- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Router gondok
- Proxmox VE
- Mozilla Firefox
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smafia
junior tag
Most már mobilon sem megy az addon se a tv csak a számítógépen megy még talán azóta nem is néztem
-
allfinanz
senior tag
kijött az új Yettel TV [link]
van mobilapp, android tv app, box nem szükséges.
viszont kötelező valamilyen yettel előfizetés mellé: internet vagy telefon.
reméljük, lesz kodi add-on egyszer hozzáAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
fatalista22
tag
A személyes tapasztalatom, hogy az iptvsimple legutolsó működő verziója a 27.0.1, mert annál még az iptvmanager könyvtárából használja az m3u8 fájlt. Mivel a 28.0.1 verziótól nem lehet Kodiból elérni azt a könyvtárat, ahol az iptvmanager fájljai vannak, legalábbis boxon, ezért ott nem is lehet megadni a fájlt, ami úgy tűnik változik és kell a csatornákhoz.
-
Jony2420
tag
törölt szöveg
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Tudom, hogy még friss, de van vagy lesz esetleg Skyshowtime addon?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vargalex
Topikgazda
Nem ismerem az IPTV Manager lehetőségeit, de kár rugózni az EPG-n. Az onlinestream addon a
list.json
-ban találhatótitle
alapján próbálja megtalálni a csatorna EPG-t a beállítottEPG source
-ból érkező XML-ben. Atitle
-ből és az XML-ben található nevekből is leszedi az ékezeteket, illetve a 'HD
' utótagot. Ha ezek így csak szóközökben különböznek, vagy egyik a másik szövegével kezdődik, vagy végződik (plusz szóköz), akkor match-el, egyébként nem.Alex
-
Smafia
junior tag
válasz fatalista22 #41787 üzenetére
de kivan mert windows allat le frissiti m3u8 fájlt de android allat nem és ez ami érdekes
-
Indiant
addikt
Ha már csak az addonnal működik az onlinestream. Miért van a beállításokban epg forrás, ha nem jelenít meg epg-t?
-
Smafia
junior tag
erről beszéltem én is
-
fatalista22
tag
Úgy tűnik, hogy az iptv simple 20.08 valahogy másként működik az m3u8 használatában, mint a 7-es. Elkövettem azt a hibát, hogy a 20.08 használatakor pendrive-ról olvastam be egy m3u8 fájlt és azóta nem tudom rávenni, hogy az iptvmanager könyvtárát lássa és a play.m3u8 fájlt onnan használja. A megoldás, hogy visszatettem a 7-est, azzal nincs gond, de ez nem jó helyzet.
-
Smafia
junior tag
jó reggelt
csak nekem nem akar menni az iptv androidon mindig ki torol minden adatot pc meg megy[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz bpmcwap #41737 üzenetére
amiket én szoktam hasznalni ott nem láttam 8K streameket. hd-fhd-4K hdr max szokott lenni.
de lehet,hogy van ilyen tartalom real debrid meg ilyesmi havidijas torrent alapu addonokban.erre gondolok [link]
ilyesmi lenne:[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
-
zsiga68
őstag
válasz masvilagx3 #41773 üzenetére
Ez igy nem érthető...
-
masvilagx3
tag
Szép estét,
Próbáltam ,de valamit elronthatok.keresi a hálózaton,de nem találja.ha beirom az ip címét és a portot se enged.egy kis segítséget elfogadnék..
Köszönöm -
Jony2420
tag
valaki rá tudna nézni az epg re http://waterwave.synology.me/guide/guide.xml , mert pár csatornára nincs epg tartalom...vagy kihez forduljak?
-
fatalista22
tag
válasz vargalex #41769 üzenetére
Igen, ezt sejtettem, s itt az onlinestream más nevet ad, mint a watervawe. Nem tudom, hogy mit lehet csinálni, de attól tartok, hogy ha egyszer átírnám az m3u8-at, akkor azt utána mindig meg kell csinálni, amit egy boxnál nagyon nehézkes megtenni. Azt hiszem ez már nekem ennyit nem ér. Örülök ennek is, most már egy utazásnál is jó lesz a box, mint tévé. Már ha épp tévét fogok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz fatalista22 #41768 üzenetére
Ugye az EPG esetén az a lényeg, hogy az m3u (m3u8) file-ban a csatornához tartozó
tvg-id
értéke egyezzen az XMLTV (EPG)channel id
tag értékével. Ez alapján "talál össze" a kettő.[ Szerkesztve ]
Alex
-
fatalista22
tag
válasz vargalex #41767 üzenetére
Én úgy oldom meg az epg-t, hogy a waterwave-et adom meg, a iptv simple-nél, így majdnem minden csatornánál van epg. Ezt viszont az onlinestreamnél nem írhatom be, mert akkor hibát ír ki az iptv manager és nem lesznek csatornák. Így viszont csak annyit kell tennem, hogy minden bekapcsolás után csinálok egy műsorújság-frissítést a managerben és megy minden. Mondjuk az Rtl továbbra is német és az rtl2 és rtl3 üres marad. Most azon gondolkodom, hogy az egyedi user agentet kellene piszkálni, hátha akkor lenne rtl is. Az is igaz, hogy most egy olyan oldalt használ az ember iptvnek, ami nem annak indult, tehát meg kellene elégedni azzal is, amit ebből a helyzetből ki lehet hozni. Már csak azért is, mert végül is nem használom, hiszen van előfizetésem, csak szeretem látni, hogy a Kodi mi mindenre képes.
-
Smafia
junior tag
hat az iptv manager es az iptv simple nem muködik nekem a tv az addonal csak a számitógépel megy
-
Smafia
junior tag
válasz fatalista22 #41761 üzenetére
Nekem meg megy
-
vkp
aktív tag
Van egy Home Assistant addon-om a Kodiban, ami szépen teszi is a dolgát. Vannak scriptek a HA-ban, amiket kezel is jól, ki vannak rakva kedvencekbe. Viszont szeretném a távirányító "színes" gombjaira felprogramozni ezeket a scripteket. Keymap editort ismerem, használom is, viszont nem tudom, hogy hogyan lehetne ezeket a scripteket hozzárendelni a gombokhoz.
Van valakinek ötlete? -
bivalyos
tag
válasz fatalista22 #41757 üzenetére
Most már én elvesztem az onlinestream addon körül, szóval van ez az új opció benne hogy integrálná a beállításokat iptv Simple cilentbe, iptv Manager addonnal, ezeket telepítettem is, automatikus konfigra rá nyomtam, de igy sem rakja be iptv Simple cilentbe, ez még jelenleg nem megy vagy én vagyok béna? (mátrix és nexuson sem működik)
Üdvözlettel: bivaly
-
Directors
senior tag
Ha minden igaz sikerült. Köszi mindenkinek!
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
fatalista22
tag
Frissült az iptv addon. Számomra nagyon idegen volt. Egy kis gyorstalpaló jó lenne hozzá. Minek ez a változtatható profil? Ha nem publikus, örülnék privátban is a válasznak.
-
blakey
titán
válasz Directors #41753 üzenetére
A Youtube beállításaiban az Mpeg-Dash résznél lehet beállítani, hogy legyen 4K, HDR. Ennek megfelelően telepítve kell lennie az inputstream.adaptive-nak is.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kodi van feltelepítve.
A youtube-on hol tudom beállítani a felbontást hogy ne csak 720P legyen ?[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Bozek
nagyúr
válasz masvilagx3 #41747 üzenetére
És miért nem próbálsz ki telefonra valami Kodi távirányítót?
Ott van például a Yatse.
-
cof
veterán
válasz masvilagx3 #41747 üzenetére
Amelyik ablak aktív, ott fog működni ha kompatibilis vele Kodi alatt jól működnek ezek alap funckiókra. Ezeket is úgy ismeri fel a rendszer mint egy billentyűzetet meg egeret. Mivel rádiós, nem kell célozni vele sehova.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
masvilagx3
tag
szeretek a fotelba bedölni és néha hátradölni ugy tv-zek (gyerek kiturt a nappalibol).
Aztan ha csatornát akarok váltani előre hajol stb.Lusta vagyok azért is érdekel .Mennyire müködik jól illetve a fő kérdés hogy be lehet állítani csak a kodira? Nekem egy samsung g9 odyssey monitorom van ami 3 részre van bontva. Nem szeretném ha bezavarna a többi Ablakon vagy fülön.
Köszönöm a segítségedet -
cof
veterán
válasz Hege1234 #41744 üzenetére
Szerintem ugyanaz a végeredmény mindkét esetben.
Ez az onlinestream nyers link:
https://redirect.onlinestream.live/swredir.m3u8?s=5c902482a431a68d773bcb94c9f4ca55&id=882&ext=.m3u8
Ebből lesz a,
https://hls3eu.sweet.tv/stream/f9zcqjdd7y66ts2weyr7aegjxpykt9cz63gc7ticiqwvvexeuauka8ffid6tt9622c9ujuz6b885kvqkxfwe3xdwnzyecdvya2up9i74euedet92y9wf4d5mbebvv7gz7sq745bj9sgp5748t6======.m3u8
Ez meg amit a te parsered generál,
https://hls16.sweet.tv/stream/cs297ig7ftemqns43wceg2evr6shiahmxhvmgznvd9iyn6escvkwi6umzt6pn97udc99qc37kx4amnxcqx39e8gvnr4ji9srh797jup84rtgrh52z9ven4sjvyaenqrqan6tn===
Nem néztem az onlinestream-est külön, a tied kb. 24 óráig működik.
Mondjuk nem is igazán tudom, hogy az onlinestream-es hogyan működik mert az oldalukon csak 3 eszközről engedélyezett a lejátszás egyszerre. Ezt meg biztos nem csak 3 ember nézi, vagy nincs ilyen korlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz masvilagx3 #41739 üzenetére
-
patex1983
őstag
Az miért van, hogy ha IPTV Simple Client-en keresztül nézem az Onlinestream csatornákat, akkor random időközönként megszakad (Egy vagy több elem lejátszása sikertelen hibaüzenet). Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy az IPTV Manager-ben nyomok egy Csatornák és műsorújság frissítést, akkor ismét jó egy darabig.
Ha simán az Onlinestram addont használom, akkor nincs ilyen gond.X
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Kicsit Off .
Ha veszek egy távirányítót a pc-hez hogy a kodit vezéreljem. megtudom azt oldani hogy csak a kodit vezérelje .Ha igen akkor ki milyen típust ajánl.
Köszönöm -
bpmcwap
senior tag
Írt már valaki 8K addont? Elég lenne gyüjtő addon is, ami kilistázza a 8K tartalmakat a különböző streameken, aztán ha van előfizu, akkor lejátsza ha meg nem akkor esetleg felajánlja a kodis addont... mit tudom én... Avatar 8k disney+ azt ha nincs akkkor filmpapa... vagy bármi?
KösziTúrista vagyok
-
Smafia
junior tag
ez lehet jó jön valakinek aki epg vel foglalkozik
https://forums.openpli.org/topic/45307-hungary-changesadditions/ -
Hege1234
addikt
nincs közöm az onlinestream addon-hoz se az epg-hez..
amiket írtam azok mind a sweet.tv-hez kapcsolódtakami még kapcsolódhatott az onlinestreamhez [link]
az csak annyi, hogy a videó linkeket nyeri ki az onlinestream oldalból,
de az addonhoz itt sincs köze semmihez..
--------------amúgy az onlinestream addon-ba ott ahol nincsen epg
pl. RTL Klub az az onlinestream oldalon csak annyi, hogy RTL
és mivel az RTL kódnév az epg-ben az a német RTL
így gondolom emiatt van a kavarodás
vagyis ezt csak fatalista22 hsz alapján gondolom mert más
nem írta, hogy német lenne -
patex1983
őstag
Srácok, én még csak nemrég bukkantam rá eme remek kiegészítőre.....
Hát minden elismerésem és tiszteletem a tietekX
-
bolosz
friss újonc
SZIASZTOK! Kezdő vagyok a segitségeteket szeretném kérni A codit szeretném használni és az Online Sream tv csatornákat szerettem volna beletenni a programot már feltelepitettem a magyar beállitást már megcsináltam ennyi van meg
-
mexel
veterán
válasz fatalista22 #41728 üzenetére
Ezt is használom és az iptv-ben, de egyik sem teljes, mindnél kb a fele jön be. Nekem a waterwave ami a legjobb talán, de az is igen hiányos
-
fatalista22
tag
Van egy másik is: http://waterwave.synology.me/guide/guide.xml
ezzel azonban az a baj, hogy egyrészt onlinestream integrációnál hibát ír ki az epg frissítésénél, másrészt a magyar Rtl műsorújság helyett a német jön be. Azt is kehet csinálni, hogy az onlinestreamnél nem adok meg elg-t, csak a simple iptv-nél, de akkor ha bekapcsolom a Kodit, akkor kézzel kell frissíteni az epgt, különben nem indulnak el a csatornák. Nem tudom érthető így? -
Márton
nagyúr
üdv,
a videó jobb és bal felét van lehetőség Kodiban crop-olni? Corelecet használok S905x-en, de nem találok ilyet, csak scale, meg függőleges eltolás, meg pixel-arány, stb.
Az a helyzet, hogy 4:3-as a vásznam és a projimmal nem tudok kisebb képet vetíteni , függőlegesen pont jó a vászonhoz, de a filmek így lelógnak a 2 oldalt ugye. Persze tudom scale-elni, de kipróbálnám a crop lehetőséget is. HA lenne. Tudom, hogy emiatt lemaradhatok dolgokról, a rendező nem így álmodta meg, stb. Csupán a kiváncsiság hajt..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
fatalista22
tag
Ez a http://waterwave.synology.me/guide/guide.xml használata óta van
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz fatalista22 #41721 üzenetére
kodi 20.0 nexus
iptv simplehttp://waterwave.synology.me/guide/guide.xml
(amiről írtam ahhoz nincs köze az onlinestream oldalhoz vagy az addon-hoz ez a sweet.tv
account-al kreált m3u8 lista ..)[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz fatalista22 #41713 üzenetére
nálam magyar és minden működik, csak azok nem amiket itt #41711 felsoroltam...
[kép]#41719 -szabi-
nem kell összeírnod csak használd ezt:
[link]
mi a sweet.tv-ről beszéltünk az onlinestream nemtudom, hogyan jött most ide..sztem amúgy az a gond nálatok, hogy még a régebbi epg-ből is dolgozik..
(beállításokban tudjátok törölni a régi eltárolt adatokat)[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Az onlinestream beállításai között van olyan opció, hogy az iptv simple-t akarom használni.
Ekkor készít egy m3u listát és iptv simple azt használja.
Nem tudom ezt a onlinestream kiegészítő ezután rendszeresen frissíti e.
Ezen felül készített egy xml-t epg-hez de az hiányos.
A topikban linkelt epg forrással is ugyanígy jártam.
41704 Hege1234
Rendben összeírom, köszi. -
Röfi1
csendes tag
Informatikában teljesen laikusként az alábbiakban kérem a segítségeteket:
Eleddig a Kodi IPTV Simple Client kiegészítőbe pendrive-al bemásoltam az onlinestream.live oldalról a szabadon fogható tv csatornák stream információk között vagy az #EXTM3U listában megjelent stream linket, s az EPG információkkal együtt tudtam fogni Sony Bravia okos TV-n az online TV adásokat. E mellett természetesen az onlinestream kiegészítőn keresztül is.
Ez év elejétől fogva a linkek címei mind megváltoztak, azok eltűntek az onlinestream.live oldal stream információi közül, az #EXTM3U listából kimásolt linkeken keresztül már nem érem el az online adást, helyette az xspf file-ból kimásolt .m3u8 linkkel próbálkozom (pl Film4: https://redirect.onlinestream.live/swredir.m3u8?id=1110&ext=.m3u8; ugyenezen streamelt csatornához közölt HLS linket nem tudom használni: #EXTM3U
https://hls42.sweet.tv/stream/3ai4i89ffmx79mae2yex4rti65fta4vqyy929hbrjitnq3ey7p3is67bn73ehf9hcaaxxbuuvpqapfmcm579csaindgnbc959w9iukuvq2jghhn4687figu3bqmqw5p7pfnmas3ztkc8e933ew======.m3u8 ). Egy pár hétig az xspf file-ból kimásolt linkeken keresztül tudtam venni az online streaming-et az IPTV Simple Client-en keresztül is, de ma már nem, csak az onlinestream Kodi kiegészítőn keresztül – igaz nagyon lassan betöltve. Ugyanazzal a linkkel próbálkozom, amely az onlinestream kiegészítőn keresztül a stream vételekor információként megjelenik ill xspf file-ban az onlinestream.live oldalon található.
Olvasom, hogy a HLS stream már nem is egy linken keresztül, hanem több linken keresztül elérhető .ts file-ból szedi össze a streamelt tartalmat. A Kodi-n (18.9 Leia) az InputStream Adaptive and RTMP Input be van állítva. Megjegyzem, hogy az új .xspf file-ból kimásolt linkeken keresztül a VLC segítségével sem tudom sem az okos TV-n, sem az asztali pc-n fogni a streamelt adásokat, a böngészőkön (TV és pc) keresztül azonban igen!
Tud valaki segíteni?
Köszönettel -
Smafia
junior tag
Nekem nem megy az m4sport azt írja ki hogy csak Magyarországon nézhető mobil nettel
-
Hege1234
addikt
válasz rezbagoly #41709 üzenetére
az új verzióval és azzal az epg linkkel amit írtam
már csak ezekhez nincs epg mert ezek nem is találhatóak meg benne..Cars & Stars HD, France 24 English, France 24 Arabic, TVP World, PureBabes TV HD, Reality Kings HD, TRT World HD, BNT4 HD, MTV Live HD, Šláger Muzika HD, Šláger Originál HD, Šláger Premium HD, iConcerts, Deluxe Music
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz -szabi- #41702 üzenetére
kb 9 magyar csatorna hiányozhat az összes 103 ból
max írd össze az epg csatorna kódneveit és javítom..abba az anything-es be sztem nincs több magyar
ilyen viasat film meg viasat 2-őt biztos nem láttam benneegy hibásat találtam az a sorozat+ mert hibásan írja át sorozat ++ -ra
-
gery1989
csendes tag
Nálam tv box alatt kodiba tokeltesen megy az onlinestream!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- Hegesztés topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...