Hirdetés
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Az imént Mosonmagyaróváron a fizetős parkolóban mellém állt egy bolgár. Kissé húztam a számat, mert sajnos vannak előítéleteim a balkáni népekről.
Miután precízen leparkolt, hátra sétált és csak elképzelni tudom, hogy dobott egy pisit. Addig tárva nyitva maradt az ajtó és bekukkantottam.
Azt hittem egy szemétdombot fogok látni, de patika tiszta volt minden. Kávéfőző, inverter, takarítószerek az ajtóban.
Aztán visszaül a fülkébe. Valamit babrál a tachográfon. Elővesz egy füzetet, számológépet és az aznapi tevékenységi időt jegyzeteli. Elővesz egy másik füzetet, összenézi a kettőt. Utána egy kis cetlit vesz elő, ráír valamit és a kormány mögé teszi.
Szóval én kellemeset csalódtam és egy kicsit el is érzékenyültem. Az osztrák, német, cseh rendőr meg előszeretettel veszi ki a keleti rendszámos kamionokat, mondván úgy is talál hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest