Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri #1116 üzenetére
Közben eszembe jutott az, hogy a Password Depot szoftvert már több éve használom, mert a Panda Security adja a Panda Dome Premium szoftverhez. Régen meg a másikhoz adta; ha jól emlékszem, akkor a Panda Global Protection volt az első Panda termék, amihez adták a Password Depot szoftvert és ez alapján szerintem már több mint 10 éve használom a Password Depot szoftvert. A szoftvert pedig akkor szoktam megvenni, amikor 50%-kal olcsóbban adja a Panda Security. 25.000 HUF körülre szokott kijönni 1 évre a Panda Dome Premium 5 gépre. 2023-ban elvileg több mint 50% kedvezménnyel sikerült megvennem.
Berakok egy számláról képet (csak azért érdekes az ár, mert így olcsóbb a Password Depot, mintha külön vettem volna meg). Elvileg 99,95 EUR a gyártótól megvenni, de a Pandán keresztül 1 gépre csak kb. 20.000 forint; 3 gépre kb. 23.000 forint, 5 gépre pedig kb. 25.000 forint (kiszedtem a linket, mert a berakás után megnyitva már nem 50%-kal adja olcsóbban a Panda; lehet, hogy csak keresésre jön be a Google-ből a gyártói oldalon).
Berakom a linket és mellé a képet, hogy mit látok, mert ezen engedte volna a vásárlást, de ide berakás után a link más árra mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...