- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Jó,hogy felfedeztem ezt a topikot.Üdv mindenkinek
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
Az asszony Suthberg- néven ketyegő óráját most állítottam nyári időszámításra(Quarc)
A netten hasonló néven automaták vannak Férfi-Női méretben.20 dollár körül
[link] -
sandró60
addikt
válasz
pulutodurumo #21828 üzenetére
Egy "olcsó" beszerzési hely?
Előre is köszönöm -
sandró60
addikt
válasz
dzsi23 #21722 üzenetére
Leírok egy rövid történetet
A rendszer váltás körül az egyik kollégát ki küldték Svájcba tanulmányútra egy NC marógép kezelését-megtanulni.Onnan hozott magával egy márkás órát.Mivel naponta fürödtünk a cégnél-vasipar-ő a kezén lévő órával állt a zuhany alá.Kb félév után azt vettük észre,hogy nincs a kezén az óra.Kiderült.hogy a meleg víz nem tett jót az órának. -
sandró60
addikt
Igaz nem kínai,de a miénk.[link]
-
sandró60
addikt
Idézlek"4-5 év alatt még akkor is megdöglik benne az akku"
2007 óta egy Casio-órában jól működik.Egyszer volt problémám amikor teljesen lemerült.Hirtelen felindulásból elvittem óráshoz.Közölte velem,hogy nem tart ilyen akkut,de egy próbát csinál ha itt hagyom az órát.Egy asztali lámpa világítása alá tette.Másnap érte mentem.Azóta is működik.Oda figyelek,hogy még egyszer ilyen ne forduljon elő -
sandró60
addikt
Itt minden CADISEN 11.11 akciók
-
sandró60
addikt
válasz
Digitalpimp #19931 üzenetére
Én ezt a márkát ajánlom.Van ebből 2.db különböző kinézetben.Most vettem elő az óradobozból amit a linken ajánlok.Nem tudom mikor állítottam be a pontos időt,de nagyon pontosan jár.[link]
A másik ez fekete számlappal.[link]
Ahogy nézem ez már nem kapható
A Magyar linken jelzett árnál olcsóbban külföldi oldalakról lett véve. -
sandró60
addikt
válasz
pulutodurumo #19042 üzenetére
Ezekkel a szíjjakkal az a baj,hogy a fémkeretes lyukaknál nagyon merevek.Nekem van-félre tettem majd egyszer amikor "szíj"hiányom van előveszem
-
sandró60
addikt
Nekem is van egy Wave Ceptor-Tough Solar-os Wv-430E jelölésű Casio órám.Már 12-éves És még jól működik a benne lévő Panasonic akku.Egyszer merült le csontig azt hittem,hogy az akkuval van a gond.Alátettem 1-napra az asztali lámpa fényéhez és feléledt azóta nincs semmi baja..
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Deadzone41 #17533 üzenetére
Ha Esztergom felé jársz ajánlom a központban lévő órást én már cseréltettem üveget.Egy hatvan körülő mester aki kb félóra alatt kicserélte-azért ennyi,mert a ragasztásnak száradni kellet.
-
sandró60
addikt
Egész "pofásak" ezek az EYKI órák.Az áruk is elfogadható.Nekem van belőle 2-darab.Ami nincs ezen a listán.Pontossága nagyon jó:Havi szinten talán 1 mp.[link]
-
sandró60
addikt
válasz
mr.perfect #17268 üzenetére
Én se hittem el.Van 2 db órám ami csavaros hátlapú.Előszőr rányomtam azt hittem,hogy nem tekeri,de amikor megnéztem jobban már letekerte csak én voltam"figyelmetlen"már rég egy helyben "tekerődött"
[link]
Én innen rendeltem.Van szelep rajta és lehet szabályozni,hogy milyen keménységű legyen a labda.Azt hiszem minden háztartásban van már olyan focipumpa amihez adnak egy tűt is azzal lehet felpumpálni. -
sandró60
addikt
Ezt az órát sikerült az egyik fórumtárs jó voltából beszerezni.[link]
Az első benyomások.Minőségi érzet amikor kézbe veszem.A szíj az egyik legjobb minőség-puha tapintású.Nem törik(hullámos)a belső oldala.Remélem a quartz is a megszokott pontosságú ennél a Curren óránál -
sandró60
addikt
válasz
mr.perfect #16993 üzenetére
Az asszonynak vettem ugyanezt az órát.Bizonyíthatom inkább női órának felel meg.
A minősége OK-a lünetta forgatható-racsnis. -
sandró60
addikt
válasz
@mriya@ #16952 üzenetére
Allergiához-Én is esztergályos vagyok.Nekem semmi problémám nem volt a ledolgozott 45-év alatt
A volt munkatársaim között volt olyan,hogy csak kesztyűvel foghatta meg a majdnem kész munkadarabot,mert valami oknál fogva "savas"volt a tapintása.Ezáltal a kész darabon,ha csupasz kézzel fogta akkor ott maradt a kéznyoma.Amúgy már minden ilyen helyen látni hogy kesztyűben dolgoznak.Nem csak azért,hogy a kezüket védjék. -
sandró60
addikt
Igaz nem kínai óra,de egy érdekes cikk a Casioról.[link]
-
sandró60
addikt
válasz
gingerbalm #16789 üzenetére
Nekem van ebből a márkából-S9721G-A "kvarc" nem annyira pontos-siet
[link] -
sandró60
addikt
Szerintetek ez jó ár?Persze 1 darabra értendő
[link]
-
sandró60
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16775 üzenetére
Úgy gondoltam én is ahogy néztem a kolléga táblázatát.
-
sandró60
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16759 üzenetére
Valaki írta,hogy elég jó áron adják
Ezt találtam hirtelen [link] -
sandró60
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16742 üzenetére
Én arra gondoltam,hogy,ha megvételre kerülne-ne egyből a"kukában"landolna.
-
sandró60
addikt
Van valakinek ebből az óra márkából?Yazole
Elég "dizájnos" órák.A szépségükhöz képest mennyire tartósak?
Az ára "potom" pénznek tűnik[link]
-
sandró60
addikt
Kérdésem?
Valaki tud olcsóbb beszerzési(Ali és társai)lehetőséget ajánlani a linken lévő 2 db órát forgatni tudó szerkezetről?[link] -
sandró60
addikt
Ma egy ilyen órát sikerült vennem.
Az Aldiban
Szinte másodperc pontos.Nem tudom mikor állíthatták be,mert a dobozban látni lehetett,hogy elindították (átlátszó műanyag óratartó)A forgatható külső tárcsa nem csak dísz.Jól fluoreszkál minden a kis pont is.A fémszíjból 2-szemet kellet kivennem
Ja az ára 2990ft. 3-év garancia -
sandró60
addikt
válasz
wierra #15921 üzenetére
Hát igen!
Órása válogatja.Én 3.ker lakós révén-ha hiszitek,ha nem Esztergomba járok.Ott van egy órás aki hasonló korú,mint én.(60+)Idáig minden Kínai vagy más noném órát beállított vagy alakított át.Ha bár itt a kerületben is van egy "fiatalabb"órás az se utasított el,ha hirtelen kellet valamit csinálni az órán -
sandró60
addikt
válasz
#61392896 #15288 üzenetére
A linken lévő óra majdnem úgy néz ki,mint amit hordok.Abban különbözik,hogy nekem van egy fekete nem forgatható számozott tárcsa is.Amúgy a pontosságáról december elején vettem kéz alól.Azóta beállítás után a mai napig 1 másodpercet siet.Hasonlóan néz ki [link]
Nagyon kedvezményes áron jutottam hozzá
A linket érdemes lefordítani.Pár dolgot megtudsz erről a kínai márkáról -
sandró60
addikt
Egy kis történelem a mechanikus órákról.Ismét divatba jöttek [link]
-
sandró60
addikt
válasz
Rodzser Mór #14951 üzenetére
Nyugodtan veheted a 2-körmöset is.
Van azért olyan hátlap is,hogy azt hiszed csavarható,pedig az is pattintós.Ezt nagyjából úgy tudod megnézni,hogy a hátlap szélén egy helyen egy kis bevágás-vékonyabb él van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest