Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Devid_81 #55330 üzenetére
"Válasz
Dehogynem. Azért írtam a Sárga Kapszulában, hogy így kell csinálni, hülye f_sz, mert "lelassítja" az edzés utáni fehérjédet és tönkrevágja az egészet. Eszedbe ne jusson idióta, hogy a tejsavó protein gyors feszívódású és gyors szénhidrát kell mellé, végülis csak alap, dedó, óvóda szint, jó, hogy nincs kihangsúlyozva a Sárga Kapszulában, amit még nektek, észlényeknek is KÖTELEZŐ elolvasni. A növekedési hormonnal nincs valami bajod esesetleg, mint a másik túl okos hülyének?Még valami nyomorult megkérdezhetné azt is, hogy "ha edzés után csak egy óra anabolikus ablak van, akkor mi lesz az először megedzett izmokkal", hogy teljes legyen a napunk."
lol ez is dr. csernuson nevelkedett
szerk: egyébként nem értem mért bonyolítják túl, ha újra elkezdem nálam ugyanaz lesz a kaja mint eddig
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
God Vazzeg
veterán
válasz Devid_81 #55228 üzenetére
Winből a jelszavat kb 2 perc kiszedni, és máris nem kell korlátozott fiókból okoskodni. Persze ez már warez De amúgy mit szeretnél? Winyót javítani? Mert akkor winyó ki, és hajrá. Ha meg adatot akarsz menteni, akkor linux live rendszer, és goo, minden más esetre ott a mászterkárd
-
DeltaPower
addikt
válasz Devid_81 #55099 üzenetére
Erről eszembe jutott mikor a gamfon a műanyag szakirányosok csináltak extruderrel ilyen embernagyságú csőlufikat aztán azzal kardoztak
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #55035 üzenetére
Talaltam egy filmajanlot...kerestem imdb-n de nem talaltam, pedig jonak igerkezik!
...
-
poffsoft
veterán
-
gézu
őstag
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #54908 üzenetére
erre csak azt tudom mondani, hogy többször uninstalláltam már több gépről is és simán a saját uninstallja leszedte, utána még a biztonság kedvéért nyomtam az uninstall utility-t is csökkentett módból, az is hibátlanul lefutott... és ezek után visszatelepítettem új verziót is hibátlanul. biztos nálam van a hiba.
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #54901 üzenetére
te valamit nagyon nem jól csinálsz simán lehet uninstallálni - hacsak nincs szanaszétbaxva az user teljes renCCere... a ccleanerrel ezt még lehet tovább fokozni... miért nem a saját uninstall utility-t használod amit linkeltem, ha már minden kötél szakad?
magyarán: kérje meg valakit, aki ért hozzá, hogy telepítse újra a gépedet -
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #54878 üzenetére
Tegnap előtt regeltem újra az avastot fater
lábdoblaptopján. 2015. Január 1.-ig aktív.MOD: Vírusos a géped. Akkor nem szokta elfogadni. Meg vedd ki belőle a kölcsön RAM-ot, úgy menni fog.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #54818 üzenetére
Én most épp vaciálok egy 15 fős házibulin...
A hétvégén azon ment a sírás, h az 5 db 0,7 jáger, kb a 6-8 liter vegyes, innen-onnan szedett házipálesz, a 45 db dobozos sör, 2 db 5 literres műanyagos kannás, mint a floriol étolaj vörös bor és még a kitudja h mik...
Ezeke sajnos nagyon karcsúak, már 21-20 kor elfogynak, a "buli" 18 kor kezdődik...
És most megint pittyent a féjszbuk, "az ugye alap h mindenki hoz magával olyan piát amit szeret?! Senki ne szomjazzon! Pezsgő is kell!!!"
Én már a felsorolástól is hányok...
Nem is voltam sztem még jó szilveszeri buliban, ha házibuli az kb annyi h legkésöbb 22 kor mindenki az életéért könyörög Dionüszosznak... fél egykor az első keményebb felébred, h na baasszameg, Buék, és telibe okádja a többi fetrengőt.
dizsi/utca... kb mindenkit körbepörgő rugással köszöntenék Buék alkalmából.
Otthon, nézem a jó kis műsorokat, kellemes ágyban és hőmérsékletben fekszek, minden van kéznél.
Sztem idén már én sem megyek, h a Színészt idézzem,
Öreg vagyok én már ehhez!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #54818 üzenetére
ezt a petárdázást, tüzijátékozást soha nem tudom megérteni. mi abban a jó? :S (5 éves kor felett legalábbis.)
mi 1-2 házibulit csináltunk csak, mert mindenki egyetértett, hogy ezek mindig katasztrófálisan szarul sikerültek, úgyhogy inkább csak simán elmentünk bulizni és beálltunk mint a gerely reggel meg hazavezetni...bor bontódott. elég szar, pedig nem is kannás
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #54725 üzenetére
A csajok nem vesznek gitárt, ládával együtt. Elkurvultam.
(Állítólag 5:1 nő-faszi arány lesz, azért kell a gityó. Majd jelentkezem, ha észhez tértem.)MOD: Ha csontrészeg vagyok, átengednek a határon?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
poffsoft
veterán
válasz Devid_81 #54699 üzenetére
jaja, bódogat minden naposnak !!!
(meg esősnek is ottan londonnországba')Ezeöccázas kategóriában én is kereni fogok valami tápot (400w, pci-E/Sata, molex powa need, 12 cm venti like)
a VGA mellé (amd4200 IGP-t kell upgrédelnem, mán nem bírja a jútyúbot se...)[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz Devid_81 #54658 üzenetére
vegyeset? vegyi gyümit? hozhatnál.
-
bsh
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest