- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
és a többieknek:
Köszi srácok.
A fizetősök nincsenek előfizetve, a virágbolt az megvan, csak ezeknél az addonoknál az a jó, hogy csoportosítva van, típus szerint és úgy tök jó szemezgetni. Csak ugye ha találok valamit, akkor át a pc-hez, megszerez, vissza a tévé elé... Macerás. Ha meg simán elindítom, akkor meg ugye 480p... Dehát ez van, ezt kell szeretni.
Mondjuk, kár, hogy nincs egy ilyen weboldal...
Szóval, azért köszi. -
xtend
senior tag
válasz
aldebaran #34843 üzenetére
Fizetős: amit a kolléga felettem írt (meg ami +2-vel felettem van)
Ingyé: ennkór és társaiInkább külföldi addonok (tehát nem szinkronos filmek/sorozatok) vannak hd, fhd-ban
pl. the crew, the magic dragon, 4k, deathstar, stb , de hogy ezek közül melyik működik az passz! -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
tudnátok abban segíteni, hogy milyen AMD prociverziótól van támogatva a H.265/VP9 Kodi alatt ?
Csak APU jöhetne szóba, dedikált GPU nem, ez miniITX NAS lenne OpenMediaVault-al (Debian), ami egyben Kodit rátéve lejátszó is volna.
-
válasz
aldebaran #34843 üzenetére
Egyszerűbb lenne egy weboldalon a pc-n a linkekre kattintgatni és megnézni, hogy nekem tetszik az a kínálat, vagy sem, meg egyáltalán, hogy mi is van az oldalon.
Persze, hogy egyszerűbb. Ha van PC-d. Meg böngésződ. De a kiegészítők nem is azért készültek, mert arról egyszerűbb kattintgatni.
melyik az a kiegészítő, amelyiknél a filmeket HD, de inkább FHD -ban lehet nézni?
HBO Go, Netflix
-
aldebaran
addikt
válasz
vargalex #34842 üzenetére
#34841 csubyy : Az nem baj, ha változik, de legalább lenne valami fogódzó.
Egyszerűbb lenne egy weboldalon a pc-n a linkekre kattintgatni és megnézni, hogy nekem tetszik az a kínálat, vagy sem, meg egyáltalán, hogy mi is van az oldalon.
De az igazi kérdésem, hogy melyik az a kiegészítő, amelyiknél a filmeket HD, de inkább FHD -ban lehet nézni? -
csubyy
tag
válasz
aldebaran #34840 üzenetére
Ilyen biztosan nincs, hiszen a "filmes" kiegészítők egy vagy több webhelyhez kapcsolódnak, de ezek is változnak, költöznek, a kínálatuk is és a mögöttük lévő tárhelyek élettartalma meg végképp kiszámíthatatlan. Ebben ez a szép, semmi sem kiszámítható és nem állandó.
-
aldebaran
addikt
Az MS Repo-ban melyik kiegészítő az, amelyikben a filmek Full HD-ban vannak és szinkronosak?
Van esetleg egy lista, hogy ebben az MS Repo-ban a kiegészítőkről? Hogy mik vannak bennük, mely weboldalakhoz adnak betekintést... stb? Elég sok kiegészítő van benne, ami tök jó, csak mindet feltenni, belenézni, letörölni kicsit macerás. -
GaTa_3S
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, mi lehet a gond? Coreelec-es Kodira telepítettem (Beelink GT1 Ultimate TV BOX-ra) a MindigoTV app-ot (v.1.0.9), de nem tudok bejelentkezni, így használni sem tudom. Az email cím/jelszó párost hiába írtam be többször is (akár virtuális, akár fizikai billentyűzetről) nem fogadja el. Pedig ugyanezzel az account-tal be tudok lépni PC-ről is és Androidos telefonról is. De akkor mi a fene lehet a baja? -
mexel
veterán
Köszönöm szépen, továbbítom a kérdezőnek hogy ne akarja használni
-
brazos
senior tag
válasz
vargalex #34829 üzenetére
Hát nem tudom, úgy látszik nekem ezzel szerencsém van, hogy meddig fog működni, jó kérdés, de addig is nézem amit lehet. Az addonban meg nekem is ez van beírva: https://filmezz.eu
ennek ellenére olyan hibaüzit már régen nem kapok, talán tavaly egyszer volt itt ilyen, de azóta hál istennek nem. Szóval nézem addig, amíg lehet. -
nfsu17
veterán
válasz
maestro87 #34758 üzenetére
ha már mediaklikk...egyszer már kérdeztem anno, hogy a filmtár menüpontban az addonban nem hoz semmit...vagyis anno még ez a szöveg (filmtár) sem jelent meg az addonban, így persze, hogy nem lehetett nézni...most már ott van a szöveg, de üres.
Ez miben lehet más, mint mondjuk a többi menüpont? -
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #34826 üzenetére
Te és a kolléga is írta, hogy a legtöbb forrás nem indul (még nálad a friss resolveurl-el sem). Ergo nem működőnek tekinthető. Karbantartottnak pedig egyáltalán nem. Leginkább ezért ajánlott xtend alternatívákat a repo-ból.
A resolveurl nyilván segíthet a forrás oldalak URL feloldásán, ha a változásokat lekövette a fejlesztő. Ez az urlresolver esetében is igaz. Azt azért tartja frissen xtend a repo-ban, mert valóban több, jelenleg is jól működő és karbantartott kiegészítő használja.
Egyébként én is azt mondom, hogy az összes függőségként jelentkező kiegészítőt érdemes frissen tartani. De az ilyen nem karbantartott kiegészítők esetén ez lehet manuális, máskülönben a repo üzemeltetője egyre több melót húz magára. Mindig ellenőrizze, hogy van-e frissebb, stb. Másrészt ezeknél a kiegészítőknél akár felvetheti azt a kérdést is, hogy berakhatja-e saját repo-ba...
Próbáltam volna megnézni, hogy 5.0.46-os resolveurl-el elindul-e a kérdéses film, de sajnos a Movieshark kiegészítő folyamatosan azt mondja, hogy a https://filmezz.eu oldal nem elérhető, próbáljam később. Ez utóbbiról beszéltem... -
brazos
senior tag
Köszi, de az ismertetődet felesleges volt leírni, mert ha emlékszel, én azt ajánlottam, hogy a legújabb, letölthető "script.module.resolveurl" verziót használja. Mivel a kérdező a kérdéses addont már használta, jó eséllyel nála a repóból letölthető verzió van fenn. Azzal valóban szinte semmi nem jön be, az ismertetőn kívül.
Viszont az ajánlott verzióval azért még úgy-ahogy használható az addon, ahogy írtam is, nem lesz tökéletes, de egy fokkal jobb lesz.
A filmezz.eu elég instabil létére meg csak egy félmondattal reagáltam finoman,
..azt nem tudom, meddig fog menni, de most még megy...
ennyi talán elég is, nem kell ezt túllihegni. Az meg, hogy ha netán frissítve lesz a kérdéses addon, és az akkor mit fog használni, az egy dolog, de addig is a mostani addon használatát jelenleg segítendő, nem ártana azt az újabb "script.module.resolveurl" zip verziót is feltenni a repóba, lehet sokaknál segítene valamit. Ennyi. -
xtend
senior tag
válasz
brazos #34824 üzenetére
Amit te írsz, hogy "script.module.resolveurl" version="5.0.00" az azt jelenti, hogy az addon használatához MINIMUM az 5.0.00 verzió szükséges, ha neki ennél nagyobb vagy egyenlő verziószámú resolveurl verzió van fent akkor működik az addon.
"Theversion
attribute specifies the minimum version of the required add-on to be installed." [link]
De egyébként a filmezz.eu elég instabil már régóta vagy elindul róla a tartalom vagy nem. De sajnos ezzel nincs egyedül, egyre több linket törölnek/töröltetnek mivel jogvédett tartalmak a filmek/sorozatok mindig is meglesz a boszorkányüldözés, semmit sem adnak már ingyen, de ennek is örülni kell. Főleg úgy hogy sokan úgy teszik fel a filmet/sorozatot a megosztókra hogy Batman.Soul.of.the.Dragon.2021.BDRip.x264-PiGNUS nem pedig ?%!%/CFG@& .mkv így sokkal hamarabb lelövik.
Mondjuk nekem speciel a filmezz.eu nem is jön be Finnországból, hanem a filmezz.co-ra irányít.Ha egyszer valamikor esetleg frissítve lesz a Shark addon akkor tuti az is urlresolver-t fog használni!
-
brazos
senior tag
válasz
vargalex #34825 üzenetére
Bocsi, de az MS Shark is még működő addon!!!
Nálam amúgy meg az MS Shark addonban pl. ez a 2021-es film is szépen dolgozik, ráadásul a háttérben látható, hogy van hozzá -gondolom saját, ráégetett- magyar felirat is.(azt nem tudom, meddig fog menni, de most még megy) Valószínűleg segített az újabb resolve url zip használata is. -
brazos
senior tag
válasz
God Vazzeg #34822 üzenetére
Az hogy régi, az egyik dolog, a másik mez ez, ami a képről is leolvasható:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/04/13/843mshark.png
vagyis ez az alkalmazás még a mostani trendtől eltérően "script.module.resolveurl" version="5.0.00"
addont használ, ebből az MS repóban lévő letölthető zip is régi:
script.module.resolveurl-5.0.46.zip2020-05-14 16:58 698K
ettől van sokkal frissebb is, nemrégen pl. erről írtam ide, és jól letromfoltak, hogy az ms addonok már csak url resolver addont használnak, nem resolve url-t. Pedig mint az ábra(kép) is mutatja ez nem igaz! Főleg úgy nem, hogy a topic címadó, fő addonja még a régebbi, resolve url használatra lett tervezve, és ez van az addon.xml-ben is.
Ha visszaolvasol pár oldalt, ott van a frissebb resolve url zip elérése, és is azt használom kodi-18.9 alatt, pár dolog szépen bejön vele, de azokon a forrás oldalakon ez sem segít, amelyek időközben megszűntek, vagy más címen érhetőek el. Nálam az MS shark addon felhozza a legújabb film és sorozat ismertetőket is, de hasonlóan nem sok film, sorozat elérést valósít meg. Próbáld ki a legfrissebb resolve url zip-et feltenni, és nézd meg, azzal javul e valamit a helyzet, sokat nem fog javulni, de pár dolog ezzel jobban elérhető lesz, magyar találatok viszont nem igazán lesznek.
Én ebből a resolve url addonból a repóban meglévő régebbi -5.0.46- helyett ezt használom:
script.module.resolveurl-5.1.28 [link] Version 5.1.28 (April 3, 2021)
Próbáld ki, hátha ezzel jobb lesz, teljesen jó nem lesz, de talán több dolog elidulhat ezzel. -
xtend
senior tag
válasz
God Vazzeg #34822 üzenetére
Huhh, hát az elég régi addon már, 2019-ben volt frissítve utoljára. Használj mást: Kodi 18.9 és régebbi verziókra Exoshark, dmdamedia, onlinefilmek, netmozi, stb. De ezek a kiegészítők bele vannak integrálva az Exosharkba.
Kodi 19-hez ugyanezek kivéve Exoshark mivel az még nincs frissítve az új Kodi alá.
Ezeket mind megtalálod az MS repóban (lásd összefoglaló). -
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Movie shark 2.1.7 van kodi alatt, és hiába van egy keresett film alatt több link is egyik se indul el. Sok filmnél van ez. Kérdésem : én vagyok láma vagy ez ilyen és használjak mást? Ha másik jobb akkor mi az ami jobb.. Köszönöm
-
Dolphine
addikt
válasz
picur10 #34818 üzenetére
Más. Mindenki másnak is szól.
Létezik olyan RSS hírforrás, oldal, bármi, amit sorozatoknál lehet használni? Olyan, mint a followshows? -
picur10
aktív tag
válasz
Dolphine #34817 üzenetére
Igen. Nyomtam már minden létező helyen update-et és clean-t:
- settings/library-ban clean libraty és bent minden egyes forrásnál. Itt már bekapcsoltam, hogy induláskor is update-eljen
- bent a filmeknél a balra nyílra feljövő menüben az egyéb opcióknál
- feltettem a watchdog-ot
- a videos főmenü alatt az update-et elindítottam és a files alatt is megint forrásonként updateMi van, ha simán eltörlöm (átnevezem) a MyVideos119.db fájlt? Szétesik minden, vagy üres lappal kezdhetek? Mert akkor ha a források nem vesznek el, inkább ráengedek egy üres adatbázisra egy update-et..
-
brazos
senior tag
válasz
spiky03 #34814 üzenetére
... pl most a laptopon leszedem a Kodit és mindent beállított, majd azt a beállítást kimentem és áttöltöm majd a PCre ...
Amennyiben a laptopon jelenleg futó oprendszer megegyezik a majdani médialejátszó Pc-n futó oprendszerrel, akkor ez menni fog. A laptopon lemented a Kodi beállításait tartalmazó könyvtárat, -csinálhatod egy sima fájlkezelővel is-én pl. linux alatt így csináltam meg- és az új Pc-re pedig feltelepíted azt a Kodi verziót, ami a laptopodon is fenn van, és ha készen vagy, a mentett Kodi beállításokat -meg a telepített kiegészítőket- tartalmazó könyvtár tartalmát meg bemásolod a Pc-n létrejött(ha a telepítő létrehozta egyáltalán) Kodi beállítás könyvtárába, felülírva vele a telepítéskor létrejött(ha létrejött) tartalmat. Majd a biztonság kedvéért újraindítod a rendszert, és elindítod a Pc-re feltelepített Kodi-t. Ez pedig a régi beálításaiddal fog futni, viszont nem árt megnézni, hogy a források címei -ahol a lejátszandó média tartalmak vannak- megegyeznek e a régi beállításban lévővel, ha nem, -az új pc miatt- akkor azokat korrigálni kell az új helyzetnek megfelelő elérési út címekkre. Továbbá, mivel a hardvered biztosan eltérő lesz(!) a laptop hardverétől, így az új Pc-n a Kodi első indításakor az alapvető Kodi beállításokat is módosítani kell az új gép hardverének megfelelően.(pl. videókártya, képméret, hangkártya beállítások)
(én a linux rendszer alatt a gépemen két merevlemezen is futtatok Kodi-t, és mindkét merevlemezen futó azonos verziójú Linuxos Kodikat így hoztam szinkronba, így mindegyik azonos beállítással megy, és mivel itt eleve azonos maradt a gép alapvető configja is, így csak a média források elérési útjának a címeit kellett kiigazítani.) -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Lehet hülye lesz a kérdés, ezért előre is elnézést!
Kodival lehet lejátszani gyári BD lemezt?
Mert arra gondoltam, hogy lehet a kis androidos lejátszót, amin CE fut, lecserélem egy mini PC-re, amibe elfér egy BD lejátszó is. Igy 1 lejátszóm lenne a jelnelegi kettő (média lejátszó, BD lejátszó) helyett.Valamit az működhet, hogy pl most a laptopon leszedem a Kodit és mindent beállított, majd azt a beállítást kimentem és áttöltöm majd a PCre ha meglesz?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismét kérdezte valaki tőlem ( jótól, mert ezek a tv-s dolgok távol állnak tőlem
), hogy a Mindigo tv nem működik?
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #34811 üzenetére
De ez csak plexkodiconnect - el (meg ugye emby kodi is) ilyen a hivatalos plex addonban azonnal frissül mindegy milyen felhasználó ! Ott csak annyit csinálok, hogy például el lépek a filmekről majd vissza a filmekbe és már frissült is. Plexkodiconnect-el másik felhasználóval nekem nagyon sokára frissül (fél órát vártam és semmi) vagy nem is csak újraindítás után. Mindegy bátyámnak és havernak az hivatalos plex addont rakom fel azt ennyi. Azt tuti, hogy jól működik mindenhogy. Magamnak meg a PKC-t mert jobban szeretem ha közvetlenül a kodit használom. Csak azért írtam, hogy tudják mások is. Többet nem írok már erről itt mert kicsit túlzásba vittem.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #34810 üzenetére
Most nem azért, de a másik felhasználót más használja, azt fogja megszokni és fel sem fog tűnni neki. Teljesen logikus, hogy az admin oldalon minden azonnal frissül, a másik felhasználónak meg át kell adnia az infót, így időbe tellik. Pl. én frissítek, megjelenik nálam mint adminnál, átmegyek a másik szobába a másik felhasználóhoz és egy kis idő elteltével ott is megjelenik. A szerveren múlik minden, nálam a szerveren elég hamar átkerül a másik felhasználóhoz is az anyag. Én ezekkel már nem foglalkozom, mert jó.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #34809 üzenetére
Most teszteltem emby kodi addont másik felhasználóval (nem az adminisztrátorral) és ott is ez van! Úgylátszik ez valamiért nem szereti egyik addon sem ha nem az admin fiokhoz csatlakoznak. Működik másik fiók is de nem úgy. Embycon már jobb, ott ellépek majd vissza és már frissített (ugyan úgy mint a hivatalos plex addonban).
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #34805 üzenetére
Na alaposan tesztelgettem és megintcsak az van, hogy csak adminisztrátornak szinkronizál olyan gyorsan! Ahogy írtad létrehoztam új felhasználót és azzal jelentkeztem be a plexkodiconnectbe akkor már nagyon sokára szinkronizál! Úgy látszik ezt nem tudja jól kezelni a PKC. Ahogy vissza váltok a fő fiókba (adminisztrátor) akkor amit változtatok pár másodperc múlva már reagál is. A hivatalos plex addonban nagyon gyorsan vált de ott csak akkor ha ellépek majd vissza és már új borítót látom például ha azt változtatok. Mindegy ez van.
-
picur10
aktív tag
válasz
Dolphine #34797 üzenetére
Igen arra való, csak nem csinálja.
Kiragadott részlet a logból:
2021-04-11 15:50:44.726 T:4788 ERROR <general>: Failed to open(//Mese sorozatok/Miraculous/S1/) opendir call failed with "NFS: Lookup of /Mese sorozatok/Miraculous/S1 failed with NFS3ERR_NOENT(-2)"
2021-04-11 15:50:44.726 T:4788 ERROR <general>: GetDirectory - Error getting nfs://192.168.1.100/Filmek/Mese sorozatok/Miraculous/S1/
2021-04-11 15:50:44.750 T:4788 ERROR <general>: Failed to open(//Mese sorozatok/Miraculous/S2/) opendir call failed with "NFS: Lookup of /Mese sorozatok/Miraculous/S2 failed with NFS3ERR_NOENT(-2)"
2021-04-11 15:50:44.750 T:4788 ERROR <general>: GetDirectory - Error getting nfs://192.168.1.100/Filmek/Mese sorozatok/Miraculous/S2/
2021-04-11 15:50:44.765 T:4788 ERROR <general>: Failed to open(//Mese sorozatok/Miraculous/S3/) opendir call failed with "NFS: Lookup of /Mese sorozatok/Miraculous/S3 failed with NFS3ERR_NOENT(-2)"
2021-04-11 15:50:44.765 T:4788 ERROR <general>: GetDirectory - Error getting nfs://192.168.1.100/Filmek/Mese sorozatok/Miraculous/S3/03.29-én délelőtt neveztem át az S1-S3 almappákat Season 1/2/3 mappáknak.
Vagy2021-04-11 15:50:49.498 T:4889 WARNING <general>: Process directory 'nfs://192.168.1.100/Filmek/Anime/Ghost in the Shell/' does not exist - skipping scan.
2021-04-11 15:50:49.500 T:4889 WARNING <general>: Process directory 'nfs://192.168.1.100/Filmek/Anime/My Hero Academia/' does not exist - skipping scan.Ezek pl. egy almappába kerültek így Anime/Film/Ghost.. 03.28-án
Mégis keresi, pedig számolatlanul nyomtam más tisztítást.Hozzáteszem, hogy természetesen az új útvonalról is bent van az adatbázisban.
-
Imi1981
veterán
-
blakey
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest