Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aky01
tag
Sziasztok,
Frissült az IttOtt Tv kiegészítő.
Az új verzióban beállítható a műsorinfó megjelenítése a csatornalistában, a context menüből pedig elérhető a napi műsorújság. -
atyca
senior tag
-
pzg
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy olvasom a témaösszefoglalóban:
"Folyamatosan „Az internetes adatbázishoz való csatlakozás sikertelen!” üzenetet kapom.
Fontos! Csakis TMDB regisztrációval működik! API Key kell hozzá!
Ha ez így nem felel meg neked, ne töltsd le, ha letöltöd és nincs filminfóra szükséged akkor a Movieshark beállításaiban kapcsold ki, mert hibát fog dobni!
1. Regisztrálj a TMDB oldalán
2. A profilodra kattintva a bal oldali menüben válaszd az API KEY menüt
3. Töltsd ki az űrlapot, majd másold ki az API key-t
4. Lépj be a Movieshark kiegészítőbe és keresd meg a beállítások Tartalom rész legalján található egy TMDB API KEY menüpontot – ide másold be az előzőekben megszerzett kulcsot"Ez pontosan mire vonatkozik? Én a kiegészítő beállításaiban nem találom ezt a beállítási lehetőséget.
-
gotdamn
csendes újonc
Koszonom a Tv2player javitast. Barki is volt
-
Agostino
addikt
sziasztok
nagyjából képben vagyok a kodi lehetőséget illetően, de csak mostantól szeretnék komolyabban hozzáfogni megismerni. az egyik cél amire használnám, az kiváltani a lehető legtöbb upc tv csatornát. tudom, illetve gondolom, hogy teljesen nem lehet mindet. az érdekelne leginkább, hol találok egy összesített listát, ahol látni, mely csatorna lista érhető el ilyen-olyan módon. megpróbáltam rákeresni de összefoglalót nem találtam sajnos.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
envagyok
veterán
A médiaklikkben a kékfény válastásakor hibát dob ki a kodi.
Más műsor választásakor nincs gond a lejátszással.
Mi lehet a gond? -
Keef_Lee
senior tag
MSCC-ben 2 masinán is csak "Következő oldal" felirat van.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Másnál is visít a védelem a hivatalos oldalról letöltött kodi-17.0-Krypton_beta2 exe-re?(win10 64bit,KIS)
Telepítés közben legyalulja.....
Símán az exet vizsgálva nincs probléma,érdekes.
Nem tudom,hogy ennek köszönhető e ,de az IPTV sem megy...[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Vakbolha
tag
A Krypton 17,0 Beta verziót használtam.
A Huncore; a Bithumen és a Viasatplay kivételével ment minden szépen.
Jött egy frissítés.Össze omlott minden.Semmi nem oké.Még az iptv-s dolgok is kilőve.
Vissza tettem a 16,1 Jarvist...
Újra működik minden kivéve az IPTV szekciót.
A 16,1-nél egészen más az iptvsimple kliens mint a 17,0-nál.
Egy ötlet hol keressem a megoldást, hogy újra működjön? -
DoItYourself
addikt
-
ViktorHUN79
aktív tag
Most az NCTV,valami torrentes cucc vagy TV?
-
DanielK
addikt
válasz huliganboy #6747 üzenetére
Köszönjük! Tökéletes!
Tud valaki kodi alá magyar műsorújságot? Az ittott.tv add-on mellé kellene valami.
Köszi! -
Hunsaman
tag
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy Rpi3, Libreelec (Kodi v17) HCTV kiegészítőhöz melyik libtorrentet kell felraknom? Mióta megjelent a kiegészítő, azóta szeretném beüzemelni, de mindig libtorrent hibám van
Köszönöm
-
gotdamn
csendes újonc
válasz huliganboy #6731 üzenetére
Udv ismet.
Csak egy eszrevetelem lenne. A tv2player nem igazan mukodik ugy mint ezelott. Szinte minden nap nezzuk a tenyeket, de mostmar a felbontast nem lehet allitani, automatikusan elindul a video, es nem lehet visszalapozni. Ugy ertve, ha ranyomok a kovetkezo oldal gombra akkor hibauzenetet dob.
Koszonom
-
envagyok
veterán
válasz huliganboy #6776 üzenetére
Én linkeltem ilyet, (https://github.com/DiMartinoXBMC/script.module.libtorrent/archive/master.zip)
De ez 1.1.1-es, és aarch64-re feltelepül ugyan, de valamiért mégse megy a két kiegészítő.
Bejelentkezik, de böngészésnél már hibát dob.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz huliganboy #6776 üzenetére
Telepítéskor nem lehet a gazdarendszert/platformot/architektúrát tesztelni és az alapján feltételesen behúzni a függőségeket? Nem pont tőled kérdezem, hanem a fejlesztőktől.
Akár úgy, hogy ugyanazt az addont különböző mappába tenni, a mappa neve utal a célgép típusára (nemistudom, Windows, Linux x86, Linux arm stb) és mellétenni a hozzátartozó lib-et?[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz huliganboy #6773 üzenetére
Tudom nem kívánságműsor, de úgy látom, hogy a bithu és az nc tv függőségként telepített libtorrentje nem minden platformon települ.
Kodit winre,Linuxra, x86/64,android,aarch64(s905),s805 libreelec v openelec rendszeren használnak.
Olyan libtorrent kiegészítőt kellene mellétenni a repóba, ami mindenen fut. -
azozo
senior tag
Nekem pl: a BH letölt de nem indítja el automatán a letöltött filmet,hiába van beállítva
-
envagyok
veterán
válasz huliganboy #6771 üzenetére
1.1.1 az jó?
-
laracroft
aktív tag
válasz huliganboy #6756 üzenetére
Egy teljes purgálás / újratelepítés megoldotta a hibáimat köszi!
Most minden OK! -
adise
őstag
válasz huliganboy #6768 üzenetére
annak a telepitésekor ezt a hibát kapom [link]
-
adise
őstag
válasz huliganboy #6763 üzenetére
De pontez, hogy fenn van. Frissitettem arra is amit nemrég linkeltek itt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Guvasi
csendes tag
frissítettem libtorrent plugint és most próbálom a btv-t, de nem megy:
http://pastebin.com/WGXFwbF2
van valami ötlet?
köszi
-
adise
őstag
-
adise
őstag
válasz huliganboy #6760 üzenetére
http://pastebin.com/LiLyyZPE
-
huliganboy
addikt
KODI-->Rendszer-->Beállítások-->Rendszer-->Hibakeresés-->Naplózás engedélyezése
vagy
Rendszer -> Beállítások -> Rendszer -> Hibakeresés -> Naplózás engedélyezése bekapcs.
Ha ezt bekapcsoltad, indítsd el az NCTV-t, addig amíg hibára nem fut!
Majd állítsd le a hibakeresést a fenti menüben.
Ezt követően navigálj a windwos esetén) (egyébként mikor bekapcsolod a logot, kiírja hová menit azt)c:\Users\SAJÁT GÉPNÉV\AppData\Roaming\Kodi\
és keresd meg a kodi.log fájlt.
Ez egy txt fájl amiben benne van valószínűleg a hiba!
Töltsd fel pastebinre és oszt meg!
-
adise
őstag
válasz huliganboy #6755 üzenetére
Azt irja hibanaploba keressem. Hol talalom azt?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz huliganboy #6755 üzenetére
Én is szenvedek, mert nem megy W10 rendszeren sajnos.
Rá tudnál nézni: logKöszi
Érdekelne, hogy mi a hiba
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Tegnapi nap óta azt vettem észre, hogy nincsenek magyar nyelvű linkjeim az Exodus+-ban. Csak angolokat hoz fel. Megnéztem a kiegészítők között és látom, hogy van frissebb verzió is (1.3.8->1.4) de nem frissült. Próbáltam kézzel, semmi eredmény. Letöröltem, onnantól már nem is települt...
Újra hozzáadtam az MS Repo-t, de továbbra is ugyanaz...Mellékelem a log-omat, hátha nektek többet mond mint nekem.
Előre is köszönöm!
-
Spuri2000
senior tag
válasz huliganboy #6747 üzenetére
Ez az ittott.tv nagyon király. Lehet befizetek 1 próbahónapot.
-
Chiraka24
újonc
Sziasztok
Sajnos a MovieSharkCC kiegészítő nem működik megfelelően, mivel a moovie.cc oldala megújult. Gondolom a html kód is változott az oldalon és sok más. Ha valaki tud a probléma megoldása érdekében tenni valamit az nagyon jó lenne
Próbáltam a kiegészítő deafult.py fájljában kijavítani a problémát ,de nem jártam sikerrel
-
huliganboy
addikt
IttOtt.TVIttOtt.TV elérhető MS repo-n keresztül.
Köszönjük aky01!!
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Magyar nyelvű EURONEWS kiegészítő a mai naptól elérhető MS REPO-n keresztül.
-
huliganboy
addikt
tv2player kiegészítő magyarfilm fórumtárs által frissítve, így újra működik és az új műsorok is elérhetőek már.
Köszi!
-
adise
őstag
bhtv huncoretv-t miért nem birom mukodésre birni? torrent kiegészito fenn van mégis hibát kapok.
ill ezeket a kiegészitoket kilehet valahogy rakni a foképernyőre?
koszi -
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
legyen kedves valaki, felhasználó saját tapasztalat alapján vagy fejelsztő leírni, hogy az NCTV (és/vagy a másik) működik-e androidon. Elérhető hozzá és működik a megfelelő libtorrent?
köszi szépen
-
aky01
tag
Sziasztok!
Elkészült az IttOtt Tv kiegészitő.
MS repo-ból telepíthető. -
htom127
aktív tag
-
ronson
őstag
Használom ezt a magyar IPTV-t Angliában, de a HD adások folyamatosan bufferelnek. A hálózati hiba kizárható, 150Mbs-ot mér a speedtest, torrent ennek megfelelő, youtube 4k is tökéletes, illetve semmi téren nincs sebesség problémám.
Van valakinek tippje, mi lehet hiba?
-
igali
tag
Sziasztok!
Egy ideig nem volt alkalmam olvasni a forumot, es most nagy gondban vagyok, a segitsegeteket kerem.
A Filmecske, Movie Shark, MovieSharkCC, Mozicsillag kiegeszitok nem futnak, pedig korabban semmi gond nem volt veluk.
Mi lehet a baj, mit kell csinalni, hogy ujra mukodjenek?Most tapasztalom, hogy az Exodus es az Exodus+ nem tudok lapozni sem, semmi sem tortenik.
Ahhh, egy rosszabb[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz huliganboy #6731 üzenetére
Nekem eddig is így volt.
Más téma :
Az iptv pvr iptv simple client-el libreelec alatt (amlogic s905) nem igazítja a képfrissítési frekvenciát a stream-hez. Más is szenved ezzel, más platformon is?
Van rá megoldás?Hallottam arról, hogy a tvheadend is képes iptv-t kezelni.
Próbálta már vki az iptv simple client helyett? -
huliganboy
addikt
FIGYELEM!
AKI HASZNÁLJA IPTV ESETÉN AZ EPG-T, KÉREM ÁLLÍTSA BE A KÖVETKEZŐKET!
Az „XMLTV gyorsítótárazása a helyi tárolón” opciót kapcsoljuk BE, hogy legyen a kék rádiógomb aktív.
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Jelenleg elérhető és működő kiegészítők!
plugin.video.tv2player/
plugin.video.viasatplay/
plugin.video.m4sport/
plugin.video.exodusplus/
plugin.video.mediaklikk/
plugin.video.movieshark/
plugin.video.m4rio2016/
plugin.video.indavideo/
plugin.video.mozicsillag/
plugin.video.digisport/
plugin.video.sorozatbarat/
plugin.video.rtlmost/
plugin.video.videa/
plugin.video.moviesharkcc/
plugin.video.filmecske/
plugin.video.youtubefilmek/
plugin.video.huncoretv/
plugin.video.bithumentv/
plugin.video.indafilm/
plugin.video.tv2teljesfilmek/Észrevételeket várok: működik nem működik kategóriában.
A Jóban rosszban és Barátok közt kiegészítők támogatása a mai nappal teljesen megszűnt!
Használja mindenki a TV2player valamint RTLMost kiegészítőt![ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
válasz huliganboy #6726 üzenetére
Neked is köszi!
-
huliganboy
addikt
-
aky01
tag
válasz huliganboy #6724 üzenetére
Szia!
Szerintem nyugodtan törölheted őket. Mindkét kiegészítő ugyanazt a forrást használja mint TV2 Player és RTLMost!.
[ Szerkesztve ]
-
aky01
tag
válasz vzoli1987 #6720 üzenetére
Belenéztem. Eddig úgy néz ki, hogy megoldható az addon.
(#6721) atyca:
Próbáld meg letörölni a problémás kiegészítőket, majd ürítsd ki a "\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Kodi\addons\packages" mappát, ezután telepítsd fel újra a kiegészítőket.(#6722) Zolorado:
RTLMost! kiegészítőben működik. -
Zolorado
tag
A Barátok Közt addonból bármelyik részt kiválasztva mindig a legfrissebb rész tölt be. Erre van valami megoldás, vagy kinek kell róla szólni?
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy bár a legfrissebb Movieshark,és Msresolver van a progiban (Krypton,Win10 64bit),ez a két komponens mégis állandóan szerepel a frissítendő cuccok között.Néha csatlakozik az Exodus+ is.
Frissítésre nyomva pedig nem történik semmi.
Köszi!
U.i:Most nézem az Exodus+-ból eltűnt a magyar tartalom....
És a MovieShark is hibát dob.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
DanielK
addikt
Hello,
Az ittott.tv-t valahogy lehet kodi-n nézni? Van rá megoldás?
Köszönöm! -
aky01
tag
válasz wolandmaster #6704 üzenetére
Szia!
Felkerült MS repo-ba.
Köszönjük -
gabo89
senior tag
Üdv!
Vettem egy USB DVB-T vevőt, amihez ugye jár egy távirányító. kép Azt szeretném megkérdezni, hogy belehet-e állítani, hogy a Kodi (PC) működjön e távirányítóval.
A DVB-T adásokat amúgy sikerült beállítanom a Mediaportal TV server+Kodival. Nem tudom, van-e jobb megoldás, ha van szívesen veszem ezt is. (később lehet jön egy smart card olvasó & mindig tv extra előfizetés)indul a sörös aludni
-
dupla
[ Szerkesztve ]
-
nemide
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Majdnem biztosan nem. A TVGO appban egy olyan algoritmus figyeli a root meglétét, amit a mostani trükkökkel nem lehet kijátszani. Ez egy szolgáltatás, aminek meghatározott feltételei vannak, amiket te a felhasználás előtt elfogadsz. A Telekom azt mondta, hogy rootolt eszközön nem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gulac12
tag
válasz wolandmaster #6704 üzenetére
Köszi, a munkádat, az MSREPO neked nem opció?
-
g3rri
csendes tag
Gondolom a későbbiekben a filmes része meg lesz oldva. Valahogyan valaki valamiért megcsinálja... nemde?
-
g3rri
csendes tag
Ez a TVGO nekem sem akar működni. Tudja valaki az okát?
Illetve keresek olyan forrást ahol a filmek a HD mellett AC3 (dd5.1 ill dts) formátumú hangot is kínálnak! Ha tud valaki ilyen helyet pls írja meg! köszi. -
wolandmaster
csendes tag
Sziasztok,
A tv2player plugin nem mukodott, mert modositottak egy kicsit a tv2-es oldal html formatuman.
Javitottam a python kodot, esetleg van valahol egy git/svn repo ahova fel lehet tolteni?Addig is elerheto itt: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=05781942466763167298
-
magyarl
tag
Itt találsz egy jó kis gyűjteményt tesztelt távirányítókról, Kodihoz:
Best air mouse for Kodi and Android TV Boxenvagyok:
Köszi, este megpróbálomSONY KDL-43W755C
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest