Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz rodman73 #33799 üzenetére
Szerintem nem ahhoz lesz köze… Lehet hogy nem szinkronizált le mindent még. Mikor üzemelted be?
Még az lehet, hogy kipróbálod egy másik teljesítményigényes játékkal esetleg, ha netán nem sikerült volna hibátlanul lekódolniuk ezt a játékot, azt egyből látni fogod.
Amúgy minden más klappol?Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
rodman73
aktív tag
válasz Maxxy10 #33786 üzenetére
Köszi!
Meg is van a masina, állat nagyon. Viszont néha mintha egy pillanatra megakadna a kép. Főleg játék alatt vettem észre, elég zavaró. Ez lehet a 60 hz miatt? Marvel Future Fight a játék, próbáltam minden beállítást, de még mindig beakad a kép néha. icloudból raktam át a cuccaimat a régebbi proról, próbáljak esetleg egy újra rakást? Vagy ehhez nem lehet köze?
-
hszilard666
veterán
válasz milkabrams #33797 üzenetére
Általános felhasználásra szerintem full jó még, de utómunkázni nem itt fogsz
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
milkabrams
őstag
válasz hszilard666 #33792 üzenetére
Mire elég manapság egy mini hardverek?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Süvi
őstag
Én úgy olvastam, hogy 2023-ban jön az összehajtható teló, és 2021-ben még mini 6.
-
VD
őstag
válasz hszilard666 #33794 üzenetére
Szerintem, azért vagyunk még jó páran…
Nálam 2018 12,9 pro van munkára és szórakozásra. A telefonálásra meg egy 12 mini.
Főleg így állandó home office-ban, megfizethetetlen a kényelem amit egy iPad nyújt! -
moleculez
veterán
Nálam XS Max + Air 4 a setup, és otthon én sem nyúonék telóhiz, ha lenne WhatsApp iPadra. De nincs😕 Amúgy kicsit trainingelni kellett magam, hogy teló helyett az iPadhoz nyúljak, de egész jól állok.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
hszilard666
veterán
Most hogy nem jött az ipad mini refresh, elkezdtem agyalni hogy kéne venni egy mini 5 öt. De mivel kukabúvár és üveggyűjtő áll a névjegykártyámon, nem akartam sokat költeni. Gondolkodtam hogy mire használnám, és olvasáson meg filmnézésen túl nem sok mindenre. Utoljára iPad airem volt, amivel boldog voltam teljesen, csak a mérete miatt sosem vittem magammal, mert táska kellett mellé, és macera volt előtúrni amikor kellett. Így a mini 5 ötletét downgrade-eltem egy mini 2 beszerzésére. Pár nap kutakodás után találtam egy mini 2 32 wifi space grey-t 89% os akksival gyönyörű állapotban. Árban is baráti volt, 16K HUF
2 napja gyűröm, és nem tudom felfogni miért “ölte meg” a gyártó ezt a méretet. A lábbusszal közlekedő átlag usernek ez a méret szerintem tökéletes. Nem kell a táskámba tennem mint a macbookot, elfér a farmerom farzsebében, vagy a dzsekim belső zsebében. Konkrétan mióta megvan az eszköz a telefonommal úgy érek haza egy 14h-s aktív nap után hogy a smart battery case emben még van 40%, avagy a mini teljesen kannibalizálta a telefon használatát nálam. Tömegközlekedésen airpods-szal filmet nézek rajta vagy doksit olvasok, ha beértem az irodába akkor meg szünet alatt redditet browseolok. A pici storage sem issue, ha kell valami nagy content, majd airdroppolom a telómról, ott még van 90 giga szabad helyem.
Titkon reméltem azért van ennyire elhanyagolva a mini mert jön a foldable iphone, de jött a pletyi hogy 2022 ben jön majd, addig tuti marad nálam az iphone x + mini 2 ultra budget megoldás.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
tboldi
nagyúr
válasz vadászcsiga #33789 üzenetére
Magát a Lightning csatlakozót és a mögötte rejlő chipet licencelniük kell a tartozékgyártóknak az Apple-től, ezt fel is kell tüntetniük a dobozon.
-
tboldi
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
Kikben kapható 2m-es lightning kábelre a hülyék miatt van ráírva hogy iPhone-hoz való, vagy mert nem bírja a nemtudom hány wattos iPad töltést?
-
CrAzY88
aktív tag
Ide szerettem volna, erre sikerült az iPhone off-ba
Srácok!
Lenne egy komplikált kérdésem.
Svájcban élek, és itt vettem az iPad-ot hivatalosan az Apple-től tavaly, Magic gombokkal, ceruzával, és ami a lényeg, Apple Care-+-szal.
Namost a kérdés: egy ismerős megvenné, és ő Bécsben él. Ebben az esetben a fennmaradó 1 év Apple Care+-t ki tudja használni, vagy Apple ID cserénél, illetve ezáltal régióváltással elvész a rá kötött garancia/casco? Tudja ő érvényesíteni? Vagy ha visszahozza szatyorban, beviszem hogy mondjuk hullik az üveg, szóba állnak még velem a biztosítás keretein belül?
Ha lehetne, kérlek titeket ne találgassunk, tapasztalat lenne perdöntő jelen esetben.Örök hála
Instant eladás lenne, ezért lenne szükségem tényszerű információra[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
moleculez
veterán
Az Airt nagyon eltalálták, kíváncsi lennék az eladásokra
Nagyon jól eltalálták mit vegyenek ki a Pro-bol, de több legyen mint a sima, igazából mindekettőre alternatíva, (ha van egy kis pénzed rádobni vagy le tudsz mondani pár high-end featureről)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Játékra (Marvel Future Fight főleg) és social medira keresek tabletet, 10.2 ipad 2020 vagy az Air 4 a jobb választás szerintetek?
-
Süvi
őstag
Valószínű, hogy jön még egy mini ősszel, de szerintem utána már kiváltják.
-
consono
nagyúr
válasz HardRic #33776 üzenetére
Én már nem vagyok biztos benne, hogy lesz új mini. A 4.3"-as telefonok mellett volt még létjogosultsága, de már a legtöbb iPhone is tepsi lett...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HardRic
addikt
válasz parandroid #33775 üzenetére
Most őszi megjelenést jósolnak az új mininek, mint ahogy az Air 4 jelent meg tavaly.
Amúgy én a Pro 12.9 + részletfizetés párti vagyok úgy nem fáj.
-
parandroid
félisten
válasz CyberPunk666 #33773 üzenetére
Amúgy megfontolandó még a Mini is, ez sem mai csirke, de hardverben elég erős, én pl újan annyiért vettem, amennyibe egy ipad8 került volna (na jó, 20 eur-val drágább volt - 379 vs 399 eur). Azóta itthon nem is használom az iphone-t, korábban mindent, ami online, vagy képernyős feladat volt, arról intéztem. És még a biciklis okostrénerrel (zwift) is megy (mondjuk ehhez pont jobb lenne a 10”).
Szerk.: Kicsit reménykedtem, hogy az új pro-val jön egy friss mini is, de ez most nem jött be, így viszont kevesebbet buktam azzal, hogy a meglévő utolsó, de már így is korosabb modellt vettem.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Alex91
félisten
válasz CyberPunk666 #33773 üzenetére
[link] , itt van egy kis osszehasonlitas...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz csanyiadam #33766 üzenetére
Én pont most csináltam végig egy ipad 7-8-air3-air4 döntést.
Az én haszálatomra, ár-érték arányban az air3 lett a befutó.
130-ért kaphatsz 64GB + cellular modellt.ipad 7 -> csak használtan kapható és az áráért kapni szintén használt, de nyilván újabb 8-t, innentől kezdve sosem reális opció.
ipad 8 -> a 32gb-s modellbe nem mertem belevágni, mert éppen elég lenne, de igények változhatnak, és amúgy az ios is sokat nőtt a telefonomon pl az elmúlt években. A 128 gb-s kevés van eladó, az új pedig már 160-ba is belekerül és az még csak wifi.
ipad air 3 -> 130-140 között már kapsz 64 GB-t + cellulart, ugyanaz a chip van benne, mint a 8-ban., nagyobb a kijelzője, laminált kijelzője van. Drágább, mint az alap 8-as, de olcsóbb, mint a cellurar vagy a 128 egyenként, együtt meg végképp.
ipad air 4 ->Jobb chip, apple pencil 2, még nagyobb kijelző, csak éppen 200 felett van, használtan is. Ez inkább anyagi döntés kérdése. Nyilvánvalóan az új model az sosem költséghatékony, tehát a sokkal több pénzért arányaiban kevés új jó dolog jár. Pártizedcolos kép meg ilyenek. Ha felmerül a kérdés, hogy "megér-e +100e felárat", akkor a válasz biztosan nem, ez akkor éri meg, ha nem számít, hogy +100e, csak legyen az újabb, nagyobb gyorsabb.
De ez nem baj, a legújabb soha semmi termékben sem a megérésről szólt, és ez most sincs másként.Ár érték arányban amúgy szeirntem messze az air 3 a legjobb vétel.
A 8-nál tényleg jobb és azon az áron van nagyjából, talán kicsit olcsóbb is, felszereltségtől függ.Persze, ha csak új jöhjet szóba, akkor az air sokkal jobb, mint a sima 8, csak sokkal drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
csanyiadam
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Akkor az Air fogja kapni.
-
moleculez
veterán
Ha belefér az Air 4 akkor azt venném, az afféle megfizethető Pro. Az A14 SoC mindenre is elég, én 4K videót vágok rajta. Az alap 64 GB sokkal ésszerűbb, mint a 32 (a sima 8 esetén) Az Air-ben több a RAM is. A mágnesesen töltődő Pencil meg sokkal kényelmesebb, mint az első generációs.
Nekünk van sima 7 és Air4 is.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Divinity
őstag
válasz csanyiadam #33768 üzenetére
A sima iPad belépő szintű míg az új Air a Pro szériát karcolja (persze az M1-et nem nézve)
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
parandroid
félisten
válasz csanyiadam #33768 üzenetére
Ha rajzolni szeretne, a kijelző miatt szerintem megéri. No meg sokkal sikkesebb, menőbb a vékony káva, ez sem utolsó szempont. Ha telik rá, akkor inkább az airt venném. Ja, a pencil2 árát még mindenképpen számold hozzá.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Alex91
félisten
válasz csanyiadam #33766 üzenetére
Szerintem ne a 32 GB-oshoz nezd az arat, hanem a sima 128 GB-oshoz...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
csanyiadam
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy iPadet venni a feleségemnek születésnapjára. Mindenáron szeretné a Procreate szoftvert használni és ehhez keresnék megfelelő készüléket. Továbbá Macbook-hoz is szeretnénk Sidecar-ként használni.
Szerintetek az utolsó sima iPad elegendő lehet, vagy inkább ruházzak be egy iPad Air-be?
Továbbá általánosságban szerintetek megéri az a cca. +100eFt az Air felárát? Tud annyival többet hosszútávon?
Nagyon köszönöm,
Ádám -
kezo0
addikt
Hű, de gyorsan kijött a 14.5.1.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Felixxxx
csendes tag
válasz telefonmágus #33735 üzenetére
És van bármi mód, hogy pl 9.3-as facebook alkalmazást telepítsek rá + 1-2 régebbi játék a gyereknek?
-
tl-x
őstag
Nem lehet valahogy paranccsal megoldani, hogy amikor egeret használok akkor a természetes görgetés kapcsoljon ki automatikusan? Trackpadnél pedig legyen bekapcsolva.
-
moleculez
veterán
válasz CyberPunk666 #33758 üzenetére
Telón azért működik, mert a telód kijelzője olyan (iPhone 11 előtti, utána kivették). iPadon viszont ezt a cerka végzi, a kijelző nem nyomás érzékeny.
-
CrAzY88
aktív tag
Üdv!
Úgy tudom, hogy csak a cerkájával van nyomásérzékenység. Nekem nincs rajta fólia (igaz, másik széria), én személy szerint nem is fogok rá tenni.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CyberPunk666
senior tag
*ket ora alatt merult ennyit, nem egy alatt.
-
CyberPunk666
senior tag
Na, klubtag lettem. Használt air 3 lett a tarhely miatt. A kepe gyonyoru.
Mindent kiprobaltam rajta. Egy ora yt, bongeszes 10-11% merules, szoval szerintem rendben van. Teljesen karcmentes.Egy dolog miatt aggodom, hogy notesban rajzolva probaltam a nyomaserzekenyseget, de nem ment.
Meg nincs tollam, ezert csak ujjal. Barhogy nyomom ugyanakkora a vonal vastagsaga, mig a telefonomon siman megy.
Ettol meg tollal mukodhet.Btw nincs rajta folia, milyet javasoltok tollal jegyzeteleshez? Allitolag a paperlike atveres.
Folia nelkul ki se probaljam a tollat? Gondolom hamar karcos lenne, nem? Egyetlen karc nincs rajta, szoval nem akarom ezzel kezdeni. Vagy ezek ilyen karcallo cuccok. Tenyleg ujszeru a kijelzo. -
őstag
-
Kaba
veterán
válasz CyberPunk666 #33752 üzenetére
Az Apple érdeke több eszközt eladni,ezért nem preferálja azt,hogy egy eszközt többen is használjanak.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz trobi28 #33751 üzenetére
Az apple nem akarja, hogy egy eszkozt tobben hasznaljanak. Ha uj apple idval jelenkezel be, akkor a regivel nem enged vissza X ideig.
Allitasuk szerint azert, hogy ha y accounton valamit megvasaroltak, akkor ne tudj atlogolva hasznalni, hanem vedd meg arra az apple id-ra, amit hasznalsz. -
trobi28
addikt
válasz CyberPunk666 #33748 üzenetére
Honna származik ez a 90 napos dolog? Én enm hallottam még ilyenről
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
moleculez
veterán
válasz CharlieDrop #33740 üzenetére
Pythonra van elég jó IDE, de azon kívül nem ajánlom fejlesztésre. A 2015 MBP semmiképp nen cserélném iPadra ha a fejlesztés ssempont.
-
CyberPunk666
senior tag
az eladó kilépett a készülékből. Azt mondtam neki, hogy kizárhatja 90 napra, ha belépek és mégsem veszem meg és visszalépne.
Ha kilépett és visszaléptetem, hogy ki tudjam próbálni, akkor ha utána megveszem és én lépek be, akkor nem leszek 90 napra kizárva, ugye?
Csak, ha közben belép másikkal, akkor nem léphet vissza az elsővel 90 napig, ugye? -
CyberPunk666
senior tag
Na, találtam egy ígéretes air3-t. Remélem 1-2 napon belül a kezemben is lesz.
Egyetlen kérdésem lenne még, mert erről nem sok információ van.
Jól gondolom, hogy a tollal írás tekintetében semmi különbség az air 3 és a sima 8 között?
Olyan, mintha a mostani 8-as az előző air rosszabb kijelzős kiadása lenne. -
tl-x
őstag
válasz CharlieDrop #33742 üzenetére
Nézd meg a textastic és draftcode progikat. Van Wordpress is iPadre.
-
Divinity
őstag
válasz CharlieDrop #33742 üzenetére
Ott inkább egyéb problémák lépnek fel majd. Pl, hogy az os lelövi a háttérben futó appokat, így ha nem iSH-n belül akarsz Vi-ban fejleszteni akkor lefogja lőni pár percenként
Amit viszonylag korrekten meglehet oldani az a Python de kb ennyiben ki is fújt minden mást főleg remoteban célszerű rajtuk egyenként meg rengeteg kompromisszumot követelnek
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz CharlieDrop #33740 üzenetére
Leginkább nem lehet fejlesztéshez használni szerintem. iSH alá lehet ezt azt telepíteni, de az meg egy emulált x86-os környezet, ott meg a teljesítmény lesz nyűgös...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
CharlieDrop
veterán
Hello
Beindult a vezérhangyám, hogy ideje lenne az Air2-t nyugdíjazni. Az új Pro meg elég jó áron van ahhoz, hogy esetleg kidobjam a 2015 eleji MacBook Pro-t.
Az Apple notebook topikban eljutottunk odáig, hogy lehetséges, hogy ki lehetne váltani, de akkor bedobnám a nagy kérdést:
Lehet-e alap html/php fejlesztéshez használni, úgy hogy van localhost apache/nginx és valami alap mysql. A komolyanbb fejlesztési környezeteket egyelőre hanyagolnám.
KösziNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
parandroid
félisten
válasz Felixxxx #33734 üzenetére
Az egy 9 éves hardver, az új szoftverekkel nyilván nem támogatott. Kb 5 évig kapnak frissítéseket az apple termékek, utána hagyják őket, mert az új fícsöröket már nem bírnák el, ennyi felé fejleszteni meg nem is egyszerű, meg főleg nem éri meg. Azt a gépet addig kell használni, amíg, és amire lehet, de frissíteni már semmit nem fogsz tudni rajta, meg új dolgokat letölteni sem.
Ennek semmi köze az almához amúgy, droid verziókkal ugyanez a helyzet, csak ott kevésbé zárt a store, meg lehet később is innen-onnan összewarezolt, régi appokat szerezni. De hivatalos frissítések ott már 2-3 éves eszközökre sem nagyon vannak.
p
-
Felixxxx
csendes tag
válasz trobi28 #33732 üzenetére
Folyton feldbobja hogy frissítsem, de nem frissít semmire egyáltalán, nem vagyok apple fan, muteré volt, most egy kislány kapta meg, de konkrétan semmilyen játék nem fut rajta az apple store- ból. Nem tudom, hogy mi az utolsó frissítési verzió, ami még rámegy, és elfut rajta pár régi játék
-
Alex91
félisten
-
Felixxxx
csendes tag
Sziasztok! Ipad mini 1 -gen 3g Lehet valahogy frissíteni a szoftverét?
-
Gzolo
senior tag
válasz CyberPunk666 #33720 üzenetére
Én használt Air-t vettem (135-ért). 32 gigát kevésnek éreztem, a 128-as felárát viszont nem akartam megfizetni.
Jól tettem, mert most olyan sorozatot nézek ami nincs se Netflixen, se HBO-n, és az évad 18 gigát foglal. 32-es modellnél gondolkodni kéne, hogy felteszem az egész évadot vs letörlök valami programot.
Grátisz a laminált kijelzőn majd tényleg kijelzőn írok érzésre, nem pedig felette az üvegen. -
addikt
válasz CyberPunk666 #33722 üzenetére
Vékonyabb a kijelző nincs a rétegek között levegő és kevésbé tükrőződik
nekem 128gigás a telóm simán elég a 32 az ipadon de én csak böngészek tartalmat fogyasztok online és néha játszom rajta iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
addikt
válasz CyberPunk666 #33720 üzenetére
Nézőpont kérdése én a gari miatt új 8-ast vettem
nekem nem érte meg a felárat a használt air 3 (akkor csak 150 körüli egy évesek voltak)
csak a kijelzőben (laminált) meg az alap tárhelyben tér el 32vs64gb[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
CyberPunk666
senior tag
Szerintetek érdemesebb használt air 3-t venni, egy új 8 helyett?
-
HoppMaster
aktív tag
Semmi lehetőség nincs a AW és iPad kapcsolatra, vezérlés vagy vmi ilyesmi?
-
tl-x
őstag
Mennyire érezhető a különbség iPad 7 helyett mondjuk új Air-re valtanék esetleg 2020-as 12.9-es pro-ra. Pl sebesség vagy Procreate szempontjából?
-
addikt
Na rendelt valaki új pro-t?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
consono
nagyúr
-
őstag
Sziasztok!
Hamarosan cserés lesz az Air2-m, jelenleg az új Air4, Pro 2020, és az új M1-es Pro között vacilálok. Nyilván hosszabb távra az új Pro lenne a nyerő.Olyan kérdésem lenne, hogy milyen programot ajánlotok a Apple Pencilhez pdf-be történő íráshoz? (Pl. angol nyelvkönyben jegyzetek, feladatok elvégzése)
-
mohbalu
csendes tag
Csáó
Vásárlás kerülne egy Ipad8 illetve hozzá vásárolnék billentyűzetet. Tudtok jó ár/érték arányban egy jó billentyűzetet ? -
sompetike
aktív tag
Nekem lefrissült magától…
nem veszek észre semmi különöset….n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
tuzpenge
őstag
Hello!
Valaki feltette már a 14.5-öt? Mi a tapasztalat vele, főleg az akksiidő érdekelne. A jelenlegi 14.4.2 elég sok bugot tartalmaz (na jó nem sokat de egy párat igen). Ipad 8-asom van ha ez számít valamit.
Köszönöm.ˣ
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek a Facebook Marketplace azért fut hibára,hogy nem elérhető, mert letiltottam a facebook követését?
-
-
Divinity
őstag
válasz milkabrams #33700 üzenetére
Drive - hamburger menü - beállítások - Adatvédelmi képernyő
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest