Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van 3 Kodi lejátszóm otthon (2 amlogic és egy RB4).
A médiatár frissítését meg lehet oldani hogy mondjuk minden nap hajnal 3 órakor? Jó lenne előtte tisztítás majd frissítés.Köszi.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Az ellen mit lehet tenni, hogy egy bizonyos idő után alig indul el pár csatorna?
Az segít, ha az IPTV Manager-ben a csatornákat frissítem.
Nem lehet valahogy automatán beállítani?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
A megszűnt csatornák el fognak tűnni a listából?
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Üdv
RPi-n futtatok LibreElec Kodi-t.
YouTube eddig működött, most pedig hol lejátszás hol nem a videót amit telefonról megosztva küldök át.
Csak tölt és utána semmi...Mi lehet a gond?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Kodit használok itthon 3 eszközön is.
NAS-ról nézünk filmeket. Eddig 2 SMB profil volt a NAS-on, most van 3. Tehát 2 eszköz egy profilt használt, most az egyiken át kellene írni a felhasználónevét de sehol nem találom.Hogy lehet ezt egyszerűen?
-
Pubszon
veterán
válasz zoltan6 #28483 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy ha egyik lejátszón nézek valamit, akkor a másik tudja hogy hol járok, mit és mennyit néztem meg.
Tehát hogy a kettő (vagy idővel több) kodi médiatára szinkronban legyen. Elméletileg így tudnia kellene, csak nem lehet beállítani az adot elérési útra hogy az mit tartalmaz (pl mozifilmeket).ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Synology NAS-on fent van a DLNA szerver, be is van állítva 2 mappa, egy Sorozatok és egy Filmek mappa, ezeket indexeli is.
Kodiban be is állítva a filmek mappa DLNA-n keresztül.
Viszont nem tudom beállítani, hogy mondjuk a Filmek mappa filmeket, a Sorozat mappa sorozatokat tartalmaz. Ha SMB-n állítom be akkor ott kérdezi, hogy melyik mappa mit tartalmaz, majd a főmenüben bele lépek a FILMEK menübe akkor szépen ott vannak a filmek borítóval, leírással együtt. Viszont ha DLNA beállítással lépek bele, akkor ott vannak a filmek de csak mint fájlok. Se borító, se leírás, semmi...Ez így működik rendesen vagy én nem tudok valamit?
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van olyan kiegészítő, vagy esetleg alapból tudja e a kodi, hogy előre beállított időpontban, mondjuk este 21:30-kor leálljon a nézett videó és lezárja magát, majd reggel feloldjon és lehessen használni tovább megint a beállított időpontig?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Üdv.
A meglévő HTPC-mben szeretném kicserélni az alaplapot, a mostani ami benne van megy NAS-nak.
Helyette kell egy költséghatékony megoldás.
Van az aprón eladó pár AMD E350-es alaplap.
Openelec vagy Coreelec alapú Kodi lenne egy 60GB-os SSD-n, max 1080P-s videót néznénk SMB megosztásról.
Ez megfelel a feladatra?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van nekem egy HTPC-ként használatos, Win7 alapú PC amin a Kodival nézünk filmet.
Na most ez a gép le lesz cserélve, de nem akarom, hogy mindent elölről kellene beállítanom.
Hogyan tudom én lementeni a komplett Kodi beállításokat?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Keresgéltem, de nem találtam.
hogyan lehet megoldani azt, hogy ha Stereo médiát nézek\hallgatok, akkor azt szólaltassa meg az 5.1-es rendszeren?
Vagy legalább a mélyládát 2.1-be.
Az MPC-HC-val az AC3 kodekkel minden további nélkül felkeveri 5.1-re.
(Windows 7, analóg 3 jack kimenettel)Bocs ha már volt ez a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
- Maxtor Samsung M3 Portable 2.5 500GB 100/100
- Genius Numpad 100 USB numerikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest