Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Paulo5577 #12523 üzenetére
Nem veszem annak, ne aggódj.
Az, hogy jó hosszú a fícsörpaletta, az nem azt jelenti, hogy jó is a tévé. Mi a különbség a tavalyi és az idei BE2 között? Nem vagyok fejlesztő a Sony-nál, de nyilván nem sok, elvégre ha fejlődésről beszélünk, akkor BE3, aztán X-reality. A BE2 az BE2 marad.
Az, hogy internetnettel szúrják ki a szemét az embernek, az véleményem szerint nem téma. Egy hulladék feleseleges fícsör annak, aki tévézni szeretne, ellenben a listán rajta van, az árát elkérik. Egyébiránt a konkurens gyártók is előszeretettel dobálják már. Az EX idén is középkategória, oké, de ez mit sem változtat azon, hogy a tavalyihoz képest egyszerűsített(szinonima: rosszabb) panelt kapott és csak 50Hz-es.
Ott elhibáztam, hogy túlságosan is általánosítottam, az NX ésa HX egyáltalán nem rossz. Más kérdés, hogy jó borsos, de ez új tévénél egyértelmű, Sony-ra szintén jellemző. Amúgy meg 2 magos feldolgozó egyég? Nem olvastam utána a technológiának, ebből adódóan lehet, hogy használható, de így névre elég vakujj-paraszt. Mindenesetre ezt nem akarom lehúzni, HX még is csak top, végülis tényleg lehet hogy hozzátesz a képhez, illene rákeresnem.
Úgy gondolom, hogy a Sony idén még mindig vállalhatóbb modelleket hozott, ki mint a Samsung, LG vagy a Panasonic, Philips.
Rosszul gondolod, minden nagy gyártó alulmúlta magát a közkedvelt ár-/méretkategóriákban - mentségükre legyen az EX500/C650 nagyon jól sikerült. De idén sikerült alulmúlni ezeket bőven, és a modellcsaládok/szintek keverése ezen nem segített, ellenkezőleg sok esetben drágított a terméken, érdemi javulást nem hozva, a fícsörlistát meghosszabbítva.
A Sony tévék és a teljeskörű médialejátszók fogalma pedig még mindig nem fedi le egymást. Gorillaglass meg egy rakás sz*r, tévészegmenstől függetlenül, ezt elhiheted nekem, tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Sennheiser HD800S (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest