Hirdetés
Aktív témák
-
zotyi85
tag
DVD Diszont -nak adnék egy piros pontot ismét. DVD-t vettem tőle. Előreutaltam, és időben meg is kaptam a csomagot. Köszönet érte!
-
zotyi85
tag
fagyalllo ismét kiérdemelt egy piros pontot. Öcsém míg pesten volt elromlott az érintőpanelje, és ő szinte azonnal kicserélte telefonos egyeztetés után.
Gyors, korrekt, megbízható! Bátran ajánlom mindenkinek! -
zotyi85
tag
Szeretnék DVD Diszont -nak adni egy piros pontot. Egy 2TB-os vinyót vettem tőle utánvéttel. Vasárnap este rendeltem meg, hétfőn gondosan becsomagolta széles ragasztószalagot nem sajnálva
és feladta úgy, hogy másnapra megkaptam.
Bátram ajánlom mindenkinek, megbízható, gyors aprótag -
zotyi85
tag
Szeretnék fagyalllo -nak adni egy piros pontot. Egy samsung s5230-hoz vettem tőle érintőpanelt. Előreutaltam, ő gondosan becsomagolta és postára is dobta még aznap! Azóta már be is szereltem, és végre tökéletesen működik a telóm
Bátran vegyetek tőle, megbízható! -
zotyi85
tag
Szeretnék piros pontot adni PH-User -nek, ezt a fejegységet vette meg előre utalással. Megbízható, korrekt apró tag
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Tuczika -nak szeretnék egy piros pontot adni ezért a webkameráért. Tegnap utaltam neki előre, és már ma délelőtt hozta is a postás. Gyors és megbízható PH tag! Mi kell még?
Köszi!
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Szeretnék piros pontot adni DVD Diszont -nak ezért az üzletért. Megbízható, korrekt és gyors.Előre utalás után szinte rögtön postára is dobra a rendelt dvd-ket és mappát, amit gondosan becsomagolt. Nyugodtan vásároljatok tőle!
-
zotyi85
tag
Piros Pont jár hegeanabol -nak mert korrekt, megbízható, és megcsinálta a videokártyám
-
zotyi85
tag
Szeretnék egy piros pontot adni Vagtam kollélgának. Ezt a 8800gt-t vettem tőle előreutalással. Megbízható korrekt, és nem utolsó sorban gyors.
-
zotyi85
tag
Szeretnék adni RollandCG -nek egy piros pontot, mert korrekt megbízható vásárló.
-
zotyi85
tag
Szeretnék adni egy piros pontot replay007 -nek, mert megbízható vásárló. Nyugodtan postázhattok neki utánvéttel is.
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Szeretnék adni egy hatalmas piros pontot sestertius -nak ezért a remek üzletért!
Bátran ajánlom mindenkinek, mert az egyik legmegbízhatóbb hardverapró tag.üdv: zotyi85
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Szeretnék piros pont -ot adni pegazus -nak! Nagyon gyors, és megbízható!
Ezt az ssd-t vettem tőle tegnap, amit gondos becsomagolás után szinte rögtön postára is dobott, úgy, hogy ma reggel már meg is kaptam!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!Köszönöm!
üdv: zotyi85
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Szeretnék Merlinclub-nak egy hatalmas piros pontot adni ezért a procihűtőért, amit erről a honlapról rendeltem meg!
Bátran vegyetek tőle, mert korrekt eladó, és a honlap is nagyon frankó, ahonnan állandó értesítést kapunk e-mailben a rendelés menetéről!üdv: zotyi85
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Hatalmas PIROSPONTOT adnék Hexaa kollégának a tőle rendelt Amd Athlon II x4 635 Box-ért!
Köszönöm!
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest