Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
válasz
icecave #29213 üzenetére
azért nem írtam ide mert nemtudom mennyire részletesen lehet téma itt fórumban a JB, de akkor leírom: tehát a progi neve: iPhonedelivery, Repo: http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia
kettő féle van az egyik az alap, ami nekem fentvan a másik elvileg iOS 5-re van azt nemtudom működik-e mert 4.3.3 van nekem, 3GS-en. -
skylinelaca
senior tag
Nemtudom van-e valakinek olyan gondja, hogy zavarja hogy nem kap sms-re kézbesítési jelentést, de hátha keres valaki megoldást. Én találtam és eddig nagyon bejön, de csak Jb-s telefonra van. KÉP iPhoneDelivery a neve.
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
feltettem ezt a Dreamboard-ot. nem jött be, leszedtem erre eltűnt a kontaktok, üzenetek,telefon ikonjaim .... ezeket hogy lehet visszavarázsolni?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #27961 üzenetére
siker, végre, köszönöm a segítségeket! csak egy régebbi verziójú redsnow volt hajlandó "nem fehér" cydia-t csinálni
-
skylinelaca
senior tag
én már ezt nem értem. felmegy a 4.3.3. JB is ráindul, feltelepül. elvileg 4.3.3ra untethered a jb, elindul erre fehér a cydia... just boot után is. 5let valakitől? már tépem a hajam.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #27955 üzenetére
rájöttem, nincs, akkor irány vissza 4.3.3
-
skylinelaca
senior tag
fejlemény: 4.3.5 tallózható. tss szerver fut, elkezdi a restore-t , majdnem végigmegy kb 80%ig. aztán "nem tölthető vissza (1015)" hibakóddal leáll.
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
válasz
icecave #27910 üzenetére
ismerem a menetét, legalábbis eddig ugy tudtam, shsh-k megvannak egész 3.x ig visszamenőleg. Tehát: 5.0.1 ről szeretnék 4.3.5-re visszamenni, most nem jb-s a telefon sima, gyári 5.0.1 van rajta. hosts fájl átírva, de itunes csak és kizárólag 5.0.1 et engedi restore-ba, de még csak nem is kommunikál az "apple szerverrel" egyszerűen csak visszadobja
szerk: egyébként azért szeretném visszarakni azt mert ott nem merült 20 %-ot az akksim 15 perc angry birds után[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
lehetséges hogy az iTunes azért nem enged felrakni régebbi os-t mert a legfrisebb itunes van fent? (hosts fájl átírva) azt írja hogy nem kompatibilis az az os amire restoreolni akarok....
-
skylinelaca
senior tag
nemtudjátok esetleg hogy az iTunes miért kéri el minden ok nélkül mindig a jelszavam, és hogy jelentkezzek be? De ma pl 4x egymás után kérte (nem, nem írtam be rosszul). Utolsó frissítés óta csinálja addig nem csinálta, csak be voltam jelentkezve és ennyi....
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
van valami akku kezelő ingyenes app amivel az akksi jelenlegi teljesítményét lehet mérni? bár lehet felesleges: adott egy iphone 3G. fullra töltésről 10 perc nyomkodás (aknakereső pl) 70%-ra megy le az akksija. készenléti állapotban pedig képes 20%ra merülni 2-3 óra alatt. gondoltunk beragadt programra de ez túl nagy veszteség ahoz hogy egy program okozza, valószínűleg az akku halt meg ha jól sejtem..?
-
skylinelaca
senior tag
ujratettem a windows 7em, 32 bites helyett 64 bites lett, azóta nem kezeli az iPhone -om a gép fényképezőként és nemtudom leszedni a képeket róla dróton keresztül, rádugom és egyszerűen nem települ driver hozzá csak "sikertelen" ebben tud valaki segíteni?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #22549 üzenetére
hozzáteszem , hogy nem tudom mennyire lehet teljes a 3G lefedettség Budapesten belül de 3G hálózaton csak az esetek 60-70%-ában van teljes 3g-s térerőm. akkuról annyit tudok mondani számokban, hogy 10 órája vettem le töltőről, azóta 2 óra használatot ír , és most 74%-on áll. De sem mobilnet, sem játék nem volt benne csak egy pár sms írás. Ez mennyire normális?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
csokimikulas #22506 üzenetére
tegnap frissítettem énis 5.0.1-re, térerőt nekem is elkezdte dobálni, meglepett mert eddig ilyen gondom nem volt, erre meg ma elkezdte azt hogy olyan helyen ahol eddig full volt, jellemzően a szobában, egyszercsak "Nincs szolgáltatás" és 1-2 percig nem is talált.
-
skylinelaca
senior tag
ez nekem is megvan 3GS-en, reggel levettem töltőről némi mobilnet, telefonálás, smsezés, és dél körül már 40%-on volt. kikapcsoltam pár dolgot netes javaslatok alapján. (időzóna állítás, iAd hirdetések-hez nem használ gps-t) + 3G ha nem kell akkor kivan kapcsolva amíg nem jön a javítás. Így ugyanolyan felhasználás mellett, tegnap délben vettem le töltőről, 77%on van jelenleg, és ebben bennevan egy kis MetalStorm multi is
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Big_Leslie #21792 üzenetére
szerintem hivatalosan csak annyi választ kaphatsz hogy vedd meg őket AppStoreból
szerk: Blue@X - gyáh megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! kaptam tegnap egy iPhone 2G-t apóstól csak úgy, 2 éve legalább a polcán pihent. (gyönyörű állapotú,karcmentes 1 ismert hibája volt hogy az érintő alsó részén nem érzékeli az érintést , ezt majd orvosolom) A helyzet vele hogy halott az aksi benne, ez úgy derült ki hogy iTunes hibaüzenetként feldobta Restore közben. A gond hogy DFU módban ragadt a telefont és az istenért nem lehet kiszedni belőle a fórumon leírt módon. Mit tehetek? mindenképp vennem kell egy akksit bele gondolom mert restore alatt a telefonnnak saját magát kéne ellátnia energiával ha jól sejtem ezért nem indul el a restore. DFU módban ragadásra valami megoldást tud valaki? A 2 gombos művelet nem működik,ujraindul a telefon de ugyanúgy DFU-ban marad. A neten meg csak Mac-es programmal való ujraindítást találtam.