- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Zyxel NAS326
Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
A GTA 3 játékmenete ugyanaz, mint a PC-s verzióé?
-
wikings2
őstag
Szevasztok!
Pontosan típus szerint melyik IPhone 3 nak van elöl is fényképzője? Nem mindegyiken láttam, és jó lenne olyat vennem itt aprón, amelyiknek van -
__H4X0R__
senior tag
válasz
Peti567 #40142 üzenetére
Fogod, készítes egy Backupot az iCloudba. Fogod a telefont, felcsatlakoztatod a gépedre, bal oldalt kiválasztod a Devices/Eszközök sávot, kattint rá, ott két lehetöség lesz, Update és a Restore. Válaszd a Restoret, ekkor a telefonod softwarét ujrarakja, megkapod az "uj" telefont, végiglépkedsz az aktivációs felületen, jelentkezz be az appstoreba, és az iCloudból válaszd ki a biztonsági mentést, töltsd vissza és kész.
-
jilian
addikt
Vajon jobb ez a progi mint a Find my Iphone?
Gondolom amíg nem nyomnak rajt egy visszaállítást...[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
feketemark92 #40138 üzenetére
Ez csak egy "biztonsági levonás" azt ellenörzik le vele, h fizető képes-e a kártyád. Ezt a 231 Ft-ot minden alkalommal levonják, de hónap végén visszakapod a számládra. Szóval nem kell aggódni miatta.
[ Szerkesztve ]
-
feketemark92
csendes tag
Sziasztok!Miért van az,hogy az apple itunes store random levon a kártyáról 231 FT-t?Tudtommal nem fizettem elő semmire...:S
-
Peti567
aktív tag
Mivel senki nem válaszolt felteszem még egyszer a kérdést:
Sziasztok! Újratelepítettem a gépet, és nincs meg a biztonsági mentés sem!
Új iTunes-t letöltöttem, bejelentkeztem, leszedte a programjaimat, azzal nincs is gond!
Rádugom az telót és az írja hogy nem tud csatlakozni, válasszam a telefonon a gyári beállítások visszaállítását.
Nem akarom hogy elvesszenek a névjegyeim, zenéim, hogy szinkronizáljam az itunessel hogy ne szedjen le róla semmit?iCloud-ba csinálok egy biztonsági mentést, visszaállítom a gyári beállításokat! Szinkronizálom iTunes-el, majd visszaállítom a biztonsági beállításokat úgy jó lesz?
Vagy hogy csináljam?
Köszi -
majestic
őstag
válasz
Ragnar95 #40126 üzenetére
Az ESET Antivirus nem engedte frissíteni a telcsit! MINDENKINEK A FIGYELMÉBE: 21-es és 1600-as hiba akkor lép fel ha az iTunes nem tud valami miatt megfelelő módon kapcsolatot teremteni a szerverével, így el kell távólítani vagy legalábbis kikapcsólni az Antivírus szoftvert!
Nekem el kellett távolítani, nem engedte máskép!
-
jilian
addikt
válasz
Ragnar95 #40129 üzenetére
Legfrissebb tinyumbrella-5.10.06 letölt, java telepít, ezt az oldalt követve ,
"Nézzük meg még a Restore-t is attól függően.." -ig mindent megcsinál.
És a .SHSH mappa elmentése másik meghajtóra.
Ennyi? -
Ragnar95
félisten
válasz
majestic #40120 üzenetére
Gépre kötöd a telót, kikapcsolod, majd 3mp-ig power gomb, majd 10mp-ig home+power egyszerre, ezután nyomvatartod még 15mp-ig a home gombot,de a powert már nem
sp@rtan: ezért kell csak #-eket írni a nemkellő sorok elé, hogy egyszerűbb legyen visszaírni szükség esetén[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Srácok, restorolni szeretnék de 1600-as hibával nem teszi fel a rendszert az iTunes. Mit is kell csinálni ilyenkor?
Tiniambrella?
[ Szerkesztve ]
-
simona96
csendes tag
-
FuRiONight
addikt
Amikor az M. Exchange-ra állítom a kontaktokat akkor azt hol tudom megnézni gépen?
-
FuRiONight
addikt
Valahogy nem tudnám lementeni a kontaktokat egy file-ba ,hogy azt importálhassam a gmail címtárba? Ha igen milyen app kell hozzá?
-
norbi2010
őstag
1601-es hibázik az iTunes,4S-nél ezt hogy lehet megoldani?iReb nem megy:/
-
FuRiONight
addikt
A kontaktok sim kártyán vannak, a gmail fióknál hozzá van adva, hogy a kontaktokat is sync-elje, de valamiért nem másolja be a gmail fiók címtárába. Szóval: a telefon kontaktokat a gmail címtárába szeretném rakni, az én telefonom megy, de a haveromén nem.
UI.: Sync közben írja h kontaktok áthelezése, de mintha nem történne semmi
[ Szerkesztve ]