Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mela Kehes #137599 üzenetére
Lelehet persze, csak finoman kell levenni. Leveszed, asztalra lerakod, szöszleszedővel átmész rajta, majd a kijelzőn is, és mehet vissza.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Üvegfóliát kicsit ferdén tettem fel. Le lehet venni mint a normál fóliát és igazőthatok rajta? Azt olvastam eltörik, ha leveszem. Nem tudomez mennyire hihető.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Arcképgyáros
Valaki nem lakik véletlen Esztergomban közületek?
-
agabe
addikt
válasz r3dsnake #137570 üzenetére
Nálam 6S nem volt acélos (igaz ott valami lehetett az akkuval), de 7-esen szépen elvagyok ,és 50% fölött marad nap végére mindig. Volt amikor 1,4 óra telefonálás, 42 perc youtbe volt a legnaygobb fogyasztóm 24 óra alatt (23 óra 34 perc telt el a töltésről leválasztás után előző éjszakai elalváskor), plusz még voltak 5-10-15 perces használatok különböző applikációkon, és így volt 53%-on késő este a teló.
Kb 3 órányi tényleges kijelzőidő (összeadva a részértékeket amennyi az appok a képernyőn voltak) és ehhez a teló azt írta 3h 46min használat miközben háttérben futásra mindössze 6 percet írt ki 2 appra a többire semmit.
Persze tudjuk, hogy beleszámol egyéb dolgokat is amikor nem használjuk aktívan, de a tényleges használati idő adatok már jól mutatják mit bír a teló, így 5-6 óra tényleges használat simán hozható I7-ből, és eddig úgy tudtam SE is hasonlóan jól teljesít. -
B-L-A-C-K
titán
Jól van Blikk, menj vissza aludni.
Még a kép felett a mai dátum is halál pontos...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Totheground #137568 üzenetére
Hát kinézetre nem lenne sokkal jobb a jelenlegi szappantartó i6 vonalnál....
-
szekra
addikt
válasz Totheground #137568 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem lesz ívelt a kijelző..
-
B-L-A-C-K
titán
Bódog jány napot csajok!
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #137570 üzenetére
Az enyém hozza a 6 Plus szintjét üzemidőben, persze ezt is kinyírom a nap végére. Ami viszont abszolút pozitívum, hogy érezhetően kevesebb adatforgalmat generál a kisebb felbontásának köszönhetően, ugyan azok a netezési szokásaim.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sukta 95
aktív tag
egy elmeny lesz ~1,5 ora alvassal 400 km-t vezetni, egyedul.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy az akkuval még mindig nem vagyok kibékülve SE-n. 5s-en sem voltam, és érződik a fejlődés ahhoz képest, de semmi számottevő. Komolyan nem értem azokat, akiknek a nap végére 60-70%-on van a telójuk és állításuk szerint használják is. Ennyire sokat nyomkodom hozzájuk képest? De ez sem logikus, főleg az asztalon csücsül irodában. Kb. másfél órát használom egy nap, jó akkor mondjuk mobilnetről Spotify-ozok, de akkor is. Most a nap végén 20%-kal tettem töltőre, nagyon kevésnek érzem. Vadiúj teló, újként beállítva, semmi extra nem fut rajta. Valahogy mégsem hozza azt, amit kéne, meg amit másoknál látok.
-
Totheground
addikt
válasz ittakary #137562 üzenetére
Mintha anno olvastam volna valamit arról, hogy a low-power mód, ha cella határon vagy, még tökön is lőhet. A cikk szerint (már nem találom) lejjebb veszi az antenna teljesítményt is, ezért viszont elkezdhet váltogatni antennák között, ami meg zabálja az akkut. Hogy igaz-e, passz.
Amúgy ha a 8 ilyen lesz, nem érdekel, mennyiért adják, menni fogok sorbaállni.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
válasz -Ben- #137561 üzenetére
7 Plus összeszerelése fasza de az iOS egy optimalizálatlan bughalmaz...
idáig 2 magos CPU-k voltak az iPhone-okban, de most az A10 Fusion már 2+2 magos, azaz 4 magos, ami mint látszik meglepetésként érte a szoftvereseket: laggok, animációs bugok, akadások rengeteg helyen
ja és amit nemrég fedeztem fel: [link]
haverom 6S Plus-szát nyomkodva olyan érzésem van hogy ha először látnék telefont, simán rámondanám hogy a 6S az erősebb és az újabb
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz r3dsnake #137554 üzenetére
Én elhiszem, de az döbbenet, hogy milyen hibákkal találkoztam ... Pedig ez a 9. SE ami járt nálam.
- kattogó, ropogó és kissé szoruló home gomb
- durván lötyögő, csörgő hangerő és bekapcs. gombok
- ferde és lötyögő némító
- az alu keret mellett fél mm rés (rosszul illesztett kijelző)
- poros kamera (egyikben fém és szövetdarab is volt)
- sárga, foltos kijelző
- rosszul illesztett hátlapi üvegcsíkok (kidomborodtak/vagy hullámosak voltak)
- recsegő beszédhangszóró
- hibás rezgőmotor (az egész hátlap zörgött tőle - a szervizes is csak pislogott)
- kitüremkedő kijelző a bal felső sarokban.... és ezek közül 2 a telekomtól volt, 2 refurb az iCenterből, 2 új az iStyleból, 2 új az iCenterből és most ismét 1 új az iStyleból. Az egyes vásárlások között elteltek hetek, hónapok. Kétlem, hogy 9 alkalommal is belenyúlnék a sz@rba.. ennyire peches ember nincs. A 9-ből egyetlen darab akadt, amivel szinte semmi a felsoroltakhoz hasonló komoly gond nem volt, de a lötyögő gombok ott is megvoltak, ahogy az enyhén sárgás kijelző is. Szóval... nem tudom... bitang erős és nagyon szép - ma is csak néztem a 7 mellett, hogy még rose goldban is mennyivel szebb, mint a jet black 7-es - de ez a minőség max egy utolsó kínai sufni gyártótól fogadható el. Elhiszem, hogy a tiéd rendben van (legalábbis többé-kevésbé), de összességében több a vacak, mint a jó vagy az „elmegy”. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Tibee86 #137541 üzenetére
Azért nem küldöm vissza, mert más alternatíva most nincs és úgyse kapnánk jobbat.
Volt nálam 4 space gray, 2 silver, 1 gold, 1 rose gold és egyik se volt tökéletes, néha jobban néha kevésbé, de mindegyik sántított valahol. Tehát azért visszaküldeni, hogy kapjak egy olyat, ami másképp sz@r, szerintem nincs sok értelme. Na meg persze akkor telefonja se lenne hetekig, ami elég gáz lenne... -
B-L-A-C-K
titán
-
-
-Ben-
veterán
Asszonynak rendeltem egy SE -t, mert bedöglött a Lumiája. Megnyugodtam, hogy még mindig igazán „minőségi” cucc ez az SE. „Imádom” az ilyen összegányolt munkát...
Mondjuk leginkább csak az első képen látszik, de azért látható, hogy majd' 1 mm -rel kijjebb áll a kijelző, mint kellene és nemcsak a sarka... Szerencsére ő lesz@rja az ilyesmit, ha az enyém lenne, már menne is vissza...
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
lacy86
addikt
Oneletrajz kerdes!
Szerintetek az mennyire "ciki", ha ilyen elore elkeszitett sablon alapjan csinalok CV-t?
( pl. ami a Profession oldalan van, stb... )Vajon mennyire "nezik le" a cegek ...
Illetve word vagy pdf legyen?
-
nofi
addikt
válasz GALARDO #137518 üzenetére
A 2016-os macbooknál hogy van? Touchbar mellett, vagy touchbarba/alá integrálva?
-secret-
Komolyan kérdeztem, nem kötekedésből, mert még nem tapiztam élőben. De akkor ezek szerint mellette külön.
Ettől függetlenül úgy legyen ahogy mondjátok, mert akkor ez lehet "Az" innováció az új iPhoneban.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz r3dsnake #137515 üzenetére
Azért szerintem várd meg ezzel a kijelentéssel a szeptemberi keynote-ot, mert ha "teljes kijelzős" i8 lesz akkor nekik is el kell valahová dugni azt az ujjlenyomatolvasót. Meglepne, ha a Samsung pont magának ne tudta volna megoldani a kijelző alatti érzékelőt. Arcfelismerés meg biztos jópofa és talán megoldották már, hogy egy fényképpel ne lehessen átverni, de azért valljuk be fizetésnél elég hülyén nézne ki ahogy mindenki szelfizik gyorsan egyet.
Xbox GT: nozsolt
-
Arcképgyáros
Érdekes.
-
szekra
addikt
válasz Cyberpunk #137507 üzenetére
Pl. ingatlan ertekesitesnel nagyon hasznos lehet, hogy a vásárló korbe tudja nézni a lakást személyes megtekintes nélkül. Azt hiszem van is egy ilyen oldal, ahol ilyen szolgáltatást nyujtanak, mint a google streetview-n be tudod járni a lakast. Ingatlan.com-hoz hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hogy mik vannak. [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Totheground #137501 üzenetére
dobjatok nekem ossze egy evi premiumra, cserebe ti valasztjatok a profilkepemet.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest