- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #146475 üzenetére
Huawei-em volt, P9 és P9 Plus is. Sima p9 szerintem jobb, és elég jó telefon, elégedett voltam vele. Nova launcherrel használtam, az jobban bejön, mint az gyárija (mondjuk így voltam Z3 comapct esetében is).
Huawei-t végül azért cseréltem le, mert bika kirin proci ide vagy oda, meglátszik,hogy az android nincs rá optimalizálva. Ugyanis elég sokszor előfordult, hogy tized-század másodpercekre mintha megfagyott volna 1-1 folyamat, ami nem nagy idő, de pont észrevetted, mintha ugrott volna a képkocka, vagy nem is tudom ezt hogy mondani.
Tény,hogy bár voltak telefonok droid vonalon, amivel nagyon is elégedett voltam (G2, Z3C, P9), végül mindig visszajöttem, mert hiába a millió beállítási lehetőség, meg a testreszabhatóság, egyszerűen akármilyen zászlóhajó is volt a kezemben, nem volt olyan smooth, mint iOS.
Oneplus tetszik ,de két dolog miat nem vennék: Nekem fontos a vízállóság, még ha nem is sűrűn kell, de egy esőt, stb-t kibírjon már, plusz ha már van jack, ne legyen a tetején, attól totál frászt kapok.
BeatsX megy mással is, de akor már eladnám, mivel van rendes jack-es fülesem. Ha maradna is, akkor is Watchnak mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Gergőke88 #146475 üzenetére
Ha a kamera kompromisszumaival együtt tudsz élni akkor bátran merem ajánlani a OnePlust. Bikaerős hardvere van, a közel stock droid miatt kimondottan jó ilyen átkacsintgatós telefonnak. Az OP3-3T ára is alig esett az OP5-ig, szóval ha nem jön be akkor minimális veszteséggel továbbadod. Én sajnálom, hogy már nincs meg a 3T-m, egész megszerettem ~4 hónap alatt.
gyuromoj
Fotózz sokat, hogy legyenek emlékeid[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt