Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz velizare #829 üzenetére
most ugye a bal válla is odavan, nem tud úgy öltözni sem, volt, hogy a hatso zsebbe sem tudott nyúlni
szerintem a ruhaigény nagyon állapotfüggö, csak a valós kipróbálás a különbözö feltételek között segít (páratartalom, hömerseklet, szélsebesség+haladási sebesség)
nem tudom van-e sajat meteorologusuk (F1 csapatoknak 15 eve is volt), illetve lokalis jelensegek miatt nem tudom effektiv lenne-e (egyik völgyben esös hüvös, masikban meleg paras ..öltözni kell ...de nem müködö bal vállal nem megy ...ugye Tour-on is: [link] "Speaking to ITV on the incident, Roglic said: "I couldn't put it [the shoulder] immediately back in on the road, so I needed to sit on a spectator's chair."I have a technique to pull down on it, and I tried to put it back in." ...elképesztöen kemény
en motorfejlesztesben dolgozok, nalunk van hidegkamra (pl. -35°C-os hideginditasokhoz), sok fékpadon szályozzuk a belépö levegönem nem csak a hömersekletét, hanem már a páratartalmát is ...de pl. a környezeti nyomást (altitude behavior, Höhenbetrieb) az elözöekkel "szabad kombinációban" csak nagyon kevés fékpad tudja a világban; ...el kell menni tesztelni Death Valley-be, Sierra Nevadaba, Finnországba, ... Roglanak Boraban erre eddig nem volt ideje, nem volt minden idöjarasi körülmeny (nyilvan volt melegebb idöben edzötaborban, de ott nem olyan a pára, stb.)
-
.LnB
titán
válasz velizare #829 üzenetére
Ez teljesen a versenyző felelőssége. Még az is, hogy azon felül amiben indul, mi legyen a kocsikba ruha. Mondjuk egy akkora név esetében mint Rogla, lehet, hogy minden is van a kocsiban. Ez teljesen Primoz felelőssége lett volna, hogy rendesen letesztelje a ruhákat az offseason-ben.
Egyébként ha jól emlékszem, az egyik podcastben pont hallottam, hogy a Visma ilyen vízhatlan-szélálló, hideg ruhákból, valami nagyon durvát használ. Sokan úgy vélik, hogy az a legjobb. Drága is mint az arany. Csak a márkára nem emlékszem. Rogla meg biztos hozzá volt szokva a jóhoz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest