-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Aslan #221827 üzenetére
Azért nem értem a dolgot, mert ha a SIM kártyát beleraktátok a készülékbe és megadtátok a SIM PIN-t, akkor utána a telefonnak hálózaton kell már lennie. Ráadásul ez jóval hamarabb meg kell, hogy történjen, mint hogy eljuttok az iCloud belejentkezésig. Egyébként az SMS-ben kapott aktiváló kódot ha megkapja a készülék, akkor automatikusan ki is tölti, tehát lényegében 2. eszköz nélkül is tudnotok kéne aktiválni.
Illetve ha jól emlékszem, akkor ott, ahol a kódot meg tudjátok adni, mintha lenne egy "nem kaptam kódot" vagy valami ilyesmi szöveg, annak segítségével sem tudtok tovább haladni?
A 2FA-t szerintem nem fogjátok tudni kikapcsolni számítógépen se, mert ahhoz is fog küldeni egy kódot, szóval ha minden kötél szakad, akkor marad a terméktámogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest