Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz Viper26 #24453 üzenetére
Én a Sketchbookot használtam 2018-as iPaden, bár csak gyors vázlatokra, de nekem nagyon bejött és ingyenes is.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Noxy
veterán
válasz Viper26 #17405 üzenetére
Mert be van kapcsolva az iPadon, a beállítások, iTunes és AppStore-ban az automatikus letöltések.
Ezt kapcsold ki mind a 2 eszközön.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
-
-
Noxy
veterán
válasz Viper26 #17367 üzenetére
Mennyi a szabad hely az iPad-n?
Ha csak 2-300 MB, nem folytatja amíg nem csinálsz több szabad helyet.
Az iCloud-ba sem tölti fel így, nem csak a Flickr-be.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
válasz Viper26 #17364 üzenetére
Nem, de gyönyörűen, dátumonként rendszerezi, utólag tudod rendbe tenni, évek óta ezt használom, igaz én manuálisan tölltőm fel . képeket. A többi felhőszolgáltatást is használom, de azok másra vannak.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz Viper26 #17364 üzenetére
Nem. Minden adat a Camera Roll mappába megy. Innen oda rakod, ahova akarod.
Ez minden felhő szolgáltásnál így van. Kivéve a saját NAS. Ebben bárhova mentheted a képeket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
viera
őstag
válasz Viper26 #17197 üzenetére
Nálam a Gmail-be vannak mentve a kontaktok.Az iPad-en pedig úgy van beállítva,hogy Beállítások/Kontaktok-Fiókok-Gmail-Kontaktok/be.
A Kontaktok ikonon belül pedig Csoportok-Össz. Gmail kipipálva.Bocs ha kicsit bonyolult voltam.
Bocs,elkéstem.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz Viper26 #17194 üzenetére
Teljesen jó a 9.7-es,nekem is az van és kb. azokra használom amire te.De mostanában átveszi egyik barátom mert nekem Wifi-s 32GB-os van.Csak azért cserélem le mert Cellular-ost szeretnék,meg kezd kevés lenni a tárhely is.Ezért is lesz 64GB-os Pro 10.5
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest