- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
Digitalpimp #44542 üzenetére
Jah egy hörpintőbe én is videódiskóztam egyszer, de csak óvatosan, mert ott volt Fekete László is
(Öskü)
-
nebancsa
senior tag
A héten még nem volt kínai
-
nebancsa
senior tag
Az elemhez kapcsolódó, kicsit a reklám helye.
Kaptam egy óracsomagot, nézzem át. Örökség volt, nem foglalkoztak vele egyáltalán. Mind kvarc volt és 10-ből kettőt tudtam csak megmenteni, mert a kifolyt elem tönkretette őket. Egy lemerült elem nem volt kifolyva, még 99-ben rakhatták bele. Energizer elem volt benne. A többbibe nevesincs elemek voltak, lehet ez is volt a folyás oka.
-
nebancsa
senior tag
Visszakanyarodva a retro lcd-re
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #43573 üzenetére
Nekem parkside szerelőlámpám van, időnként akciós a lidl-be. Van rajta uv funkció is. Kipróbáltam lumenre is, nem vettem észre különbséget a feltöltés erősségében.
-
nebancsa
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Nekem órás témában egy talpas óratartót hoztak az angyalok. 🙂 -
nebancsa
senior tag
Meg is jött az oblvlo. A félelmeimet eloszlathatom, nem tűnik nagynak az óra. Nem is túl elegáns. A leolvashatósága sem annyira rossz, skeletonhoz képest. A szíját le kell cserélni, ez a kék nem jön be. Keresek rá valamit amítől kicsit toolwatch-os lesz.
-
nebancsa
senior tag
Hát eddig nekem ez csúszott be. Régóta fogalkoztatott milyen lehet ez az óra. Most majd meglátom.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #42487 üzenetére
Ugyan nem kell félni a többtől, jobb mintha egysem lenne. Sőt ha nagyon zavar meddig tart levenni az egyiket. 🙂
itt is két másodperc mutató van.
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #42416 üzenetére
Jó régen nézegettem ezek szerint az orient órákat, akkor ennyiért árulták a star óráikat...
-
nebancsa
senior tag
Ezt hogy oldhatták meg?
Koronás lcd óra..
Skmei 2325
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #42300 üzenetére
Azt viszont 50 alatt még nem láttam, nekem is fáj rá a fogam
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #42295 üzenetére
Volt már harminc alatt, én szeretem nagyon
Viszont nem értem a kérdést neked is van,volt...
[link] -
nebancsa
senior tag
Én megalkuvó vagyok legyen mindkét félnek igaza, így csak félórával toljuk el az időt. Így szerintem mindenkinek megfelelne 😂
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #41862 üzenetére
Citizen ponzorálta biztos a gyártást, ott minden méret 19 vagy 21
-
nebancsa
senior tag
Mai kínai. Impulzus vásárlás volt, de már megbarátkoztunk, egyre jobban tetszik a kávé szín.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo #41575 üzenetére
Feleségem lepett meg ezzel a márkával egyik karácsonykor, látta az arcomat, többet nem vesz nekem meglepetés órát 😂
Sajna ráadásul elég drágán vette, azért emlék, örülök neki. -
nebancsa
senior tag
válasz
stellaz #41512 üzenetére
Ez így igaz
, tavaly volt egy komoly áramszünetünk kb. 12 órás. Minden családtagomnak tudtam adni egy zseblámpát, dagadt a mellem 😂. Egy időbe mindig volt nálam bicska, erről leszoktam, viszont közelben mindenhol elő tudok szedni egyet. Viszont kaptam ajándékba egy bozótvágót, az a kocsiba van elhelyezve. Kérdezte az ajándékozó milyen a kés? Hát röstelve mondtam még nem volt alkalmam használni... Remélem nem is kell majd 😂
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #41179 üzenetére
Kora reggel be is raktam a kosárba, ekkora tudással nem is sok érte a 93eFt. Aztán pár pislantás után esett le hogy millióról van szó
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #41107 üzenetére
Szerintem beszántották. Az volt a filozófiájuk olyan minőségű órát gyártanak amit a megrendelő kér. Így azonos kinézetű óra több változatban készült. Zafírral vagy anélkül, bőr vagy műbőr szíjal stb. Inkább tiszta lappal indultak egy másik márkanévvel. Talán pagani?
Ezt csak feltételezem...
Ennek emlékére fel is vettem az első kínai órámat
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #40837 üzenetére
Mikor tervezed? Csak mert ahogy mennek fel a szervízóradíjak, lehet gazdaságilag jobban megéri addig használni amíg megy, és majd egy szerkezet cserét megejteni.
-
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
Tesztelem a skmei-t sós vízben, jó bírja. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #39388 üzenetére
Ilyen vitrolásos nekem is volt. Egy ismerősöm nem fogadott el pénz a munkájáért, viszont a hobbija a vitorlásozás volt, így ezt ajándékoztam neki. Máig bánom
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #39357 üzenetére
Ahogy fogy, úgy kapsz másik üvegcsét
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo #39237 üzenetére
Gratula! Nekem a cadisen jobban is tetszik mint a sugess, a gombjai miatt.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #39204 üzenetére
Én az első választásodon, a skeleton-on gondolkodok. Belegondolva minőségi skeleton órám nincs, csak gagyi műanyag. Ezen meg külön tetszik hogy még a tok oldala is átlátszó.
-
nebancsa
senior tag
Nekem is megérkezett a skmeioak. Egész vidám óra.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #39085 üzenetére
Eznagyon ott van!
-
nebancsa
senior tag
Köszönöm! Így már értem. Mielőtt beállítom tudnom kell milyen mélyre fogok merülni... Sokat fogom használni 🙂
-
nebancsa
senior tag
Tudja valaki hogy a seestern bezeljén a sárga jelzéseket hogy kell értelmezni, és használni?
Köszönöm!Doxás képet könnyeb volt beillesztenem...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #38728 üzenetére
Egyik vágyam csak nem narancsba és félek a paganitől... Van minőségi különbség a seestern és a pagani között?
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #38622 üzenetére
Ma jött meg nekem is az akciós heimdallr skx. Brutális a tok kidolgozottsága a cadisen-hez képest. Ott lemaradt egy perem a tokról... Ez az első órám ahol nyillal jelőlik hol kell megbontani a csomagolást. Micsoda figyelmesség, mit szoktam szenvedni mire leszedem a nylont. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #38342 üzenetére
Eddig te vagy a nyerő, nekem 6e ft felett lenne. Shopping creditet nem tudom aktiválni...
-
nebancsa
senior tag
Heimdallr skx újra akciós, múltkor kihagytam, most nem. 🙂
-
nebancsa
senior tag
Nagyon dúrva a lumenje ennek a seestern-nek, amin külön meglepődtem hogy a dátumtárcsán is van lumen
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #37945 üzenetére
Nekem is megjött a citrom 🙂
Úgy látszik a seestern és a sugess egy cég.
Első benyomás jó, igazí toolwatch. A nincsenek borotva éles élek mint a san martinnál, és a hátlapjára is gondot fordítottak. Akit nem zavar a nem szokványos tokforma és az aszimetrikus számlap meg a suly annak jó vétel.
A kártya kódja erre az oldalra irányít. [link]
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #37818 üzenetére
Időközben kedvenc órám lett. Gyakran hordom, kényelmes, könnyen leolvasható.
[link] -
nebancsa
senior tag
Eddig tudtam ellenállni, megvan az egyik nyári órám 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #37391 üzenetére
Tényleg szép!
Külön gratula az űrhajós óráért -
nebancsa
senior tag
válasz
5-ös kezelő #37089 üzenetére
Kínában évek óta defláció van, nem infláció. Itt az árak csökkennek nem emelkednek. Ezt mi az alin keresztül is érzékeljük, pedig EU és USA is elég kemény vámokat vezetett be ellenük. A nyugat szereti lesajnálni őket, úgymond baj van a gazdaságukkal, a szarjaikat nem tudják eladni, hangoztatják. Valójában pont ellenkezőleg.
- Óriási mértékben fejlesztik az energiaszektorukat, így az áram árát olcsón tudják tartani.
- Oroszországgal összeborulva a piacuk nem zsugorodott, plusz hozzájutnak olcsóbban földgáz, kőolaj és más ásványkincsekhez, alapanyagokhoz is.
- Nem kell hitelt felvenniük és pénzt ’nyomtatniuk’
hogy más országokat, ideológiát támogassanak. Inkább beruháznak és a piacukat bővítik.
Röviden ezért lehet elérhető áron venni kínai termékeket... -
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #36883 üzenetére
Kíváncsi leszek a veményedre, régóta szeretnék nagy dátumos órát.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #36893 üzenetére
Lehet találnák alin szíjat is hozzá olcsón.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Churpik #36844 üzenetére
Van olyan órám amibe 3 elem kell
Casioval jártam úgy amibe két elem kell, hogy az órás megkérdezte mind a kettőt kicserélje?Többe került mint ami az óra értéke.
Most már magam végzem az óráimba az elemcserét, sőt a haverok is hozzám viszik, van idok miért találkozzunk.
Jysk, Lidl, pepco, kik, elemekkel azért vigyázni kell bizony mire lemerülnek előfordul hogy szivárognak. Most megpróbálom ezeket kiváltani márkás elemekre. -
nebancsa
senior tag
válasz
petipetya #36837 üzenetére
Elég jó bírta mostanáig
Közben utánajártam, japánban árulja a maxell az aranyozott elemét. Leirás szerint tartósabb, jobban ellenáll a szivárgásnak, nem oxidálódik, jobb a vezető képessége. Egyes órás szervízek direkt úgy hirdetik magukat, hogy ők csak ezzel a fajta elemmel végeznek elemcserét. Magyarországi forgalmazót nem találtam, sőt eu.-n belül sem.
Lehet irok egy levelet a maxell-nek, halandó ember hogy juthat hozzá a prémium termékéhez
-
nebancsa
senior tag
Egyik órámon cseréltem elemet és meglepődve tapasztaltam hogy "arany" színű maxel elem volt benne. Ez nekem új, lehet ilyen elemet is venni?
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #36654 üzenetére
Szép darab! Elsőre raketa ugrott be a 12-esről és a forma miatt.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #36574 üzenetére
A fehérnél a mutatók nem tetszenek. Itt valahogy jó az összkép.
-
nebancsa
senior tag
Erről tudtok valami negatívumot mondani?
Please...🙂
[link] -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #36137 üzenetére
Viszont van benne anyag az látszik, masszívnak néz ki. Talán a hibák nem fognak látszani ha szíjon lesz.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #36000 üzenetére
Nekem is volt egy jan. 23. rendelésem, amiről lemondtam. Szintén azt írta az ali, hogy postán van. Erre tegnap hozta a postás.
-
nebancsa
senior tag
válasz
baal-amiga #35928 üzenetére
Az én voltam 🙂. Egy kis rotor dekoráció elfért volna
Viszont az a dupla gumigyűrű tömítés elég jó, ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest