert a bútorok sötétek. Az lett a vége, hogy falra került, így ugye nincs talpa sem.
-
*H*
aktív tag
válasz
kelepce #57031 üzenetére
Ez más típusnál is, illetve a főoldalon a támogatás/súgótár alatt is megtalálható a LED Tv-k alatt. Egy általános FAQ. Nem az újabb 2.0-ás verzióra való frissítést szemlélteti, hanem megmutatja, hogyan kell a menüben megtalálni az update lehetőséget (WebOS 2.0 alatt).
-
kelepce
tag
Valami megindult? Az LG 55UB850V magyar oldalán a Terméktámogatás/súgótárba tegnap felkerült az áttérés leírása a webOS2.0-re.
-
-
lafaty80
addikt
válasz
Stevenstyle #57027 üzenetére
Tudtam hogy valamit kihagytam, de pótoltam közben
De igazából ott sem találtam volna a kérdésemre választ
Komolyan csak a szín?
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
42" méretben a jelöltjeim lb670,lb671,lb679, de most melyiket, edigital-nál az ár ugyanannyi a 3 tv-re, lg oldalán meg nem igazán találtam (csak olyan sorokat, ahol az egyiknál ki volt valami töltve a másiknál meg nem)
Szerintetek? Köszi
-
lukgab
tag
válasz
ativga #57020 üzenetére
Mit akarsz és milyen messziről szeretnél játszani rajta? Itt olvashatsz róla dolgokat:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_56183-56183.html
A SMART funkció szerintem top1, míg a 3D filmeknél nálam mindenki azt mondta, hogy ez sokkal-sokkal jobb mint az aktív megoldás és hogy ilyen távolságból vagyis inkább közelségből jobb mint a moziban. Én ha nem 55ub850V-t vettem volna akkor 55LB731V ra esik a választásom, ott jobb volt papíron az input lag, most még sem volt gondom egy GTAV el, csak az, hogy 65fps helyett ( FHD ) 35fps em lett ( 4K ). Vagyis picit visszavettem a grafból, hogy legyen 45fps és onnantól ki sem akarod kapcsolni.
Az esti juve-real meccsnél senki sem panaszkodott a SPORT1HD adásra
A meccs vége fele tettem át SPORT módba, majd kb. 1 perc múlva vissza Eredeti kép beállításra.
Ez úgy jó, ahogy kitalálták. A sima adásoknál a régi samu FHD tv vs új 4k lg tv hozza nálam ugyanazt a szintet kép minőségre, de még is valahogy más. Ha egymás mellé tudnám tenni a két TVmet, akkor is a 37 vs 55 col különbség miatt én szívesebben nézném az 55 ösön az adásokat, még ha szemre jobbnak is tűnik 37 colon az FHD. Viszont 5 perc nézés után szerintem mind1 hogy 4K vagy FHD felbontásról nézed az SD adást.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz
ativga #57020 üzenetére
49 UB 850 van nekünk.
Nem hd adás képe nem szép annyira,de azért nem csúnya. Ide már nagyon kell a hd adás.Ki lehet-e kapcsolni a 4K felkonvertálást?
Hogy lehetne? A felbontás azt jelenti,hogy annyi pixel. Ha full hd-ra leveszed, akkor a kép felét jelenítené meg kb tömörítve.
A felkonvertált 4K szebb képet ad, mint a HD?
Valós hd képnél sehogy nem ad szebb képet a felkonvertált.A HD 3D-s filmeket felkonvertálja 4K-ra? Ilyenkor a 2160 sort felezi meg vizszintesen? Vagyis a 3D FHD-ben nézhető?
Mindent fel kell konvertálnia, mert az a tv felbontása.
A 4k 3d lenne felezve full hd közeliben nézhető,de 4k 3d nincs még.Annak éri meg ez, aki javarészt hd adásokat néz, full hd filmeket ( jó minőségűt ).
Van amúgy géped a 4k-hoz? Mert itt szintén nem úgy megy,hogy leveszem a felbontást, mert akkor a 49"-ból lesz 20. 4k-ra vga gtx 970 a minimum kb.
-
ativga
csendes tag
Sziasztok!
CRT-ről váltanék, 13 éves....
Kb. 250 ezer Ft a keret, min. 49" az igény.
Smart funkciók, 3D legyen, de 3D nem alapvető.
Filmnézésre esetleg némi PC-s játékra lenne használva, ne legyen elmosódott a kép a gyors mozgásoknál, sportműsor, vagy játék közben.
lb671v, lb730v, ub850v ezeket nézegettem.
Melyiket ajánlanátok, vagy esetleg másik típust?
UB850v tulajoktól kérdezem, hogy a digitális, de nem HD adások képe tényleg rosszabb, mint a HD TV-ken?
Ki lehet-e kapcsolni a 4K felkonvertálást?
A felkonvertált 4K szebb képet ad, mint a HD?
A HD 3D-s filmeket felkonvertálja 4K-ra? Ilyenkor a 2160 sort felezi meg vizszintesen? Vagyis a 3D FHD-ben nézhető?Köszi!
-
japy
őstag
Segítség! Ha megnyomom az infó gombot a jobb sarokban egy wi-fi-hez hasonló ikon is megjelenik amit nem tudok értelmezni,hogy mi a jelentése. LG 32LB5610 .
-
Balázs1621
senior tag
válasz
nightshadow #57008 üzenetére
Reméljük a legjobbakat! A sebességgel kellene valamit kezdeni, mert az finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után.. (LB671)
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
wong kok wah #57011 üzenetére
abba másmilyen méretű kell
-
spiritex
veterán
válasz
pusi1981 #56988 üzenetére
Max, ha sikerül ugyanabba a FAV listába tenni őket, mint ahogy nekem végülis sikerült a digitális és analóg kábeltv adókat. Igaz, hogy nem fésülte össze, hanem először jönnek a digitális adók, majd utánuk az analógok, de legalább egy listában vannak. Még annyit csináltam, hogy a List-ben csináltam egy szűrést, hogy csak a FAV listát mutassa.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
dape13 #57007 üzenetére
Egyszer én rákérdeztem, hogy vegyes használatnál (MindigTV és kábeltv egyszerre) kiadja e az 5 Voltot, amikor digi adóra kapcsolok. Azt válaszolták, hogy igen. Kipróbálni nem tudtam, mert lesz nálunk digi kábel, így lemondtam róla. Létezik olyan közösítő, amelyik 5 V hatására átkapcsolja a bemenetet.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #57009 üzenetére
+1 Szerintem itt a pont!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
no ez egy jó hír, köszi hogy linkelted...
ha majd megjön és felrakjátok, mindenkinek érdekelni fog majd a véleménye[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz
az ilyen updateket minden évben beígérik.....
-
nightshadow
veterán
LG will update 2014 TVs with webOS 2.0 features [link]
-
dape13
csendes tag
Sziasztok. Az lg lb 731-ben van 5v tuner táp, a mindig tv-hez, vagy kell neki egy erősítő? Köszönöm
-
Cooper911
senior tag
válasz
wong kok wah #56998 üzenetére
Igen most így működik a dolog (telefonról), de azért ez egy kicsit vicces, hogy nincs ilyen opció.
-
FRENK1988
veterán
Üdv
úgy néz ki nemsokára csatlakozok most már csak 2 változó van:
Méret és sorozat 😀
tehát 42" vagy 47" lesz a tvm. De lb671v vagy lb730v lesz.
Mi a különbség a két sorozat között a külső (talpat leszamítva?
Mert 4 lb671v vagy 42lb730v lesz. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Stevenstyle #57000 üzenetére
Mondjuk nekem a feleségem elég sokat otthon van. Meglátjuk, hogy a most berakott elemekkel meddig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest