- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
válasz
ChrisDzsi95 #625 üzenetére
Szerintem mint vállpántos szállítást felejtsd el nem életszerű úgy cipelni. Az én rolleremhez is volt (még meg is van) egyedül akkor használnám életszerűen, ha kézben kellene valami nagy csomagot cipelnem és nem férne hátizsákban de rollerrel mentem érte vagy hoznám el a nagy csomagot. És akkor csak a vállamon tudnám hordozni a rollert az oda vagy visszaúton.
Én vonattal szoktam járni és ha tömeg van és muszáj elpakolnom, csak akkor csukom össze a rollert amúgy soha. Ha olyan van tolom és nem csukogatva cipelem kézben vagy felakasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- Tissot Heritage Porto Small
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- Prada 2AF-1A1 férfi napszemüveg
- Wanabee síkabát sídzseki S
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest