- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Rendszergazda topic
- Proxmox VE
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #22812 üzenetére
Nem erőltetném. Talán a vastagságával nem lenne gond, lehetséges, hogy éppen odaférne, de a kialakítása miatt szerintem akkor is furán állna.
(#22808) Keil Walker:
Grat, f@xa kis órának tűnik továbbra is.Khaki, kahkizöld, szürke, szal ezek a "katonai" színek tuti jól állnak neki. Maradnék a szövet vonalon, bár én kicsit elfogult vagyok, mert szinte minden órámon szövet szíj van, de a gyártó sem véletlenül választott ezt.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #22089 üzenetére
A lényeg hiányzik: pulzusmérő.
(#22088) ZolkoW:
A Kronaby háza táján azért igencsak egyszerű jól kinéző hibridet találni. De a Fossil sem néz ki rosszul, van Armani is hasonló, a Withings sem csúnya, van Michael Kors is, ami jól néz ki, sorolhatnánk elég sokáig, csak nem a 20k alatti kategóriában kell keresni.
Pulsurmérő persze (nagyrészt) ezekben sincs. -
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #21892 üzenetére
Nem véletlenül szoktam mondani (pl. itt és itt), hogy a Lorus vagy a Casio legyen a minimum ajándékvásárlásnál. Ha meg mindenképp kínai, akkor minimum Pagani vagy Parnis.
(#21891) nebancsa:
Szerintem ezeken a képeken sem csúnya.Bár az ezüst tokos, színes mutatós változatok jobban bejönnek, mint az arany.
-
-
Soká
senior tag
válasz
joci86 #21375 üzenetére
"Mivel nem hoztam el, elvileg ott kell lennie,"
Látod, nem jut eszükbe, hogy esetleg a következő delikvensnek szóljanak. Elvileg már a sajátomnak is meg kellett volna érkeznie mert a nyomkövetés szerint tegnapelőtt elhagyta a raktárat, tegnap reggel 7-kor megérkezett a Depóba(?) 10-kor pedig már LEADVA státuszú volt, bár fogalmam sincs kinek mit "adtak le"
A csaj, aki felvette a rendelésemet, leginkább nem is tudott arról, hogy mi ez az óra...
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #21375 üzenetére
Óránál 1mm is sokat számít. Ami a szélességnél is fontosabb, az a hosszúság (lug-to-lug méret), 40mm-es óra is lehet túl nagy, ha nagy fülei vannak. Amúgy szinte ugyanilyen stílusú, de nagyobb méretű órája a Fossilnak van, csak az drágább. Amit pedig még mindig imádok, és szintén hasonló fehér mutató, egyszerű, sötét számlap kombó, az ez a Natural Park.
-
Soká
senior tag
válasz
joci86 #21372 üzenetére
Érdekes
Én szombaton jártam ott, akkor nem volt ebből az órából, noha a webshopos hölgyike oda küldött, hogy ott van. De nem volt... Aztán rendeltem egyet oda, személyes átvétellel, de még nem kaptam csak valami olyan értesítést, hogy "elindult" az árú...
Én nem bánom ha csak 40-es. Sőt!
Az én 40 éves Certinám talán csak 38-as és szeretem. -
joci86
senior tag
-
@mriya@
őstag
válasz
joci86 #21247 üzenetére
Nemrégiben egy órás szaki nem akarta beismerni, hogy az általa aranytokosnak mondott karóra csak futtatva van.
Szerinte az AU10 véset 10 karátos aranyat jelent.
Hiába mondtam neki, hogy az nem karát, hanem mikron.Természetesen a kínai karóráknál bármi előfordulhat.
Becsületes gyártó nem kamuzik az "all stainless steel" felirattal, hanem bevállalja a "stainless steel back"-et. -
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #21236 üzenetére
De ha a szíjnak a "rendes" árát nézed, az órának miért az "akcióst"? Amúgy alin általában az akciós ár a rendes ár, a "rendes" ár meg csak kamu. Az a Sinobi mindig is 20 dollár körül volt, 40-re max. akciók előtt viszik fel, hogy aztán megint levihessék 20-ra. A szíjnál ugyanez a helyzet, csak ~13 és ~22 dollárral helyettesítve.
Persze, szép lenne, ha a Natural Park-om is 100$-t érne (mert az van odaírva lehúzva), de sajnos nem. -
rarki72
tag
válasz
joci86 #21236 üzenetére
ha jól megnézed a kínai órák és tartozékaik kínálatát, eléggé beltenyésztett a piac
ugyan azok a szíjak több gyártó óráján amiket magában is megvehetsz.
ugyan azok az órák csak más márkajelzéssel - néha még replika variáns is van egyes modellekből a 2-3 saját márkanév alatt forgalmazottból.
persze ettől még nem rosszak vagy jók, csak ilyen is van -
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #20712 üzenetére
A korrektség és a megtévesztés nálam nem igazán összeférhető. Egy átverésért nem kárpótol, ha felajánl egy másik átverést. Full refundot kaptál? Akkor végül is jól jártál, ő meg rosszul, így már korrekt.
Az eladó biztos nem utalja vissza, mert elvileg addig nem kapja meg a pénzt, amíg nem hagytad jóvá, hogy minden rendben ment. Ráadásul, ha dispute-ot indítottál, és az ali a te javadra ítélt, akkor biztos visszautalják, balgaság lenne az eladó részéről, ha ő is utalna, az már dupla bukó lenne neki.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #20694 üzenetére
"visszaigazolni nem lehet"
Itt az értékelésre gondolsz? Ha dispute előtt nem értékeled, akkor gyakorlatilag lemondasz az értékelés lehetőségéről. Dispute pl. azért is lehetséges, mert nem ért célba a csomag, ami nem feltétlenül az eladó hibája, szerintem nem fair, ha posta hibájából lehúzzák az eladót.
Talán ezért nem lehet dispute után értékelni... de csak tipp. A lényeg, hogy a te javadra döntött az ali.
-
joci86
senior tag
válasz
joci86 #20648 üzenetére
Fura nekem az Aliexpress panaszkezelése. Nem történik semmi, visszaigazolni nem lehet...
A Sinobi Official Store kicsit érdekesen akarta megoldani a problémát, válasszak egy másik órát x dollárig... Úgy, hogy a tok anyagösszetétele miatt reklamálok, és valószínűleg az összes termékük ilyen...
Miután megírtam neki, hogy rendben, mutassa meg, melyik van tényleg acélból, azóta (lassan 4 napja) csend van. Egyébként korrekt megoldás lenne ez a "válassz egy másikat", ha a színe nem tetszene, hibás/hiányos lenne.
Az Ali szerint "dispute finished", úgy látom, jogosnak tartották az igényt. A refund még folyamatban. -
joci86
senior tag
válasz
joci86 #20638 üzenetére
Szóval... Sinobi 1132
- A japán szerkezet pipa, Miyota 2115 van benne.
- A szíjnak van súlya, még akár tömör acél is lehet, és egész szép a kidolgozása.
- Bár csavarosnak néz ki a hátlap, pattintós...
- Tokot belülről sima csavarhúzóval elég könnyen meg lehetett karcolni, órás szaki nagyító alatt megnézte, és megállapította, hogy a karcolás alatt más színű (réz).
Az "all stainless steel" felirat megbukott. Ami azért vicces, mert kizárólag ezért választottam ezt az órát. Ha őszintén leírják, hogy alloy/brass, valószínűleg másikat veszek.
Mindennek ellenére a szaki szerint mindenképpen megérte a 11.11-es árat.
Mármint objektíve nézve. Nekem viszont nem feltétlenül. -
ZolkoW
őstag
válasz
joci86 #20504 üzenetére
Én azt mondom....nos... szerintem nem acél
(A Benyar BY-5102M-ről beszélünk, arról kérdeztem egyszer.)
Megkarcoltam a szíjtartó fül belsejét, és MINTHA valami rézszínű réteg is előjött volna. De ma már kerestem a rendes ékszerész nagyítómat, és akkor sem találtam, tehát igazából csak tippelgetek. Viszont utána megkarcoltam a Fossilt is ugyanitt, és feltűnően keményebb volt az anyag, nem szántott olyan mély barázdát a tű. Egyébként a Benyar tokjának hibátlan a megmunkálása, míg a Fossil fülei között vannak finom barázdák, amik nekem pont arra utalnak, hogy a Benyar topiktagsági óra öntött, míg a másik nem.
De ez nem szakvélemény, talán mindenkinek feltűnt -
ZolkoW
őstag
válasz
joci86 #20174 üzenetére
na majd otthon a karctű megmondja...
Hogy nyugtassam magam, a tömört talán azért írják rá, mert létezik fém szíjjal, és ott van a lemez és a tömör kategória...
Ezt a 316L-t mennyire fogja a mágnes? vagy ez nem mondja meg egyértelműen ? Tudom, hogy rozsdamentes acélokat gyakran szinte semennyire nem fogja, de a kések meg általában mágnesezhetők. Van SS gyűrűm, azt erős mágnes azért felemeli.szerk.: az Amazonon is acélnak írják, és ott bőven teljesíti is az elvárt 20+ dolláros árszintet
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #20067 üzenetére
Amúgy 10 ATM esetén minden egyes leírás szerint ajánlott az úszás, 5ATM esetén a leírások fele ajánlja, a másik fele nem.
Ha 3ATM-es óra beázik úszás közben: nem kellett volna úszni benne.
Ha 5ATM-es óra beázik úszás közben: talán nem kellett volna úszni benne.
Ha 10ATM-es óra beázik úszás közben: a tömítés hibája. -> garancia. -
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #20051 üzenetére
5ATM: "...alkalomszerű, rövid ideig tartó úszáshoz..."
10ATM: "Rendszeres úszáshoz, strandoláshoz..."(#20055) schawo:
Nem baj, hogy ebben nem vagyunk ugyanazon az állásponton, majd mindenki eldönti, mennyire lesz óvatos a saját órájával... mint írtam, a sajátjaimmal én is bátrabb vagyok, nem mindig követem a gyártói ajánlásokat, és a saját tanácsaimat.(#20060) T0mcs:
Rengeteg féle Parnis van itt a topikban. Jöhetne már az enyém is, de Pesten pihen.(#20063) Ph0b0s:
"eléggé nehezen hiszem el, hogy ingyen kapod"Én meg egyáltalán nem hiszem el, de egy linket dobhatsz az akcióról.
-
Fall-N
veterán
válasz
joci86 #19841 üzenetére
A Q&Q a Citizen olcsó márkája. Azért jött létre, hogy tudjanak gagyibb órákat gyártani úgy, hogy ne járássák le az anyacéget. Másrészt ezek csak 1-2 éves élettartamra tervezett divatórák. Ha tönkremegy akkor vesznek másikat. Ezért sincs komoly anyagminőségű és drága Q&Q. Nincs acél tok és szépen kidolgozott számlap. A színes tok és szíj is egyszerű festett, így lekopik nagyon hamar.
Régen amikor még nem érdekelt annyira az óra ipar, akkor vettem tonnányit belőlük és mind kivétel nélkül gagyi sajnos. Még G-Shock utánzat digi-analóg (dual time) órám is volt belőle. Tönkre is ment benne az egyik kvarc (az analóg számlapé) 1 év után és gusztustalan lett a műanyag tok is.
-
nebancsa
senior tag
válasz
joci86 #19841 üzenetére
Van q&q órám megértem miért mondják rá gagyi, a számlapja egyszerű nyomtatott, nem tud dátumot, hátlapja pattintós, szíja hajtogatott lemez, nem vízálló, ja és a tokja sem acél.
Amit linkeltél órát ami nekem feltünt hogy műanyag tokos. Rászámolod a szállítást+ vám + áfa+ vámügyintézés már 100 dolláros óránál tartunk -
Soká
senior tag
válasz
joci86 #19793 üzenetére
"Kezembe akadt egy (ma még érvényes) Aldi újság..."
De az árak nem az "akció" idejéig érvényesek, hanem amíg ki nem fut az adott termék. Vagyis van amikor azonnal elkapkodják, van amiből pedig marad nekik hetekig.
Én tegnapelőtt vettem egy kétdarabos fekete + fekete-szürke csíkos nato szíjat. Gondoltam rátok, hogy ezt kínából biztosan be lehet szerezni negyedáron, de úgy voltam vele, hogy...
Már ott elszúrtam a dolgot, hogy 20-as a szíj, az órám meg 22-es, de ott a boltban szemre jónak tűnt...A minőségről ne kérdezzetek, nincs összehasonlítási alapom. Önmagában nem tűnik nagyon gagyinak. De mondom, nem tudom mit tekintsek etalonnak. Röhej, de azt sem tudom, hogyan kell befűzni, pontosabban viselni szabályosan.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #19798 üzenetére
2 darab 20mm-es acél szíjat nem hagytam volna ki 1500-ért haza boltból, de így felejtős. Köszönöm az infót! Exkluzivitásról viszont senki sem beszélt (hacsak nem 904L, amit erősen kétlek
), szal nem értem, miről beszélsz. Nem exkluzív az acél, de nálam az az alap.
(#19799) knoxhu:
Neked is köszönöm!(#19800) nebancsa:
Nem tudom, mennyire oroszos a rózsaarany, de az óra kicsit sem buzis, "nagyon adja"!
Úgy tűnik, nem nyugszom, amíg nem lesz egy Vostokom... az SKX várhat. -
válasz
joci86 #19796 üzenetére
Hajtogatott vékony lemezszíj kínából se drága. Ráadásul a forgalmazó trükkös volt, csomagban rásózta az Aldira az értéktelen és a rendes szíjakat átlagáron. Az acél szíj ára nagyjából oké, de a többi az Aldi nyakán fog maradni.
És a lemezszíjat ne keverjük a forgácsolt, tömör acéltokkal.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #19689 üzenetére
"Aki mer az nyer".. valóban így van, vettem már olyan kínai órát, aminél én voltam az első megrendelő, és azóta is a kedvencem. Viszont Indiában hulladékból legóznak össze márkás órákat, amik sosem léteztek. Nem véletlenül olyan olcsók. Mondhatnám, hogy India az új Kína, de ez Kínára nézve lenne sértés.
(#19690) pulutodurumo:
-
.DLL
veterán
válasz
joci86 #19305 üzenetére
Remek hozzáállás azt lássuk be! :D
(#19306) Soká: Köszi az ötletet, de ennyire nem akarok belemenni, majd ha megjön, meglátom mennyire zavar, lehet hogy nem, de azért más az ahogy egy acél fel van polírozva, meg ahogy ezek az öntvény házak csillognak... szóval ezért is vetítettem előre a kérdést, hogy amíg megjön addig begyűjtsek minél több infót.
-
@mriya@
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #18397 üzenetére
Az enyémen volt 2 karc, de tisztában voltam vele, benne volt a leírásban, és nem feltűnő. Persze, ez az árán is megmutatkozott, a hibátlanok drágábban kelnek el ugyanabból a típusból. A szállítás nekem is kb. egy hét volt, és pont tegnap próbáltam visszakeresni, melyik futárcég hozta, de nem találtam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
joci86 #17887 üzenetére
Többünknek jött innen a Perlon szíj, ám akkor jóval olcsóbb volt.
-
rarki72
tag
válasz
joci86 #17805 üzenetére
homage órát bárki kiadhat, hódolatát kifejezve a legendás elődök előtt.
ha a Seiko ad ki Submariner utánzatot Seiko márkanév alatt, az homage.
ha a Seiko ad ki Submariner utánzatot Rolex márkanév alatt az replika -> replika=hamisítvány
a homage órák akár 100%-ban egyezhetnek a legendás előddel, akár eltérés is lehet bennük ahhoz képest.
jellemzőbb hogy egy homage órába belecsempészi a gyártó a saját formavilágát vagy annak apróbb utalásait, így hozva létre apróbb eltéréseket - újragondolva.
amikor a gyártó a saját legendáját adja ki újragondolva az a remake pont, mint a filmek világában. -
Mattb
senior tag
válasz
joci86 #17805 üzenetére
Persze nem is az a cél. Egyszer már leírtam erről az én véleményem, ami nyilván mindenkinek más. Én szívesebben hordok egy nem eredeti órát, azzal a márkajellel, mint amit lekoppintottak, mint egy ugyanolyan órát, csak más márkanévvel.
De ez mindenkinél máshogy van.Szóval amit keresnék, az az a rolex replica, vagy hamisitvány, ki hogy nevezi, vagy valakit, aki tud segíteni benne, hogy ezt megtaláljam valamilyen külföldi oldalon!
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #17796 üzenetére
Ez szép homage lett, csak kár, hogy kicsi (36 vagy 37mm) és köves, az ihlető Rolex is az, de amit Mattb linkelt, kavicsmentes, és nagyobb is (40mm). Ha esetleg találsz olyan Holunst, arra talán én is benevezek.
(#17794) PainKiller13:
A Holunsokat te is nézegetheted.[link-1], [link-2]
Szerk.: Az ne zavarjon, hogy fémszíjas, cserélheted natora (bár a korábban általam linkelt Sinobin pont nem, de a Holunsokon simán). -
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #17768 üzenetére
A hátlap szinte minden esetben acél, és mivel azt is a tok részének veszik, sok termék esetén írják a tokot acélnak. Azt kell mindig kideríteni, hogy vajon az egész tok acél készül, vagy csak egy része (hátlap).
Az a Benyar (meg a Benyar-ok általában) tényleg acélból van.(#17766) Breki:
Arról a Megirről egyből a Casio MTP-1300D ugrott be, pont az van most rajtam. -
válasz
joci86 #17692 üzenetére
A kedvenc napi szinten hordott óráim vízállóság szerint, árban növekvő sorrendben
Pagani Design "Aquaracer": 30m
Hanowa: 100m
Nautec Masterpiece Quartz: 300m
Rider "Bauhaus": 50m
West End Sowar: WR (90-es évek)
Colomer San Diego: 200mBulova Wilton: 50m
Bulova Lunar "Moon Watch": 50m
Oris Big Crown Original Pointer Date: 30m
Hamilton Jazzmaster Auto Chrono: 50mHa megnézed, az ár és a vízállóság a legkevésbé sem korrelál. Épp az olcsóbb órák inkább vízállók. Sőt, a kedvenc órám (Oris) épp 30m-es.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #17692 üzenetére
"számomra kifejezetten bóvli hatást kelt a gyenge vízállóság"
Na igen, ezzel én is így vagyok... mégsem tartott vissza, hogy 50$-t adjak némelyik 30 méteresért.
És egy másodpercre sem bántam meg, hogy megvettem.
(#17693) schawo:
Egy Nautecre szoktam licitálni ebay-en, de mindig túllicitálnak, és szállítással már 35k-t is el szokta érni, annyit meg most nem szívesen adnék ki érte. Wengerekkel szoktam még találkozni, szintén ebay-en. -
smokin
tag
válasz
joci86 #17615 üzenetére
El kell hogy keserítselek,sajnos csak egy Sunon PE90-es szerkezet van benne.
A tok tényleg acélnak nézik,de a szíjban nem igazán vagyok biztos(nem is tudom hogyan tudnám kideríteni).
Mindent össze vetve én még így is szeretem.
A karcokra nem tudok választ adni mert felváltva hordom az óráimat. -
joci86
senior tag
válasz
joci86 #17595 üzenetére
Asszem találtam olyat, ami akár meg is felelhet a kritériumoknak:
- rozsdamentes acél tok
- hardlex üveg
- quartz
- 30 dollár környéke (igaz, az Amazonon 71 dollár)További feltételek, amiket bár nem említettem, de teljesíti:
- letisztult, nem bazári dizájn
- 30m-nél komolyabb vízállóság
- európai szemnek is vállalható név, amiről nem ordít a kínaiságEz a Holuns lenne az: [link] [link2]
Bár itt is vannak ellentmondások a leírásban, ami óvatosságra adhat okot, de ki az, aki elhiszi, hogy zafírüveget ilyen kap áron... De végső soron egy hardlex sem tragédia. Az acéltokot nagyon kiemelik, annak igaznak kell lennie. A szerkezet japán, ennél közelebbit nem találtam róla.
Egyetlen problémám a mérete, ez a 45 mm (nekem) kicsit nagy. A mostani 43-asom még éppen normálisan áll, de annál nagyobb nem biztos, hogy előnyös lenne.
Szóval, kb ilyet ismertek valamivel kisebb méretben?
+1
Ha véletlenül mégis rákattintanék a vásárlás gombra, a fekete bevonatos tok és szíj mennyire kophat egy ilyen minőségi(bbnek tűnő) kínainál? Marha jól néz ki a teljesen fekete, de a színezés t nélkülöző tokkal és szíjjal is igen szemrevaló. -
válasz
joci86 #17582 üzenetére
Ez az óra egy japó szerkezetet kapott. A központi másodpercmutató látja el a stopper funkciókat. Ez 99%-os bizonyossággal van így. A bal oldali segédszámlap pedig a felirat ellenére nem az órákat, hanem a stopperrel eltelt perceket mutatja.
A képek hülyék, mert az összes, a hirdetés minden egyes képe renderelt, egyik sem valódi. Ezért állnak olyan hülyén a mutatók, hogy az összes segédszámlap nullán áll, a központi másodperc meg 36-on, ami ugye egy központi stopperes órán nagyon valószínűtlen felállás.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #17584 üzenetére
Az okosórának olyanoknál van értelme, akik minden nap azt hordják (lépésszámláló, pulzusmérő, értesítések stb. miatt), és nem akarják váltogatni, az óráikat. Pedig nekem is bejön pl. a Nokia Steel HR (a Watch X kevésbé, de legalább olcsóbb), de nem lenne értelme, ha egy héten egyszer venném fel.
Amúgy pl. itt van készleten Watch X.
Szerk.: Ja, boccs, előrendelés van ott, és 2-3 hét múlva lesz elérhető elvileg.
-
dzsi23
addikt
válasz
joci86 #17582 üzenetére
A leírás szerint a stopper méri a másodperceket és az órákat, a perceket meg nem, ami érdekes lenne. A tok talán még lehet is acélból, de sehol sincs konkrétan leírva, hogy nem csak a hátlap acél, pedig ha a tok is az, azt szokásuk kiemelni a leírásban. Legalább a hátlapról lenne egy kép... egy "stainless steel back" felirat egyértelművé tenné a dolgot.
Szerk.: Amazonról: "black alloy mental case and stain steel case cover".
-
nebancsa
senior tag
-
válasz
joci86 #17338 üzenetére
Mágnessel csak ártani tudsz neki, kideríteni nem sok mindent fogsz. Az "rozsdamentes" acél tokot sem fogja a mágnes. Amit érezhetsz mágnessel az a szerkezeten bellül esetleges acél csavarok, mechanikus esetén acél alkatrészek. Ránézésre meg lehet mondani a megmunkált élek alapján.
-
Fall-N
veterán
válasz
joci86 #17105 üzenetére
Én is. Itt látszik meg, hogy hiába a jó minőségű (OEM) komponensek, tok, kvarc óraszerkezet, hogyha az összeszerelés nem 100 %-os. De ha az nem is, de legalább a minőségellenőrzés során mi kellene szűrni az ilyet és kézzel beállítani, hogy pontosan álljanak azok a mutatók. Főleg, hogy ez nem egy 10$ alatti noname vacak. Sokkal olcsóbbak a Naviforce órák és ott pontosan a beosztásra "ütnek" mutatók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest