-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demens
tag
Végre megérkezett a Amphibianom. Febr. 18-án rendeltem és 20-án adta fel az eladó Oroszországból, most ért csak ide.
Első ránézésre nagyon szép, masszív óra, pont a hordhatóság határán van az én csuklómra, de jól mutat rajta. Jó minőségű a műanyag szíj, amit adtak hozzá, de nekem túl nagy, lecseréltem egy fekete natora, amit a Nato Strap Co.-tól rendeltem.
A rotor szépen húz, nem hangos, de érezni. A búvár lünetta nem kattan tekeréskor, folyamatosan lehet mozdítani, de azért van ellenállása. Szívesen moddolnék hozzá egy feketét a fém helyett, csak nem nagyon értek ehhez és egyelőre jó így is.
Van koronazár, az idő könnyen állítható. Szeretném vízben is tesztelni, de olyan szép, elkezdtem félteni.
Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, csal ajánlani tudom, vékony csuklójúaknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Íme, a One UI 8
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest