Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Hihetetlen, de igaz, számológép kerül az új IpadOs_be!!!
Reméljük, hogy nem csak az M4 lesz alkalmas, hogy futassa[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Malfroy #45730 üzenetére
Pont a napokban kezdtem el én is ennek megoldásán agyalni.
Most a következőt találtam, tesztelem, hogy mennyire működik:
"Ha azt szeretné, hogy szövegek beírásakor az eszközsor automatikusan kis méretre legyen állítva, koppintson a gombra, majd kapcsolja be a Minimalizált nézet funkciót. Ha meg szeretné jeleníteni a teljes eszközsort, koppintson a kis méretre állított verzióra."
Forrás -
Süvi
őstag
Sokszor csak a tabot használom billentyűzet nélkül és szeretném, hogy a hátulját is védje valami, mert le szoktam/kell tennem asztalra, állványra, stb.
Rendeltem egy Logitech Combo Touchot 80.000 Ft-ért, de gondolkozok, hogy kell-e nekem, mert azért annak is van súlya. (Akkor már alig több, ha viszem magammal az 1190g súlyú 16"-os Lg Gram laptopot és olyan esetben, amikor kellene a MagicKeyboard azért jóval hatékonyabb)
-
Süvi
őstag
válasz moleculez #42437 üzenetére
Én a 10,5 re tényleg emiatt vettem az Apple Keyboardot, hogy bármikor le írni tudjam a gondolataimat.
A 11re ESR Ascend Keyboard lett.
Most lett egy 12,9-és, de nem tudom, hogy mi lenne jó hozzá.
- esr Ascend nincs hozzá
- Logitech Combo Touch
- Apple Magic Keyboard + Pitaka hátlap, de ez így 220e Ft, szerintem ennyit nem ér.Az egyik hallgató úgy használta, hogy Apple Magic Keyboard és mindig volt nála egy Mágneses folio tok is, amikor nem billenyuzettel irt, atrakta gyorsan a másik mágneses tokba.
-
Süvi
őstag
válasz unicumnext #42395 üzenetére
Múlt héten rendeltem meg én is egy sötétszürke német nyelvűt a 12,9-re.
-
Süvi
őstag
(Alvás közben jutott eszembe, hogy valahogy úgy össze lehetne kötni, mint az UsB-c -s IPAd-ot vezetékkel a Gen1-gyel és úgy kezdtem el kutakodni)
Amit eddig észrevettem (bár ez már egy 3-4 éves Pencil): mintha gyorsabban merülne így a Pencil, mint a korábbi készülékekkel.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz moleculez #42356 üzenetére
Köszönöm. Az elmúlt 5 évben mi is Gen1-et használtunk a Pro készülékekhez, majd ősszel lett egy 11Pro és Gen2.
Tegnap sikerült venni egy 12,9Pro-ot és gondoltam, hogy jó lenne egy toll hozzá.1, Ami fontos:
- Zero Latency
- Azonnali csatlakozás2, Ami nem olyan fontos, de jó lenne:
- Mágnesesen csatlakozzon és töltődjön.
- Dupla koppintás működjön3, Amit nem használunk a Pencil tudásából, mert jegyzetelünk vele és nem rajzolunk:
- Nyomásérzékenység
- Dőlésszög figyelésKözben sikerült csatlakoztatni az Apple Pencil Gen1-et az M1Pro-hoz, most tesztelem, hogy mennyire stabil, lehet-e tölteni, stb. Egyenlőre az 1. és 3. pontban foglaltak tökéletesen működnek.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van olyan Pencil2 utánzat, ami
- töltődik a Tablet oldalán és
- tudja a dupla érintést?
Köszönöm -
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz CharlieDrop #41791 üzenetére
Kb. 10-80 fok között bármi
-
Süvi
őstag
válasz moleculez #41787 üzenetére
Szerintem szép, folyamatos, azt tapasztaltam, mint a videókban.
@Trobi: A gyáritól szerintem nincs jobb, de ennyi pénzért (jobb tok ára) gondoltam kipróbálom, hogy mennyire macera az US layout.
(A gyárit sajnos már nagyon drágának tartom, és van azért súlya ezen billentyűzeteknek - a gyárinak is- az LG Gram laptopom alig több , mint 12,9-es Magic keyboard)[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz trobi28 #41784 üzenetére
Javítom: ESR Ascend van nekem, mert nekem fontos volt, hogy
1, teljesen ki lehessen nyitni, mint egy könyvet
2, ha leveszem a bill-ről maradjon a hátulján valami védelem.
De van "Magic keyboard" is a kínálatban.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz CharlieDrop #41782 üzenetére
Rendelés: 11.08
Érkezés: 11.22
Vám és ÁFA nem volt rá, nem kellett semmit sem fizetni azon kívül, ami fel van tüntetve.
Ez már a második ESRgear rendelésem volt, akkor is hasonló volt a helyzet, hiába Kínából jött, közösségen belüli értékesítésnek számít. -
Süvi
őstag
válasz CharlieDrop #41671 üzenetére
Ma megérkezett az ESR Ipad billentyűzet, eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. (Teljesen más lett így az Ipad felhasználási lehetősége is)
Ha van bármilyen kérdés szívesen válaszolok -
Süvi
őstag
válasz CharlieDrop #41671 üzenetére
Igen, de még nem érkezett meg, már várom nagyon
-
Süvi
őstag
válasz CharlieDrop #41379 üzenetére
De igen, ez a második iPad Air 5/4 and Pro 11'' Rebound Magnetic Keyboard Case - ESR (esrgear.com) "olyan mint" az Apple magic Keyboard.
-
Süvi
őstag
Angol nyelvű billentyűzettel milyen tapasztalatok vannak, mennyire kínszenvedés vele írni?
A következő ESR termékeken gondolkozok, szinte "tok árában" vannak, és elég jókat írnak róla:
iPad Air 5/4 and Pro 11'' Ascend Keyboard Case - ESR (esrgear.com)
iPad Air 5/4 and Pro 11'' Rebound Magnetic Keyboard Case - ESR (esrgear.com)
Van esetleg most valamilyen jó ESR kupon?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van olyan tok, hátlap, ami Magic Keyboarddal működik? Elég sokat használnám nélküle is és olyankor nem szeretném, hogy karcolódjon a háta. Köszönöm
-
Süvi
őstag
Az Apple eddig mindig a következő generációig tervezett egy adott árral (tehát nem követi a dollár mozgását), vagyis a következő Ipad generációig nem tervezi emelni a nem dollárban megadott árakat, ezért beárazza az adott piac/ország kockázatát és úgy állapítja meg pl. az Apple Magyarország az árakat. (Azt szeretné, hogy megkapja a nettó 450$-t minden Magyarországon eladott Ipad 10 után).
Figyelembe veszi az USD/HUF árfolyamának példa nélküli volatilitását az elmúlt hónapokban (főleg mióta az MNB "elengedte" az árfolyamokat )[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Vasti74 #40873 üzenetére
Ahogy @Kaba írta drágult az energia, szállítás, gyártás (pl, 14Pro Max esetében csak az anyagköltség lett 10%-kal drágább, többi termék esetében is hasonló a helyzet )., ennek ellenére az Apple (USA) ugyan annyiért adja a termékeit mint korábban!!! (telefonoknál is hasonló a helyzet)
Ez azt jelenti, hogy az Apple sokat áldozott a profitjából, hogy ne emelje az árakat!Miért lett mindenhol mégis drágább az új széria?
- Az USD jelentős erősödése szinte minden devizához képest (FED kamatemelés miatt) és egyes országokban (pl. MO) még rosszabb a helyzet a hazai deviza nemcsak USD hanem más devizához képesti gyengülése, volatilitása miatt.
-Miért lett drágább a régi?
- Ha már nem volt raktáron, akkor az új árakon tudja beszerezni a kereskedő is
-Ha még volt raktáron és úgy drágított -----> kapzsiság, (vagy egyébként miért ne adja drágábban, legalább lesz egy kis haszna és tudja fizetni a megnövekedett költségeit)[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
A 450$ az nettó. Erre rájön Vám, ÁFA és Artisjus.
Az Apple a következő Ipad generációig nem tervezi emelni a nem dollárban megadott árakat, ezért beárazza az adott piac/ország kockázatát és úgy állapítja meg pl. a magyar árakat. (Azt szeretné, hogy megkapja a nettó 450$-t minden Magyarországon eladott Ipad 10 után).
Figyelembe veszi az USD/HUF árfolyamának példa nélküli volatilitását az elmúlt hónapokban (főleg mióta az MNB "elengedte" az árfolyamokat )
Amilo02: USA árra is jön 8-10%-os ÁFA. (Mi pl. majdnem vettünk kint 14Pro-t, csak épp felment a Dollár középárfolyama 445-re és már nem is érte volna meg annyira, a gari miatt se és nem is nagyon volt készleten )[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Tegnap megrendeltem a 11Pro-t Airpdos Pro 2-vel a 2016-os IpadPro helyére.
5 évig biztosan jó lesz.
Remélem, hogy a következő Ipad -ami majd ezt váltja- már olyan lesz, hogy billentyűre téve már MAcOS megy rajta , vagy ha nem is, már nagyon meg fogja azt közelíteni[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Csupán a megerősítés miatt kérdezném, hogy jól tudom-e:
- minden Cellular Ipad független
- ha esetleg az eredeti vevő nem fizeti, akkor max a Cellular részt tudják letiltani, de az Ipad Wifi only módban használható marad.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz Vasti74 #40550 üzenetére
Az iskolai fiókkal használni tudja az Office alkalmazást.
A táblagépekre (Android, IpadOS) szánt Office alkalmazás azonban nem azonos a Windows-os Office programmal, kevesebbet tud, kb. annyit mint a web-es változat.
Ha az elegendő, akkor elég az Ipad.(Nálunk is döntő többségben használnak Ipad-ot a hallgatók, egy pár emberkének van ReMarkable2, de láttam már valakinél Zenbook 14 Flip OLED (UP5401)-et jegyzetlésre, az is kitart a BA,MA képzés során)
-
Süvi
őstag
válasz Vasti74 #40536 üzenetére
Szia!
Nem könnyű a válasz.
Mindenképpen Air vagy Pro készüléket javaslok (M1) a Stage Manager külső monitorához való használata miatt.
Teams, böngészés, zenehallgatás, jegyzetelés tökéletes lesz.Az Office pedig igazából a képzéstől függ. A webes Office 365-ra, ha ránéztek azok a funkciók elegek? (Mert kb. ezt tudja az IPADOS Office App is).
Érdemes a vásárlással sietni, mert 1 hónapon belül jönnek az M2-es eszközök és +25-30%-os áremelés, és október 17-ig még füles is jár az Ipad vásárláshoz.
(Ettől jobb fórum nincs , de komolyan)
[ Szerkesztve ]
-
-
Süvi
őstag
válasz féldekás #40444 üzenetére
Én is az októberi eseményt vártam, mert előtte szeretettem volna megrendelni, hogy biztosan elkerüljem az áremelést, de úgy tűnik, hogy nem lesz esemény, csak csendes frissítés.
Október közepéig van oktatási kedvezmény Airpods akcióval Ipadra az apple.hu oldalán, szerintem addig (pár napon belül) meg fogom rendelni. Még így is lesz 14 napom, ha esetleg még október folyamán máshol lesz kedvezményesebb ár. -
Süvi
őstag
válasz golyós #40215 üzenetére
Nagyon jó döntés volt.
Valószínű nálunk is hasonló lesz a helyzet Ipaddal is. (Watch s7-re pont most adtam le a rendelést )
A feleségem épp mondta, hogy már nem az igazi a 2016-os Ipad Pro, szerintem nem várjuk meg az októbert és veszünk egy 2021-es Pro-t.
4-5 évig jó lesz. -
Süvi
őstag
Szerintem ezt javították: A Pegasus az összes Apple-készülékbe képes volt behatolni, most foltozták be a biztonsági rést
-
Süvi
őstag
válasz Carasc0 #35390 üzenetére
Részben tudok csak válaszolni.
Magyar boltokban nem vagyok annyira otthon (vám, ÁFA előtt vettem még az aliről), inkább mutatnám, hogy milyen vált be. Az egyik készüléken ilyen van, a másikon a bill. miatt csak egy ilyen egyszerű hátlap. UAG tokot lehet kapni, egy ismerősnek ilyenben van a készülék, fogtam én is kezemben, nagyon erős, biztos nem hajlik meg. De nagyon jó értékelést kapnak a Zugu tokok (talán ez a legjobb mind közül, ha biztosan nem kell bill.)Fólia (Toll on): a hozzászólások alapján két fajta kijelzővel érkeznek az ipadek:
1, "semmitől sem karcolódik meg"
2, "levegő is karcolja" (Troll off)Ha csak itthon használnám szerintem nem lenne rajta fólia, mert nem karcolódna.
A toll és a környezet miatt viszont van rajta jobb minőségű (ESR) üvegfólia.
Hiába próbálom mellőzni a krétát, a kollégák mindenhová leteszik a szivacsot és néha nekem is használni kell, így "poros" a környezet és tényleg bátrabban viszem magammal, veszem elő bárhol. -
Süvi
őstag
válasz Carasc0 #35387 üzenetére
Ahogy @Divinity fórumtárs is írta mindegyik készülék Air 4 és Pro is tudja erőben és szoftveresen is (Air4 helyett én M1-es Pro-t vennék az 5. és 6. év miatt); méretben nehéz dönteni (szerintem egy 12"-os Ipad lenne a tökéles , ilyenre várok én is régóta).
Hasonló munkakörben (egyetemi oktatás) a következő alkalmazásokat használom:
-"Digitális naptár emlékeztetővel" - Calendars 5 (Readdle)
-"Jegyzetelés" - Notability (Nagyon komoly Add-in naptárt lehet hozzá venni évi 6.900 Ft-ért, de még erre nem volt szükségem)
-"Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni"- Scanner Pro (több száz oldalt scaneltem, nagyon jó minőség)
-"Gyári tok"- Vannak tőle erősebb, tartósabb tokok fele árban, pl. ESR
- "Microsoft Office alapdolgokra" - Microsoft 365 kiválóan alkalmas erre. -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
Ez a teleport funkció már csak az új órával fog működni? Gondolom az S3-mal már nem. Megérett a cserére.
-
Süvi
őstag
Universal contoroll, Airplay továbbfejlesztés azért érdekes
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Ezek az IpadOS evolúciós újdonságai:
- Widgetek a főképernyőn (mint a Windows Phone -on)
- fejlettebb multitasking (könnyebb és egyértelműbb váltás a módok között)
- Quick Note (mint a Samsung Note készülékeken)
- Auto Translate (mint a Google forditó)
- Swift Playground (ezt kihagytam )[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz lugosi #34158 üzenetére
Szerintem tudja.
Lightning csatlakozós Ipaddel is nagyon jó előadásokat tartok VGA-s és HDMI-s projektor használatával egyaránt
Ha még most nem is lesz iPasOS evolúció (szerintem nem ), később még jöhet, ill. a két táblagép között 2-3 év múlva jön ki majd a különbség, a Pro még akkor is jó lesz mindenre.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz hszilard666 #33792 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy 2023-ban jön az összehajtható teló, és 2021-ben még mini 6.
-
Süvi
őstag
Valószínű, hogy jön még egy mini ősszel, de szerintem utána már kiváltják.
-
Süvi
őstag
Hogy miért nem fut a Big Sur?
Egyetlen oka van: az Excel tábla
Az Apple szépen kiszámítja, hogy jut nagyobb nyereséghez és ha megcsinálná, akkor kevesebb lenne a profitja , mert a 13" tényleg kiváltaná az Mac Airt. Azt szeretnék, hogy legyen egy Ipad-od és Mac-ed is.
@consono: Szerintem meg tudnák csinálni, hogy amikor csak magában használnánk a tabletet, akkor iPadOS fusson rajta, amikor pedig rátennénk a Magic Keyboardra, akkor pedig MacOS. -
Süvi
őstag
M1-es Pro és 5G
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz moleculez #32976 üzenetére
Köszönöm. Pedig reménykedtem, hogy korábbi készülék. Kollégáknak is Ipad van, de nincs hozzá nekik toll, az eredetiért sajnálják a pénzt.
Átálltam az oktatásban a Teams-re, eddig a Notabilitben írtam a "táblára", de lehet, hogy próbálkozni fogok a OneNote alkalmazás osztályjegyzetfüzetével, hátha könnyebb a hallgatóknak, ha megmarad nekik a szép kézírásom
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Hamár utángyártott Pencil. Nekem is lenne egy kérdésem, hátha van valakinek tapasztalat. Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz volandy #32910 üzenetére
Nekem van mini5 cellular készülékem. Mindössze 1 alkalommal használtam GPS-ként, pedig vettem hozzá nagyon jó tartót is, hogy ne mozogjon. A Waze alkalmazással használtam, de valahogy nem volt az igazi, szerintem az nincs Ipadra optimalizálva, nekem a telefonnal sokkal jobb, egyszerűbb és biztonságosabb használni
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
2016 óta gyári Pencil 1 -et használok, de most az egyik kollégának szeretnék segíteni, aki oktatáshoz 2017-es 10,5"-os Pro-t használ. Nézegettem a korábban linkelt Pencileket (ESR, BAseus, Goojodoq), de úgy láttam, hogy a jobbak csak a 2018-as és újabb Ipad-ekkel kompatibilisek.
Érdeklődnék, hogy használ valaki olyan jó minőségűt (palm detection, stb.), ami a 2017-es Pro készülékekkel kompatibilis?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Chereiose #32284 üzenetére
Én egy ESR hátlappal használom a 10,5Pro-t és a Smart keyboardot, nagyon szeretem, szerintem van ilyen 10.2-re is.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Parson #30782 üzenetére
Igen, a "szép" relatív fogalom
Amit én a "szépen" értek: Nagyon hasonló ahhoz a kézírásomhoz, mintha papíron írnék.
A hallgatók még jobban is szeretik, rá tudok nagyítani a dolgokra és tudok játszani a színekkel isNem, ez egy mini5, amin sokkal nehezebb írni a kicsi méret miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Carasc0 #30777 üzenetére
Az üzletben ülve vagy állva próbáltad? Kézben tartottad, vagy alá volt támasztva?
Először úgy írtam az órán, hogy álltam az asztal mellett, úgy egy kicsit csúnyább volt az írásom, írni se volt könnyű.
Most már leülök az asztalhoz, hogy meg legyen támasztva és szerintem nagyon szép[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Almacska #30432 üzenetére
Notability alkalmazást használom évek óta napi szinten, meg vagyok vele elégedve, egyre többet tud. Nagyon jó, hogy van benne rögzítési lehetőség is, képes hangot is rögzíteni és rögzíti e jegyzetelés folyamatát.
Kivetítésre is használom, jobban látják a hallgatók, mint a táblát.
Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
(Minden elsőéves hallgatónak szoktam ajánlani, hogy ruházzon be egy ilyenre)csabiks: nem biztos, hogy visszaveszik (eredeti áron), simán mondatják, hogy te hajlítottad meg
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz bollokcs80 #30413 üzenetére
Szia!
-Document alkalmazással mapparendszereteket szinkronizálók felhőről, Nasról, a kiválaszott mappák Offline vannak az Ipaden.
-Biztonsági másolatot érdemes Itunes alkalmazással PC-re, MAc-ra csinálni.
- A PC-s biztonsági másolatot nekem nem C:\users\...\appdatába teszi, hanem átirányítom egy másik meghajtóra.Esetleg még egy pár nap próbálkozást hátha megér.
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz kislaci #29933 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint, ha átállunk digitális oktatásra, akkor legkésőbb az alsósok fognak (oktatási és gazdasági okokból is), szerintem csak emiatt még nem kellene venni.
Nekem van fent Google Classroom, eddig még jól tudtam használni.
Magyarósi Csabának volt egy videója tanul, hogy az ő kislánya Ipad + billenytűzet kombinációval tanul és nagyon szereti (nem találtam meg sajnos)
Az hogy milyen rendszert használnak majd az iskola határozza meg, nem nagyon van egységes állásfoglalás, ajánlás az EMMI részéről.
Ipad-on egyébként nagyon jó Microsoft 365 programcsomag oktatási verziója (E1)[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz jugeen #29768 üzenetére
Most értettem meg az előző kérdésed
Egyébként korábban ez részletesebben fent volt az Apple oldalán, de most már nem találom, nem tudom, hogy valóban van-e még az 1+1 év
Kíváncsi vagyok, hogy épülnek majd be az árakba a ITM által beharangozott változások:
"2021. január 1-jétől az alábbiak szerint változik a kötelező jótállás:
10 és 100 ezer Ft között: marad az 1 év kötelező jótállás.
100 és 250 ezer Ft között: 2 év kötelező jótállás lesz.
250 ezer Ft fölött: 3 év kötelező jótállás lesz" -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz access_denied #29751 üzenetére
Ha van USB-s kártyaolvasód, érdemes lehet ezt is átgondolni, több dologra lehet használni.
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz sch.stefi #29485 üzenetére
Ipad Pro 2020 12,9"
3 év múlva is pont olyan jó lesz, mint amikor kivetted a dobozból. -
Süvi
őstag
válasz r3dsnake #29481 üzenetére
Fura, mert nem lehetne nagy különbség közte.
-
Süvi
őstag
válasz vakablak93 #29474 üzenetére
Inkább egy ligning to USB3 kameraadaptert.
Jelenleg ez az az eszköz, ami a Lightning portból a maximumot kihozza. -
Süvi
őstag
válasz szabolcs5757 #29457 üzenetére
Nekem ez a könyv scannelt könyv (tehát igazából kép), de a normál pdf file-okkal szebben boldogul.
-
Süvi
őstag
válasz szabolcs5757 #29453 üzenetére
"Szerintetek a kinézett tablet meg tudna felelni ezeknek a feladatoknak most és akár 3-4 év múlva is?"
Reméljük ezek a feladatok (jelenlegi államvizsga) nem lesznek 3-4 év múlva
Milyen méretűek a 200-500 oldalas doksik?
Én most egy 250 Mb-os 200 oldalas könyvben dolgozok 10,5 Pro, ill. mini5 készüléken és jó vele.
Olyan készüléket érdemes választani szerintem erre a feladatra, amiben 3 GB RAM van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest