Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Tegnap megúsztattam a kis telefonomat a kádban, persze a Fre nélkül... törött üveggel... A kijelzője zöld csíkos volt, és a digitizer is huncutkodott. Kapott egy adag rizst, hajnali 3:50-re lemerült, de azóta tökéletesen működik, meg merem kockáztatni, hogy jobban mint eddig, a kijelző legalábbis érzékenyebb, Freben se kell izomból nyomkodni.
De tegnap este majdnem bőgtem, hogy itt maradok telefon és pénz nélkül.
-
Picike8
aktív tag
az ég áldjon titeket.
amíg nem követtem a topikot, tökre úgy tűnt, hogy összetartó társaság vagytok, és szeretitek egymást.ennek ellenére mindig vitatkoztok valamin: legyen az tok/fólia, ki a meleg, szakállbajuszhaj, vagy kibaszott hús!
itt veszekszetek egész nap, ezen a húsnemhús dolgon is immáron második napja...
komolyan ebben lelitek örömötöket?
-
Picike8
aktív tag
válasz CharlieDrop #88428 üzenetére
Garageband?
Amúgy nekem nagyon bejön, 9/10, én nem vinném ki a vonósokat, csak halkabbra venném (meg ne kérdezd, hogyan, de valahogy lehet halkítani őket, egyszer már megtaláltam).
-
Picike8
aktív tag
nem tudom, kinek válaszoljak, mert mindenkinek
akarokszeretnék, szóval figyeljetek ide plsa hangerőgombok szerintem teljes mértékben kiválthatók, amennyiben a kijelzőtechnológia lesz olyan fejlett, hogy olcsón (!) lesz hajlított. addig, amíg mondjuk a telefon 3 oldalát (mondjuk előlap meg a két oldala) nem "helyettesíti", addig lesz egy plusz mozdulatod (egy swipe-od), hogy állíthasd a hangerőt. szóval szerintem kéne egy olyan note edge, aminek mindkét oldalon van kijelzője oldalt.
viszont annak a kijelzőnek érintést folyamatosan kell érzékelnie, lezárt állapotban is (pl úgy, mint az lg knockcode-ja [amit amúgy valaki elmagyarázna nekem, hogy hogyan működik?]), sőt, esetleg lemerülve is, de erre mindjárt visszatérek. remélem érthető voltam.a home érdekes az ios esetében, két dolog miatt is: egyrészt ebben van a touch id, amit ezrek imádnak (én is imádnám). ennek a szerepét (talán, később) egy nagyon érzékeny kijelző is ki tudná váltani (bár ezt nem tudom). viszont érdekes lenne szoftveres gombot használni, az apple meg nem másolná le töviről hegyire az egyetlen, jól működő swipeos rendszert: a bb10-t. we'll see.
redsznék, most jössz te, qi, bt.
szerintem mindkettőt halálba fogják fejleszteni, én legalábbis hiszem azt, hogy egyszer csak hazaérek, egy hét után felrakom a telefonomat a kis qi töltődobozára, fél perc múlva leveszem, és elmegy egy újabb hetet.
a bt meg még bőven tud hova fejlődni, másrészt meg telefonon úgyse fogsz flac-nál jobb minőségűt hallgatni, mert rohadtul nem fogod hallani a különbséget.nah és végül én
ez pedig a power gombamit szerintem ki lehet váltani! ha a telefon széle is kijelző, akkor oda lehet "rakni" egy power gomb helyet, de azért bőven rizikós
egyrészt mi van akkor, ha meglemerül az akksi: remélhetőleg ilyenek nem fognak előfordulni a jövőben, de szerintem könnyen kiküszöbölhető: lenne neki egy külön akksija, mondjuk 300mAh-rel már tuti nem merülne le, töltéskor meg az is ugyanúgy kap energiát.
másrészt mi van akkor, ha leejtik a telefont, eltörik a kijelző: zafír, zafír, zafír!
harmadrészt pedig mi van akkor, ha beszarik a szoftveres része: nah ez viszont kényes téma, szerintem csak zárt rendszerű készülékeken működhetne ez. nem hinném, hogy androidon ez lehetséges lenne.nah öljetek meg a hosszú kommentétt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Picike8
aktív tag
válasz #51177472 #85532 üzenetére
a leggings nem nadrág, ez a ruházkodás no. 1 szabálya.
btw bármennyire is skinny farmereket hordok, ez nekem is sok (pláne ez a csillogós [?] anyag).
edit: amúgy min lepődünk meg, a deák a város segglyuka, mindegyik ribanc ugyanolyan, mintegyik páwa egyforma.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
drukkoljatok, hogy vízálló legyen a lifeproof tokom.
-
Picike8
aktív tag
válasz b4zsi- #78785 üzenetére
ja, igen. július óta nyúzom, eddig magasan ezt szeretem a legjobban.
írtam magammal egy szerződést, hogy 2017. 01. 01-ig nem lesz új telefonom, de most ha ilyen a hatos, akkor nem is lesz, mert szeretnék szifonos maradni (egy iTouch és egy iPad után rájöttem, hogy egy iPhone jó lenne ) -
Picike8
aktív tag
Mi ez a szar?
Még jó, hogy megvettem az ötöst, most iPhone-szinten nem lesz egy ideig normális telefon...redcnék: na egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Óriási mákom van ma!
Sikerült balf@sz mód kiejtenem a telefont a kezemből, ráadásul kőre esett. Instant szívroham után megfordítottam a telefont, megnéztem, hogy hol sérült. Egészen jól esett, viszont az előlapi üveg jobb alsó sarkában lett egy nyom, ráadásul nem is kicsi. Frankó kis horzsolás. Szép óvatosan sikerült felhúznom ott a fóliát, a telefonnak kutya baja, csak a fólia bánta.
Szóval tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hogy fóliázza le a telefonját.
-
Picike8
aktív tag
Gonoszak vagytok... Csóri r3dsnake-nek sose jön össze az üzlet, nem akarom elkiabálni, de lassan nekem hamarabb lesz telefonom, mint neki.
Mondjuk valóban nehéz olcsó iPhone-t venni, el szokták kapkodni... De mint tudjuk "a HA! tele van »iPhone-omat androidos telefonra cserélném« típusú hirdetésekkel... -
Picike8
aktív tag
válasz manchester85 #74997 üzenetére
hát még ízre! egy kicsit drága, de legalább jó. így legalább jót veszel.
-
Picike8
aktív tag
válasz manchester85 #74993 üzenetére
Vespát próbáltad amíg itthon voltál? Nekem bejött.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz -secret- #74621 üzenetére
- Ive!
- Igenis Cook főnökúr!
- Van terved az iPhone 6-ra?
- Nincs uram, de a fejlesztőkkel csináltattam egy alkalmazást.
- Minek? Csak szórod a pénzt!
- Nem, uram. A programmal két, vagy több készüléket lehet "összemosni". Nézze csak: az első helyre mehet az 5c, a másodikra az 5s, harmadikra meg mondjuk az Xperia Z2! Látja, kész is, itt a látványrajz.
- Idióta! Ez egy iPhone 4!
- Igaza van, uram! Cseréljük ki az Xperiát egy M8-ra!
Kész! Tetszik?
- Ive, te jó munkát végzel. Legyen ez az iPhone 6.[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz #51177472 #73577 üzenetére
Egyrészt találtam egy veszettül olcsó 4s-t. 42-ért, 16 gigás, gykf.
Másrészt anyukám szerint nincs pénzem (tudniilik ők adták nekem), és az ő pénzéből ne vásárolgassak kilóötvenes telefont (85 lett volna de mindegy), max. 45 ropogós ezrest költhetek a pénzemből (akkor kié is?), nagyobb tudású telefonra egy 13 éves gyereknek nincs szüksége, mert a 45 ezer forintos telefon is kiszolgál, nem kell erre ennyit költeni. És amikor a frissítést felhoztam, akkor erre csak ennyit mondott: A régi Sony-ján (egy X10-es, prototipus, csak az 1.6-os droidot kapta meg) sincs a legújabb szoftver, mégse hal bele.Bár meglehetősen negatív hangvételű hsz lett tőlem, ettől még szeretem anyukámat, sok-sok mindent megtesz értem, csak az ilyen furcsaságait nem értem.
-
Picike8
aktív tag
válasz #51177472 #73571 üzenetére
Nagyon elfogadónak tartom magam a hajléktalanokkal szemben is, de egy pár engem is irritál. Volt a Keletinél régebben egy kutyás bácsi, neki mindig dobtam egy pár forintot, ő is, meg a kutyája is cuki volt.
BTW, ma azt álmodtam, hogy megpróbálták elvinni a telefonom...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest