-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van 3 Kodi lejátszóm otthon (2 amlogic és egy RB4).
A médiatár frissítését meg lehet oldani hogy mondjuk minden nap hajnal 3 órakor? Jó lenne előtte tisztítás majd frissítés.Köszi.
-
Pubszon
veterán
Az ellen mit lehet tenni, hogy egy bizonyos idő után alig indul el pár csatorna?
Az segít, ha az IPTV Manager-ben a csatornákat frissítem.
Nem lehet valahogy automatán beállítani? -
Pubszon
veterán
A megszűnt csatornák el fognak tűnni a listából?
-
Pubszon
veterán
Üdv
RPi-n futtatok LibreElec Kodi-t.
YouTube eddig működött, most pedig hol lejátszás hol nem a videót amit telefonról megosztva küldök át.
Csak tölt és utána semmi...Mi lehet a gond?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Kodit használok itthon 3 eszközön is.
NAS-ról nézünk filmeket. Eddig 2 SMB profil volt a NAS-on, most van 3. Tehát 2 eszköz egy profilt használt, most az egyiken át kellene írni a felhasználónevét de sehol nem találom.Hogy lehet ezt egyszerűen?
-
Pubszon
veterán
válasz
zoltan6 #28483 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy ha egyik lejátszón nézek valamit, akkor a másik tudja hogy hol járok, mit és mennyit néztem meg.
Tehát hogy a kettő (vagy idővel több) kodi médiatára szinkronban legyen. Elméletileg így tudnia kellene, csak nem lehet beállítani az adot elérési útra hogy az mit tartalmaz (pl mozifilmeket). -
Pubszon
veterán
Üdv.
Synology NAS-on fent van a DLNA szerver, be is van állítva 2 mappa, egy Sorozatok és egy Filmek mappa, ezeket indexeli is.
Kodiban be is állítva a filmek mappa DLNA-n keresztül.
Viszont nem tudom beállítani, hogy mondjuk a Filmek mappa filmeket, a Sorozat mappa sorozatokat tartalmaz. Ha SMB-n állítom be akkor ott kérdezi, hogy melyik mappa mit tartalmaz, majd a főmenüben bele lépek a FILMEK menübe akkor szépen ott vannak a filmek borítóval, leírással együtt. Viszont ha DLNA beállítással lépek bele, akkor ott vannak a filmek de csak mint fájlok. Se borító, se leírás, semmi...Ez így működik rendesen vagy én nem tudok valamit?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van olyan kiegészítő, vagy esetleg alapból tudja e a kodi, hogy előre beállított időpontban, mondjuk este 21:30-kor leálljon a nézett videó és lezárja magát, majd reggel feloldjon és lehessen használni tovább megint a beállított időpontig? -
Pubszon
veterán
Üdv.
A meglévő HTPC-mben szeretném kicserélni az alaplapot, a mostani ami benne van megy NAS-nak.
Helyette kell egy költséghatékony megoldás.
Van az aprón eladó pár AMD E350-es alaplap.
Openelec vagy Coreelec alapú Kodi lenne egy 60GB-os SSD-n, max 1080P-s videót néznénk SMB megosztásról.
Ez megfelel a feladatra? -
Pubszon
veterán
Üdv.
Van nekem egy HTPC-ként használatos, Win7 alapú PC amin a Kodival nézünk filmet.
Na most ez a gép le lesz cserélve, de nem akarom, hogy mindent elölről kellene beállítanom.
Hogyan tudom én lementeni a komplett Kodi beállításokat? -
Pubszon
veterán
Üdv.
Keresgéltem, de nem találtam.
hogyan lehet megoldani azt, hogy ha Stereo médiát nézek\hallgatok, akkor azt szólaltassa meg az 5.1-es rendszeren?
Vagy legalább a mélyládát 2.1-be.
Az MPC-HC-val az AC3 kodekkel minden további nélkül felkeveri 5.1-re.
(Windows 7, analóg 3 jack kimenettel)Bocs ha már volt ez a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hyundai, Kia topik
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest