Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #72583 üzenetére
Ja mert tényleg egy kategória a kettő...
- 8 lába van és rettegnek tőle a nők. Mi az?
- ???
- Csoportos nemi erőszak.[ Szerkesztve ]
-
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #72593 üzenetére
Van egy szomorú mondás: a férfi akkor lesz felnőtt, amikor megszületik a gyereke és már nem él az apja.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #72581 üzenetére
Más korosztály vagyunk - majd felnőnek.
(Tinédzserkoromban mi is röhögtünk olyan idióta vicceken, hogy pl. Mi az? Pici, rózsaszín és nem tud megfordulni egy sikátorban? Csecsemő, mellében egy dárdával.) Mi is kinőttük, ők is ki fogják. -
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #72583 üzenetére
Nyilván nem ugyan az a kategória. ez a rajz poénos, főleg a helyzettől, ami valljuk be kizárt, hogy valóságban is előforduljon. Még egy verés az nagyon is valós dologról szól, azon nem röhögne senki. Bal lábbal keltél ma is úgy látom, ha ennyire kötekedős kedvedben vagy, egy buta rajz miatt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tibee86
nagyúr
Hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is.
-
Arcképgyáros
vadászcsiga: Ha a faszukkal verik akkor lehet igen.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Yap, vicces.
-
GALARDO
addikt
Neszeneked angelday.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
háháh
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #72554 üzenetére
Korlátlan roaming adatforgalmad van?
Nem rossz egyébként a gyári vagy a gmaps se, de egy normális navihoz képest olyan, mint a fotelágy egy kényelmes franciaágy mellett. Mindkettőn lehet aludni, de nem kérdés, hosszú távon melyiket választom. -
GALARDO
addikt
Most esett le, hogy a droidosok közül, az én fónom a legalmásabb.
Francnak se kell ájfon.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
Nemá', nekem tökre tetszik.
Főleg a kevés flipcover közül, ami elfogadható a telóhoz. -
törölt tag
Egész jó lehet ez a tok 5/5s-hez.
Moshi SenseCover. -
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #72552 üzenetére
Sajnálom, hogy valamennyire miattam "lukra futottál" - ugyanettől az eladótól Mini-re rendelt smart case teljesen jó volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Egy hete nem gyújtottam rá, pár szálra csak, ami megmaradt. Ez nekem kb. 5-7 ezer forint spórolás.
Nem leszokásból, csak olyan torokgyuszim volt, hogy megszólalni nem bírtam..
Szal rendeltem is egy kisebb hangszórós dokkolót telóhoz.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #72558 üzenetére
Sajna nekem jópár refundom volt már, mert többször is elveszett az éterben a termék, mielőtt megérkezett volna, illetve többször is rossz terméket kaptam és minden esetben szinte azonnal felajánlotta az eladó a refund/resendet, egyszer kellett csak komolyabban vitáznom az ügyről, de az nem is ebayen, hanem fasttechen volt, de egy kis huzavona után ott is visszaadták a pénzt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #72556 üzenetére
Hihetetlen, hogy a kínai eladók ebayen is megpróbálnak pofátlanul ügyeskedni, ugyanaz mint Aliexpressen
Tegnap jött ez a levél:
Dear buyer ,
Thank you for your patronage.
As you buy a great many of batteries from our Ebay shop, we determine to update your level as our VIP. You can have more privilege in purchasing than the other ordinary customers.
As you know, we have to pay the tax to Ebay while selling the items, so we can’t lower the price in Ebay shop. Actually, we have our own factory to product our Items so that we can lower the price for you in private trading. We can contact each other by mail and paypal, also the Items could be made to order. And many of our customers had chosen this way to get the same items in a lower price.
What’s more, we provide you with a form of hot-selling Items in your country. We think you will interest about them.
We are expecting to have further cooperation with you.
If you are interested, please reply to this message. -
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #72556 üzenetére
Írj neki,h nem működik megfelelően, küldjön másikat v adja vissza a pénzt.
manchester85: itthon énis általában google mapsezem, mert gyorsabb, mint a Sygiccel szórakozni, de külföldön ez nem opció a net hiánya miatt...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
válasz manchester85 #72554 üzenetére
Ja de ha kell az offline? Én is azokat használom de szükségem lesz augusztusban offline navira mert megyünk nyaralni. Igazán előjöhetne az apple egy offline navis megoldással.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
manchester85
veterán
Ti még hasznaltok naviprogramot? Mire jo az manapság? Gyári Apple térképen vagy gmapsen pillanatok alatt kikeresem ahova menni akarok, sokkal egyszerűbb mint egy navigációs app-on vegigverekednie magat az embernek.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #72552 üzenetére
Öcsém retina minire rendelt most smart case-t párezerért eBayről. Megkockáztatom, hogy az eredeti se különb ettől, nagyon minőségi cucc.
-
vadászcsiga
félisten
Kicsit elhamarkodtam a smartcover magasztalását, hazaérve nem annyira rózsás a helyzet. Celofánból kivéve azért látszik hogy mennyibe került. Kár mert amit anno iPad 2-höz rendeltem mai napig pöpec állapotban van es teszi is a dolgát rendesen. Ezen nem annyira erős a mágnes, hajszalnyit el is van csúszva, ezért nem zárja le mindig a kijelzőt csak némi igazítás után. A másikkal csupán a mágnest használva simán felemelem a 2x ekkora súlyú 2-est. Ez állandóan leesik az Air-ről.
Még buheralom kicsit, de valszeg eredeti lesz ebből -
lacy86
addikt
Uj akkumulator jelentes!
Ossz 3,5 ora jatek , a tobbi ido Messenger , telefonalas , stb...
Mar az meglepo , hogy 1 óra jatek utan 100%-rol nem 60%-ra hanem 80-85%-ra "esik" csak le az akksi!
Komolyabb tesztelest nem tudok csinalni mert melo kozben erre nincs idom , ha meg itthon vagyok akkor van egyeb 100 dolgom! :/Nah de ime a kep:
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #72546 üzenetére
Magára=magadra -
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72538 üzenetére
Van benne igazság...
-
Zjunior
veterán
válasz vadászcsiga #72538 üzenetére
Már megszokjuk lassan.
Itt az tűnik ki aki normális!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
whitezo88
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72533 üzenetére
Nem úgy értem hanem így: link. De akkor az a sima betekerős behajtós...Mennyi volt amúgy?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72531 üzenetére
Ez olyan ami középen így összehajtható a támasztáshoz?
-
vadászcsiga
félisten
Tim82
Pár perce megjött a smartcover Air-re, nagyon nagyon jó minőségű. Rápróbálni csak du tudom de meglepett hogy ilyen kis pénzért mennyire jó. Remelem működik a sleep/wake funkció is, de gyanítom hogy azzal sem lesz gond. -
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72529 üzenetére
Jó zárjuk le a témát inkább...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #72527 üzenetére
Mondtam hogy baj hogy ide írta? Vagy nem szabad? Vagy elküldtem máshová? Én nem látok ilyet...Egyszerűen csak meglep hogy egy teljesen más vonalnak a nem éppen olcsó alkalmazását miért nem a megfelelő helyen reklámozza a "baromi" jó árával...
-
vadászcsiga
félisten
válasz B-L-A-C-K #72526 üzenetére
El vagy tévedve ez nem iphone topik, az a másik.
Nord
Köszi, én az OsmAnd+t használom, Amazon appstore-ban pár hónapja teljesen ingyenes volt, a világ osszes térképe letölthető, eddig fasza bár szombaton bécsben a telefon megszívatott, oda felé jó volt, de mire indultunk volna vissza nem tálalt jelet a gps-t. Mindegy azért kitaláltunk.[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Tudom, hogy vannak itt elvetemültek nekik van egy baromi jó ajánlat Androidra - már ha navigációt keresnek.
-
GALARDO
addikt
válasz joey04 #72463 üzenetére
Nekem még fél év, remélem addigra nem olcsósítom le (falhozbaszomadroidbugyutaságaikmiatt) a vánt.
sdforlife(479): Imádom a szövegeit, na ő tényleg a valóságról vakerál.
Üdvözlégy itt te ostoba...már halálod előtt a pokolban....
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
Totheground
addikt
No, mostmár hivatalos, 3Mrd volt a bítc.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
Ha tepsi lesz az új tájfon, sokan vissza fognak jönni.
-
Zjunior
veterán
válasz B-L-A-C-K #72508 üzenetére
Kíváncsi vagyok, vagyis inkább félek h csalódni fogok, és akkor ez marad.
Ha azt nézem unom a designt mert 2 éve ugyanaz van.
Vennék mást de nincs eddig szamomra "jobb"
Amire kell elég még a 4S is az lenne bar a kijelzo meg a tomege mar igy utolag nem[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Wwdc-n eddig egyszer sem utaltak iphone-ra vagyis mutattak meg semmit ugye?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Bling95
őstag
válasz Darda Csabi #72501 üzenetére
Ha nagyobb lesz tepsi lesz, nem fogok neki orulni. Ettol fuggetlenul a lehetosegek kozul meg mindig a legjobb szamomra.
-
r3dsnake
nagyúr
A francokat, már a 4" is nagy.
-
B-L-A-C-K
titán
Esetleg ha sz@r lesz a függők akkor is megfogják venni....
-
Darda Csabi
tag
Most sokan tepsizik a leendő iPhone-t, amikor kijön mindenki rohan majd megvenni, és túl fogja szárnyalni az eladási rekordokat, azért akik ott vannak nem hülyék, biztos szép lesz, jobb lesz, és megvesszük
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest