- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
JamesHun
addikt
sziasztok
érdeklődnék, hogy iphone nál (i4S) mennyire megoldható a IMEI szám hackolása
Egy ismerősömnek ellopták szombaton és megkért kérdezzek rá ezekre az infókra
Van valami infótok hogy valakinek megtalálták már az ellopott Iphone telefonját mo-on?
T-Mobileos volt neki
Ott elvileg felkerül tiltottak közé az IMEI nem? -
Bendegouz
csendes tag
Ki tudna nekem segitenni?
Van cidyam 4S és csak tweekeket használok.
sbs setting nem lehet beállitani, mert fix elni akkarja, de nem sikerül neki.
A kérés, hogy a home gombot mivel tudjam kiváltani? Tehát teljesen csak a képernyőt tudjam használni köszönöm activátorom van! -
DanielK
addikt
válasz
hemaka #36397 üzenetére
Ez is egy hozzáállás...
Én inkább a Brando UltraCleart javaslom. Már nagyon rég ezt használom és jó fólia. Nagyon sokáig bírja karc nélkül. Ráadásul mosható is. Többször le és fel lehet tenni. A régi Nokia E51-esemre is vettem anno (2008-ban) és azóta használatban van a készülék és egy karc sincs rajta (pedig párom használja és a táskájába is csak úgy dobálja). -
hemaka
nagyúr
válasz
vadászcsiga #36395 üzenetére
Antiglare-t nem ajánlom, 9ezer forintot(postaköltséggel együtt) dobtam ki anno a kukába. Akkor berágam és azóta semmit nem vettem a telefonhoz, lesz*rom ha szétkarcolódik.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #36395 üzenetére
Nincs, mert pont emiatt anti-glare. Csak így tudják megoldani. Sajnos vagy ez, vagy az. Vagy másképp, valamit valamiért.
Még az oleophobic is ront valamelyest, illetve 2 hónap után nálam megadta magát az a réteg, amitől könnyebben lehetett letörölni. Inkább maradtam az UltraClearnél. -
vans?
őstag
udv,
az miert lehet, hogy a DrawRace2, meg az RR2 is kilepeget random? Tegnap csinaltam meg a JB-t, ment normalisan az RR, nemreg meg elkezdte ezt... A FIFA12, meg a Fruit Ninja gond nelkul futottak... Ujrainditottam, most jok... Fene erti ezt. Pedig nem ganyoltam agyon a rendszert, SBSettings van csak kb.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #36389 üzenetére
Minden áron anti-glare-t akarsz? Próbáltál már ilyen fóliát? Ha még nem, akkor nem javaslom. Ezek mind rontanak a kijelzőn (kb. 60-70%-ra esik vissza az olvashatóság), olyan lesz tőle, mintha pixeles lenne. Persze előny az, hogy nem zsírosodik. Ehhez hasonlót használok iPadre, de ott a 129-es ppi miatt nem feltűnő. Arctwiczz Scratchstopper iPad 2
-
vadászcsiga
félisten
Ilyen kene nekem hol lehet ezt kapni?
Power Support HD Anti-Glare Film Set for iPhone 4 -
Nems
tag
Robbant a hír: számos Android, Nokia, Samsung, Blackberry és iPhone készüléken a szolgáltatók rootkit-et helyeztek el. A rootkit a felhasználó tudta nélkül a beírt szövegek, jelszók, bankkártya-adatok, e-mail-ek, SMS-ek tartalmát továbbítja harmadik félnek.
Több szolgáltató kénytelen volt bevallani, hogy megfigyelés alá helyezte előfizetőinek okostelefonjait, naplózva róluk minden lehetséges adatot. Ők persze csak a mi érdekünkben cselekedtek, hogy az összegyűjtött adatokat elemezve javítsák szolgáltatásaikat, mondják. Körülbelül olyan ez, mintha a postánál felbontanák a leveleinket – kizárólag a mi érdekünkben, a jobb kiszolgálás végett.
EZT AZ ÜZIT KAPTAM! VAN ENNEK VALÓSÁG TARTALMA??
köszi:én
-
DanielK
addikt
-
half333
őstag
Sziasztok! Mennyiért mennek most a független iphone 4-ek (új - használt) ?
-
renji00
aktív tag
Sziasztok , lenne egy kérdésem , Haverom születésnapjára Iphone4 tokot szeretnék csináltatni , közös képekkel stb... külföldi oldalt találtam , de én magyar országon belül szeretném elintézni a dolgot .. valaki esetleg tud olyan helyről ahol tudnak készíteni nekem?
Tankpad.hu nem játszik.
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #36379 üzenetére
Milyen spray? Hol lehet venni?
Én most egy ilyen fóliát vettem, ezt ismeri valaki? -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #36372 üzenetére
Amelyik UltraClear (ergo nem rontja a kijelzőt) az mind ilyen. Nekem Brando UltraClear van, nem volt "occó ezeöccázé", de a karcok ellen az egyik legjobb. Viszont két szempillantás alatt zsírosodik. Erre nekem van egy jó megoldásom, egy jó tisztító eszköz, amivel nem rossz a helyzet és elég heti egyszer letakarítani egy kendővel és ezzel a sprayvel.
(#36374) snooze: köszi, de nem akarok jb-zni. Akkor marad a gyári beépített.
Menet közben rájöttem, hogy mindegy, mert ha smst küldök, akkor az is a 300-ból jön le (a 300 perc vagy sms lehet). Na mindegy. Szerencsére, hogy eddig nem léptem túl...
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
T- Potnal vki talalkozott mar evvel a hibaval, eleddig ment siman, de most 2 gepen se akar!
t-pot could not load itunesmobiledevice.dll
-
válasz
KonzolKartel #36375 üzenetére
Már megvan a dolog. Mivel alapból iCloudban volt a mentés, nem ment a JB. Ezután, restore után sem ment szűz rendszerre, csak akkor, ha csináltam gépre is egy backupot, majd úgy restore, és új ipadnak állítottam be. Akkor meg felment a JB. JB után pedig visszatettem iCloudos mentést.
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #36372 üzenetére
Használj szalvétát a cuppákoskörömpörkölt után
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ittakary #36360 üzenetére
Persze én sem gondoltam komolyan hogy ezeöccázé profi foliat kapok de ezt írtam is, csak mivel vasárnap felfedeztem egy karcnak tűnő valamit a hatlapon gyorsan cselekedtem. Kérdeztem hogy melyik az a fólia ami nem zsirosodik és elérhető áru de nem válaszolt senki. Valójában ezzel sincs semmi baj csak 1-2 tapi után úgy néz ki mint a hányás.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #36369 üzenetére
Van a csomagomban 300 perc, ha elfogy akkor van még 300, de a 2. csak hálózaton belülre (vodafone). Így jó lenne tudni, ha esetleg az első elfogyna...
-
DanielK
addikt
válasz
gaben88 #36366 üzenetére
Első találat Google-on...
lejatszo.hu amúgy.(#36367) Mela Kehes: és van ilyen amúgy? Akár futhat is a háttérben, nem gond. Mennyire pontosak ezek? És mennyire pontosak az adatmérő cuccok? Nekem az adatra annyira nincs szükségem, mert nem szoktam felhasználnia a felét sem, ami az előfizetésemhez van. A perc viszont fontos lenne...
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Griffin iFm kiegészítővel mi a tapasztalatotok? Próbálta már valaki? Itthon hol lehet kapni?
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #36361 üzenetére
És van olyan, ami a perceket méri?Hogy mennyit használtál el eddig?
-
Ombi5
őstag
válasz
manchester85 #36347 üzenetére
4.3.3-at is mar backup-bol raktam vissza , nem is tudom hanyadjara, es most 5.0.1-re frissen akarom rarakni....
-
válasz
máyköl #36337 üzenetére
(#36337) máyköl Nekem is van néha pár másodperc hang nélküli várakozás. Fogalmam sincs mitől lehet :-/
(#36339) vadászcsiga Azért egy nem ugyanaz... A gagyi fóliát pedig ne hibáztasd. Benne van a nevében hogy gagyi
A spórolásnak ez az árnyoldala, ha szart veszel, szopás van vele...
Viszont az a felül "beakadó" noticenter, amit linkeltem is nektek, megint előfordult. Ritka idegesítő, csak reboot oldja meg...
Ezenkívül minden tökéletes, vidám és rózsaszín.
-
Real Ghoost
aktív tag
Ha esetleg valaki nem tudná, ingyenes a Deah Rally az app store-ban!
-
chege
aktív tag
válasz
Criton #36350 üzenetére
Féltértetek, nekem nem a csörgéssel van gondom hanem az én hangomat nem hallja az elején a másik fél. Én frankón hallom az ő halózását, csak nem tudok rá rögtön reagálni, mert nem hallja
Bétát a nélkül is tudok tenni, hogy nem vagyok fejlesztő? Vagy milyen módszerrel tudom fel tenni az 5.1b3-t?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #36355 üzenetére
De ha becsukod (akár véletlenül is), akkor már nem méri, nem?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Criton #36352 üzenetére
A DataManPro figyelmeztet egy bizonyos százalék elérése után. Az ingyenes is tudja. Nekem inkább az a bajom ezekkel, hogy hiába fut a háttérben, csak arra az órára írja ki az adatforgalmat, amikor nézem. Tehát reggel netezek, délben szintén és este ha belépek, akkor kiírja hogy addig mennyit használtam. Persze ez jó is így, csak ebből nem tudom meg, hogy konkrétan a reggeli adatforgalom mennyi volt. Kipróbáltam már párat, de mind így működött. Ajánlom még esetleg a My Data Mangert.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #36348 üzenetére
Hétvégén már a feleségemnek is lesz 3gs, rögtön meg is hívom.
-
Criton
veterán
válasz
DanielK #36351 üzenetére
Igen, ami alapból benne van, azt használom most. Majd megyek ki Németországba, és azért a keretet ott kint nem nagyon szeretném átlépni.
A legjobb alkalmazás az lenne, hogy ha megtudnám a programnak mondani, hogy ennyi a limit és amint a limitet elértem nem enged fel a nettre, de gondolom ilyen program nem nagyon van...[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
#36326 chege:
Az a "hiba" nálam is van, hogy az első csörgést nem nagyon hallom, de ez szerintem nem a telefon hibája hanem a szolgáltatóé. De ez nálam úgy jelentkezik, hogy az első csörgés nagyon halk, majd a második és a többi viszont már rendesen kicsörög.[ Szerkesztve ]
-
Lockinfóm egyik napról a másikra úgy döntött, nem írja ki a beállított notifokat. Újratelepítettem, megoldódott. Ha valaki esetleg így járna, ne álljon le a reboot, és ilyen dogok után, azok nem oldják meg.
Más: iPad 2-n nem sikerül a jb, se absinthe sem cineject-el. Volt másik USB, másik kábel, reboot, minden. Most gépet cserélek, átmegyek laptopra,hátha. Ja, és restore is volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36343 üzenetére
Pontosan így van.
Egyébként bosszantó mert iPadra egy egy app azért benéz most is ott van 6 db amivel nem tudok mit kezdeni.
De oktondi vagyok hiszen a nővéreméknek van ipadjuk -
Ombi5
őstag
Gmail-re hogyan tudom a leggyorsabban atmenteni manualisan a telszamaim, h frissites utan vissza is tudjam rakni oket?!
-
vladgabor
tag
válasz
DanielK #36340 üzenetére
Köszi, javasolták már mások is. Még hezitálok rajta, egyelőre nics bajom az 5.0.1-gyel tegnap este óta. Nem nagyon szórakoztam eddig béta verziókkal, mégha tudom is, hogy enm egy nagy kunszt.
Bétás korszakot már átéltem a Nokiával a 2008-9-es években, csak ők akkor azt nem bétának hívtákPedig előtte szinte minden telefonom Nokia volt, de ők maguk győztek meg, hogy váltsak
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes #36343 üzenetére
Passzolom, nem próbáltam, hülyeséget meg nem merek mondani, mert egyből leoltana valaki
-
gaben88
őstag
válasz
manchester85 #36321 üzenetére
Köszönöm!
De közben áttöltöttem mindent a hotmail fiókomba! -
eszgé100
őstag
válasz
hemaka #36332 üzenetére
Igen pontos amit írtam, valóban nem jött semmi kb 2 hete és elszórtam kis appokra.
Barátok meghívásával valóban lehet még pontot gyűjteni, viszont új app nem nagyon fog jönni, mert akkor senki sem foglalkozna azzal, hogy meghívókat küldjön. Véleményem szerint egyedül iPad nélkül egy eszközzel nem lehet a nagyon drága appokat leszedni
-
DanielK
addikt
válasz
vladgabor #36319 üzenetére
Tedd fel az 5.1b3-at. Sokkal jobb, mint az 5.0.1 és az akksi is jóval tovább bírja!
(#36337) máyköl: ez miért lenne bug? Gondolom ennyi idő kell neki, míg felépíti a kapcsolatot a hálózaton. Először is bontja a mobilnetet, majd felcsatlakozik 3G-re vagy 2G-re, amelyik stabilabb (gondolom 2G-re, ha meg előtte 3G-n volt, akkor meg meg kell találnia a hálózatot). És utána kezdi a számot hívni. És kicsöng. Nem lehet, hogy ez van a háttérben?
Ez csak egy ötlet, nem értek hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ittakary #36328 üzenetére
Az a gyari zsirtaszito ize amit oly sokan vedenek itt kb alig er valamit es egy ido utan amugyis lekopik magatol.
Törd be a kijelzőt is mert egy leesésnél úgyis betörik. Nekem ez a jelentéktelen bevonat nagyon is hiányzik most hogy raraktam ezt a gagyi foliat amit hétvégén vettem méginkább. 3GSsen ez a bevonat még profibb mint 4/S-sen. Én nagyon szeretem, egyik telefonomon sem volt ilyen.
-
máyköl
veterán
Dupla.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Engem az idegesít mostanában, mikor csak random hívni akarok valakit, és kb. 10mp. -ig nem hallok semmit, csak utána kezd kicsörögni...
Legalább a telefonálás funkció ne legyen bugos, ha már képesek voltak kiadni egy ilyen bugos sz@r szoftvert.
-
Xero
nagyúr
Már nem egyszer leírtam, de segítek.
Erről ennyit azt hiszem.Még hivatalosabban:
Refurbishment ProcessEach Apple Certified Refurbished Product:
Tehát ha bármilyen eltérés tapasztalható a gyári értékhez képest, úgy csere. Nyilván egy aksinál ez az esetek döntő többségében megtörténik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Criton #36322 üzenetére
Az a gyari zsirtaszito ize amit oly sokan vedenek itt kb alig er valamit es egy ido utan amugyis lekopik magatol. Ablaktisztito tokeletes lesz ra szerintem. Bar en gyogyszertari alkoholt hasznaltam ha jol emlekszem. Viszont a folia tetejet (tehat most) mar ablaktiszititoval szoktam lenyalni.
SÖ Legyszives ne terjessz fals informaciokat mindenfele alap nelkul! Honnan a ferde banatbol szedted h nem cserelik az aksit? Meg amugyis ez az egesz refurb dolog szerintem csak itt tema ezen a forumon, itt terjesztettuk (en magam is) hogy ettol felni kell.... szerintem full felesleges. Oruljetek neki hogy bizonyos esetekben azonnal mindenfele hercehurca nelkul egy folias gyakorlatilag vadonatuj keszulekre cserelik az iphoneunkat
es mivel ennek az elb.szott orszagnak a jogrendszerebe kerult valami jo is a sok millio tonna tragya mellett, meg a garanciaido is ujraindul ~ mintha akkor venned a telefont
[ Szerkesztve ]
-
chege
aktív tag
4S-es kolléga találkozott már olyan problémával hogy a hívott fél a hívás első 1-2 mpben nem hall vagy visszhangozva vagy ugy mintha dobozba lennék? Idegesítő hogy szinte minden hívást úgy kezdek hogy "Hallasz?".
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #36323 üzenetére
Ecetes
Nem
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #36250 üzenetére
Alkohol nélküli szerintem nem nagyon van
Esetleg amiket szemüvegek tisztítására adnak? -
gaben88
őstag
Gmail acc alol miert nem lehet kontaktot szinkronizalni?
-
vans?
őstag
szep estet,
Ragnar kollega segitsegevel (
) megcsinaltam a jb-t, minden szep es jo, csak egy baj van. A multitasking gesture menupont be van ugyan pipalva a beallitasokban, de megsem hajlando csinalni.
Sem a negyujjas fokepernyore-dobast, se az alkalmazasvaltast, semmit. A zephyr meg 3 euro, ha jol lattam, annyit azert nem er meg nekem... Lehet erre valami megoldas?
-
vladgabor
tag
válasz
vadászcsiga #36315 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, de az alkatrészek öregedése nem mindig diagnosztizálható.
Ez a valahogy pont olyan magyaros vagy csak T-mobile-os?
-
vladgabor
tag
válasz
vadászcsiga #36308 üzenetére
3 napon belül kötelező, nem?
Utána pedig akkor, ha adott időn belül nem tudják megjavítani (30 nap?).
De javítsatok ki, ha nem így van. -
vladgabor
tag
válasz
Ragnar95 #36307 üzenetére
Igen olvastam...
De azért pl egy 1 éves készülékben kb mindent ki lehetne cserélni, hogy tényleg újnak lehessen mondani. Adott esetben mégiscsak 365 napon keresztül nyúzta valaki teljes erőbedobássalÉs mi van ha a 364 napos készüléket elviszik, felújítsák és valakinek odadják. További 1 év múlva annak bizonyos alkatrészei már 2 évesek lesznek, és így tovább.
Anno pl. HP laptobokból lehetett kapni új, refurbished és renew példányokat, amik között jogi különbség és ezáltal pl. garanciális eltérések is voltak.Ami viszont biztos, hogy a teljesen újhoz képest ez környezetkímélőbb megoldás...csakhát ez kit boldogít.
-
vladgabor
tag
válasz
Ragnar95 #36302 üzenetére
A remény hal meg utoljára
Tudom, hogy előkerült már ez a téma itt, de ennek a jogi háttere elég "érdekes". Hiszen elvileg újat kéne kapni, pl 3 napon belül biztosan, de valszeg utána is. Ezt jogszabály írja elő ugye. De vajon hogy lehet a refurbished-et újank minősíteni???
Pesrze ha az ember aban a szituban van, hogy dönthet egy rossz vagy egy refurbished készülék közt, akkor persze általában az utóbbi mellett dönt, de ez gyakorlatilag átverés...
-
Otisz
őstag
válasz
johnny_gold #36301 üzenetére
Én elismerem, hogy nem vagyunk egyformák, de talán az magáért beszél, hogy közel ezer db saját mobilkészülék után a leghasználhatóbbnak az iPhone-t tartom, és ha volt is kitérőm (rövid időkre), mindig ehhez a vonalhoz tértem vissza, mert egyértelműen használható (bármit elérek/bekapcsolok 3 másodperc alatt - ha kell! -, miközben egyszer sem akad meg az iOS), arról nem is beszélve hogy nagyon megbízható maga a rendszer. Ez sem tökéletes, de mi sem vagyunk azok
Vagy ha úgy tetszik: a sok rossz közül én a kevésbé rosszat választom -
Kommy
veterán
válasz
johnny_gold #36301 üzenetére
Megsúgom , hogy a jb ugyan úgy root jogot ad mint androidnál a root, csak annyi a különbség, hogy itt csak azután tudsz akármit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
johnny_gold
tag
Feltettek egy kérdést és előttem senki nem tudott rá helyesen válaszolni, ezért gondoltam válaszolok rá, hiszen pont most jártam végig ezt a kérdéskört...
Bocs, hogy kijavítottam a tévedéseket, máskor meghagyom a topicot a tudatlanságban... Ha tényleg ez kell... Az eszem megáll...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)