-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Köszi mindenkinek a választ!
-
M1995
aktív tag
válasz kuntics #40754 üzenetére
Ha minden szükséges beállítás helyes (BAR wifi és mobilnet is, nincs bezárva a Wipr, nincs LP) akkor talán próbáld újratelepíteni. Nálam rendben frissíti a filtereket magától, kíváncsiságból rákerestem most manuálisan is, de nem talált, mivel már megcsinálta automatikusan. (iOS 17.7.1)
-
Cyberbeni
addikt
válasz MikeWazowski #40757 üzenetére
"Egyszeri", csak mindig meg kell venni az új verziót
Ránézésre ugyanaz, mint az AdGuard ingyenes változata. -
M1995
aktív tag
válasz Cyberbeni #40759 üzenetére
& #40756
"Mindig" = 5-6 évvel az első után most megjelenik a Wipr 2, nincs éves subscription, nincs upsell, hanem egyszeri vásárlás.
adguard: egy cég több termékkel
wipr: egy csávó/csaj indie dev
(nekem az adguard picit jobban merítette az akkut érzésre)Én az egynél borravalót is adtam, mert tényleg már sok éve használom mindennap. Kiszolgált.
Aki most vette meg az egyet, hogy nem tudta jön a 2, és annyira kell neki az az ezres, lehet az Apple-től refundot kérni.
Mivel adblocker nélkül netezni nagy öngól, ez egy mindennapi használati dolog, egyszeri 2K összeg szerintem megéri, főleg ha a teljesen megújult változat a leírás alapján talán kiválthatja pl. a Banish kiegészítőt is. Ráadásul univerzális app, egyszer megveszed és iPhone, iPad, Mac is.Az 1 egyelőre még használható marad a közeljövőben, a filterlisták frissítést kapni fogja, de az app marad ahogy van, nem lesz rá fejlesztés. Nincs kedvezmény 2-re váltásra.
Users who can’t or won’t upgrade will still be able to use Wipr 1 for the foreseeable future: its blocklist will be updated and the app will remain functional, however no more features and improvements will be added.
There is no discounted upgrade pricing for existing users.
Wipr 2 replaces 1 completely (and in fact does a lot more), so please uninstall 1 once you have 2 installed, or even right before! -
Šolaire
veterán
Szia. Ez egy beépülő a safariba ami szűri a reklámokat ha jól értelmezem. Hol aktiválod? Anno egy beépülőt használtam a Microsoftnak volt egy jó fordítója hasonló mint a google megoldása. Ha tényleg jól teszi a dolgát akkor meg is veszem, köszi előre is.
“Praise The Sun” \[T]/
-
nylontacsko
senior tag
Megvettem a Money Pro Gold verziót, mert utána olvastam, hogy a kezeli a Revolutot és a CIB Bank pénzügyeit is.
Hát bizony a Revolut esetében kiírja, hogy nem támogatott a régiónkban, illetve a CIB-el sem tudtam összekapcsolni egyelőre (ebben az esetben lehet, hogy benézek egy bankfiókba).
Szóval sikerült 18k-ért vennem egy alkalmazást, amit pötyögtethetek kézzel"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
snorbi82
senior tag
válasz nylontacsko #40764 üzenetére
Ha még sem jó, még vissza kérheted a pénzed.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
aktív tag
válasz nylontacsko #40764 üzenetére
Ha a közeljövőben nem lesz megoldás legalább a CIB-re, akkor nyugodtan kérd vissza a pénzt. Két hét áll a rendelkezésre.
-
nylontacsko
senior tag
válasz Zsolt,72 #40766 üzenetére
Megtörtént.
Nem kínlódok vele, különösen úgy nem, hogy úgy is lettem tájékoztatva, hogy ezek a szolgáltatások működnek.
Így ahogy írtam, nem sok értelme van (sajnos), mert igen jó kis app."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
aktív tag
válasz nylontacsko #40767 üzenetére
Nem bizony, a kézzel való bevitel elég macera, van sokféle kategória… jó, hogy legalább el tudtál állni tőle.
-
noorbertt
őstag
ActualBudget tudom javasolni ha kicsit komolyabban érdekkel a pénz téma. Van hozza ingyenes bank sync is, kell hozza angol és rá kell érezni és nincs appja de nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
dse
tag
HashPhotos esetén beállítható, hogy a tárhelyen a mapparendszerbe felrakott új képeket magától berakja a megfelelő albumokba?
az albumok az "import folder" ponttal létrehozva, "local library" alá azért local, hogy a gyári Fotókban ne legyen odaömlesztve (is), és a nem ismert formátumokra se annyira hisztis, mint a Fotók-látta "system library" eseténremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest