- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz ArrayOfLilly #18467 üzenetére
Az utazásra már gyanakodtam, mert feltűnt, hogy amíg hazafelé mentem többet merült, míg az irodában pihent, de most már legalább értem miért.
A helymeghatározás használatának engedélyeit átnéztem. Néhány apptól teljesen megvontam a jogot, valamit áttettem csak akkorra, amikor használom-ra, ezt most megcsináltam a rendszer alkalmazásokra is, hogy a helymeghatározást ne abajgassa annyit. Már az is eszembe jutott, hogy letiltom a helyzetet, egy tableten annyira nem fontos, nem navigálok vele.Kíváncsi vagyok így mennyit javul.
Illetve az utazás alatti fogyasztás megint csak értelmet ad a repülő módnak. Minek egye, amikor nem használom a gépet. Tehát vissza jutok oda, hogy csak jó lenne, ha nem felejtené el a párosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest