-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Speedy007 #239033 üzenetére
Ki kell próbálni, ilyen túra nyeregnek fest, és ilyen 70-80' ban előredőlős pozihoz. Bár lehetne jobban kivágva középen.
Ha nagyon párnás akkor hosszabb távon nem lesz jó. Te tudod mennyit tekersz, én annyit tudok nekem ez van: Selle royal ellipse moderate - ez egy géles. Nekem bevált vagy mi, eddig olyan 8 órás út volt a legtöbb amit toltam vele, és nem fájt a fenekem utána (betét nélkül toltam). Csak jól kell beállítani nem mind1 a dőlés sem. Ez egy elég feszes tartású nyereg. Egy baja van, nyáron mivel ilyen bőrszerű, megizzad a két ponton a nadrág.
Amit a nagykönyv megírt hogy ülőcsont táv meg plussz minusz ennyi meg annyi cm...nekem nem jött be. Ez szélesebb, de sokkal jobb mint pl amit előtte vettem "ülőcsont alapon".
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- macOS PC-re
- Formula-1
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- GARMIN Varia UT800 okos első lámpa
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest