Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ja és akkor kapnék kb napi 200emailt a fb-tól 3 eszközre, nem sok értelme lenne...Egyszerűbb, ha azt a f@s fb appot használom
r3dsnake: dehogynem frissítettem, de még mindig átverhető az app egy nagyon egyszerű trükkel, amikor feldobja,h telepítés, rányomsz, átdob az AppStore-ba, bezárod az AppStore-t és az appot, majd amikor újra megnyitod, akkor már megjeleníti az üzeneteket. Ezt időnként el kell játszani (kb naponta 1x), de sokkal kevésbé zavaró, mint a fb app és a messenger között váltogatni folyton.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
Note 3 + 60k jó szerintetek egy vadiúj, bontatlan, gyári független 5s-ért?
-
madgie
titán
válasz Cyberpunk #72385 üzenetére
Főleg akkor idegesítő, mikor egyesek chat-szerűen írnak FB messengeren is, minden két szónál enterrel elküldve a mondanivalót.
Vasárnap délben ülök apóséknál az ebédlőasztalnál, békésen szürcsöljük a friss csigalevest, erre elkezd sorozatban csipogni a zsebemben... azt hittem kib*szom az ablakon a telefont
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #72383 üzenetére
Az már átdob a messengerbe. (Gondolom te nem frissítettél.) Meg amúgy a sima fb app döglassú, a messenger viszont villám.
kali: ez azért nem jó, mert ha közben pc-n folytatod a beszélgetést, arról is menni fog a mail folyton, ami felesleges. van kb 10-15perces timeout az eszközváltásnál, hogy ne küldjön mindenre push-t csak az utoljára használtra. (ráadásul mailnél mindig volna vagy 50 badge óránként, amit folyton jelölni kéne olvasottként) Épp ezért nem is jöhet szóba külsős progi. Csak az elcseszett hang, az nem kéne...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ja az FB üzenetküldőnek ritka fos a hangja nagyon irritál engem is. Milyen tweak-el lehet azt manipulálni? Mivel én még 7.0.6-on vagyok, és maradok is, amíg nincs jb 7.1-re.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #72382 üzenetére
A sima FB appot messenger nélkül
icecave: az a gond,h én ezt nem tudom megtenni, mert az elektronikus kommunikációm 90%-a fb-on keresztül történik, így fontos,h legyen push és egyből megkapjam az üzeneteket, ami a webes felületnél nincs meg.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #72380 üzenetére
És mit használjak helyette? Semmi bajom az alkalmazással, de a hangja irritáló, pláne, ha más is hallja. Oké, le lehet némítani, de akkor meg nem mindig veszem észre.
Amúgy áttértem a gyári mail-ről a gmail appra. Sokkal jobb, mert van pushom egyből és a kijelző felvillanása sem késik a jelzéshanghoz képest. (A gyári mailnél mindig hamarabb jelzett, mint villant, zavaró volt.) Ofc a gyári mailben maradtak a beállítások, csak manual fetch-en, notification nélkül, így ha appból küldenék valami csatolmányt kifelé, az is megy a gmailen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #72380 üzenetére
Nekem rajta sincs a telefonomon, sem az app, sem a messenger külön. Ha nagyon kell valamit megnézni, akkor ott van webes felületen. PEesze, az is szerepet játszott a törlésbe, hogy az androidos app igen sz*r, megakasztotta a telefont, tiszta vicc, sok-sok app közül ez volt az egyetlen, amit ha feltettem, elkezdett szaggatni mindenhol.
-
r3dsnake
nagyúr
A facebook messenger hangja miatt fogok jailbreakelni, ha kijön 7.1.1-re.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #72372 üzenetére
Sok igényem nincs... rendes wifi sync, konfigolható gyorsbillek (hogy lecserélhessem amik ott vanna, kam, ébresztő, stb), esetleg widgetek... persze, meg sok más apróságot is mondhatnék, de nincsenek illúzióim,hogy konfigolhatóságban valaha is megközelítené az androidot...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72366 üzenetére
i6-tal automatice elvileg jön az iOS 8 is?
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
Bling95
őstag
Barcsak mutatnanak uj macbookot is, de nemigazan van mit beletenni
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #72366 üzenetére
Komolyan nagyon várom az iOS 8 újdonságait. A telefon annyira nem érdekel, az eddig is kiváló volt, de nálam - mint már ezerszer mondtam - attól függ,hogy visszakerül-e a látótérbe az iPhone, hogy az iOS hogyan fejlődik tovább...
-
Gergőke88
addikt
A jovoheti Apple konferencian varhato az uj iPhone bejelentese, vagy az kulon esemeny szokott lenni?
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
i4S pano. Nyers kép, nem piszkáltam gépen semmivel. Nagyon csípem ezt a camot.
Amúgy csináltam egy nagytakarítást a telón, most 8,7gb foglalt úgy, hogy egy darab zene és videó sincs fenn... Az a baj még így is nagyon szűkös lenne a 16gb (pláne, hogy csak 13,7), pedig vacilláltam rajta, hogy i5S-re váltok inkább.
-
r3dsnake
nagyúr
Gotta love Lazar Angelov
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #72350 üzenetére
iStyle-ban is ugyanez az akció él most, akkor már jobban megéri onnan venni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
Ez volt már: [link]?
16 gigás 5C akció.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #72347 üzenetére
Nem volt az annyira nehéz, csak olyan eladótól akartam linkelni, aki UK-ból küldi és személyesen van vele jó tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
Ne vegyetek 3GB RAM-os készüléket mert merít!
-
vadászcsiga
félisten
Probálgattam az iPad smart coverét Air-re, természetesen nem passzol rá de nem is ez a lényeg hanem hogy a megfelelő helyre érintve a magnest nem csinál semmit. Valamit mókoltak vele mint a lightening kábellel hogy csak az eredetivel tölt? Múltkor Tim82 nagy nehezen talált csak rá utángyártott Smart covert eBayen. Gyanús. Kiváncsi leszek arra amit rendeltem múlt heten. Pár nap múlva itt lesz ha minden igaz.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ilyen 38 körüli lázat meg jó megtartani is kisebb időre, azaz nem kell egyből gyógyszer/kádba feküdni, mert a szervezet ilyenkor égeti ki a vírust...
-
törölt tag
válasz #51177472 #72339 üzenetére
Zsír, én most kezdek kijönni ugyanebből. Múlt hétfőn kezdődött, még mindg tart...(csak hogy megnyugtassalak) Nem tudom mi ez, de ráment a jobb fülemre, alig hallok vele, a szemem begyúlladt tegnap. Ma már kicsit jobb, de voltam már jobban is.
Ha a lázcsillapító nem viszi le, jöhet a fürdő. De csak fokozatosan hűtsd a vizet, ha az sem segít akkor ügyelet...
(#72343) -secret-
A fiamnak pár hónapja bőven 39 fok fölötti láza volt, úgyhogy lehet az még rosszabb is sajnos. Kicsit be is voltam szarva, hogy szegeny gyereknek megfő az agya...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #72339 üzenetére
Szokták használni még mindig, ha gyógyszer nem segít, akkor mehet a vizes borogatás/hűtőfürdő nyugodtan
Ha nem hányás/hasmenéses vírus, akkor bármit ehetsz, amit magadba tudsz erőltetni, de ami gyomorkímélő kaja, az pirítós, krumplipüré/főttkrumpli, ilyenek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Mennyire divat meg a vizes borogatas/hideg furdo lazcsillapitaskent?
Voltam dokinal reggel, akkor meg csak 38 fokos volt, most hiphop felszaladt 39re (gyogyszerekkel).
Ma meg semmit nem ettem hajnal hat ota, mivel lehet probalkozni? Olyan torokgyulladas is van melle, hogy semmit nem birok lenyelni.. -
vans?
őstag
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #72335 üzenetére
Blogja nincs? Szívesen szívnám magamba páratlan nyelvtani fickándozásait.
-
vadászcsiga
félisten
Ittakary
Itt egy neked való post -
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #72330 üzenetére
Biztos hogy semmi bajod nem lehet belőle. Azért kérdi, hogy lechekolja.
-
vadászcsiga
félisten
Köszi mindkettőtöknek
-
B-L-A-C-K
titán
Elvileg egy lopottéra átírhatja egy guru, de az ilyen nagyon ritka dolog...
-
r3dsnake
nagyúr
Nem. Mi lenne? Serial-t/imei-t én is mindig elkérem.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki kérdezi az eladó ipadem sorozatszámát (foton kitakartam), lehet belőle bajom ha közzéteszem?
-
joey04
titán
válasz B-L-A-C-K #72274 üzenetére
Az utolsó kivételével mind igen, hozzátéve, hogy van pár ami hülyeség. pl. a reggel/este/éjjel megnézem-e, ez alap, hiszen ez az órám is. értesítésekre is ránézek, de ha látom, hogy mail/fb/viber üzenet van, azt leszarom igazából. mondjuk ez csak berögződés, mert a dnd mód és a block mód óta a család elér, a többi meg várhat. pánik meg azért van, mert nem filléres eszköz.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Öcsém, ehhez kell pofa...igaz többször már nem fogjuk látni a tetkót.
-
nagyúr
válasz manchester85 #72323 üzenetére
Elhiszem,hogy gáz lehet. Én azok közé tartozom, akinek van sok, de kizárja az agyam... bár most,hogy olvastam a hozzászólásod, "előjött" mindegyik.... Persze azért, mert figyeltem rá. Felhívtad rá a figyelmem és automatikusan csekkoltam, hogy megvannak-e még...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Blaise #72320 üzenetére
Mikor eloszor megjelent, ez volt az első, de minden rendben volt a szememmel (retinaval). Bar szaporodnak, de a fő gond továbbra is ugyanaz az egy, mert mondhatni az van a legrosszabb helyen, tökéletesen követi a szemmozgást, es hihetetlen gyorsan növekszik, mar mar nevetséges a mérete. Ha utcán világos környezetben lenezek, majd fel, akkor felülről egy hatalmas sötét felhő zuhan be a látóterembe. Bar minden fényviszonynal látható, lakásban, sötétebb környezetben vagy olyan helyen, ahol reszletgazdag a környezet, nem zavaró, de ha messzire kell néznem, es minden világos előttem, akkor gyilkos amit látok.
Jaja, fényvillanás, érdekes az elején volt egyszer, par mp-ig, azóta gyakorlatilag semmi. Körbejártam mar a temat, ugyhogy mondhatni mindent tudok, amit egy laikus tudhat erről az egészről.
Hat egyelore erre nem lesz lehetőségem, mert ugy néz ki, maradok még picit az USA-ban. Remelem nem vakulok meg időközben. Állítólag a homalyok milyensége nagyban attól függ, milyen közel van a retinahoz, tehát simán lehet ez csak optikai csalódás, bármiféle egészségügyi probléma nélkül. Sajnos eleg elkeserítő, hogy a szemeszek nem tekintik problémának ezt a dolgot, igy 99,9%-ban az a válasz, hogy ne foglalkozz vele. A gond csak az, hogy fogalmuk sincs, mit látok, es nekem is jobb lenne, ha megtehetném hogy fogom magam es leszarom. Állítólag idővel az agy kiiktatja a homalyokat, igy nem veszi észre az ember. Namost erről csak annyit, hogy nekem közel 1,5 éve van, es fényes nappal utcán nem volt olyan perc, hogy ne lett volna az eszemben az adott floater. Persze tucatszámra találok ha keresem őket, de az az egy, ami a problémát okozza, attól egyetlen percre se szabadultam még 2013 február 12. óta.. Pedig ha valaki, en az a tipus vagyok, aki nagyon könnyen kizár bármit, ami nem erdekel. Nagyanyámnak is van, azt mondta, van hogy hónapokig eszébe se jut. Ugyhogy egy biztos, ez a homály nagyon nem olyan, mint ami az emberek többségének van. Amugy a látóterbol kiuszik, ha nem mozgatom a szemem, de igy nem lehet egy életet leélni., hogy nem mozgatom a szemem, vagy speciálisan mozgatom. Sajnos pedig ra vagyok kényszerülve. Viszont fogalmam sincs, hogy lesz-e valaha eleg erőm, hogy bevallaljam a vitrektómiat. Mert lényegében egy egészséges szemet kúrhatok el vele végérvényesen.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
válasz manchester85 #72315 üzenetére
Egy ilyen fórumon nem meglepő. Nekem a gép b@szta szét a szememet, előtte a sas is megirigyelt.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Blaise
veterán
válasz manchester85 #72319 üzenetére
Ha ennyire durva a helyzet, hogy szaporodnak, akkor érdemes lenne egy komolyabb szemorvossal is megnézetned minél előbb, bár asszem írtam már neked ezt korábban. Fényvillanásokat nem szoktál látni?
-
manchester85
veterán
válasz Blaise #72318 üzenetére
Kérdés, mennyire durva. Az enyém szerintem kivitelesen szar, mert egyrészt tökéletesen egyutt mozog a szememmel (nem mind, csak amelyik zavar) másrészt iszonyatos ütemben növekszik. Ha normális távolságból nézem az iPad minit, fektetett nézetben hosszra tovább er, mint a kepernyo fele... 1 éve ez egy apró folt volt.
Vitrektomiaval elvileg ki lehet takarítani a mocskot, csak nagyon kevés doki vállalja el, es kockázatok is bőven vannak. Mindenesetre nekem amióta elkezdődött, pokol az eletem, kerülöm a napfényt, este járok ki utcára, stb. Ha ez igy romlik tovább, muszáj lesz vállalni a kockázatot.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Blaise
veterán
Üvegtesti homály nekem is van, de sajna nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
-
Cyberpunk
félisten
Igen üdv a klubban. Látásproblémák elég szar dolgok.
-
manchester85
veterán
Na latom mindenkinek van szemproblemaja. En meg konkrétan utcán nem mozgatom a szemem, csak szépen lassan, különben homályban úszik a környezet előttem.
i6 Silver
-
vans?
őstag
Nekem tobb, mint 20 eve van szemuvegem, most -3-as talan. Semmiben nem zavar (pedig sportolok szepen), az eletem resze, sot, szerintem jobban is nezek ki vele, mint nelkule.
hábm bábm
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Blaise #72312 üzenetére
Ha ez megnyugtat asszonynak -7 es szemüveggel, kontaktlencsével -6.5. Gondolkozott a műtéten, de többen is lebeszélték róla. Úgy vagyok én is vele, inkább az a pár perc napi kontaktlencse ki/be rakás legyen neki, minthogy esetleg elrontsák örökre a szemét...
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz B-L-A-C-K #72311 üzenetére
Igen, ezen én is elszörnyülködtem, hogy baromi sokan operáltattak -2 dioptria alatt. Szerintem az kb. a felesleges kockázat kategória, amikor -1-es szemüvegem volt tök jól láttam mindent anélkül is. Elég sokan írnak azért a mellékhatásokról is (homályos kettős látás, éjszakai fényudvar stb.)
Most nekem -6 körül van némi cilinderrel, ez azért már elég para, de ha nem romlik tovább, akkor én elvagyok a szemüveggel.
-
Blaise
veterán
válasz Ragnar95 #72292 üzenetére
Van azért kockázat bőven, érdemes benézni az Indexen a szemműtét topicba.
Egy időben én is be voltam indulva, de amíg itthon az amúgy lézersebészettel foglalkozó világhírű szemorvosok szemüvegben járnak, addig azt érzem, hogy valamit azért tudnak ők, hogy nem műttetik meg
-
r3dsnake
nagyúr
90e-ért vinné egy csajismerős az i4S-em. Odaadjam szerintetek? Kéne sürgősen találnom 32gb-os fehér i5 utánpótlást.
Amúgy nekem is rossz a bal szemem, de ha mindkettőt használom, akkor nagyon jó a látásom.
-
nagyúr
válasz Totheground #72215 üzenetére
Hol vannak helyileg? Asszony kérdezi, ma is néztük őket, pont 2 etetést is elkaptunk, hozták szépen az egereket a kicsiknek
-
nagyúr
Nekem is műtötték, itt van minden adat: [link]
Most, 5,5 év után érzem, hogy el kell mennem, mert romlott valamennyit. Majd kiderül. Ha igen, akkor sem biztos,hogy vállalnám az újraműtést, ha ugye ingyen van, mert a szaruhártya nem nő vissza szervesen, így a fene tudja, valószínűleg felkaparnák a régi lézeres vágást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #72296 üzenetére
De neked a tompa látásodat csinálták meg, vagy a kancsalságod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest