-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #593 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy lesz e rá rom? Főzött rom? Az engem annyira nagyon nem izgat ahogy eddig tapasztaltam a kínai telók jól optimalizáltak. Illetve azért kell T-s verzió mert abban emelt gpu órajel van és szerintem a HD kijelző az alap 6589 nek már határeset és volt, hogy szaggatott nálam játék. Azt a kb +3000 ret megéri nekem a plusz teljesítmény.
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #593 üzenetére
Ma már nincs kint az aug 4 shipping time, csak h in stock.
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #589 üzenetére
Lol az szép. Szerintem a 6589T-s verzióra benevezek. Nagyon remélem ez lesz az a telefon ami számomra mindenben tökéletes.
-
törölt tag
a Mobileuncle MTK Tools/Engineer Mode/Psensore beállítás után az közelség érzékelő sokkal tökéletesebben működik
köszi a tippet(már nem emlékszem kinek)
-
CoolBoy323
nagyúr
de ez nem valami stabil fogás...
Az, hogy hasonlít a HTC ONE-ra kérlek szépen annyit tesz, hogy a HTC koppintotta!!! A G3 hamarabb volt a piacon, mint a ONE!!!!! Szóvaaaaal
A kép stimmel, de a téma összefoglalóban is van kép, és a hivatalos honlapon is van jópár...
@Flexy90: 1,9MPixel a front kamera!
Vagy a T-sre gondolsz? 99,999%, hogy abban sincs újabb kamera modul! de akkora jelentősége van számodra, h 2 vagy 3 megapixeles az a pötty?@mrfrakk: én is köszönöm a tippet, kipróbálom, mert nagyon idegesít, hogy k.rva lassú
-
Flexy90
senior tag
Vki erre?
Kapott az új verzió, új előlapi (esetleg hátlapi) kamerát is?@CoolBoy: Akkor nézd már meg a gyártó oldalát, mert ott már 3Mpixelt írnak!
szerk2.: Nem az előlapi számít, de ha azt frissítették akkor van esély, hogy a hátlapit is, mint a G4nél! -
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #585 üzenetére
Az jó ha jó a fogása. Eddig nem értettem mi a jó a jiayuk ban aztán megláttam egy normális fotót róla és gyönyörű alul felül az a fém meg eddig vékony mániás voltam de ennek a vastagság nagyon jól áll tiszta htc one. Nincs annyira nagy kezem. Ezen a képen egy 5 colos vowney v5 öt lazán átérek kép
Erről jut eszembe ez a 3gs [link] valóságban így néz ki? kép Csak mert a fotón nagyon szép de a minideales animáción nem annyira tetszik.
-
Turbobacsi
senior tag
megtudná írni vki, nála mennyi a feltöltési idő kb. 5-10%-ról 100%-ra?
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #582 üzenetére
Számomra sajnos pont hogy kicsi. Mikor a thl w100 at a kezembe veszem ami szintén 4,5" egy kis apróságnak tűnik. Egyébként, azért mert nincsenek az élek lekerekítve nem kényelmetlen használni?
-
kmisi99
addikt
Nagyon bele szerettem ebbe a telóba. Fotók alapján annyira nem látszik de minőségre milyen a telefon? Nekem fontos, hogy kézbe véve és látszata is sugallja, hogy ez nem egy átlag telefon, hanem látszódjon a jó minőség. Ti mint tulajok mint mondanátok róla?
-
aut119
csendes tag
hali,
megpróbáltam feltenni egy Igo Primo-t a G3S-re, de nem műxik, a felbontás nem tetszik neki (720X1230). Tud vki megoldást? köszi -
gulupeti
senior tag
Ez a YAAB még elég jó a Lux Auto Brightnesshez képest, az ilyen 70-80%-ot mutatott a tegnapi nap folyamán. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne akkor megoldani ezt a fényerő problémát, ha ezek a programok ennyire merítik az akkut.
Mindegy, hogy melyik foglalatba teszem a netes kártyát?
Nálam az 1-es foglalatban van a netes kártya, a 2.-ban pedig a telefonos.(#571) itaroli
Köszi a segítséget. A wifi az nálam mindig be van kapcsolva, eddig minden androidos telefonomon be volt kapcsolva éjszakára is, eddig nem tűnt úgy, hogy borzalmasan szívná az akkut.
A fórumot egyébként folyamatosan nyomon követem, az általad linkelt hozzászólásokat is olvastam, de nekem ezekből az jött le, hogy konkrét, külön program nélküli megoldás még nem született a problémára. Vagy nem jól gondolom?(#573) Chronos6
Nálam teljesen homogén a kijelző, ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam.
-
Chronos6
tag
Nektek sem homogén a kijelző fény eloszlása? Kb középen mintha egy négyzet alakban lenne egy kis árnyék. Nem lehet észrevenni, csak fehér alapon, kevés szöveggel, ha görgetek.
-
itaroli
tag
Jó reggelt PH!
Na jó már nincs reggel, de 1 órája még nem működött a képfeltöltés.
Csináltam megint képeket, most jobbak lettek. ahol nem tudtam letámasztani a kezem, ott megint olyanok lettek mint múltkor.
Ezt meg így, mert nem felel meg a fórumnak, de nincs kedvem átméretezni.
Meg csináltam egy képet a szenzorokról, mert miért ne:
Videót megint elfelejtettem, de majd csinálok valamit.
-a wifit bekapcsolva felejtetted
-az a napocska meg ha úgyse jó, akkor töröld leA fényerőre megoldások itt vannak:
(#220) moli.hu
(#222) apeelme
(#223) benjoe1
(#224) moli.hu
(#228) apeelme
(#250) kolakola -
CippyO
tag
válasz
gulupeti #568 üzenetére
ez a kép önmagáért beszél. lődd le a YAAB-ot, és próbáld meg, hogy kikapcsolod a 3g keresést, mert lehet, hogy nem talál, és azért szívja le az akkut. és amikor nem kell, kapcsold ki a simet a beállításokban. én ha itthon vagyok, mindíg lelövöm a mobilnetes simet, úgyis van wifi ha kell, de azt sem szoktam állandóra bekapcsolni.
-
gulupeti
senior tag
Tegnap előtt a Telenoros beszélgetős kártyám mellé beaktiváltattam egy, a dualsimes topicban is ajánlott Tmobile Domino Webes simet is a telefonba. Már tegnap figyeltem, hogy iszonyúan merül a telefon.
2 kártyával ennyivel jobban merülne a készülék ? A Tmobile térereje nem túl jó nálunk azt is tudom, eléggé ingadozó lakáson belül, hogy hol mennyi.
Hajnali 1-től kb. 80%-ról ma reggel 7-ig merült 40%-ot..A másik dolog amit megfigyeltem, a rossz fényerőszabályozásra használt programok folyamatosan beragadnak, 85%-os akkumulátorhasználatot mutatnak, pl. Lux auto Brightness. Hiába raktam újra, ez sem segített. Ez is így merítené a telefont?
Este felraktam a Yet Another Auto Brightness programot helyette, de ahogy nézem ez sem sokkal jobb.
Mitévő legyek, az első napokban nagyon jó volt az üzemidő, 2 napot lazán elment a telefon, de így ahogy látom egy nap sem lesz meg. -
hevizms
addikt
Most rendeltem egy ilyen telót a minideal-ról.
Mivel lehet nyelvválasztást beirni természetesen beirtam a magyart.
Van olyan aki szintén a minidealról rendelt és szintén beirta a nyelvválasztást?
Milyen rom-mal küldik ebben az esetben?
Ja és még egy kérdés,bár már úgy is lényegtelen hisz megrendeltem,de érdekelne.
A G4 ehhez képest a méretét és a kamerát kivéve miben különbözik ettől?
Vajon megéri az a plusz pénz? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #564 üzenetére
Még mindig hibátlan!
Szóval ajánlom!! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #563 üzenetére
Király!! Működik!!!!
init.d és Tethering 4.2.1 kapásból root jogot kért... az utóbbi sejtem mit csinál, az előbbi mi lehet??
egy spanyol nyelvű program, valami scripteket listáz
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #561 üzenetére
Ez gyors volt, Te próbáltad ?
-
CoolBoy323
nagyúr
jBART-tal magyarított friss ROM
saját felelősségedre szedd csak le
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ad4mantit3 #554 üzenetére
A magyar ROM hiánya, és nem is lesz. Bootloader zárt, CWM nem jön össze. Illetve a támogatás hiánya. Na meg a JiaYu dizájnja mindig is tetszett.
-
Strepfen
csendes tag
-
Strepfen
csendes tag
Most megy a CWM install. Remélem nem lesz rosszabb mint volt. De ha úgy is lesz, akkor van egy mentésem.
-
ad4mantit3
csendes tag
Miért cseréled le a haiert, ha szabad tudni? : )
Egyébként nekem is megérkezett a telefon, a sporttracker appokat leszámítva hibátlan számomra.
-
Strepfen
csendes tag
Hali! Valaki próbálta már az új hivatalos ROM-ot? Tegnap került át BETA állapotból véglegesbe.
[link] -
Ed3r_X_
nagyúr
Na megrendeltem, remélem nem csalódok
-
middleway
tag
Na sikerült életet lehelnem a full letéglázott telefonba ennek a prohardveres leírásnak köszönhetően: [link]
Aki hasonló cipőben jár, annak nagy kincs ez a leírás (azért örültem volna, ha ezt valaki belinkeli nekem a G3S topicban, de hát senki sem méltatott válaszra
)......
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Chronos6 #546 üzenetére
Nekem is megjött
Tmallbox-ról, rootolva! Csomagolás korrekt, a telefon a tokba is bele volt rakva, képernyővel befele! Ezért külön piros pont, hisz így még jobban véd az utazás során!
Töltőn van most, később jöhet a romolás
Érdekes, hogy először "üresen" kapcsoltam be, FR, majd használtam, teszteltem, hál' Istennek hibátlan, de az FR előtt látszódott, h Justinkáék is kipróbálták!
Mikor beleraktam a kártyákat, akkor utána nem kapcsolt vissza, lemerültPedig 54%on volt... no mindegy, szűz még, gondolom azért bugos az akksi.
-
Chronos6
tag
Megjött, először DOA-nak tűnt, de másik töltővel feléledt. Szerintem hanyagolom.
Első benyomás: Böszmenagy, nehéz. Jól összerakott.
Második benyomás: Hűűű de szép kijelző és milyen gyorsan reagál?írok róla egy kisebb beszámolót pár nap után.
-
fuze
őstag
Olyat nem lehet, hogy visszaigénylem a pénzt arra az időre amíg javítják, Majd visszafizetem akkor amikor megkapom a tracking numbert?
-
ebben a topikban olvashatsz pár minideal-es sztorit.
-
djula
aktív tag
Letárgyaltam Joyce-val a visszaküldést a hálózat eldobálós ügyben. Azt mondta küldjem vissza és kicserélik egy újra. Kérdeztem, hogy indítsak-e disputet, azt kérte, hogy ne.
Szerintetek megbízhatok bennük ennyire? Július 4-én rendeltem, még van kb 15 nap a 45-ből. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
#18193920 #532 üzenetére
A Minideal-féle magyarított gyári JY-G3S rom ???-fórumbeli első közreadójának
CWM-backupjából pedig megismerhető a közreadó akkori készülékének IMEI-je:kilencszámjegy-846877
Ugye ez volt neked is kiírva?
( Ahelyett ami az akksi alatti matricán olvasható.)
Nem kell a korrigáláshoz factory reset, én csak majdnem ahogy Apeelme javasolja,
a mobileuncletools segítségével írtam vissza azt a számot amit a matricáján olvasok.(Ezzel a két AT paranccsal tudtam (a két sim-hez) beírni :
AT+EGMR=1,7," IMEI_NUMBER"
AT+EGMR=1,10," IMEI_NUMBER") -
Sziasztok!
Nekem is g3s-em van vagy 3 hete, nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve. Haver (xperia z tulaj, fullHD teló) nem akarta elhinni, h csak 720as a kijelzője
Van hozzá vmi jóféle custom rom? Látom fentebb azt a pár rom-ot de infó híján nem fogok velük kísérletezni -
törölt tag
Ha most csinálok egy factory reset-et és egy imei restor-et a Mobileuncle MTK Tools segítségével szerintetek mi fog történni?
Mert a Mobileuncle MTK Tools- ban szerepel egy imei backup/restore menüpont. -
törölt tag
én nem így csináltam, remélem később nem lesz gond belőle
nekem kimaradt a factory reset a mentés után
és mivel nem találtam hol kell beadni a zip-et neki, kicsomagoltam a minideal-es romot a clockworkmod/backup mappába az előzőleg mentett rom mellé és innen választottam ki és raktam fel
ezek után azonnal magyar nyelven indult -
törölt tag
Megnéztem az imei szám nem tűnt el, viszont az utolsó hat számjegy nem egyezik az aksi alattival.Az első 9 igen
Csináltam imei backupot előtte, nem lehet imei restore-t csinálni utána?
Igaz eddig semmi probléma nem jelentkezett.
A magyar nyelv szinte teljes benne, nagyon jól szuperál a készülék.A legjobban az tetszik benne, hogy ébreszt kikapcsolva(igaz ez nem a minideal-es rom miatt van)
A GPS 14 holdat látott amiből 8 volt használható kb 15-20 másodperc alatt, tehát nekem ezzel sincs semmi gond. -
CippyO
tag
nah, a nagy romlások között megosztanék egy próba videót, mert még itt nem láttam a topicban, és többen is érdeklődtek. a képek mellett megtaláható itt.
-
Tipp, hogy a minideal-es CWM-ből "restore"-ral "telepíthető" ROM esetén válasszátok az alábbi sorrendet:
1, a saját aktuális ROM mentése CWM-ből.
2, CWM-ből factory reset (ez a /data, és /cache partíciókat törli)
3, backup and restore --> advanced restore --> <a ROM> --> /boot
4, backup and restore --> advanced restore --> <a ROM> --> /systemHa esetleg valaki át akarná alakítani eme mentést, az az alábbit tehetné meg:
A letöltött mentést kitömöríteni sztgépre.
A megfelelő appába belépni.
Törölni a data.tar (és ha van, akkor tar.a; ez attól függ, hogy 5.x vagy 6.x a CWM, amivel csinálták) fájlt.
A nandroid.md5 fájlból törölni kell a data.tar-ra (tar.a) vonatkozó md5sum bejegyzést, majd az ezt elmenteni.
Ez azért kell, hogy ne szálljon el a telepítés (ami igazából visszaállítás) md5 checksum error-ral.
(Akár a cache-el is el lehet játszani ugyanezt a műveletet)
Ha ezek után sikerül valakinek a telepítés, akkor érdemes volna az átalakított mentést megosztani és linkelni, nehogy túl sok azonos imei-t tartalmazó telefon legyen közkézen.
Régebben az első 4.1-JB a ZTE V970-re is ugyanígy érkezett, és átalakítás után simán, hiba nélkül és imei módosulás nélkül települt. -
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tihibaby #510 üzenetére
Köszi és megtudhatom hogy a Minideal-es rom-ot Te raktad fel vagy neked is maga
a Minideal küldte ezzel a magyarított rommal?Amúgy tehát az a helyes működés ha egyezik az akksi alatti matricafelirat és a *#06# -ra kiírt imei-szám és
nincs mobilháló eldobálás sem .Ha "hálózateldobálás" van, akkor alapos gyanú szerint az IMEI-számot elizélte a (közkézen forgó
"minideal-es") rom.Jó lenne tehát pl. mrfrakk-tól is megtudni: Egyezik-e a bátor műveletei után
az akkumlátor alatti matricafelirat és az a szám amit a tárcsázóba beírt *#06# után kiír a gép. -
middleway
tag
Nem tudom volt-e már ilyen, de az lenne a kérdésem, hogy az miért van, hogy nem látja a feltenni kívánt rom zip fájlját a recovery? apelme féle g3s-hez való CVM van fent a telón (az amelyik fejjel lefelé jön be). Bootloop van most nálam, csak a jiayu felirat jön be, aztán semmi sem történik. A recoveryt elő tudom hívni, de nem sokat ér, mert nem tudja installálni a romokat. Bármi ötlet? Köszönöm előre is!
-
Flexy90
senior tag
A kézbesítő a postás!! magyarul neki kell fizetni ilyen esetben... de ez már nagyon off, és tényleg csak értőolvasás kell hozzá.
-
Koppy96
tag
válasz
CoolBoy323 #519 üzenetére
"A magyar Vám- és Pénzügyőrség honlapja itt található, bár velük nem sok dolgod lesz, ugyanis a vámot és az áfát a kézbesítőnek kell kifizetni."
Ebből nekem az jött le. Na mindegy..
Értem egyébkéntAkkor majd SG post-al rendel(tet)em meg
-
Koppy96
tag
Ahaa, értem
Szóval ha van vám, akkor azt a minideal fizeti. Megnyugodtam
-
Koppy96
tag
válasz
CoolBoy323 #513 üzenetére
Az kemény
Mi az esélye ennek ?
Egyébként a fizetéssel sem vagyok tisztában. Tehát megrendelem PayPal-al akkor gondolom előre kifizetem a 186.85$-t érte aztán küldik és megérkezik valamikor. De ha jön rá a vám is akkor hogy megy a dolog ? Bocsi, tapasztalatlan vagyok még ilyen téren -
Koppy96
tag
Ha megvámolják a határon akkor a kb 42000ft-ról mennyire fog felkúszni az ára ?
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #459 üzenetére
összekaptam magam és megcsináltam, de köszi, hogy segítettél volna
nagyobb volt az izgalom mint maga a "meló" -
Koppy96
tag
válasz
CoolBoy323 #507 üzenetére
A Root volt bejelölve
Igazából nem tudom minek, mivel én szeretném megcsinálni majd itthon
-
Koppy96
tag
válasz
CoolBoy323 #505 üzenetére
Jaj bocsi, tényleg
Csak nálam be volt jelölve a G3S-hez néhány bónusz és ezért így jött ki.
-
Koppy96
tag
Csak 8$-al drágább az 1.5Ghz-es G3S
De sajnos még csak fekete-szürke színben van, ezüstbe nincs
Szerintem az a +2000 ft megéri érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest