Aktív témák
-
kisbandima
tag
válasz
LordAndrew #47792 üzenetére
A Pocket Expense honlapjáról:
What is the difference between lite and the full version?
You can try the lite version; Pocket Expense has a limitation of transaction number. -
szabopali
aktív tag
válasz
LordAndrew #47152 üzenetére
Félreértetettem, azt hittem, hogy iPad és iPhone közötti adatcserével vannak a gondok.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
LordAndrew #47152 üzenetére
És a szerkesztett képeket hogyan tudom törölni?
-
szabopali
aktív tag
válasz
LordAndrew #47123 üzenetére
Az iPhoto-val ha mind a két cuccon fent akkor simán megy mindaz amit leírtál és szeretnél, ha az nincs akkor az van a Kommy irt
-
DanielK
addikt
válasz
LordAndrew #46564 üzenetére
Off-ba tettem, mert van külön iPhone alkalmazások topik, oda jobban illene.
- Kiadás/Bevétel stb. alkalmazás: sokat vettem már meg (a többiek tudják). Fontos kérdés, hogy mire kell neked. A legsokoldalúbb, viszont a legrondább a HomeBudget (ráadásul univerzális). Ennél sokkal szebb és hasonlóan nagy a tudása a Pocket Expense-nek. Ez is univerzális. Én ezt használom.
A Money IQ csak iPhone-ra van, de szép és jó is amit tud. Picit kevesebbet, mint a Pocket Expense.
Miért fontos a Dropbox? A legtöbb, ami tudja, az csak mentést tesz oda, de azt olvasni nem tudod.- Office ami a dropboxot is kezeli a Quickoffice.
Geocaching, ezt passzolom.
- Videólejátszó: szerintem az AVPlayer a legjobb.
- Jelszó adatok. Egyik program sem tudja automatikusan odamenteni a backupot (dropbox). Mindegyiknél manuálisan kell ezt megtenni. Sokáig a 1Passwordot használtam (a prot), de leváltottam a HandySafe programjára. És azért, mert a HandySafe asztali alkalmazása 7€ volt, míg a 1Password-é 50$. Nem mindegy. Ja és a HandySafe univerzális 2€ körül, míg a 1Password sokkal drágább.
-
kisbandima
tag
válasz
Itt van a 1Password-ról egy kis videó: 1Password for iPhone
A honlapjuk szerint van Dropbox támogatás: Syncs safely and securely with 1Password for Mac and 1Password for Windows using free Dropbox service.
-
kisbandima
tag
válasz
- Videolejátszó
AVPlayer, AcePlayer, oPlayer (az AcePlayer még talán most is ingyenes)- Office alkalmazás
QuickOffice van ingyenes és fizetős verziója is, a Dropbox-ot támogatja. Szerkeszteni csak a fizetős verzióval lehet.- Jelszó és egyéb titkos adat
Én nem ismerem és elég drága ugyan, de a külföldi fórumokon sokan az 1Password vagy 1Password Pro-ra esküsznek.- Kiadás/bevétel/számlaegyenleg
Ez nehéz ügy, mert kevés dolgot írtál. Mik lennének azok a funkciók, amik mindenképp kellenének? De addig is nézd meg ezeket: MoneyBook, Pocket Expense, Money IQA Geocaching passz, de ha jól emlékszem nemrég vadászcsiga is ilyet keresett. Most még ne vegyél semmit csak nézelődj és írd össze miket kellene tudni az alkalmazásoknak. Estefelé talán előkerülnek a többiek is és akkor könnyebb lesz megbeszélni, hogy melyik alkalmazás tudja azt, ami neked kellene.
-
TheMarci
addikt
válasz
LordAndrew #19347 üzenetére
Kicsit fapados módszer, én úgy szoktam, hogy a koordinátát beírom a GPS kit nevű progiba, az meg mutat egy irányt, esetleg a googlemapsot háttértérképnek. Jobbat sajnos még nem találtam.
Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...