- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
benjoe1 #9452 üzenetére
Ezt megtaláltam, de ez saját widgetet használ. Nekem az a lényeg, hogy egy teljesen átlagos widgettel (jelen esetben a next launcher 3d widgetével) tudjam ki és bekapcsolni a data connectiont. a kikapcsolás megy, de a be nem. Tehát nekem valami olyan beállítás, app kellene, amivel 1 simessé varázsolhatom a dual simes telefonom, de csak a data connection számára.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
benjoe1 #8623 üzenetére
Nekem se jött be, pár óra után kukáztam. Mindjárt kipróbálom a special editiont.
(#8621) Vicu21 Elvileg visszaállította a partíciót, "probléma" így megoldódott!
-
sexymusprime
tag
válasz
benjoe1 #8399 üzenetére
Halló, nem tudom biztosra, hogy aktuális-e még a probléma, bár gyanús, hogy igen. Mindenesetre én ezzel szembesültem amikor a leírásban levő memóriakártyát meg akartam rendelni. :c
mondjuk lehet kicserélném az amazonos linketegy sinceritytrading-re :x -
törölt tag
válasz
benjoe1 #8299 üzenetére
A bejegyzés Tegnap, 16:41 -es
A feltöltés pedig Modified: October 4, 2014 at 5:50pm
Ebből gondoltam, hogy újabb lehet.
[Funtouch OS] -
törölt tag
válasz
benjoe1 #7957 üzenetére
A JIAYU G4S, G5S, S2-re már van hivatalos kikat, a G4C -re béta:
A sima Jiayu G4-re is csak 4.2.1 van.
A G4 MTK6589T csakúgy mint a G3ST.
A G4S és G5S és S2 pedig MT6592.
A G4C MT6582.
Eddig a KK-et kapó készülékek:
INew V3 MT6582.
Iocean X8 MT6592
Iocean X7 MT6582
Iocean G7 MT6592
JIAYU G4S MT6592
ZOPO ZP780 MT6582
THL W200S MT6592
THL 5000 MT6592
Xiaomi Mi3
ZOPO ZP1000 MT6582
ThL W200C MT6592
Tehát szerintem a MTK6589-el van a probléma, azt likvidálták a frissítések alól.
Eddig!
De a remény hal meg utoljára -
törölt tag
válasz
benjoe1 #7955 üzenetére
Jelenleg a 0.15-nél tart (14.09.15) Jiay G3S-re a 4.4.4 -es kitkat Cyanogenmod port.
Nem működik: Bluetooth, USSD, FM-rádió.
Hivatalosan lesz-e valaha, azt sajnos senki nem tudja. -
kispal87
aktív tag
válasz
benjoe1 #7623 üzenetére
- Mobilnet nekem működött (igaz fixen edge-re volt állítva, mivel enyhén szólva halovány a lefedettség).
- GPS-t "célprogrammal" nem próbáltam, csak a böngésző kért hozzáférést, az tudta merre vagyok, helyesen.
- Akksi használat rendben volt, nem merült jobban az átlagosnál, pedig bolyongtam a beállításokban nem keveset.
- Auto fényerő: megmondom őszintén nem igazán figyeltem, felhúztam fullra aztán bekapcsoltam auto-ra, azt láttam, hogy akkor visszavette a fényerőt, de utána nem foglalkoztam vele míg használtam.
- Telefonáltam, én hallottam és engem is hallottak, bár én egy kis sistergő szerű zajt azért felfedeztem, de a másik oldalról nem említették, hogy bármi probléma lenne.
- Térerő gondjaim nem voltak, beállítottam fix 2G-re. 3G-t sajna nem tudtam kipróbálni a már említett lefedettség hiánya miatt.
- Kamerát keveset használtam, 3-4 képet lőttem vele max. mert éppen kellett, vállalható szerintem, így elsőre nem rosszabb mint Stanner rommal. A videofelvételnél viszont bedöglik a tudomány.
- Egy játékot próbáltam ki rajta, nem akartam belakni, az ment rendesen (valami 3D-s pinball) . "Döcögést" sem érzékeltem.
- Nem melegedett a teló amig használtam!Mindezt úgy vedd figyelembe, hogy sokat nem használtam, kb 2 napot volt a telefonon, nem laktam be, szinte csak a szűz rom volt rajta, + a frissítések amiket alapból felajánlott.
Nekem bejött, a Blade-emen is CM rom volt, szerettem. Ha pofoznak rajta még egy kicsit és működik a bluetooth és a videó akkor használni is fogom szerintem a közeljövőben. -
jeriko2
tag
válasz
benjoe1 #6873 üzenetére
Szia!
Köszi, eddig én is eljutottam, ismerem a google-t. Csak amit belinkeltél, az egy SAMSUNG mobilokra való captivate Keep Alive, más készülékre a play store nem engedi telepíteni ("Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis."). Így felttételeztem, nem erről a progiról van szó.
Aki esetleg használja, meg tudná erősíteni valamelyik verziót (ez-e a kérdéses progi, vagy van másik verzió)? -
baal-amiga
senior tag
válasz
benjoe1 #6519 üzenetére
4.2.1 Kernel: 3.4.5
Nagyon tetszik, kicsit gyalultam Titaniummal, gyors, beszéd oda-vissza patent. Nem bánom, hogy silvert kaptam fekete helyett, jobban tatszik.
Szóval a gyári rom is marad egy darabig; apró kis figyelmességek: téma színek, névjegyzék mind, vagy egyenként kijelöléssel is is törölhető (samunál ez pl nem volt). -
benjoe1
aktív tag
válasz
benjoe1 #6342 üzenetére
Nos, kicseréltem az érintőképernyőt.
Viszont előjött egy másik probléma. A proximity szenzor úgy néz ki, hogy nem működik. Ha hívást indítok vagy fogadok, függetlenül attól hogy nem emelem a fülemhez a készüléket, a képernyő elsötétül és nem is kapcsol be. Csak ha beállítom, hogy a power gombbal meg tudjam szakítani a hívást/beszélgetést, akkor tudok visszalépni a főképernyőre.
Ezzel lehet valamit kezdeni? -
Vicu21
tag
-
Upo
addikt
válasz
benjoe1 #6200 üzenetére
CM10.2:
Не работает:
Второй слот SIM-карты
Автояркость
Камера
GPS
Bluetooth
FM-радио
и т.дAzaz nem működik:
második SIM slot
auto fényerő
kamera
GPS
bluetooth
FM rádió
stb.Működik a wifi, auto rotate, vibra, témák, hang, a touch gombok, hívás, internet, proximity sensor, a többi nem.
-
törölt tag
válasz
benjoe1 #5826 üzenetére
Hátha működik valamelyik, egy próbát megér:
Data Enabler Widget
DATA ON-OFF
3G On/Off Widget -
fuze
őstag
válasz
benjoe1 #5542 üzenetére
Ezzel nem tudok egyet érteni! A felhasználói élményhez igenis hozzá tartozik a felület jó és egységes megjelenése!
Persze amit linkeltél az szép és jó, de én nem szeretek több külső programot használni ahhoz, hogy normálisan nézzen ki a rendszer. Ráadásul ezektől nem lesz egységes, mert biztosan nem változtat meg mindent. Én úgy szeretem a rendszert ahogyan a google megálmodta, mert az úgy egységes. (Persze ez csak ICS-től igaz, előtte ronda volt)
-
qad
senior tag
válasz
benjoe1 #5400 üzenetére
Aksihoz hozzá lehetne írni hogy a minidealesnél már 3000 mA-es készülékeket kapsz, legalábbis a 6589T-s telómhoz ekkorát kaptam.
Talán még az andyTM által szerkesztett AIO nevű progit is betehetnéd. Remélem sikerül linkelnem.
Gratula amúgy, szépen összeszedett és elég részletes. Köszi a türelmed.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
benjoe1 #5307 üzenetére
Na én töltöm az új romot (20130923-222916), bár nagyon lassan jön. (4 órát ír)
DE ez mennyire hivatalos? Mármint, szerintem ez egy custom rom. A kommentek alapján, a beállítások/megjelenés -ben van egy LED beállítás. Erre valaki írta, hogy ez a ROM a Stanner romból átvett settings.apk.t használja. Most akkor egy egy custom rom?
De legalább már a beállításokban az Android logó bejön:[link]Majd ha lejön és kipróbálom, akkor írok róla bővebben, hogy mik a tapasztalataim.
-
drr
őstag
válasz
benjoe1 #5313 üzenetére
Tudod ez úgy szokott működni, hogy ha valamit nem értek, keresek a fórumban és ha úgy sem értem, akkor kérdezek. Nem erre való egy ilyen hely? Ha nehezedre esik válaszolni, akkor hagyd figyelmen kívül a kérdésemet, ha pedig nem, akkor ne fűzz hozzá kommentárt kérlek! Én nem vonom kétségbe a szakértelmedet vagy tudásodat, de másat sem kell kreténnek nézni... Nem akarok vitázni és nagyon köszönöm a válaszaidat, de már--már kedvem sincs írni, amikor ilyen odadobott válaszokat olvasok...
Ezelőtt egy Lenovo-m volt, ahoz a romokban minden benne volt, ezek számomra idegen vizek most. Ismételten elnézést kérek, de ha valamit nem értek, akkor kérdezni fogok ezután is.
Ja, és ismerem a Faster GPS appot, előszeretettel használtam az ezt megelőző telefonjaimon is nagy megelégedéssel, de itt semmit nem segített...
És már megbocsáss, de én itt ilyen beállítást nagyon nem találok...
Továbbá találtam egy olyan bugot is, hogy a töltőről már több mint 5 órája le van húzva a készülék, mégis csak 2 órát ír ki... -
benjoe1
aktív tag
válasz
benjoe1 #5287 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az említett 20130923-222916 ROM-ban lehetnek újdonságok.
It really is a new firmware. I do not know what made new, but has been rebuilt almost everything. Many updated libraries, including the prostate gland. Updated kernel.
-
válasz
benjoe1 #5255 üzenetére
Köszi a linket a többiek nevében is!
Nekem nincs ilyen gépezetem, csak ha összejönne az újabb verzió, immáron helyes tájolással, akkor más telefonokra nézve is tudnám alkalmazni.
És itt azért van "pár" bátrabb ember.Szóval v7 : Letöltés
md5sum: fcb9def58105dfaabd30ce7d1f9e9def
Saját felelősségre, bátraknak. És persze visszajelzést kérnék szépen. Ha ez is batman-type, akkor ezt a vonalat elvarrom.benjoe1 neked viszont azért köszönöm a linket, mert ebben az esetben más telefonokra is portolható lesz a linkelt CWM.
-
KurtCobain
őstag
válasz
benjoe1 #5071 üzenetére
google maps & street view
talk
datawidget
factorymode
jiayu-s launcher
picotts
ringdroid
talkback
videofavorites
system update
init.d
usb tetheringBiztos van még, ennyi jutott eszembe. Ezek - számomra - feleslegesek. Van ami play-ről telepíthető, vagy a gyári .zip-ből visszarakható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest