Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Ricardo #4678 üzenetére
"Nem is akartam vele nálad bevágódni."
+1... sablonos a szőröd, egyfelé áll, nem punk
Amúgy meg amit írsz az nagyjából így is van, és Jadro mondta meg a tutit az első bekezdésben. Marha szép dolog az álszentség, meg az önámítás, de az ember is csak egy pontig tűr, után jöhet a Jóisten is, azt is elküldi a picsába, ha olyan hangulatban kapják el, vagy bal lábbal kel fel. Pláne a cigivel kapcsolatban, ha a pofámba füstölne egy ilyen nő, és ilyen flegma lenne, szerintem sokkal finomabb én sem lennék. Szívbaj a sajkát egészségtelen bagóját, de tisztelje már meg azt aki nem akar passzív dohányos lenni. Azok után meg pláne, hogy édesanyám rákos lett emiatt (felépült), és tudom min megy keresztül egy rákos pl a kemo során. Na ezt nagyon nem szeretném megtapasztalni, és ha valaki gusztustalanul a pofámba füstöl arra ugranék. Konkrétan ha bagós megy előttem, nem veszek levegőt, amíg meg nem előzöm, vagy le nem maradok. Undorító dolog. Megértem, amit írsz, de ez nem utópia...
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Szép estét fórumtársak!
Egy olyan szituációt, amit próbáltatok megbeszélni, illetve kifejtettetek, arra annyit írnék csak...
Voltam már hasonló helyzetben, vagyis kerültem hasonló szituációba, aki azt mondja , hogy nem, az minden bizonnyal nem állít igazat, vagy itt jön az, hogy hihetetlen, de mégis igaz. Na de ami késik nem múlik. Persze próbáljunk pozitívan élni, gondolkodni, még, ha sokszor nem is megy olyan könnyen, ezzel redukálni lehet az ehhez hasonló eseteket.
Számomra a legjobb megoldás az, hogy odébb állok, mert ugye az okos enged, szamár szenved. Nagy ívben elkerülöm a efféle szituációból létre jöhető vitát, konfliktust, mert azt nagyon nem szeretem. Ha az ember felismeri, hogy egy adott személy az ő értelmi szintjéhez képest alul marad, akkor már eleve reménytelen, vagyis nincs értelme szóba elegyedni, megkérni bármire is, hisz vita nélkül úgysem ússza meg az ember.
A vita, az számomra nagyon negatív tényező, én viszont próbálom csak a pozitív dolgokat magamba szippantani, a negatívot kizárni amennyire csak tudom. Tehát nem megyek bele a sötétség birodalmába.
Feltöltődni szeretek, a negatívumtól csak merülnék. Természetesen, vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kikerülni, muszáj megoldani úgy, hogy az adott személlyel kommunikálni kell, de a mostani eset az nem erről szól, az már egy másik történet. Remélem sikerült valamit ez ügyben segítenem.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ricardo
titán
válasz Malachi #4653 üzenetére
Végre valaki.
"az ilyen nyilvánvaló esetekben, amikor valaki tényszerűen paraszt velem szemben (értsd, a nő, aki az arcomba fújja a szaros cigifüstjét) általában elmondom a parasztnak, hogy paraszt és kacagva odébb állok."
Ez történt volna ha odébb tudok állni. Két sajtos tejfölös lángos, szatyrok, hátizsák miatt ez nem volt opció.
"hülye ember miatt felbosszantani magam, egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet,"
Én is röhögtem. Esélytelen lett volna elmagyarázni hogy idióta, pont azért már idióta.
Galardo
Kemény! Le tudnál ütni egy nőt, férfi létedre? Gratulálok!Pár méterrel arrébb álló párja (feltételezem az volt mert együtt távoztak) sem szólt semmit.
Látom kivettél egy mondatot és ferdítesz.Hoztad a formát. (juj mit mondtam szaladj jelentsd).
A lényeg nem azért szóltam be neki mert nő, hanem mert egy arrogáns seggfej volt, és megtettem volna akkor is ha egy férfi.
A lényeg azon volt hogy ott dohányzik ahol akar mert joga van én meg beverhetem az arcát mert erősebb vagyok. Tehát az hogy ő pont leszarja mit szeretnék, én meg pont leszarom mihez van joga. Erről szólt a történet, amit a tahó bagósok téma miatt írtam le, de látom néhány igazi férfi nem tud mit kezdeni vele.
Itt én is befejeztem VÉGLEG ezt a témát mert ha egyesével jönnek pár óra elteltével a gavallérok ez örök téma lesz.SZÉP ESTÉT!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezzel kapcsolatban megtörtént esetet hoznék fel példának...
Anno harminc évvel ezelőtt, egy a vasútnál dolgozó idősebb embertől kérdezte a szomszédja:
"Igaz-e Miklós bácsi, hogy minden vasutas bolond?" Nem kötekedésképpen tette föl a kérdést, a "hölgy " észbeli képességei nem indokolták, hogy fölfogja a kérdés képtelenségét....
Mire az öreg. "Igaz ám, kedves, de még minden szomszédjuk is, jobbról balról a hatodikig ..."
"Ne mondja már Miklós bácsi, akkor még mink is azok volnánk?" "Azok ám kedves, bizony!"A másik a közismert a Fekete István Téli berekjében is olvasható:[link]
Elegánsan is meg lehet oldani az ilyesmit.....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
A veszekedést és egymás sértegetését fejezzétek be !
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Mr X
veterán
Akkor megpróbálok más témát felhozni.
Mondjatok nekem valami megoldást arra, hogy különböző kiterjesztésű e-bookokat tudjak olvasni az iPhone 3G-men. Tehát nem Store-ban vásárolt könyvek, hanem itt csücsülnek gépen.
Stanza-t próbáltam, elindul és azzal a lendülettel ki is lép. iBooks-nál nem tudtam hozzáadni a könyveket gépről. Egyéb tipp? Jelenleg iOS3 van fent, de ha azon múlik, feldobom a 4-et.
-
Jadro
veterán
Szerintem is kitárgyaltuk oda-vissza, bár ugye ha valaki tud még értelmeset hozzáfűzni, akkor a téma sosem halott. Lehet erről is érdemben beszélni. Persze ha valaki csak azért hozza fel, mert potenciált lát egy kis kardoskodásra, érdemben pedig jottányit sem tesz hozzá, arra most mit mondjak? Részemről léphetünk tovább, bár ezt mondtam pár oldallal ezelőtt is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mr X
veterán
Megint sikerült újra felhozni a témát, ami már kezdett leülni...
-
David75
őstag
Malachi, Gallardo: Köszönöm nektek, hogy vagytok ennyire értelmesek és megnyugtattok, hogy vannak hozzám hasonló férfiak, úriemberek. Bár alapvetően lehet hogy mégis a wizzair.com-on kéne inkább nézelődnöm mint itt.
sagit,kutkut,razor: Szerintem fején találta a szöget Gallardo fó rumtárs.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Jadro
veterán
Ez jó megoldás. Vannak azonban olyan napjai az embernek amikor már a sokadik hülyén van túl és egyszer azt mondja: Megállj! Egyszerűen elfogy a türelem és a sokadik esetnél már nem megy arrébb az ember, mert miért kell nekem ezeknek az idiótáknak a hülyeségei szerint élnem? Ilyenkor jön a kitárgyalt eset.
Egyébként, tényleg a te megoldásod igényli a legkevesebb energiát és időt. Ezeket inkább fordítsuk azokra akik megérdemlik.
GALARDO: Akkor most te is olvasd el az egész sztorit és ne kiragadj egy mondatot. Tényleg ismét le kell lfutni ezeket a köröket? Ma már sokszor megtettük. Ennyit bírtál leszűrni az egészből, vagy csak próbálod szítani a feszültséget? Trollkodni persze mindig könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Ricardo #4594 üzenetére
Jézusom mi van itt. Na de, hogy engem is lehessen még jobban rühelleni.
-Én meg eltöröm az orrodat ha nem mész odébb.
-??????? (azt a döbbent arcot nem felejtem el), halk tessék? kiséretében
-Azért mert én vagyok az erősebb!!!Kemény! Le tudnál ütni egy nőt, férfi létedre? Gratulálok!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Malachi
addikt
válasz Ricardo #4650 üzenetére
hogy én is beleokoskodjak a témába kicsit, hátha újat tudok mondani:
az ilyen nyilvánvaló esetekben, amikor valaki tényszerűen paraszt velem szemben (értsd, a nő, aki az arcomba fújja a szaros cigifüstjét) általában elmondom a parasztnak, hogy paraszt és kacagva odébb állok. képtelen vagyok egy nyilvánvalóan buta/arrogáns/hülye ember miatt felbosszantani magam, egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet, bármit is csinál. mondhatjuk ez úgy is, hogy nem alacsonyodom le a szintjére.
amúgy biztosan előfordulhat olyan helyzet, hogy tovább is mennék (pl. ha valaki a barátnőmmel lenne közvetlenül aljas) de az más szerintem. én a barátnőmtől is elvárom, hogy ilyen esetekben, mint a cigis, ne vegye fel és ne álljon le vitázni egy szellemi topronggyal. nincs annál kínosabb, mint egy hülyét oktatni. eredménye amúgy sem lesz különben. ja, maximum beverhetem a képét, de akkor én is olyan lennék, mint ő.
az agresszió semmire nem megoldás, bunkók ellen sem sajnos. ez az én véleményem.
-
korpicschess
veterán
Buli van?
A jobbaknak meg jött az új telója. Bár kicsi a kijelző egy kicsit, de azért jó lesz... Legalább elfér a zsebemben.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Mr X
veterán
-
Ricardo
titán
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4644 üzenetére
Nagyon szép gondolatok amiket leírsz, de sajnos ez csak egy ideális világban van így. Lehet hogy te ilyenek látod ami odakint folyik és ezért valahol irigyellek is, de ha az ember nem áll ki magáért akkor elveszett. Mindeközben néha néha elszalad a ló, igen megtörténik olyasmi amire az ember nem büszke. Ha veled ilyesmi nem történik, ugye nem baj ha csak szimplán nem hiszem el?
Itt igazából le is tudnám a témát, mert erősen sarkítasz és egy eltévedt eset alapján közellenségként akarod beállítani az embert ráadásul kiragadsz mondatokat a környezetből és az a célod hogy valakit olyannak állíts be ez alapján amilyennek szeretnéd.
Hidd el, hogy Ricardo szépen eléldegél majd így hiteltelenül is a feleségével és továbbra sem fog nőket megütni.
Neked pedig kitartás a világhoz, mert sajnos nem abba az irányba megy amelyikbe szeretnénk. Ez legalább közös bennünk.
-
David75
őstag
válasz Ricardo #4647 üzenetére
Én meg olyan országot tudok ahol ezért a jelenetért a jelen lévő emberek elég rendesen kiosztottak volna. no offense egyébként alapvetően csak rávilágítani akarok arra mennyire rossz az amit tettél.
jadro: Köszönöm a demagóg kioktatást. figyelmen kívül hagytam.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz David75 #4641 üzenetére
Attól még nem tehet meg akármit. Máshogy gondoljuk. Te hagyod egy nőnek (csak azért mert nő), hogy semmibe vegyen és úgy beszéljen veled mintha a seggéből rángatott volna ki, én nem . Ha ettől vagyok egy vadállat ám legyen. Minden nőnek megadom a kellő tiszteletet, de elvárom ahogy más emberektől is legyen bármilyen nemű, hogy emberként viselkedjen velem. Ha ő nem tartja be a szabályokat ne várja el tőlem sem. ha megütnek vissza ütök, pedig nem szép dolog verekedni.
Normális embernek tartom magam, én nem kezdeményezek, de nem fogom hagyni sem magam, csak azért mert a másiknak az esik éppen jól hogy átgázol rajtam. -
Jadro
veterán
válasz David75 #4641 üzenetére
Ebben egyetértek. Ezért írta hogy nem büszke a megoldásra, de nem talált jobbat. Másrészt ne próbáljuk sugallni, hogy kékre-zöldre verte, mert erről nincs szó. Azzal hogy megfenyegette, még nem jár az hogy meg is tette volna. Maradjunk a tényeknél, ne következtessünk olyan dolgokra, amik valójában meg sem történtek.
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4637 üzenetére
A nézőpontjaink pedig ott különböznek, hogy te az eloldalgást az úriemberség mögé bújtatod én meg azt mondom hogy akkor tudsz úriember lenni, ha egy hölgy is van a társaságban. No itt erről nem igen volt szó. Úrihölgy nem fújja a képedbe a füstöt.
-
tDr1v3r
veterán
-
David75
őstag
"-Én meg eltöröm az orrodat ha nem mész odébb"
Most ez teljesen mindegy, hogy hogyan mondod el. De persze lehet bagatellizálni meg maszatolni, de inkább el kéne ismerni, hogy ebben a helyzetben a teljes sztoryt nézve nem a nő volt a bunkóbb.
Ricardo: A második példa teljesen más szituáció.
Lehet sunnyogásnak nevezni azt ha valaki úriember tud maradni egy ilyen helyzetben csak ettől még borzasztóan csúnya dolog mellett érvelsz.
"Most elképzelem ezt a szituációt
-Kicsim szólnál a hölgynek hogy nemenjen kicsit odébb?
-Persze
Jelenet (megkérem, nő üvölt)
-gyere szivem inkább álljunk oda a villanyoszlophoz és együnk felváltva. Először te eszel, én meg fogom a cuccokat, aztán cserélünk.
Sok mindennek tartana a párom, de férfinek tuti nem."Ez meg már árnyék boksz de lefordítom hogy csinálnám, hogy egy kis példát mutassak.
-Dávid szólnál a hölgynek hogy nemenjen kicsit odébb?
-Persze
Jelenet (megkérem, nő üvölt)
-gyere szivem várunk kettő percet míg elszívja aztán eszünk mert egy nővel semmilyen körülmények között nem leszek agresszív és nem élek vissza azzal, hogy én vagyok az erősebb nem, de hát ezt tudod elvégre te is többek között ezért nézel fel mint férfira.
Ezek után nem rendülne meg a bizalma az iránt hogy hogy nő ként fogom kezelni és nem leszek vele agresszív.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz David75 #4634 üzenetére
Egy szabad téri "vásári" kajálda két pultttal ami tele volt. Mivel az enni valót csak oda tudod letenni máshol nem igazán lehetett megállni enni. neki egy métert kellett volna ellépni a pulttól, de ehelyett a válla felett elfújva a füstöt közvetlenül az arcomba dohányzott. Ilyet egy normális ember nem csinál. Erre én illemtudóan megkértem hölgyemnek szólítva (olvashattad) hogy ne tegye. Ő erre kikelt magából és voltam minden csak erendes ember nem, A lényeg az volt hogy ne szóljak bele, mert neki joga van ott bagózni ahol akar és milyen alapon szólok be neki? Erre gurult el a gyógyszer és közöltem vele hogy mihez tartsa magát.
lehet hogy te ettől veszíted el a férfi mivoltodat, én meg attól, ha elsunnyogok és nem állok ki magamért.Mondok még" durvábbat"
Ha odajön egy gyerek és közli hogy takarodj el innen mert tökönrúglak, nem fogok elsunnyogni., el fogom hajtani. Pedig egy gyereket sem fenyegetünk, bántunk, sőt még a hangsúlyt is megválogatjuk, ne sérüljön a kis lelke.
Azért ebben a nagy udvariasságban ne essünk át a ló túloldalára.
"Sokkal férfiasabb ha még ezek után is tud úriember maradni."
Most elképzelem ezt a szituációt
-Kicsim szólnál a hölgynek hogy nemenjen kicsit odébb?
-PerszeJelenet (megkérem, nő üvölt)
-gyere szivem inkább álljunk oda a villanyoszlophoz és együnk felváltva. Először te eszel, én meg fogom a cuccokat, aztán cserélünk.
Sok mindennek tartana a párom, de férfinek tuti nem.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4634 üzenetére
Most írta hogy nem volt agresszív, még mosolygott is. Csak közölte, hogy tessék ember módjára viselkedni, mert különben ne csodálkozzon hogy a másik is átmegy állatba. A "nő" megértette. Az erővel nem szabad visszaélni, a női mivoltával pedig igen?
-
David75
őstag
válasz Ricardo #4631 üzenetére
Ez ami történt semmiképpen se hatalmaz fel arra hogy agresszívan viselkedj egy nővel. Ha próbálod bemagyarázni, hogy ezért meg azért jogos volt az még rosszabb mert akkor nem érzed a súlyát. A kajálda dohányzó vagy nem dohányzó volt? Volt olyan rész ahol már tudtatok volna rendesen kajálni?
Jadro:
Meg lehet enni állva is, arrébb menve ez nem sunnyogás hanem alapvetően megmutatja hogy én annak ellenére hogy ő nem viselkedett korrekt módon mégse fogok arra a szintre süllyedni.
Az meg ha egy nő előtt a pasija nyíltan agresszív egy másik nővel szemben totális bizonyíték arra hogy lehetne alkalom amikor vele is megteszi.
Az erősebb nemet nem gondolom ,hogy feljogosítaná hogy a gyengébb nemen az erőfölényével hasson azért mert épp bunkó módon viselkedett. Ez semmiképp se férfias. Sokkal férfiasabb ha még ezek után is tud úriember maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4630 üzenetére
Na ez legalább egy másik alternatíva.
Ott állsz mindkét kezedben lángos, egy üres hely volt az asztalnál ahová odaálltál. Nincs hová menni, illetve mehetsz a tömegbe és állsz a lángosokkal amíg jónak látod. Mindezt azért, mert ott áll egy ember (történetesen most egy nő, bár a nőről nekem más fogalmaim vannak. Attól még nem az, mert az elsődleges nemi jellegei megegyeznek a nőkével.) aki nem arra használja az asztalt amiért odatették, de még csak nem is szimplán álldogál az étkező emberek között, hanem rágyújt. Rászólsz és neki áll feljebb.
Elfogadom hogy te ezek után inkább elsunnyogsz, de ez sem éppen egy büszkeségdíjas megoldás szerintem. (Azt nem tudom mennyire maradsz hiteles barátnőd előtt ha még érte sem állsz ki, de a barátnő&hitelesség témát te hoztad fel,én csak ezért említem. Neked kell tudni, te ismered a párod.)
A másiknál módszernél legalább nem hűl ki a lángosod. Tudom most ismételten megbotránkoztattalak, de azért szeretném újra kiemelni, hogy nem történt attrocitás, csupán csúnya szavak hangzottak el kifütyülés nélkül.
Ricardo: Ráéreztem, hogy nem nőként tekintettél eme egyedre. Valahogy nekem sem ez ugrott be róla.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz David75 #4630 üzenetére
Életemben nem ütöttem meg nőt!!!! Azt hogy a cigi miatt, meg nem kommentálom, mert ha figyelmesen olvasod rájöhetsz, hogy szépen, udvariasan szóltam. A viselkedése volt az ami kiverte a biztosítékot.
Tőled is kérdezek. Azért mert ő éppen szarik mindenkire aki enne egy kajáldában, az menjen el onnan aki enni szeretne?
Az hogy nő még nem jelenti azt, hogy bármit megtehet.
Nőként tisztelet jár neki, egészen addig amíg nőként viselkedik. Ő ebből a szerepből kikelve (inkább kivetkőzve)fennhangon, üvöltözve oktatott hogy mit tehet és ki ugyan nem mondta, de ha láttad volna a tekintetét tudnád hogy nem sok hiányzott hogy pofán vágjon. Pont az erőfölény volt az ami miatt nem tette.
Ezek szerint veled egy nő bármit megengedhet magának mert nő?Itt ezt a vonalat is lezárom mert látom nem akarod megérteni.
"Ha férfi akkor persze leállok hosszan veszekedni de akkor is emberhez méltó stílusban."[/I
Itt olyanról szó sem volt a "hölgy " részéről. Én próbáltam.
Tartom azt hogy azért mert ő nem hajlandó egy evésre szeparált részből kifáradni, ne nekem kelljen összeszedni a poharamat, ennivalómat szatyraimat...stb és szabad kezem nem lévén valahogy bevarázsolni kaját a számba, csak azért mert ő nő. Valahol van egy határ és ezt ő túlépte.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Én mivel nőről van szó ezért mindenképpen arrébb mentem volna mert én ha ezt csináltam volna akkor egyrészt a barátnőm előtt sem maradok hiteles férfi mivel innentől akkor vele is viselkedhetek így, és magam előtt is leszerepeltem volna és mélyen szégyellném magam és nem csak az aránytalan agresszivitás miatt hanem azért mert egy nővel így viselkedtem. Ha férfi akkor persze leállok hosszan veszekedni de akkor is emberhez méltó stílusban.
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4626 üzenetére
26: Gondolkodunk persze, de mint láthattad nem büszke erre a szükség hozta megoldásra. Ezért is érdekelné (meg engem is, hátha hasonló helyzetbe keveredek) hogy legközelebb mit tegyen.
Vagy futunk még pár kört és leírod hogy de ez így nem helyes?
-
David75
őstag
válasz David75 #4621 üzenetére
Az meg szerintem eléggé minősít valakit ha egy hímnemű (a férfit szót nem használom nőkkel agresszívan és nem tisztelettel viselkedőkre) egy nőt egy szaros dohányfüstért veréssel fenyeget.
27,28: Ettől még igazán el lehetne gondolkodni...
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz David75 #4621 üzenetére
Ez szimplán hülyeség. Én mint antidohányos, vállalom a dohányfüst okozta bűzt amikor elmegyek kocsmázni. Ott a többség bagózik, hát Istenem, ez van. Nem kötelező bemenni. Utálom, hogy 5 perc után olyan büdös lesz mindenem mint egy hamutál de ez már más kérdés. Nem is rinyálok érte.
A baj általában a kulturált dohányzással van, de ezt már leírták előttem páran és nem kimondottan a dohányzásra írták. Igazából a kultúra hiány a gond több területen.
joey20: Rendben, értettük. Lezártad ahogy szoktad. New topic. Egy álom veled vitázni, sokat lehet belőle tanulni. Most itt áll szegény és legközelebb megint helytelenül fog cselekedni.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Ricardo #4618 üzenetére
őszinte leszek: egy kicsit sem érdekel, és egy percig nem fogok egy olyan problémán gondolkodni, ami soha az életben nem fog velem szembejönni. nem provokállak, leírtam a véleményem. tudod jól, itt a fórumon is azokat a megnyilvánulásokat ellenzem amik agressziót, önbíráskodást tartalmaznak. Na, a való életben a veréssel fenyegetőzés (egy cigi miatt!! ) pontosan ilyen.
Addig sikerült eljutni, amíg valakit le kell húzni és itt vége is
így van. nem tetszik amit csinált, ennek hangot is adtam. és itt vége, valóban.de látom, csak nektek kell az utolsó szó, ám legyen, írjatok, aztán téma legyen lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Várom már hogy mikor csinálnak már boszorkány üldözést ezek az elitista antidohányosok. Az még a kedvencem hogy a szórakozó helyekért seggfájnak amikor a szórakozó helyeken a 90% dohányos kb. Úgy gondolják, hogy ők a maradék 10% miatt menjen ki a 90% az utcára dohányozni és hurcolja a poharat meg ezt csinálja meg mondjuk óránként egyszer.
Ja meg a kocsmákból is tiltsák ki mert hurr durr ott is van egy 5% aki nem dohányzik. Szerintem az alkoholt is tiltsák ki a kocsmákból. És tűzzel vassal üldözzük azokat akik esetlegesen sör és cigi mellett szeretne beszélgetni télen fűtött helyen.Most már azért tényleg minden szánalmam...
Na és ilyenkor jön, hogy én mint korrekt dohányos tehát hogy nem dobom el a csikket, eszembe se jut olyan helyen rágyújtani ahol nem lehet és nemdohányzó emberek közelébe is meg kérdezem mindig hogy zavarná e őket ha rágyújtanék.
Na ilyenkor érzem úgy ,hogy inkább a pofájukba fújnám a füstöt, hogy azért tudják már hol a határ.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Értem, nem a te problémád. Addig sikerült eljutni, amíg valakit le kell húzni és itt vége is. Amikor meg visszakérdeznek hogy akkor hogy is lenne jó, akkor már nem a te sztorid. Nem éppen az értelmes kommunikáció sikertörténte ez, de annyi baj legyen. Volt már pár ilyen és még lesz is.
Ricardo: Hatalmas +1.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Szóval csak provokálsz. Nem is az volt a kérdés hogy szerinted miért nem volt helyes.
Tapló voltam pont. Azért mert le kellett sülyednem egy taplóhoz.
A kérdés az volt hogy te mit tettél volna az adott szituációban."nem az én problémám," Ez szimpla terelés. Rossz volt a reakcióm, mondtam mondj jobbat, nem tudsz, akkor miért ítélkezel? Ezek szerint mégis a helyzethez képest a legjobbat tettem hiszen ha lenne jobb megírtad volna. Hacsak nem simán a provokáció volt a cél
sagit:
idézem:
" attól, hogy ő nem illően viselkedik, neked még nem kell követned a rossz példát."
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Szóval csak provokálsz. Nem is az volt a kérdés hogy szerinted miért nem volt helyes.
tapló voltam pont. Azért mert le kellett sülyednem egy taplóhoz.
A kérdés az volt hogy te mit tettél volna az adott szituációban."nem az én problémám," Ez szimpla terelés. Rossz volt a reakcióm, mondtam mondj jobbat, nem tudsz. Akkor ezek szerint mégis a helyzethez képest a legjobbat tettem hiszen ha lenne jobb megírtad volna. Hacsak nem simán a provokáció volt a cél
-
joey04
titán
Mellesleg még mindig csak terelsz, de megoldást nem szolgáltattál.
nem is fogok. nem az én problémám, nem az én esetem. leírt egy történetet, amiben valakit elhordott mindenféle taplónak stb, közben az ő viselkedése szerintem semmivel nem volt korrektebb. ennyi a történet, elmondtam a véleményemet. 4615-re is válasz. részemről téma lezárva.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Legyen úgy. Akkor hagyd hogy lekezeljenek, és semmibe vegyenek.
Ahogy írtam én is normálisan álltam hozzá, van akinél ez semmit nem ér.Ha mondjuk megütnek mit teszel? Mert ugye attól még hogy ő így viselkedik neked nem kell követned a rossz példát
Tedd meg hogy erre a kérdésre felelsz és nem terelsz. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Nézd! Nem az önbíráskodás volt az első lépés, nem ez volt a cél. Egyszerűen az okos polgártárs csak akkor értette meg, maikor a saját értelmi szintjén mondtad el neki. Az ember elindul egy szintről és ereszkedik lejjebb amíg szót ért a másikkal. Itt idáig kellett elmenni. Önbíráskodás nem történt, csak a lehetőség merült fel. A szép szó nem elég, mert egyszerűen nem jut el az agyáig. Nála lehet hogy az is rendben van, hogy odaszarik az étkezőasztalra. Engem ez nem zavarna, amíg ezt otthon teszi.
Az önbíráskodást nem hiszem hogy úgy általában szeretnék az emberek, de általában meg is tesznek azért minden, hogy ne kerüljön rá sor. Kétoldalú a dolog.
Mellesleg még mindig csak terelsz, de megoldást nem szolgáltattál. Provokálsz csupán ami így önmagában vicces.
Mellesleg nézd a jó oldalát. Megüthette volna figyelmeztetés nélkül. Nem tette. Látod milyen fegyelmezett?
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"nem az én dolgom."
Tehát megoldást nem tudsz csak az észt osztod.
Ha nem is a legjobb megoldást választva de megoldódott a dolog. Te rossz megoldást sem tudsz.
Gondolom nem nagyon keveredtél olyan helyzetbe ahol ki kell állnod magadért (nem pereskedésre gondolok) egy adott pillanatban. -
joey04
titán
válasz Ricardo #4609 üzenetére
nem izgatott volna fel eleve ennyire a téma. ennyi. törvény mit ír egyébként? igazad volt? nem vagyok ebben otthon.
A rendőrök megérkezéséig meg visszatartasz mi?
remélném, hogy felvette valamelyik kamera.4610: annak veszed, aminek akarod. én se fórumon, se élőben nem szeretem az önbíráskodást, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Én meg csak arra utaltam, hogy úgy leszólni valakinek a tettét, hogy nem mondod meg szerinted mi lett volna a helyes, szintén nem szép és nem követendő. Biztosan több lehetőség is kínálkozott volna a helyzet rendezésére, kíváncsian várom a szerinted helyes megoldást, mert ez így szimpla kötekedés.
Szerk: Aha értem. Szóval egy étkező területen (bár az szabadtéri) a normális az hogy rágyújtasz és nem érdekel ki mit gondol. Ez egy igen érett gondolat. Gondolod ha megcsapnak, veled együtt várják meg a rendőrséget?
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Én is kíváncsi vagyok mi lett volna a helyes megoldás. Mit kellett volna tennem
"attól, hogy ő nem illően viselkedik, neked még nem kell követned a rossz példát."
Hanem? Te mit léptél volna? Valóban kíváncsi vagyok.
"4607: nem az én dolgom. de az önbíráskodás nem megoldás. én biztos nem mentem volna arrébb, inkább megvárom, hogy tényleg megüt-e. ha igen, rendőrség."
A rendőrök megérkezéséig meg visszatartasz mi?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Ricardo #4604 üzenetére
én csak arra utaltam, hogy ez a stílus sem volt éppen szép. attól, hogy ő nem illően viselkedik, neked még nem kell követned a rossz példát.
4607: nem az én dolgom. de az önbíráskodás nem megoldás. én biztos nem mentem volna arrébb, inkább megvárom, hogy tényleg megüt-e. ha igen, rendőrség.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Próbáltam normálisan, nem ment. Mi lett volna a jó megoldás? Hónom alá szorítom a kajámat és odébb megyek, vagy lehányom mert kaja közben nem tolerálom a bagót. Azért mert nem illik így viselkedni én legyek az aki enged? Miért is?
Olvastad az előzményeket? Megkértem. Éppen hogy csak az anyámba nem küldött el. Nem érzem úgy hogy szemernyi tiszteletet és megbecsülést érdemelt volna. A hozzáállásából arra jutottam hiába is próbálnám meggyőzni bármivel, hiszen "neki jogai vannak".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest