Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Eljutottam a rendelésig, de valamiért 2x akarja hozzászámolni a postaköltséget, így a kb 106€ helyett 113€-t akar levonni. Ez miért van?
We were here
-
-
vegyszer
addikt
válasz Tuomas #21885 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincs külön rom a készülékre az egyes régiók szerint, hogy pl kínai, és japán nyelv csak ebben az XYZ verzióban van.
Az, hogy mi is legyen az első nyelv, mikor indítod a dobozból kivéve, az már ROM-tól függetlenül paraméterezhető.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Tuomas
addikt
Egy kérdés: ha német amazonról rendelek, attól meg lesz benne angol nyelv ugye?
We were here
-
HKorn
veterán
Run&Ride
-
huberpe
aktív tag
válasz bbsofficial #21878 üzenetére
a reklámos valóban, viszont eddig a reklámmentesről volt szó, amit viszont kihoznak (és még így is k**va jó áron van ).
-
Degeczi
nagyúr
válasz kresz2 #21876 üzenetére
Ugyan nem idevaló, ez a topik az e-book olvasóval foglalkozik, de miért pont Fire-t vennél?
Az egy kis teljesítményű és lebutított (nem normál Androidos) táblagép, kimondottan az Amazonos tartalmak fogyasztásához - amik azonban nem éppen Magyarországra céloznak.Jobban jársz egy normál Androidos táblagéppel.
-
El Gringo
senior tag
válasz bbsofficial #21873 üzenetére
1. Torrentről nem beszélünk, mivel nem teljesen legális / etikus. Amúgy van magyar e-book shop is, hogy fórumkompatibilesek legyünk.
2. E-mail / usb / send to kindle applikáció[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kresz2
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek.
Szeretnék a gyerekeimnek kindle fire 7 tabletet vásárolni,de se a német,se az angol amazon nem szállít hozzánk.
Én csak a kindleshop boltját találtam itthon,esetleg tudtok más hazai vagy külföldi forrást ahonnan megvehetem?
Különösen azért bosszantó a dolog,mert az amazon most mindenhol akciósan árulja. -
huberpe
aktív tag
válasz bbsofficial #21873 üzenetére
miért ne lenne rendelhető? amúgy a reklám abszolút nem zavaró, olvasás közben nem látod.
[ Szerkesztve ]
-
benyo513
tag
válasz Oldman2 #21871 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik kommentre akartál utalni, de ha a te saturnos kommentedre gondoltál, akkor azt láttam csak vannak olyanok, akik inkább az amazonról vásárolnának, azelőtt meg csak a brit amazonon láttam, hogy kedvezményes lenne, de a németről átváltással, szállítással (tehát mindennel együtt) olcsóbb, így bátorkodtam megosztani ezt. (viszont, ha ezelőtt valaki megosztotta, hogy a német amazonon akciós, akkor elnézést kérek )
-
Degeczi
nagyúr
válasz bbsofficial #21868 üzenetére
-
benyo513
tag
válasz bbsofficial #21868 üzenetére
Igen, bocsi rossz linket küldtem
A reklámmentes csak 100 euró most -
benyo513
tag
Le van árazva az új Paperwhite
-
cocka
veterán
-
Subimp
tag
Sziasztok! A családban több Kindle is van, most lett egy újabb. Az a gondom, hogy a többivel szemben ezt nem tudom a pchez kapcsolni, nem látják egymást. Ez azért baj, mert van egy 45 megás könyvem, amit a gmail nem küld el, mert túl nagy. Mit csináljak?
-
assemble
addikt
Ezt irjak a tokok vizallosagarol:
We designed three versions of the Kindle Paperwhite Cover (10th Generation only). The fabric cover is water-safe, which means it can withstand brief accidental exposure to water without cosmetic damage. Neither the premium leather cover nor standard leather cover are water-safe, and they should not be exposed to water or other liquids. None of our covers are waterproof, water-resistant, or designed to protect the Kindle Paperwhite against water exposure.
Konkretan a bor tokokra azt irjak, hogy egyaltalan nem birjak a vizet. A szovetet is csak rovidebb ideju meritesre ajanljak.
-
cocka
veterán
válasz Oldman2 #21857 üzenetére
Amúgy ez a HTML support akkora kamu, amiket írnak ott az első blikkes termékleírásokban. A docxet simán támogatja a Send to Kindle (for PC), de a HTML-t nem. Szóval még a konvertáláshoz is mókolni kell és ha nem akarsz Calibre-t használni, csak az Amazon cuccait, akkor le kell töltened a Kindle Previewer 3-mat, ami be tudja olvasni a HTML-t és át tudja konvertálni mobiba. Az már küldhető Send to Kindle-lel. Szóval vicc.
-
Oldman2
veterán
Ha jól nézem, az osztrák Saturn-ban 99,99 EUR a Paperwhite.
És még fehér színben is van (jelenleg).
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Pont azert kell vizallo tok, mert maga a cucc vizallo, es nem tervezem kivenni a tokbol.
A vizallo tok is nyilvan atereszti a vizet, csak nem rohad le rola, ha viz eri, ennyit tud.
Ha nem vizallo tokod van, azt mindig veheted le rola viz kozeleben, amivel szamomra nagyreszt ertelmet vesztene a vizallosag.Egyebkent nyilvan nem zuhanyzas kozben hasznalja az ember, es ahogy tobb tesztben kiemeltek, konkretan vizbe meritve nem is hasznalhato a touch resze, nem tudsz lapozni viz alatt peldaul. A vizallosag fo haszna, hogy nyugodtan hasznalhatod vizparton, medenceben, kadban, es ha rafroccsen viz, vagy beesik a vizbe, attol sem lesz baja.
Amugy kozben feladtak a cuccot, Franciaorszagbol szallitjak.
-
Degeczi
nagyúr
-
-
assemble
addikt
válasz yossarian14 #21843 üzenetére
Onnan szallitanak is ide?
-
zsola32
senior tag
sziasztok
szüleim is gondolkodnak egy Paperwhite beszerzésén.
nekünk kettő is van, szerintem II-es mindkettő.
melyik verziót érdemes megvenni? Most olvastam hogy már van IV is.
itthonról történne a beszerzés, és ugye a "black friday" miatt lehet hogy meg tudnánk csípni valamit.
köszi a segítséget -
yossarian14
tag
amazon.co.uk-n 100 font az új PW 4
checkoutnál pedig 112 font a végösszeg
szerintetek van értelme még várni nagyobb akcióra vagy leértékelt PW3-ra? az akció csak ma vagy egészen 25-ig érvényes?
-
Libretom
aktív tag
válasz hampidampi #21840 üzenetére
Így lesz, köszi!
-
Libretom
aktív tag
válasz vegyszer #21838 üzenetére
Há' nem "votmá". Ez nem ugyanaz a topik, nem ugyanaz az idézet, amint ez a látható is, (lenne). A téma viszont tényleg azonos, és ez van annyira fontos, hogy szánjunk rá helyet és időt. Nem csak a tokokról, meg világításról, beszerzési forrásokról, árakról kell szólnia ennek a topiknak... Persze ez a személyes véleményem... Ezért kár volt reagálnod, már bocs...
-
vegyszer
addikt
válasz Libretom #21837 üzenetére
Vótmá: #21819-21820
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Libretom
aktív tag
Meilőtt 5.10.1.1-re frissítitek a Kindlet, olvassátok el ezt:[Update 5.10.1.1 cleared all my books]
I've got a similar but slightly different problem following an automatic upgrade to 5.10.1.1 on a Paperwhite. My download books refund to open and the error message advised deleting them and re-downloading ("An error occurred. If you purchased this item from Amazon, delete the item and download it from the Cloud."). I did, it didn't help. I tried tried copying across a PDF via a USB link that won't open either. I've tried a hard-restart and a reset; neither worked. I've tried purchasing a new book and that queues for download, re-queues and re-downloads repeatedly. Yet to find a solution that will let me open anything. I appear to have a paperwhite brick
[ Szerkesztve ]
-
Libretom
aktív tag
A Voyage-omat elcseszte az 5.10.1.1 ugdrade. Bizonyos könyveket nem tud menyitni, átmenetileg le is fagy, ha megnyitással próbálkozom. Aztán azt tanácsolja, hogy töröljem. Biztos a szoftver a hibás, mert egy másikkal is ez a helyzet. Szóval jó lenne visszaállni a korábbi verzióra. Hogyan lehet ezt megcsinálni? Az Amazon nem nagyon csipkedi magát, hogy kijavítsa a hibát...
-
Bubsy
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
-
cocka
veterán
válasz Degeczi #21828 üzenetére
És halkan tegyük hozzá azt is, hogy egy kellően tágas, jól megvilágított teremben inkább, mert egy szimpla szobában nem oszlik el annyira a fény és a lámpa fénye sziluettszerűen tükröződik az egyébként matt képernyőn.
Szóval az a lényeg, hogy minél nagyobb terület legyen viszonylag magasról bevilágítva, hogy ne direktben kapja a fényt a kijelző. (azaz a napot imitálja a fényár)
-
Degeczi
nagyúr
Ritka az a jármű, amin korrekt, erős olvasólámpa van, szóval hogyne használnád ki! Pont egy érv a PPW mellett.
Beépített világítás nélkülit csak akkor érdemes venni, ha mindig tökéletes megvilágításban (erősebb, mint ami papírkönyvhöz kell) tudod használni, beltérben lámpa alatt. -
Bubsy
aktív tag
-
Bubsy
aktív tag
Sziasztok!
Az első Kindle-m megvásárlására előtt állok. Láttok rá valamilyen reális esélyt, hogy a magyar "black friday" akciók során leárazásra kerül? Tavaly volt rá példa?
Köszönöm! -
HardRic
addikt
[YouTube]
Érdekes mennyivel kontrasztosabb a voyage, mint az új PW. -
benyo513
tag
Fent van a Cyber Monday week dátuma, november 19 és 26 között lesz
-
KZP
őstag
válasz hampidampi #21820 üzenetére
-
KZP
őstag
Eltünt az Amazon oldaláról (PW) az 5.10.1.1 update, most megint csak az 5.9.7 van. Lehet, találtak az újba valami hibát?
-
Efreet
senior tag
Két fő ok lehet arra, hogy "nem lehet regisztrálni" a készüléket:
1) az Amazon lekapcsolta, mert hibásnak lett bejelentve, és esetleg küldtek is egy másikat helyette.
2) az Amazon lekapcsolta, mert lopottnak lett bejelentve, és esetleg küldtek is egy másikat helyette.Ha te magánszemélyként továbbértékesíted, akkor a fentiek közül egyiket se teszed meg előző tulajdonosként (remélhetőleg).
[ Szerkesztve ]
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
cocka
veterán
válasz Degeczi #21812 üzenetére
De az miből derül ki, hogy lopott? Ha számla/nyugta nélkül magánszemélynek eladom, akkor az új tulaj is lehet ennyi erővel tolvaj nem? Mert bár megvette tőlem, de hivatalosan nem tudja igazolni, hogy az övé. Tehát jogilag mintha lopta volna tőlem. De ettől a készülék még ugyanúgy működik, mint nálam. Átregisztrálni meg simán át lehet új accountra.
-
Degeczi
nagyúr
válasz yossarian14 #21814 üzenetére
Reklámosat sosem szállít ide az Amazon.
-
HKorn
veterán
válasz yossarian14 #21814 üzenetére
Ez nem rossz, mondjuk hogy pont most vettem egy PW3-at 100€-ért inkább picit idegesítő
Run&Ride
-
yossarian14
tag
Starting Nov. 22nd, the previous generation of the Paperwhite will be $79.99
Remélem a német amazonon is elérhető lesz ez az akció és ki is szállítják ide. Első Kindle-mre vadászok
-
kuksa90
őstag
Sziasztok!
Új lennék a kindle világában, olvasgatok, de nem találtam választ...
Olyan hirdetésekbe, hogy "nem regisztrálható" mennyire szabad beleugrani? Ettől még használható meglévő könyv olvasására, vagy felejtős az egész? Egy 7. generációs kindle-vel szemezek...»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
han_lev
senior tag
-
assemble
addikt
válasz El Gringo #21808 üzenetére
En eredetileg a gyari bor tokot gondoltam, aztan viszont lattam, hogy a gyari bor tokok nem vizalloak, csak a sima szovet: [link], szoval az talan ertelmesebb valasztas igy, hogy maga a cucc is vizallo.
Persze jo draga ez is, utangyartottat biztos lehetne joval kevesebbol is venni, de jokat olvastam a gyari tokokrol, plusz mivel ennyire uj a cucc, nem is biztos h megbiznek egy utangyartottban..[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
én az új PW 2018-hoz várnék tokra javaslatokat Smart kellene. PW3-hoz vettem egy szuper okostokot Banggoodról, de az újhoz még sehol nem találtam.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Tuomas
addikt
Elvileg ma jelent meg az új PW. Aki berendelte és majd meg is kapja, várom a véleményét!
We were here
-
Degeczi
nagyúr
Your content and devices alatti Preferences-ben a Personal document settings-et lenyitva, ott az approved email list
-
HKorn
veterán
Hol lehet beállítani, hogy a Kindle más emailről is fogadjon könyveket? Hirtelen nem találom Amazon menüben sehol sem.
Run&Ride
-
El Gringo
senior tag
válasz han_lev #21802 üzenetére
PW-ben rábökök a felső menü helyére, majd GO TO...
-
han_lev
senior tag
Én ezt nem birom megtanulni, megerteni..
Hogy tudom egy könyvben "előrelapozni" egy adott oldalig?
Nincs valami videó erre?Poco F5/pro
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest