- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelempác
csendes tag
válasz
gyurici #1032 üzenetére
Kicsit több, mint három hét volt, mert ingyenes szállítást kértem és közben ki is fogytak, egy hétig nem volt készleten. Vám nem volt, direkt kértem, hogy ne írjanak rá értéket a vám miatt. Már nem emlékszem a csomagolásra, hogy kevesebbet vagy semennyit nem írtak rá, a lényeg, hogy nem fizettem vámot.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
gyurici #1032 üzenetére
vettem a telóhoz képernyővédő fóliát. Ilyet vettem!
10db fólia + 10db kis törlő(riherongy). A fólia vastag, de ugyan olyan, mintha nem lenne rajta,mivel nekem első nap lejött a gyári amivel kaptam. Nagyon jó. Tegnap tettem fel, de jó is, mert ma istállót takarítottunk, meg bálákat pakoltunk és tiszta kosz volt a kijelző, de csak áttöröltem és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest