Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #18202 üzenetére
Egész végig nem laggolt, pedig kutyult benne rendesen, de az is lehet hogy össze volt ollózva. Háttérben futtatott több videó. Értelme nincs de demónak jó. Az a toll meg kitolja a hagyományos stílus használatát. Így már van értelme. A naptár szerkesztés, a képek általam meghatározott mappákba rendezése. (ezzel nem tudom mit kínlódik az Apple, semmi köze a biztonsághoz.) írott szöveg bevitel, stb saját Samsung szoft, és a ceruzával egyszerű és gyors. Ekkora kijelzőhöz jól jön. A mérete meg felfogás kérdése. Ez nem telefon, hanem PDA, amivel lehet telefonálni is. Engem inkább az zavar, hogy csak nők kezében láttam. Üzleti felhasználásra nem rossz, bár nem tudom milyen office van benne, és mennyire ismeri a wines kiterjesztéseket. Nem azt mondom, hogy meggyőzött, mert bennem az él, hogy a droid akad, belassul, alkalmazások lefagynak stb. Viszont ebből a szempontból bízok a Menfildbe. Samsung a legjobb droid gyártó, csak azért nem szeretem, mert lop, és sz@r az anyaghasználata.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest