Új hozzászólás Aktív témák

  • Churpik

    tag

    válasz prsq #28872 üzenetére

    Gratula és kösz!

    A 3167-t valahogy lefelejtettem, pedig még néztem is róla összehasonlító videót (vs Skmei 1816). Tulajdonképpen a 3167 egy 6016, csak kapott egy sárgaréz ötvözet keretet. A tok műanyag (ezért feleannyi a súlya), a 1816 viszont teljesen fém.

    Talán a legjobb választás a 2091 jelenleg, engem a feliratok hiánya kicsit zavar (a Sanda és az Ohsen is feliratos, a Resist gomb klasszikus ugye), de kinek mi jön be. A 2091-esen legalább nem lóg ki védtelenül a korona.

    Az OhsenOak jól bírja. Az analóg másodpercmutató hasznosabb mint gondoltam, cserébe 10 centiről is hallod hogy ketyeg :D Három napig ázott Hévízen a 28 fokos sűrű termálvízben és kutya baja sincs.

    Erről eszembe jut, hogy MWC egyik videójában egy kilences golfütővel elbúrja a távolba a Skmei fém square G-Shock másolatát. A hátlap leesik, a szíj kiakad egy ponton, de az óra ugyanúgy működik tovább - shock resist igazolva :DD

    Rendeltem 4 db Ohsen GBD-200 másolatot is, most azokat várom, illetve egy Skmei GA-100 másolatot is (amit egyelőre a kínai sz*rik összecsomagolni már a negyedik napja).

Új hozzászólás Aktív témák