-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
válasz tomyka74 #8029 üzenetére
Nekem sajnos pont ellentéte:nem jött be. Vagy nemtom mi a baj de :a tv képe szemcsésedik mozgó képnél.Digi sport hd jégkorong :mintha 3 korongot ütnének.Előtte samsung volt ue55c7700 annál nem volt ilyen.Csak a passziv miatt vettem 1 lg55lw659s-t de nagyon nem jött be!Nem játszik le minden mkv-t amit az előző gondolkozás nélkül,divx lejátszása borzasztó-mozgónál lekockázódik...de a legnagyobb gond a kép..már mindenféle beállítást próbáltam.digi kábelem van .jelerősség és minőség 90-100%.Még a mese csatornák is szőrnyük pedig ott nagyon simának kéne lenni.Volt kint szervizes aki azt mondja ez nem tv hiba.Túl igényes a szemem?Ötlet valakinek?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #8211 üzenetére
Az a baj,hogy a kűlső média playerrel nem lesz szebb képe a digi sport HD-nak vagy az egyébb HD-s adásnak...nem beszélve a többi csatornáról.Mint írtam van összehasonlítási tapasztalatom mivel előtte majd 1 évig samu tv-m volt,de a leírás szerint a 659s-s többet és szebbet tud produkálni mint a c7700 és nem.Ez a kérdésem hogy ezek ennyit tudnak vagy a tv-vel gond lehet.Ez nem előre lépés számomra hogy vettem 1 fejlettebb tévét...de ne használjam a funkcióit mert sz...rok.Az előzőnél nem kellett kúlső média lejátszóra hivatkozni vagy hogy ne nézzek divx-et.Még az RTL klub is olyan volt rajta aki látta hasra esett nem hitte el hogy ez tv adás.Szóval....nem tom
-
sz.z.csicsi
tag
Nekem csak nem akar összejönni a kép.Kint volt 1 szervizes aki látta a HD adás ellenére a húzott képet de azt mondja ez ennyit tud vagyis ő nem gondolja hogy a tv hibája.Hétfőn kűldöm vissza a tv-t.Mozgó képnél le szemcsésedik meg vibrál a kép azaz nem folyamatos.Totál lefárad a szemem mire 1 foci vagy jégkorong meccset végig nézek rajta.
-
sz.z.csicsi
tag
-
sz.z.csicsi
tag
Ma megnéztem a MM-ban több LG tv-n is milyen a kép.A megállapításom ,hogy nem csak az enyémen vibrál-remeg a mozgó kép.Nem tudom milyen tv-tek volt előtte,de vagy tényleg nincs ilyen jelenségetek vagy nem látjátok.4 különböző márkájú tv-t néztem és sajna az LG nem lett még dobogós se.Egy nagy előnye van talán a passzív technológia aminek sajna van hátránya.Vagy az enyémből kispórólták az IPS panelt?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Tomix24 #8489 üzenetére
Ugyanaz az anyag ment egyidőben mindegyiken.Azért kérdeződösködöm itt mivel közel 1 évig ue55c7700-am volt és a jelenlegi 55lw659s a nyomába se ér(sajnos) és most ennek szeretnék a végére járni,hogy hol a bibi.Próbáltam laptopról lejátszani és a tv-n nézni a filmet Avatar de így is remegő kép van mozgó jelenetnél.
-
sz.z.csicsi
tag
Az a baj a 3D-vel hogy a közel 1 év alatt letöltöttem kb.15-20 3D-s filmet és kb.5 db-ot néztünk meg.És a fő dolog amira kell a tv az a hétköznapi tv-zés.Igaz nagyon sok filmet nézek mellette MKV-ba,de a 3D a legritkább....Bár én is úgy vagyok ezzel minta tv csatornákkal kb 90 adó van igaz 3-4 db-ot nézünk,de ha nem lenne az lenne a baj. A vantól nem kell félni.Tehát a 3D is kell csak nekem most fordított a helyzetem mivel az alap tv-zés olyan mint ha aktiv szemcsivel tévéznék.Nem olyan homályos a kép hanem annyira fárasztó a szemnek /vibrál..mint ha ki maradna 1-1 kép kocka ,de a kép normál sebességű.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz torma1981 #8516 üzenetére
Kijött a szervizes látta a remegést azt mondta ez nem hiba vagyis ha meg kellene javítani nem tudná mit cseréljen ki vagy javítson.A bolt is ezt mondta és ha kértem se kaptam cserét így a vissza vásárlás jogával kell élnem ami azt jelenti hogy ha vissza viszem a tv-t max 30 nap van rá hogy visszakapjam a pénzt és az a baj,hogy a boltban azt mondták ezt ki is fogják várni. Valaki nem tud valami jogszabályt hogy ez így van-e?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Dany007 #8521 üzenetére
Digitalko. Amúgy nagyon segítő készek voltak mind a vásárláskor kiszállításkor(ingyenes-felhozzák-kibontod-kűlsőleg semmi gond ...és fizetsz) csak mivel az LG szervizes(gondolom én mivel hivatalos papirforma nem volt) ezt mondta nekik hogy ez nem a tv hibája....biztos az én szemem érzékeny.Barátom LW5500-t vett nem 55 colt azt mondja szoba antennával is hibátlan a HD adás (tányéros digivel vagy upc nem tom pontosan már kicsit kockázódik) , de film nézésnél semmi .Megyek azt megnézem....Már majdnem az összes MKV filmembe bele néztem hogy milyenek,de gondolom nem azzal a 60-80 db filmmel van gond amit mondom a samuval hibátlanul néztem.
-
sz.z.csicsi
tag
Amúgy az 1280×692 filmeket hogyan tudom vagy egyáltalán betudom úgy állítani,hogy ne nyúlga legyen a kép?Nem enged csak eredeti és teljes mód választását mindkettő nyúlga csak a nyúlga teljes tv-n kirakja eredeti meg körbe fekete csík.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz kemalboy01 #8631 üzenetére
Én 7 nap után visszavittem a 659s-tv-t.Nekem 1 nagy rakás s..r volt.Media player-e elég gyenge,hangja szintén...a kép minősége meg ne is mondjam.A 3D demo ne tévesszen meg !Ugyanaz a demo a samun is ugyanolyan én kipróbáltam itthon C7000-n.De mégegyster mondom ez az én véleményem.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #8649 üzenetére
Nem tudom mit próbálgattál többet,de 1 évig használtam a samut és mivel az LG amit kinéztem többet tud leírás szerint...nekem kurva s..r volt.Lehet a tv pont rossz volt mint itt írtátok többen,de a szervizes nem azt mondta.Nem vagyok elfogult samus ,de ha 1 évig nézel 1 tipust folyamatosan és oda raknak 1 másikat amit 1 héten keresztül teszteltem ugyanazok filmeken...itt javasolták minden kép javitó kikapcsolását(akkor minek?) és mégis a nyomába se ért.A 3D demója meg ugyanolyan volt..én azt hiszem amit látok nem amit mondanak.Az LG -n sima 2D-be mire megnéztem 1 filmet totál lefáradt a szemem.Apropó ...ha ilyen járatos vagy a dologban tudnál adni 1 emailt az LG-től hogy hova érdemes írni 1 levelet hogy bizonyítsák be hogy az LG nem ilyen .És ne az én pénzemen gyakorlatozzak mert most 30 napot kell várnom a pénzemre.Ha pedig van olyan szívesen kifizetem a tv árát mivel arra szántam.Még annak ellenére is hogy a képarány beállításai se szimpatikus a hangja sem na meg stb. Közel félmilláért olyan legyen a tv amilyennek kell.Szeretek ilyen leveleket írni van ahol sikerrel jártam vele.Ne értsd félre de ez mind a saját véleményem.Ha van Debreceni itt fent szívesen megnézném az övét hogy lássam a különbséget.Ja és min.55"-ról van szó.Nem szeretek úgy tévézni ha kinyújtom a lábam vigyázni kelljen hogy le ne verjem a tv-t!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #8666 üzenetére
Képarány: Pl: a 4:3 adást nem 2 oldalt vastag fekete csikkal nézed vagy 16:9-re nem teljesen nyomin..hanem a tetejét és alját húzhatod azt hiszem 2 állítási lehetőséggel(széles nagyítás talán a neve?)és még azt is tudtad fel-vagy le mozdítani.Végül is kicsit vág le a tetejéből vagy aljából= nem olyan nyomi a kép. Vagy médi a lejátszásnál az Lg 2 beállítást ajánlott álltalában eredeti vagy teljes kép.Volt olyan filmem amit csak "nyúlgába" adta le , nem tudom miért de nem sikerült beállítani sehogy se hogy jó legyen.
-
sz.z.csicsi
tag
Akkor lehet jobban járnék ha 1 55LW 5590 -t vennék az annyival olcsóbb a 659s-nél hogy a különbségből már 1 jó lejátszót tudnék vennit ami mindent lejátszik a hangot átviszem az erősítőre és kész.Nem kellenek a tv-nek plussz funkciójai mivel úgy se használom ki mert csak ront rajta-vagy nem?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz gulyasa #8688 üzenetére
Dehogyisnem,van torzitás.Épp ezt mondom.LG:Vagy fekete csíkkal nézed a két oldalán,vagy nyomin fekete csík nélkül vagy ne legyen nyomi meg fekete csík se akkor meg az alját tetejét elég jól levágja.Digi kábelem van .Analóg is meg digitális is.A mese csatornák ált.4:3.(mivel a gyerek is néz tv-t) És ezeket a samuval elég jól lehetett korrigálni. Csak összehasonlítás képpen írtam.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #8728 üzenetére
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #8733 üzenetére
Épp kérdezni akartam nálunk mikor lesz elérhető az LM sorozat abból is a 7... érdekes számomra.Előnyére vált a keskeny káva.Na de majd az árra vok kiváncsi?Min 55"
-
sz.z.csicsi
tag
válasz czaczaczacza #9062 üzenetére
Én igen , de nekem média lejátszásakor..gondolom nem tetszett neki és 3-5 perc után kikapcs és újra indul....de ez csak az egyik hiba volt.De most már nincs gond vele...mert nincs
-
sz.z.csicsi
tag
Írtam 2 panaszlevelet az LG-nek...mire az LG "kedves telefonos kollégája" felhív vélemény kutatásra 1-10-ig pontozzam a hozzáállásukat vagy ilyesmi.. ...elmondom felháborodtan és ő kiegyensúlyozottan:akkor mennyire értékelné...? Mire én :Sajnos 1-10-ig van így nem tudom értékelni nincs benne a 0.
-
sz.z.csicsi
tag
Biztos olvastad már visszább a problémám az55LW659s-el.Kép megjeleneítés problémák stb...stb. És a szervíz szerint ez ilyen és ez nem hiba..szerintem meg hibás ha meg nem akkor 1 nagy 0 szóval vissza vették a tv-t csak a pénzemre(420.000)1 hónapot kell várnom.És ezt akartam orvosoltatni az LG-vel mivel samuról akartam váltani,de eddigi álláspontom hogy kár volt!Szóval írtam levelet hogy bizonyítsák be hogy az LG nem ennyit tud.Vagy igen?Erre felhív 1 árva hogy 1-10-ig értékeljek..ezek után!?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz nagyvonalú20 #9124 üzenetére
http://www.hifi-forum.de/bild/lg-55-lw-659s_145789.html ez olyasmi?
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9136 üzenetére
Amúgy nem trollkodom,csak próbálok véleményeket,tapasztalatokat összegyűjteni.Addíg amig rossz tapasztalatom van (azbigaz csak 1 és az első LG-re)addig nem tudok pozitívumot mondani.Eddig arról mondtam negatívumot amit láttam (az enyémet).Gondolom ezen a fórumon nem csak dicsérni lehet.?A szervíz véleménye szerint semmi baja.Én nem bírálhatom őket felül.Én márka független vagyok és figyelem hátha lesz más is az mert annak a véleménye és javaslata már elgondolkoztató.Olvastam 5590 tesztet és majdnem hogy jobb mint a 659s. Ezt tapogatnám hogy mi lenne jobb....ugyanis még ezek után is LG-t nézegetek a passiv miatt elsősorban bár kb. évi 10 filmet néztem az előzőn.De a másik fontos dolog sokat van x-boxal használva.659s-nél késett a hang a saját hangszóróján.
Szóval nem rossz indulatból írogatok. -
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9169 üzenetére
Digitalko.hu-ba vettem.
Ezt az LG szervízes mondta nekem,hogy ennyit tud mivel hiba nincs rajta.
Az előző samum attól a 659s-től ami nálam volt sokkal szebb képet produkált mind sima tv csatorna nézésnél HD-nál nem is beszélve.Ha kérdeznéd akkor a válaszom biztos hogy LG szervízes volt mivel az LG központ is tud róla.De sajna semmit nem tudok ellene tenni mivel a szervíz nem talált hibát és a központ is a szervíz véleményére ad.Én nem fogom vinni sehova hogy bebizonyítsam hogy ennek nem ennyit kellene tudnia! Nem vagyok samus mivel olvasok más forumot is és arról is van jó és rossz vélemény.
Az LM sorozatból én is minimum a 7.. sorozatot néztem csak az még most nagyon drága, -
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #9197 üzenetére
Nem akadékoskodott.Nem tom milyen színű.De ha azt nézzük igaz régen már kb.2003.-ban a MediaM.is a thomson projektorhoz a kezelési könyv volt a gari.A hátulján volt valami.Az LG -t még regisztrálni is tudtam ha jól emlékszem gy.szám alapján.Na meg a Magyarországi LG is tudott az esetről sőt beszéltem is velük.
Amúgy miben más a hivatalos m.o.-i tv-k.Az árukban azt tudom,de sztem egyetse bontanak ki max tesznek bele vagy adnak külön 1 gari levelet.sztem.Amihez írják hogy gyári gari ahhoz van gari és lennie is kell.[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz BloodRay #9238 üzenetére
A cserére vagy visszafizetésre gondolsz ugye? Mert mondjuk egy "hibásba" ugyanúgy beleszaladhatok ott is mivel a hivatalos is ugyanúgy ugyanazt behozza csak lehet elegánsabb az esetleges garanciális folyamat lebonyolítása...bár nem minden esetben lásd pl. a MM -ról találtam fórum oldalt ahol hát mit mondjak nem a dicséretekről szólt a cikkek újjkénti forgalmazása és garanciális eljárások folyamata.Bár ezek csak a negatívumok amik természetesen mindenhol vannak.Te milyen helyen vagy értékesítő(lehet írtad már ne keressem vissza)?Van már kézzel fogható 55lm 7..sorozat?És jó lenne ha jóval 600 alatt lenne
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Azurooandrew #9295 üzenetére
Kár hogy csak ez évtől álltak rá a keskeny kávára,mivel ki....ott jól néz ki vele.Csak az árak túlzások...szerintem.Viszont borzasztó kellemes lehet úgy tévézni hogy szinte nincs káva.
-
sz.z.csicsi
tag
Az miért van hogy az 55LW5500 Drágább vagy 20.000-el mint a55LW5590?
-
sz.z.csicsi
tag
Nem csak a 3D-re kell figyelni!sztem.Valszeg a passzív kényelmesebb stb. ,de amire nap-mint nap használjuk arra kell főként orientálódni.Több boltot feljárva nézegettem a tv-ket és aza gondom minden látott LG-vel amiért leadtam a 659s-t. Remeg a mozgó kép.Más gyártó tv-it mellé rakattam és ugyanaz film vagy csatorna nézésénél nekem tök zavaró az LG. Megjegyzem sajna!Jó lenne 1 itteni LG fan-al összefutni és megnézném az ő tv-jét vagy akár 1 boltban hogy mi is az amit én látok.Nem merek LG tv-t venni addig(pedig szeretnék) amíg legalább egyet nem találok aminek nem remeg a képe.És most nem a 3D rész érdekel.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #9485 üzenetére
Ami nálam volt már minden ki volt kapcs rajta.Akkor nem remegett amikor a tv-t is kikapcsoltam
De kipróbáltatom úgy is...bár elég sokat végig néztem és....[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz GeneraL_XTX #9487 üzenetére
Értsd már meg hogy nem volt rossz!Ha unalmas akkor lépj át rajta.Itt csak dicsérni lehet?Keresem a választ.Menj már ezzel a trollkodásos dumával.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz PLaci58 #9496 üzenetére
Már nincs!De legyen neked igazad hogy nem remeg csak kb. az a 25 db amit eddig néztem.Nem hetente remeg csak 8 napig remegett!Aztán visszavittem.De ha olvastad a problémámat akkor nem jópofiznál itt az orvosos beszólásoddal.De ha azzal a szervízre gondolsz azt mondta semmi baja!Ha van itt Debreceni szívesen összefutnék vele hogy megmutassa nekem hogy nem remeg.
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Lacinavi #9515 üzenetére
Pana-val és samu-val hasonlítgattam és azok nem.De elsősorban az LG-t néztem mert azt szeretnék a passzív miatt csak.A remegést úgy értsd hogy mozgó jelenetnél pl.:egy bemondó fordítja a fejét és az eltelt idő egyforma mindkét tv-nél de az lg-nél mintha kimaradna 1-1 képkocka.Tehát nem folyamatos függőleges remegés van vagy bocsi látok hanem a mozgó jelenetnél nem folyamatos.Ezt megmutattam az eladónak is(és itthon 8 napon át szinte éjjel nappal teszteltem).Azt hittem hogy az 55" miatt van,de amiket néztem azok kisebbek voltak.Lehet az a gond hogy előtte 1 évig 55"C7700 -am volt és az után "alacsonyabb" kategóriájú a 659s,De itt ezt megcáfolták hogy nem.Nem vagyok szaki csak a szememnek hiszek és ha az orvos azt mondja hogy nem gyógyítható akkor olyat kell keresni aminél nincs ez a jelenség. De ennek ellenére még mindig keresem az LG-t(mielőtt bárki kővel dobálna hogy leszólom) bár LM sorozat nagyon drága még.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #9550 üzenetére
Ezt is végigzongoráztam.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz benjoe1 #9607 üzenetére
Sztem nyugodtan megveheted.Az enyém is onnan való volt.Lg szervízes jött ki a helyszínre nem nekem kellet bevinni és a M.o.-i Lg se volt elutasító amikor gondom volt a tv-vel és náluk is jeleztem.Nem mondták,hogy ez nem M.o-i hivatalos forgalmazás és nem garis hanem felvették a kapcsolatot a Debreceni szervízzel és st..stb.
Az eddigitállal kapcs meg vettem laptopot és a szervizelését nekem kellett megoldani ..futárt hívni kivitték kűlföldre ugyanis magyar szervíz nincs(természetesen díjmentes volt az egész).Packard Bell. ...lehet ennek ez a folyamata ,de akkor miért nem ők intézték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest