Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Froclee #24463 üzenetére
Azért az a 4,5 év nem olyan 4,5 év. Abból kb. 7+6 hónap a teljes munkaidő, többi kooperatív képzés (félévente ~300 óra). Jobbára szakdolgozatot/diplomamunkát írtam munkaidőben. Igaz az direkt olyan cucc, amit később el lehet adni, csak eddig nem gondolták komolyan, most is megrendelésre, vagy pályázati csodapénzre várnak ami meg a jelenlegi politikai helyzet miatt egyre csak csúszik és csúszik.
"Angolul tudsz, szakmai tapasztalatod van, mi más kell?"
Olyan egészség, amivel ki merek menni az ajtón.Specializálódás helyett idénre azt terveztem, hogy a jelenlegi txt kimenetű adatfeldolgozó scriptek helyett csinálok neki egy webes frontendet, hogy azt utána tudjam mutogatni állásinterjún, hogy micsoda faszagyerek vagyok. Cloud csak egyetemen volt, ASP.NET webappot raktam ki Azure-ba + Atlasba, devopshoz végképp nem értek egyelőre.
Most kb. az a terv, hogy próbálom rendbe szedni az egészségem, meg olyat tanulni amit érdekel, nem amit muszáj (ugye egyetem nincs már). Ha meg nagyon szívat továbbra is a főnök (forráshiány, warez SW), akkor meg elköszönök tőle, hiába akarnak rámépíteni egy ~2,5 éves projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...