Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #43597 üzenetére
Sajna nem, jó is lenne, ha az iPhone ennyivel jobb üzemidőt tudna felmutatni,mint a konkurensei, de sajnos nem tud...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #43597 üzenetére
Vicces. Lehet, hogy jobban teljesít kicsit, mint a telefonom, de azért nem nagyságrendekkel..
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #43595 üzenetére
Én azért válaszolok, az iPhone
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #43593 üzenetére
Jaja, korábban is elég durva volt az iPadek üzemideje, de a 4-ben elég komoly visszaesés történt fogyasztás tekintetében, így annak tényleg felülmúlhatatlan az üzemideje, ez az egyik nagy előny, amit megközelíteni se tudnak a konkurensek...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
Azért nem hittem volna, hogy az iPad tud akár 20 órás kijelzőidőt.
(Igaz h altalaban minimum fenyero korul, fb, bongeszes, pdf, de akkor is, wow)Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
M@te
senior tag
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
whitezo88
nagyúr
esküszöm, ezeknek a cégeknek van igazuk akik minden szart árulnak és a hülyéken keresnek a legtöbbet! [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #43566 üzenetére
Nekem az nem fér a fejembe, hogy tud valaki egy futógéppel átmenni egy telón Tudtommal a futógép az egy helyben van és csak a futószalag mozog rajta...
Vagy lehet,h olyan ügyes volt,h ráejtette a futószalagra és az berántotta a gép alá?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #43583 üzenetére
Holnap. De miért akarsz offolni egy off topicban?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Arra gondoltam majd kellene egy olyan napot tartani amikor mindenki offba teszi a mondandóját. De melyik legyen ez a nap?
-
Tim82
félisten
válasz vadászcsiga #43575 üzenetére
Mert épp olyan kedvem van. Ennél kielégítőbb választ úgysem kaptok tőlem.
Fenét amúgy, nem vagyok sértődős, egyszerűen nem vagyok annyira szószátyár, mint SÖ.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SÖ
addikt
Én csak hülyéskedtem vele, de megsértődött, mert azóta sem ír.
bigdady
Ez nem olyan, hogy A elvezet B-hez ami C-hez, és az vissza A-hoz paradoxon. -
bigdady
nagyúr
Off-ban az off az már szakmai
-
nagyúr
jaj hagyjátok már szegényt....
-
SÖ
addikt
válasz korpicschess #43566 üzenetére
..és ezért kér 33k-t?
-
r3dsnake
nagyúr
Tök jó ez a Printic app. Volt 2 fotóra kuponom (a minimum rendelés 3), így 0.79-ért kaptam 3 előhívott "polaroidot" Párizsból (postával együtt). Ráadásul nagyon jó minőségű a nyomtatás és a csomagolás is igényes.
(ha valakit érdekel, szívesen meg refferrallinkelem priviben )
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #43567 üzenetére
Lebuktam, NSA alkalmazott vagyok.
Szerk.: nagyon unom már ezt az avit, tényleg bízom benne, hogy mostmár cserélhetek.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #43567 üzenetére
Csendben figyeli a háttérben a dolgokat...
-
korpicschess
veterán
Még, hogy szar a hátlap: [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #43550 üzenetére
Én viszont amikor otthon vagyok, nem szaladgálok el szívesen kajáért, mert akkor az utazással fölöslegesen elmegy csomó idő, ezért szoktam rendelni...
A 3km-t szinte biztos, h túllépem, mivel szerencsére nem a belvárosban lakom, így akkor ez a hely sajna nem játszik...
A montenegrói valóban nagyon jó hely, mi elhozni szoktunk onnan cevapcici-t általában és ténxleg nagyon finom, bár sajna ott is eléggé felmentek az árak Pleskavicából amúgy a sajttal töltött nagyon durván finom, de nem tudom, h itthon van-e, Horvátországban ettem olyat többször is és tényleg megnyalod utána mind a 10ujjadat...
joey20: pesti vagy? Ha igen, akkor gondolom helyi pizzériából rendelsz, amik általában olcsóbbak, mint a nagyok...Nálunk is van 1 az utca végén, gyalog 3 perc a hely, de sajna az utóbbi időben leromlott a minősége, így kénytelen voltam visszaállni a FortéraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
Vettem tegnap egy Roccat Kave real 5.1 fejest, de csodálkoztam hogy gyenge a mély mintha nem is lenne. ma jöttem rá hogy a driverben külön be kell kapcsolni így azért már más...
kb beleremeg a fejem a mélybe pedig nincs nagyon feltolva
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Fehervaron 800-1800 tupostol fuggetlenul ( marghareta - husorgia ) , de nagy atlagban 1000-1200 egy a 32 centis
-
M@te
senior tag
válasz Blaise #43552 üzenetére
nekem sokszor nincs kedvem bemenni a városba enni vagy ha épp nálam van egy társaság akkor néha jó pizzázni. igaz nem pesti vagyok de ha itt csak 3km lenne akkor nem sok helyről tudnék rendelni, pedig a városon belül lakok csak a központtól messze(bb)
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Blaise
veterán
Engem a kiszálltás nem nagyon izgat, jobban szeretek személyesen beülni, ráadásul a pizza is finomabb frissen sülve.
Ha házhoz rendelek, akkor főleg a Montenegroi Gurman-ból:
Pljeskavica Montenegrói Gurman módra[ Szerkesztve ]
-
-
GALARDO
addikt
válasz Ragnar95 #43545 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy ez nem Bp. Itt annyira nincsenek elszállva az árakkal, mondjuk mostanába szemezek egy 16 ezres hambival.
Blaise: Micsoda weboldal!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #43541 üzenetére
1400alatt sajna a 32-est nem nagyon úszod meg mostmár, úgyhoy ahhoz képest nem olyan drága, bár valóban eléggé el vannak szállva az árak...
Én mondjuk mindig 32-est rendelek, de manchester85 kolléga írta, h neki elég a 26-os és h olyat nem talál Pesten.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz GALARDO #43541 üzenetére
Eleve 26 centis pizza nekem nagyon kicsi ahhoz, hogy jóllakjak. 30-32 centis 4sajtos pizza ami pont jó számomra (közepesen vastag tésztával). Szegeden a Hóbiárt nevű helyen 550ft egy ilyen. (annyiért hambit se kapsz máshol szinte)
Szerk.: ITT vannak a pizzaárak.
(itt 29cm-t írnak, rosszul emlékeztem)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Jó ez az S4: [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #43532 üzenetére
Grat hozzá
Mi lesz az első exkluzív játék, amit kitolsz rajta?
manchester85: múltkor panaszkodtál ugye,h Pesten nincs 26centis jól megpakolt pizza, na múltkor haveromnál egy helyi pizériából rendeltünk, a Pizzapincéből és 1200 az összes 26-os pizza és jó sok feltét van rajtuk + finomak is, úgyhogy szerintem próbáld ki őket Mondjuk azt nem tudom,h az egész városban kiszállítanak-e sajna vagy csak a pizzéria környékénPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blaise
veterán
Na megvettem a ps3-at
-
nyirir
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne hogy esetleg valaki nem tud egy olyan oldalt ahol meg lehet nezni hogy le van e tiltva a telefon az Egyesult Kiralysagban? Talaltam parat de nem tudom melyik penznyelo es melyik nem. Nagyon fontos lenne mert oda fogok koltozni par heten belul es uk fuggo az iphone-om es elegge rosszul erintene ha rokton uj telefont kene vennem.. Elore is koszonom!
-
r3dsnake
nagyúr
Arról van szó, akinek a neve rímel arra, hogy proxy?
Neki én is tettem már 1-2 megjegyzést múltkor, hogy minek "segít", ha közben mégsem, de emiatt is csak kritika ért részéről.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #43525 üzenetére
Ő engem is nagyon durván idegesít, 1db segítő hozzászólása nem volt még a szakmaiban, állandóan csak osztja az észt és beszól másoknak full jogtalanul ráadásul, mivel ő még senkinek sem segített....
Egyszer már válaszoltam is neki az egyik kedves hsz-ére, hogy mégis mit képzel magáról, de nem esett le neki, hogy vele lehet a hiba...
És a legidegesítőbb tényleg az, hogy nem sérti meg látszólag a szabályokat, de közben teljesen destruktív, amit csinál és csak tönkreteszi a fórumot ezzel...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
Mekkora pöcsség már. Ennek a konzervnek minden második posztja off-ba rakott ekézés. (szakmaiban)
-
whitezo88
nagyúr
egy kis KPOP így késő estére? [link]
(eskü nem is rossz - a csajok meg pláne)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Az én órám: [link]
Limited Edition 107/999 -
SÖ
addikt
válasz korpicschess #43508 üzenetére
Én is
-
Tim82
félisten
Valaki mondja már meg SÖ-nek, hogy kényem-kedvem szerint használom az off kapcsolót.
Btw, megtisztelnél, ha helyesen írnád le a nick-emet, nem vagyok én nemecsek ernő.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #43505 üzenetére
A Hay Day játékról szeretnék, csak előbb talán össze kellene szednem azokat, akik ezzel játszanak. Valami reklám kellene, mert arra várhatok hogy a keresőben ráakadjanak.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #43505 üzenetére
Véleményed lehet, de SÖ jobban tudja.
Én most írtam a tiédbe![ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #43504 üzenetére
Enyémbe sem irt senki rajtam kívül, mégsem törölték
[link] -
Ragnar95
félisten
Szerintem nem, csak akkor törlik, ha van már olyan téma
-
vadászcsiga
félisten
En bele írok ha ezen múlik, bármiről is szóljon. Mindenről van véleményem
-
GALARDO
addikt
válasz Mela Kehes #43502 üzenetére
Belépsz pl, az okosteló fórumba, és jobb felső sarok.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudok itt a fórumon belül új témát nyitni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
SÖ
addikt
Valaki monnyamámeg tim82-nek hogy off topikban van
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest