Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
hegedus001 #1 üzenetére
de ez egy egészen jó felhasználási módnak gondolom
igen, ez szerintem is valóban hasznos lenne
-
btprg
senior tag
Szegény Harangi László... Szerintem úgyis a kommentelés a lényeg, nem is kellenek ennél jobb cikkek
A cikkhez: alapvetően jó ötletnek tűnik, de én nem a normál vizsgálat helyett csinálnám (szegény szerelők nehogy elfáradjanak, de ha nem lesz munkájuk akkor cseszhetik hogy nem fáradnak el), hanem pluszba, hátha kijön valami ebből is.
Kíváncsi lennék mit szólna az AI egy kétütemű Wartburghoz
Valószínűleg ez a "nem biztonságos, tehát félreállítjuk" kategória lenne a cikk szerint.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
hegedus001 #1 üzenetére
Ebben eléggé bullshit bingo az ai pedig.
-
Sok sikert az ótvar bugos firmware AI-s röntgenezéséhez! Mert a mai autókon nagyon sok esetben szoftver- vagy paraméterezési hiba okoz bizonyos jelenségeket.
És kedves dolog visszajárni a garanciális márkaszervizbe, ahol a különböző részegységek szoftverfrissítéséért húzzák le a vevőt - amitől aztán esetleg semmi sem javul meg. Vagy néhány beállított paraméter visszaáll az alapértelmezettre, és újabb pénzeket lehet elkérni érte, hogy az ajtók újra csukódjanak automatikusan, a visszapillantó viszont ne kezdjen el egyfolytában integetni.
#2 ledgeri: Nem kell a teljes IT Cafét, csak Harangi Lászlót.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Elszomorító mikor egy gagyi fogalmi képet is képes valaki technológiailag félrefordítani.
Komolyan kérdem: ha előfizetek prémiumra tilthatom az IT café cikkek láthatóságát? -
hegedus001
aktív tag
Hányok már az AI.-tól de ez egy egészen jó felhasználási módnak gondolom. Bár a 96%-os dolgot lehet elosztanám 2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az UVeye AI segítségével vizsgálja meg az autókat, hogy hibákat fedezzen fel és elvégezhessék a javításokat. Egyesek az autók röntgenének nevezik.