-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
Van mar ujabb kernelu ROM szerintem, pl ez:
http://www.needrom.com/mobile/g3s-samsung-s4-final-rom/
Most tesztelem eppen.
-
lexter00
őstag
Húúú bakker egyre jobban ábrándulok kifele a telefonból amilyen dolgokat leírtok pedig még meg se jött,lehet hogy THL W200-at kellett volna venni
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #1092 üzenetére
Semmi ilyenről nincs szó szerintem...eddig 2 embernek jelentkezett villódzás után az inverz kép...ami úgy is maradt.
(#1093) : iSiS : A két kernel NEM ugyanaz, hiába egyezik a főverzió (3.4.5) és a user/host páros.
De látom itt is jól össze van keverve pár dolog...hozzák a formájukat. Május végi kernel build egy július végi android build alatt, és egy június eleji kernel build, május közepi android build alatt...wow.
-
: iSiS :
tag
-
Keeperv85
nagyúr
A romokban próbáltatok már LCD verziót váltani esetleg? Megeshet, hogy két vagy több féle LCD-vel van szerelve a készülék. Ki kéne próbálni...
-
apeelme
addikt
válasz
wwenigma #1085 üzenetére
Vakmerő és megalapozatlan következtetés...csak azért mert Alcatel-en találkoztál hasonlóval...ami ráadásul tök más hardver...tök más szoftver...
Ennyi erővel én erre azt mondom hogy ez a legnagyobb valószínűséggel hardveres probléma. Akkor kinek van igaza? Kár találgatni, hivatalos infó nélkül úgysem derül ki. Ráadásul valaki hetek óta boldogan használja azt a "rossz" rom-ot...vagy majd nekik is tönkre megy?
Egyébként valaki leírhatná a kernel verziókat a különböző ROM-ok esetén...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
cellpeti
nagyúr
Amióta fent van ez az új rom, nagyon sokszor kiírja, hogy nem lehet csatlakozni a kamerához. Nektek még nem volt ilyen?
-
tom81042
tag
válasz
wwenigma #1072 üzenetére
A gmailt siman be lehet zarni, vissza gomb hosszan nyomasaval kikilleled, es nem jon vissza. A task managerben sem lesz lathato. A viber viszont ujra inditja magat a hatterben, szoval vagy task managgerrel kell kigyilkolni, vagy a viber menujeben a more option-nal van egy "exit" gomb, ami mukodik is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tom81042 #1071 üzenetére
Ez a telefon ROM hiba, nekem tökéletesen mukodik az opció, NEM oldja ki a kijelzőt! De irj viber supportnak hogy ezzel a teloval ilyen problemad van, segiteni fognak,.
Amugy meg gondolkodj már ember! Mire van a viber? Üzenetvalto alkalmazas. Akkor a gmail is ilyen f0s mert az is mindig megy.... jézusom.
-
tom81042
tag
A Viber problema jelenleg itt tart:
Gravity boxxal kiszedtem a lehetoseget hogy fel tudja ebreszteni a kepernyot.
Es guess what? Ha jon egy uzenet, most is kioldja a kepernyot a zsebembe a gecibe, ugyanugy! ...
Szoval a Vibert csak akkor kapcsolom be amikor en akarok telefonalni vagy irni valakinek, amugy task killerrel irtom. (mert amugy nem lehet kilepni se belole rendesen, akkora fos)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
A telefon hangszórója mennyire hangos? Van valakinek viszonyítási alapja? Köszönöm
-
M3oH
addikt
Hát én megkocogtattam a defyt és ezt, nem érzek különbséget. Aztán persze a fene tudja, de én sem hiszem,hogy a Jiayu hazudna a GGvel kapcsolatban. Fóliát pedig azért használok, mert nemlesz olyan maszatos, illetve matt fólia, így nem tükröződik. Fényerőt és a minőséget picit rontja, de nem vészes. Napszemüvegben, napsütésben teljesen jól látszik a kijelző.
-
ÁrPi2
senior tag
" Főleg, hogy a jiayunak nem olyan erős."
A Jiayunak erős.
Erről korábban sok tapasztalatot írtak be a G3 topikba, én is megerősítem.
És a Gorilla az meg ott csókolgatja a tükörképét
a G3S gyári oldalon is.
Az én G3-am nyolc hónap csupaszság alatt kettő tán egy milliméterkörüli karccal rombolódott eddig..
(echte dunai homok ok)Aztán meg van egy wikipédiás lista.
A g3s-t megvizsgálom féléves korában mert most még intakt.
-
pivot
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #1054 üzenetére
Hát nálam bírja a Samu, pedig nem kíméltem...még homokot is kapott!
A kijelző meg egyik pillanatról a másikra (kézben tartva) becsíkozódott, majd reboot után "inverzbe" ment. Én is kellőképp pipa voltam, hogy bő egy hét használat után mehetett vissza (már megint 5 napja repül valahol...már csak szeptemberre várom vissza...) -
pivot
csendes tag
Nos csak halkan jegyzem meg, hogy a 3 éves, tok és persze fólia nélkül használt WAVE-emen nincs annyi karc, mint ezen az első 4 napban!! Ment is rá a fólia, de az alatt is látszik sajnos. Ja és ha megkocogtatod ujjal, üveg hatása van? Mert a WAVE-nek igen...ez még csak nem is üveg szerintem, és ezt már más is észrevette itt korábban...egyébiránt most éppen az LCD miatt gariztatom, ha visszakapom (vagy a cserét) megy is rá valami minőségi fólia azonnal, vagy eladósorba kerül. A GG ilyen minőségű lenne? Az elég baj!!!
-
tom81042
tag
válasz
tom81042 #1049 üzenetére
Ja nem beszelve arrol hogy ha ez nem lenne gorilla glass, akkor nagyon hamar futotuzkent elterjedne a hir, es mindenki azonnal paypal dispute-ot kerne, hiszen ez egyertelmu sima atveres lenne: nem azt kaptad amit vettel, ergo siman paypal buying protection mukodne ra, es valszeg full tele lenne irva minden forum ezzel, es a kutya se venne tobbe G3-at
-
tom81042
tag
Szerintem a jiayu mar van olyan "neves" kinai ceg, hogy ha azt irja a spec-ben hogy gorilla glass, akkor az az is, mert kulonben mar reg kiderult volna hogy nem, es az osszes kulfoldi forumon izekre szednek oket. Egy gagyibb kinai gyartotol aki nem olyan ismert siman belefer az ilyen, mint ahogy a kamarak szoftveres felnagyitasa is, illetve a procik jobbnak hazudasa, amik a fastcardthech-en ki vannak irva hogy:
mi van a teloban, majd pirossal hogy mi az valojaban
Valszeg az lehet hogy a gorilla glass maga nem csoda anyag, hiaba is van annak hirdetve.
-
CippyO
tag
sajnos ezeknél a kínai cégeknél, nem lehet minden specifikációt készpénknek venni, amit "hivatalosan" megadnak, bár gondolom ezt már Te is észrevetted.
de csak ismételni tudom magamat, Neked legyen igazad....
csak ilyenkor felmerül a kérdés, ha tényleg gorillaglass, márpedig az egy szuper karcálló dolog, akkor miért molyol mindenki fóliákkal??
-
cellpeti
nagyúr
sztem meg GG, a honlapon is fent van.
Matt fólia:
Az a helyzet, hogy nem kerestem túl sokat. Az volt a lényeg, hogy legyen rajta, majd ha neked bejött, lehet rendelek én is ilyen matt fóliát.
Kinézet:
A készülék szilikon tok nélkül vékony és szép, de ha ráteszem azt a batár szar fekete szilikon tokot egyből el akarom adni
-
CippyO
tag
mert mint már itt is kifejtettem, egy korábbi hozzászólásomban, volt már több gorillaglass-el felszerelt telefonom, és azoknak a kijelzője sokkal tartósabb volt.
például másfél évig használtam egy nokia x6-ost, kijelzővédő fólia NÉLKÜL, mégis a legnagyobb karc is csak pár apró hajszálkarc volt, amit csak erős napfénynél lehetett látni. ezzel szemben, imádott jiayu-m az első hetét fólia nélkül töltötte(az múltbéli pozitív tapasztalatokra alapozva, pláne, hogy ez elvileg GG2), melynek eredménye, egy olyan mély karc lett, ami még fólián keresztül is látszik!! ráadásul a farmerom egyik fém dísze okozta.
hmm, pedig azt mondták, hogy a gorillaglass csak az ásványi anyagokkal nem tud mit kezdeni, ezért simán lehet fémmel(pl kulccsal) karistolni, nem lesz baja...
bár igazad lenne.....
-
gulupeti
senior tag
Ma, azaz leginkább 1-2 órája azt észleltem, hogy a csodálatos, eddig igen nagy megelégedéssel használt Dzsájüm kijelzőjén megjelent egy kb. 1-1,5 mm átmérőjű, szabályos kör alakú világosabb folt, amit ezidáig nem észleltem.
Ráadásul nem is a szélén, hanem a kijelző alsó harmadán, majdnem középen. Valószínűleg ma vagy esti órákban keletkezett rajta. Ez a folt szinte minden homogén színen látszik, főleg böngészés közben, de leginkább a fehértől-szürkéig terjedő árnyalatokon. Igazából sokan szerintem észre sem vennék, de én sajnos vagyok annyira vájtszemű, hogy ezentúl erre a világos pöttyre és nem a megjelenített tartalomra fogok koncentrálni.
Garanciális probléma ez? Lehet, egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni vagy nyugodjak meg, koncentráljak a tartalomra és bízzak benne, hogy nem áll be további romlás a kijelző működésében? -
tom81042
tag
válasz
ekrisztian #1036 üzenetére
Engem is, nagyon
De halisten mar csak nagyon ritkan csinalja ezzel az ATOM launcherrel.
Arra gyanaxom amugy, hogy a gomb hosszannyomas idejet ha fel lehetne allitani mondjuk 1 mp-rol 2-re akkor elmulna. Mert mikor megnyomja az ember roviden, es baszaxik a rendszer, es 1mp-en belul nem tud valaszolni csak 1.1 alatt, akkor mar hosszu nyomasnak veszi.
Persze lehet hogy baromsag, es teljesen mas a baj... de nekem aztan tokmindegy, csak valahogy tudjam megoldani!
-
Kelempác
csendes tag
válasz
gyurici #1032 üzenetére
Kicsit több, mint három hét volt, mert ingyenes szállítást kértem és közben ki is fogytak, egy hétig nem volt készleten. Vám nem volt, direkt kértem, hogy ne írjanak rá értéket a vám miatt. Már nem emlékszem a csomagolásra, hogy kevesebbet vagy semennyit nem írtak rá, a lényeg, hogy nem fizettem vámot.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
gyurici #1032 üzenetére
vettem a telóhoz képernyővédő fóliát. Ilyet vettem!
10db fólia + 10db kis törlő(riherongy). A fólia vastag, de ugyan olyan, mintha nem lenne rajta,mivel nekem első nap lejött a gyári amivel kaptam. Nagyon jó. Tegnap tettem fel, de jó is, mert ma istállót takarítottunk, meg bálákat pakoltunk és tiszta kosz volt a kijelző, de csak áttöröltem és kész.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
tom81042 #1024 üzenetére
Szerintem is nagyon hasznos ez a GravityBox, és a fejlesztő naponta foglalkozik vele, szinte hetente új fícsör!
(#1027) tom81042
Én Apex-et használtam, aztán áttértem a Nova-ra (mindkettő a fizetős legújabb), és utóbbi gyorsabbnak tűnik (itt is többen azt írták, ha rákeresel), nincs laggolás csak néha ha az alkalmazásoknál átváltok a Modulokra. -
tom81042
tag
Ja tenyleg, az masnal is van az a bug, hogy amikor jobban leterhelem a telot sok alkalmazassal, es roviden nyomok a home gombra, akkor nem a home-ot adja vissza, hanem hosszu nyomaskent veszi a rovid nyomast, es a legutobb hasznalt applikaciok listaja jelenik meg?
Ergo ha roviden ranyomok a home gomb-ra akkor olyan mintha hosszan nyomtam volna ra. De csak neha, es launcherenkent valtozik, van amelyikkel nagyon ritkan csinalja, van amelyikkel gyakrabban.
-
tom81042
tag
válasz
wwenigma #1025 üzenetére
Ah, Viber beallitas, hat persze, milyen szep is lenne
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37878633
Termeszetesen kipipaltam, de ugyanugy maradt, reboot utan is... Ismert bug, es ezek a szerencsetlenek mar tobb mint FÉL ÉVE képtelenek megcsinalni...
"Sőt a visszagombos dolog meg a CM beallitasaiban..."
Ha a CM az cyanogen mod, akkor tudom, igen, ott van/volt. Csak ugye a Jiayu G3S-hez nincsen CM..
-
tom81042
tag
válasz
benjoe1 #1014 üzenetére
Ez valami iszonyat jo!!
Mar kezdtem bekattanni, hogy a retek ZTE Blade-m amit alabol tudott cyanogen moddal, ez nem tudja sehogy, es be se lehet allitani. A back gomb hoszan lenyomasa pl nagyon hasznos hogy kinyirja az applikacion. Illetve a volume key-ek hogy bekapcsoljak a kijelzot, az is kezdett az oruletbe kergetni, mert a zsebemben a volume gomb sokkal hamarabb megnyomodik mint a bekapcsolo gomb.
Ez a cucc meg 2 pipaval megoldotta
Mar csak a Viber bug-ot kene megoldani valahogy, amit a Viber se tud mar vagy fel eve, hogy ha jon egy uzenet, ne oldja ki a kepernyot.
-
CippyO
tag
-
Kelempác
csendes tag
válasz
gyurici #1012 üzenetére
Üdv,
Én onnan rendeltem, megérkezett gond nélkül. Amúgy nem ez a hivatalos forgalmazó. Rootolva érkezett, magyar nyelv nincs benne, de azt nem is kértem, nekem nem fontos. Tervezek felrakni rá valami másik romot, mert a vodafone-os mobilnet nekem nem akar menni benne pedig kéne neki, de addig nem akarok reklamálni ameddig másik rommal nem próbáltam ki.
-
nimfas
addikt
válasz
Turbobacsi #1015 üzenetére
Feldobod a Gsam battery programot és az kiirja mennyit ment a kijelzo és milyen fenyeron... Sensation olyan 2 óra felett elfogadható :-) Az 5 nap keszenlet jó csak kíváncsi lettem volnamennyit ment a kijelzo...
-
benjoe1
aktív tag
Frissült a GravityBox 2.1-es verzióra. Szerintem nagyon hasznos apk, az egyik leghasznosabb MTK6589-re, rengeteg beállítási lehetőséggel.
Itt vannak az újdonságok:
Pl. CyanogenMod Pie Controls, Button backlight modes (kikapcsolja a billentyű világítást, vagy bekapcsolt kijelzőnél állandóra bekapcsolja)... -
gyurici
csendes tag
Üdv!
Én is szemezgetek a G3S-el. Itt néztem: www.jiayumobileshop.com
Rendelt már tőlük valaki? Hivatalos Jiayu shop, kuponokkal, akciókkal.Gy.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1007 üzenetére
Lenne egy majdnem adhoc tecnikai kérdésem egy épelméjű szakértőhöz,
Hányszor és mikor végez ez a zsájü-gyár féle lewa lancser imei tolvajlást: Ha valaki még az imei átírós
--tehát az apeelme javítása előtti-- cwm-backupos MiniDeal-es romot rakta fól akkkor megrabolják
ab start de azután már vége, vagypedig ha én helyreraktam imei-backupból a számot az is megy ki a lancser nyitotta hátsóajtón?? Sőt hogyan aktív a leva lancser olyan esetben ha stock android lancserre vagy MIHome -ra váltottam közben...? -
nimfas
addikt
válasz
Turbobacsi #1009 üzenetére
Most lássunk egy kijelzo hasznatrol szóló képet .;-)
-
Turbobacsi
senior tag
nagyon elégedett vagyok az akkuidővel
-
B.Feca6
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok erre. Őszintén szólva nagyon megtetszett ez a g3s/t, de még lenne egy pár kérdésem, gondolom ide feltehetem
először is honnan lenne érdemes rendelni? A minidealről is a tmallboxról már sok jót hallottam, hátrányok, más oldalak? 2. A vám milyen gyakran fogja meg? Vagy ez az oldaltól függ? Esetleg melyik küldi kissebb értékkel címezve, h kikerülje, vagy milyen praktikák vannak erre? 3. Gondolom sima sim való bele, szóljatok ha mégsem
és ezek működnek rendesen(a balatoni le-fel kapcsolódáson kívül a amit előttem írtak) vodás, esetleg egyéb itthoni hálókon? Már inkább nem számoznám tovább
ezek lehet már csak nekem fontosak... Szóval az androidot (még) annyira nem ismerem, a java támogatás mitől függ? Miben korlátoz, h ezen nincs? Gondolom itt nem úgy megy mint pc-n, h felrakom és megy, mmint ilyenről még nem hallottam
utolsó a szín
sok beállított képen lehet látni egy ilyen acélszürke változatot, az a szürke lenne? Vagy csak a fémnek máshogy fotózták? Saját képeken jobban látszik? Előre is köszi
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323 #995 üzenetére
Kémkedés?Ha olyan kémkedésről van szó mint amit pl a Google csinál akkor nem nagyon érdekel,felőlem kémkedhetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest