- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMI-512
csendes tag
Hát eddig azt hittem ,hogy a régi orosz dolgok híresek arról ,hogy nehezek ,de kiderült nem így van... Nemrég jött meg a haverom "TV"-je segítettem kicsomagolni majd 70 kg körüli a kicsike :-) Beovision12 névre hallgat, ja hallgat a hangja valami isteni, na de ennyiért biztos nem vettem volna meg.......!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
-
berlin
csendes tag
válasz torma1981 #10649 üzenetére
Két fő verzió van.
1. Munkáltatótól beszerezni keresetigazolást (csak a Cetelemes formanyomtatvány a jó - netről letölthető állítólag, vagy az üzletben helyben is adnak) PLUSZ a lakcímedre kiállított közüzemi számla.
2. Bankszámlakivonat -névre szólóan, értelemszerűen, ÉS ez ne legyen 60 napnál régebbi.
PLUSZ
lakcímkártya
személyi vagy jogsi - érvénnyességi időt ellenőrizni!
adókártyaAz eladó pedig ezeket befaxolja a Cetelemnek.
Gyakorlatilag 10 perc alatt kiderül, hogy hitelképes vagy-e.
Ezután papírok kitöltése, önerő befizetése, ha a vételár indokolja, és kész.FONTOS!
Ha az látható a bankszámlakivonaton, hogy a munkáltató több tételt is utal egy hónapban munkabér címén, akkor a legkisebbet kötelesek alapul venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én mindkét fenti verziónak eleget tettem - előre gondolkodtam.
Ki is derült, hogy hiába van vastag fizetés a számlára utalva, de utaltak 4.000 Ft-ot 50%-OS BÉRLETHOZZÁJÁRULÁST. Így a cetelem ezt vette volna számításba a hitelelbírálatkor. MINT MUNKABÉRT! (?) Még jó, hogy volt nálam keresetigazolás, mert azt is beszereztem, tuti, ami tuti. -
jules99
csendes tag
válasz berlin #10648 üzenetére
Megvan a tv-re a zse, de nyilvan a legolcsobb helyen vennem. Ahogy nezegettem az 47LM660S 5ev garival talan 330ert van legolcsobban, az Edigitalnal 360 (viszont itt adnak egy blueray lejatszot is), illetve nagyon promozzak most ezt a Cetelemen keresztuli vasarlas eseten -15%ot barmilyen termekre.
Sose volt meg semmilyen hitelkartyam, de gondolom ha a helyszinen pozitiv lene a hitelbiralat kimenetele, akkor a leendo kartyat a hatterben beterhelik egybol 306 ropival.
Szoval masnap ezt akar egy osszegben ki is nullaznam(illetve a kartyat nem szandekozom semmire se hasznalni), kerdes hogy vajon mikor kapnam meg ezt a fizikai hitelkartyat, valami hivatalos papirt a hozza tartozo szamlaszamrol amit ki kene egyenlitenem, meg ugy egyaltalan papirokat errol.
Nyilvan ezt mar a banktol kapnam meg valamikor, de hogy mekkora lehet az atfutasi ideje ennek, emiatt szivhatok-e mert kifutok esetleg valami idobol es plusz kamatot kell fizetni ra, errol probalok meg infot szerezni meg olvasgatni erre-arra.
Jovo het elejen egyebkent megejtenem a vasarlast.
Ez egesznek hercehurcanak az anyagi ertelme persze "csak" annyi lenne hogy edigitalhoz viszonyitva 54ropival jarnek jobban, egy 330as mashol levo arhoz kepest pedig 24ropival plusz a blueray lejatszo.
Osszegezve 306ert bluray lejatszoval 7szemuveggel 5ev garival eleg jo arnak tunik, en legalabbis nem tudok jobbrol jelenleg. Raadasul par nap aztan jon az EB is[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz jules99 #10658 üzenetére
ha most igényelsz cetelem kártyát, azt még aktiválnod is kell, és az óra a vásárlás időpontjától ketyeg nem a kártya kézhezvételétől!
Így könnyen cumi lehet, mert nem tudsz időben fizetni, és ugrott a kamatmentes hitel
Páran már írták itt is, és más fórumon is, hogy csöcsre vágta őket a cetelem.Ha megvan a zsé, akkor vedd meg a legolcsóbb helyen
ÁRGÉP.hu segít.Vagy vannak a BloodRay által nem preferált, ámde kétségtelenül olcsóbb webshopok.
Sztem az ajándék x-box, vagy teló, esetleg blueray helyett tudsz 1-2 hónap múlva komolyabbat is venni. ami ha utánaszámolsz ,nem is ajcsi, mert annyival többet fizetsz a TV-ért pl: Itt 330 K+~30 K= e digital akciós áraa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zjunior
veterán
-
lferi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kisebb (32') okostévét szeretnék venni, a <140k áron kínált modellek közül hosszabb keresgélés után erre a két lehetőségre szűkítettem le a mezőnyt:
LG LS570S
Samsung EH5300Melyiket ajánlanátok a kettő közül? Az LG kezel egeret/billentyűzetet (a samuról tudom, hogy igen?)
-
jules99
csendes tag
válasz Zjunior #10661 üzenetére
A lejatszora lenne azert szukseg mashol a csaladon belul, a tv-ket meg elvileg max 250 korul nezegettem, aztan gondoltam max 300ig lejatszoval egyutt meg oke a buli.
De ez mondjuk mar a nagyon az elmeleti maximum volt Amit irtok az teljesen ok es jarhato ut, de azzal mar 360nal jarunk ismet ;-)"Igényeljen most Cetelem hitelkártyát szaküzleteinkben 2012.május 31. és 2012.június 14-e között
és az Ön által kiválasztott terméke(ke)t 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg!"Lenyegeben ez egy lehetetlen/total beszivato akcio lenne, ha elobb nem tudnal kiegyenliteni egy szamlaszamot mint sem bunteto kamatot fizess egybol, vagy csak mi parazunk tole ennyire!?
-
jules99
csendes tag
Ahogy nezem a kulonfele hitelkartyaik megegyeznek abban hogy max 45nap a kamatmentes pediodusuk es adott ho 7. napja a fizetesi hatarido.
Ergo ha pl jovo heten junius elejen le lenne zongorazva a kartya krealas illetve a tv vasarlas, akkor elegge "csunya dolog" lenne ha nem lehetne kiegyenliteni a szamlat mert egy honap alatt julius 7ig nem aruljak el a szamlaszamot, nem kuldenek kartyat, stb.
Na majd valami emberi idoben lehet felhivom oket telon hogy mit mondanak errol ok maguk -
doriath
tag
Srácok van már valami életképes megoldás, a tv-vel felvett vinyó tartalmának olvasására. Ha igen, kérnék egy privátot, akinek működik.
-
Deepest
csendes tag
Na az egész napos kutakodásom eredményeként ennél a modellnél kötöttem ki:
47LW659S
Van ami ennél jobb valamiben és hasonló árban van? Ez 298k a legolcsóbb helyen.
-
Zjunior
veterán
Gondolkozok ezen a media cardon ha már új Tv
Érdemes váltani HD set Top Boxról Upc szebb lesz a kép??Minden szépen jön eddig rajta....!
Kösziii!Gratula a Tv-hez!Én 8.-án veszem
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
synar
őstag
A képarány beállításnál, a Mozinagyításnak mikor van értelme? Nekem, az LG 42LW5590-en még nem sikerült torzításmentes képarányt beállítanom. Samsungon, a hasonló nagyítás opciónál, finomhangolható volt a nyújtás mértéke, külön függőleges irányban is, itt erre nem találtam lehetőséget. Tegnap felvettem egy műsort a Discovery Science-ről, ami Digikábelen, csak Teljes szélességben tölti ki a képet, de visszajátszáskor ugyanez a képarány beállítás, már lapított képet eredményezett. Ekkor próbáltam volna a mozinagyítást, de szintén csak torzított oldalarányokat kaptam. Még a 14:9-es beállítás adta a legelfogadhatóbb és torzításmentes eredményt, bár ebben az esetben sem kaptam teljes képernyős kitöltés. Ez apró, de bosszantó hiba, ami szerintem csak szoftveres javítást igényelne és ezért egy nagy mínusz pont az LG-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Cocos
tag
válasz jules99 #10664 üzenetére
Ismét!Ha használnád a keresőt,mindent leírtam már többször a Cetelemről!Én sokszor vásárolok a kártyájával (ismerősök, család stb).Ha időben visszarakod a pénzt NINCSEN SEMMILYEN KÖLTSÉGED!! DE! A kártya legyen a kezedben amikor vásárolni mész,mert ha nem jön meg addig a kártya, amíg mentes vagy megszívtad!
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
huncutka1029
addikt
válasz doriath #10665 üzenetére
sajna nincs még megoldás,
Volt pár ígéretes teszt, de az LG DVR mégsem olyan mint a konvencionális külső rekorderek
azok a progik amik elérhetők, illetve gondoltuk hogy jók, sajna nem boldogulnak vele.
A HEADER-e nem a stream fájlban van, így nem tudja dekódolni. És még nem tudom hova írja, attól félek a TV szoftvere tárolja valamilyen formában a decripter forráskódot...
olvasni, másolni símán lehet, de lejátszani, megjeleníteni még....nem
De nem adjuk fel![ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
doriath
tag
válasz huncutka1029 #10678 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, én is már nagyon rég óta olvasom a külföldi fórumokat is, de semmi... Gondoltam hátha itt Reméljük hogy lesz rá megoldás, a hangot fel tudom venni, de jó lenne néhány sorozatot felvenni. Mindegy reménykedünk.
-
soultrapp
senior tag
Csáótok!Mire jó az Lg apps?mit lehet vele csinálni?be kell regisztrálni is ugye?
Adobe flash playert nem lehet frissíteni?Silverlight-ot nem lehet ezekre telepíteni?47"5590 a tv.
Valaki szokta használni netezésre? -
Norbika88
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, két termék között vacillálok:
[link]vagy
A tv-t kb. 3m távolságból fogjuk nézni, főleg film nézés, de játékra is használnám PC-ről.
Ha jól tudom a Grundig-nak az MCI je 400Hz míg az Lg-nek 100Hz.
Ahol megtudnám venni a TV-ket ott 21K val drágább a Grundig.
Kérdésem az hogy megéri az a 21K többlet , ja és a Grundig képátlója 102cm az LG 106cm
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz soultrapp #10680 üzenetére
Mint már több száz kommentben elhangzott, flash 9 felett nem lehet telepíteni, silverlight felejtős, semmilyen külső alkalmazást nem fogsz tudni telepíteni, mert a kernel nem támogatja!
LG APPS: regisztrálod magad egy felhasználónévvel, és egy jelszóval!
ezután jogosult leszel az ingyenes LG alkalmazások letöltésére és TV-re telepítésére
Pl.: játékok, internet rádiók, 3D alkalmazások stubbi.Netezésre csak mazochistáknak ajánlott, illetve annak akinek nincs Pc-je.
a kereső jól működik, de kicsit lassú, és ha nincs magic motion távirányítód akkor elég macera bepötyögni a keresett kifejezést, tartalmat.
Erre alternatíva az android marketről letölthető LG Remote apps.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Norbika88
senior tag
válasz huncutka1029 #10683 üzenetére
Tisztába voltam a kérdés írásakor is, hogy hova írom, de gondoltam mivel LG tulajok vagytok tudtok érvelni, a mellet hogy az olcsóbb LG is nagyon jó lesz nekem.
-
huncutka1029
addikt
válasz Norbika88 #10684 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű,
Al LG-nek is megvannak a maga korlátai hibái,
A smart TV-k például nagyon bosszantó apróságok miatt nem teljesértékűek
pl Flashplayer-t nem lehet 10-11-re frissíteni.A panelek, és a tv tunere viszont kifogástalan, és jó, szép képet ad
Ha csak tv-nézésre, dvd, blue ray lejátszó megjelenítőjeként akarod haasználni, akkor nem fogsz csalódni
a menüje sokkal jobb és átláthatóbb mint a grundigé,vagy a paná-é, és sok esetben több beállítást is tesz lehetővé.Tehát jó vétel az LG!
Plusz ott van az +2' amivel nagyobb a kijelző!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
jules99
csendes tag
Koszi, valoban most reggel itt ph-n is rakerestem es olvasgattam par regebbi hozzaszolast. Vajon a minden teren felgyorsult vilagunkban letezhet meg olyan hogy a napokban junius elejen igenyelt kartyat csesznenek megkuldeni mondjuk julius 5ig? Vagy a hozza tartozo szamlaszamomat nem arulnak el egy honapon keresztul hogy utalni tudjak ra? Az furcsa lenne es ~60ropitol azert kar lenne elesni ezaltal.
-
Paserák Gőcs
csendes tag
Érdeklődők számára: 42LM660S 253eFt-ért 5 év garival itt: http://www.bluechip.hu/termek/lg-42--42lm660s-cinema3d-smarttv-cinema-screen
-
Zjunior
veterán
-
Jester01
veterán
LW4500-nál lehet állítani a nagyítást és az eltolást is, gondolom 5590-nél is. Csak macerás:
A Képarány mód kiválasztásakor a
gyorsmenükben
- Kép függőleges nyújtásához nyomja
meg a navigációs gombokat.
- A nagyítás középpontjának felfelé vagy
lefelé történő mozgatásához nyomja
meg a navigációs gombokat.[ Szerkesztve ]
Jester
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek, akinek Lg Lw659 tv-je van, megtudná nekem mondani, hogy a 3D mélységet lehet-e állítani? Nekem inaktív, nem tudom módosítani.
Köszi -
BrTH
tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz huncutka1029 #10683 üzenetére
csak a topic LG nem?
ez a netre történő csatlakozás hogy megy a tv-vel? LW5500am van, egy éve vettem kb, de még sosem próbáltam ha rádugom a kábelre, meg kell adni neki valami kódot, akár a netcsatlakozás adatait? a pc(alapból fellép, nem tudom mi a bejelentkező kód)
mire kell figyelni? bármilyen frissítést elfogadjak? stb
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zjunior
veterán
Vki tudja h a Logitech K400 billentyűzet kompatibilis a Lg smart tv-kel?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
jooker82
nagyúr
válasz Paserák Gőcs #10687 üzenetére
Brutál képességűek ezek az új LG tv-k...
Azt esetleg nem tudjátok mért van,h az LG házimozim távirányitója,egyik napról a másikra nem érzékelte az LG tv-t...Az alsó gombrésszel lehet állitgatni,a tv-t is...
szerintetek?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #10682 üzenetére
Az a magic motion távirányitó,az mit tud?? külsőre nagyon bejövős..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.