Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #43550 üzenetére
Én viszont amikor otthon vagyok, nem szaladgálok el szívesen kajáért, mert akkor az utazással fölöslegesen elmegy csomó idő, ezért szoktam rendelni...
A 3km-t szinte biztos, h túllépem, mivel szerencsére nem a belvárosban lakom, így akkor ez a hely sajna nem játszik...
A montenegrói valóban nagyon jó hely, mi elhozni szoktunk onnan cevapcici-t általában és ténxleg nagyon finom, bár sajna ott is eléggé felmentek az árak Pleskavicából amúgy a sajttal töltött nagyon durván finom, de nem tudom, h itthon van-e, Horvátországban ettem olyat többször is és tényleg megnyalod utána mind a 10ujjadat...
joey20: pesti vagy? Ha igen, akkor gondolom helyi pizzériából rendelsz, amik általában olcsóbbak, mint a nagyok...Nálunk is van 1 az utca végén, gyalog 3 perc a hely, de sajna az utóbbi időben leromlott a minősége, így kénytelen voltam visszaállni a FortéraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Autós topik
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest