Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
A kontaktok sim kártyán vannak, a gmail fióknál hozzá van adva, hogy a kontaktokat is sync-elje, de valamiért nem másolja be a gmail fiók címtárába. Szóval: a telefon kontaktokat a gmail címtárába szeretném rakni, az én telefonom megy, de a haveromén nem.
UI.: Sync közben írja h kontaktok áthelezése, de mintha nem történne semmi
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
1601-es hibázik az iTunes,4S-nél ezt hogy lehet megoldani?iReb nem megy:/
-
Ragnar95
félisten
Az sikerült
Amúgy szerintem nem lett rossz, bár én jobban szeretem a színes dolgokat,de mivela te homescreened, így egyetlen dolog számít : az, hogy neked tetszenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
FuRiONight
őstag
Valahogy nem tudnám lementeni a kontaktokat egy file-ba ,hogy azt importálhassam a gmail címtárba? Ha igen milyen app kell hozzá?
-
Ragnar95
félisten
válasz norbi2010 #40108 üzenetére
Attól, hogy jb-elt a teló, nem kell cfw, sima restore-al is mennie kéne.
21-es hibakódot cfw-nél kaphatsz és csak pwnedDFU-ba kell rakni a telót restore előttPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
FuRiONight
őstag
Amikor az M. Exchange-ra állítom a kontaktokat akkor azt hol tudom megnézni gépen?
-
Ragnar95
félisten
válasz norbi2010 #40111 üzenetére
Itt van 2 leírás is és mindkettőnél azt írják, hogy csak dfw esetén jelentkezhet a hiba, amúgy én már többször is restore-oltam JB-s telót és mindig hibaüzenet nélkül lefutott a restore.
1. 2.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
simona96
csendes tag
-
majestic
őstag
Srácok, restorolni szeretnék de 1600-as hibával nem teszi fel a rendszert az iTunes. Mit is kell csinálni ilyenkor?
Tiniambrella?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Ragnar95
félisten
válasz majestic #40120 üzenetére
Gépre kötöd a telót, kikapcsolod, majd 3mp-ig power gomb, majd 10mp-ig home+power egyszerre, ezután nyomvatartod még 15mp-ig a home gombot,de a powert már nem
sp@rtan: ezért kell csak #-eket írni a nemkellő sorok elé, hogy egyszerűbb legyen visszaírni szükség esetén[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
jilian
addikt
válasz Ragnar95 #40129 üzenetére
Legfrissebb tinyumbrella-5.10.06 letölt, java telepít, ezt az oldalt követve ,
"Nézzük meg még a Restore-t is attól függően.." -ig mindent megcsinál.
És a .SHSH mappa elmentése másik meghajtóra.
Ennyi? -
majestic
őstag
válasz Ragnar95 #40126 üzenetére
Az ESET Antivirus nem engedte frissíteni a telcsit! MINDENKINEK A FIGYELMÉBE: 21-es és 1600-as hiba akkor lép fel ha az iTunes nem tud valami miatt megfelelő módon kapcsolatot teremteni a szerverével, így el kell távólítani vagy legalábbis kikapcsólni az Antivírus szoftvert!
Nekem el kellett távolítani, nem engedte máskép!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Peti567
aktív tag
Mivel senki nem válaszolt felteszem még egyszer a kérdést:
Sziasztok! Újratelepítettem a gépet, és nincs meg a biztonsági mentés sem!
Új iTunes-t letöltöttem, bejelentkeztem, leszedte a programjaimat, azzal nincs is gond!
Rádugom az telót és az írja hogy nem tud csatlakozni, válasszam a telefonon a gyári beállítások visszaállítását.
Nem akarom hogy elvesszenek a névjegyeim, zenéim, hogy szinkronizáljam az itunessel hogy ne szedjen le róla semmit?iCloud-ba csinálok egy biztonsági mentést, visszaállítom a gyári beállításokat! Szinkronizálom iTunes-el, majd visszaállítom a biztonsági beállításokat úgy jó lesz?
Vagy hogy csináljam?
Köszi -
feketemark92
csendes tag
Sziasztok!Miért van az,hogy az apple itunes store random levon a kártyáról 231 FT-t?Tudtommal nem fizettem elő semmire...:S
-
__H4X0R__
senior tag
válasz feketemark92 #40138 üzenetére
Ez csak egy "biztonsági levonás" azt ellenörzik le vele, h fizető képes-e a kártyád. Ezt a 231 Ft-ot minden alkalommal levonják, de hónap végén visszakapod a számládra. Szóval nem kell aggódni miatta.
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
jilian
addikt
Vajon jobb ez a progi mint a Find my Iphone?
Gondolom amíg nem nyomnak rajt egy visszaállítást...[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Peti567 #40142 üzenetére
Fogod, készítes egy Backupot az iCloudba. Fogod a telefont, felcsatlakoztatod a gépedre, bal oldalt kiválasztod a Devices/Eszközök sávot, kattint rá, ott két lehetöség lesz, Update és a Restore. Válaszd a Restoret, ekkor a telefonod softwarét ujrarakja, megkapod az "uj" telefont, végiglépkedsz az aktivációs felületen, jelentkezz be az appstoreba, és az iCloudból válaszd ki a biztonsági mentést, töltsd vissza és kész.
www.kristofnagy.com
-
wikings2
őstag
Szevasztok!
Pontosan típus szerint melyik IPhone 3 nak van elöl is fényképzője? Nem mindegyiken láttam, és jó lenne olyat vennem itt aprón, amelyiknek vanTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Mela Kehes
addikt
A GTA 3 játékmenete ugyanaz, mint a PC-s verzióé?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest