Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok! Várható, hogy lesz iPad 2019 modell?
-
janist81
tag
Sziasztok
A tanácsotokat szeretném kérni iPad Pro 2nd gen (12,9", IOS 12.3.1) -el kapcsolatban.
Egyre többször csinálja a készülék, hogy pillanatokra nem érzékeli az érintéseket, észrevehető görgetésnél vagy gépelésnél is, hog kihagy 1-5 másodpercre.Ha újraindítom akkor egy darabig teljesen jó, de a hiba hamar visszatér. A készüléken nincs fóla és tok (gondolom ezek bezavarhatnának), és teljes újratelepítés is volt.
Neten olvastam, hogy más is küzd hasonlóval, de megoldást nem találtam .... szerintetek érdemes szervízbe vinni, gép hiba lehet vagy bug (utolsó NEM béta IOS van fent)?
https://discussions.apple.com/thread/8658399
https://forums.macrumors.com/threads/known-problem-screen-stops-responding.2168160/ -
Ringman
nagyúr
válasz elprimo #24791 üzenetére
Nem nagyon használtam még, csak furcsa volt elsőre, hogy kevesebb a funkció, meg máshogy néz ki. (van elofizetesem hozzá)
Vsz nem lesz probléma, csak érdekel a dolog, pl hogy ha végleges lesz a 13-as OS, akkor kidobja-e az ms a full desktop verziót.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
ipadre nincs teljes értékű office programcsomag?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
kkdesign
senior tag
válasz ittakary #24747 üzenetére
Ugyan nem ipad prora, hanem 2017es ipadre, ios 12ről frissítve, nem legyalulva feltettem. Néhol angol magyar helyett, rendszer szinten még nem olyan lesimult, néha picit bele bele szaggat, de nem jelentősen. olyan ios 11es feeling használatban, mint mikor azt első nap feltette vna az ember. Munkára még sztem annyira nem ajánlott, de ha nem kapsz szívbajt ha valami még nem teljesen röfi akkr sztem felmehet.
Saját vélemény: azért az ipad OS megnevezés még messze nem megfelelő és túlzó ehhez szerintem de már alakul. -
mate543
tag
Udv!
Gondolkozok, hogy kene venni egy iPadet, csak nem tudok dönteni hogy melyik lenne érdemes. Sima netezés, filmnezesre lenne (iPad 2018 vs iPad air). Megéri az a plusz felár az ujabb processzor miatt vagy sem?
-
bajzal
őstag
32Gb-os iPad 2018-nál mennyi a szabad tárhely kibontás után? Úgyértem mennyi a nettó szabad tárhelye? 32Gb-osat néztem mert 128-as fölösleges szerintem.
A másik, hogy van egy régi iPad-em, ha az újat nem úgy állítom be, hogy beállítás új eszközként, hanem iCloud-ból átszinkronizáltatok mindent az úgy jó, nem lesz lassabb mint ha újként állítanám be és mindent egyesével raknék rá? Ja és az sem baj, hogy a régin még iOS 9 van az újon meg 12 lesz?[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a Notability-ben lehet e zoomolni (mondjuk két ujjal) jegyzetelés (pencil) közben? A gyári notes abban engem az zavar, hogy ott statikus a lap mérete (nem tudok firkálás közben belenagyítani).
A Readdle Scanner Pro appja tud magyar OCR-t? (vagy az ékezetek nélkül is használható magyar nyelvre?)(iPad Pro 11-et használok, Apple pencil 2-vel, iOS 13 public beta - még csak ismerkedünk az eszközzel és a rendszerrel is, de meglepően jó...gyűjtögetem a munkára is használható és kifejezetten pro-ra használható appokat).
[ Szerkesztve ]
-
-
poero
aktív tag
Köszönöm a kioktatást, de hanghívást én nem kérdeztem ahogy látom....viszont van egy “másik” oprendszerű tabom is, ami szintén képes SIM fogadására (az se tud hanghívást mielőtt azt hiszed arra gondolok), viszont egy olyan egyszerű dolgora, mint az SMS küldés-fogadás alapból képes. Ezért bátorkodtam megkérdezni, mivel nekem adta a dolog magát a SIM miatt.....
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Noxy
veterán
lehet sms-t küldeni vagy fogadni vhogy?
Szeretnek vibert beaktiválni a benne lévő telefonszámmal,
A benne lévő SIM-l semmilyen telefon (beszéd) meg SMS szolgáltatást, nem fogsz használni, csak adatot. (4G)
Ezért hívják iPadnak, nem pedig Phone-nak.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
poero
aktív tag
SIM-es Ipad 2018-on lehet sms-t küldeni vagy fogadni vhogy? Szeretnek vibert beaktiválni a benne lévő telefonszámmal, de nincs kedvem kiszedni belőle addig míg megjön az aktiváló sms. De lehet a végén kénytelen leszek....
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
-
Madwe
nagyúr
Hasznaltan vett ipadrol lehet szo, amit a trehany elozo tulaj nem leszitett fel eladasra: bekapcsolva hagyta a find my opciot, ezaltal ha ujra is teszitek nullarol az ipadet, mert mondjuk gyari allapotba tette, akkor se lehet aktivalni csak az o accountjaval (lopas elleni vedelem)
szoval ha elerheto az elado, akkor vele vegyetek fel a kapcsolatot, ha nem akkor applelel beszeljetek telefonon, de jellemzoen szamla es adasveteli is kell nekik ahhoz h leszedjek ezt nektek. -
Süvi
őstag
Tegnap segítettem egy barátomnak aktiválni az Ipadjét.
Nem volt Icloud fiókja, csináltunk egyet, majd beírtuk az Ipad aktiválásakor és azt írja ki, hogy vagy a felhasználónév vagy a jelszó nem megfelelő.
Csináltunk egy másikat.A fiókba 1 alkalommal sikerült belépni az AppleID oldalon, akkor minden rendben volt.
Aktiválásnál ismét gond, majd a fiókba se enged belépni a böngészőből.
Az Ipad-et más fiókkal lehet aktiválni.Szerintetek mi lehet a gond? Sok ismerősnek segítettem már, de ilyet még nem tapasztaltam.
-
-
lukacsik
tag
Heló!
A héten nekem is jutott egy iPad pro az i style -tól.
Majdhogy csak munkára használnám azon bellül is táblázatok, pdf, doksik. Van tollam is h frankón tudjak jegyzetelni ezekre illetve külön is. Eddig csak droidos cuccaim voltak hát van mit szokni... pl most nem tudok mit kezdeni egy .zip filével. Vagy jól sejtem itt nem lehet megadni alapértelmezett alkalmazásokat bizonyos feladatokra? Vagy én vagyok a balf... Tudtok abban segíteni hol tudok utána nézni mi hogy működik jól főleg a file kezelés témában. Ha a nas-on megnyitok valamit es pl belerajzolok azonnal ráment nem kérdez. Miert nem? Mit hová mentsen miért erőlteti az icloude -ot. Szóval sok kérdésem van. Youtubeon néztem pár videót de majdnem mindenki csak portré -kat akar rajzolni illetve fotókat másolgat ide oda.
Bocs ha hosszú....[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jófejsrác #24758 üzenetére
Bőven, olyan “olcsó” hogy akár két évre is megéri megvenni ha kell egy tablet otthonra. Haverom vett egyet és a legújabb prót használva sem éreztem olcsónak, még a kijelzője sem rossz ha nem rajzolni akarsz rajta kizárólag komolyabb szinten.
Persze nem pro, de nyugodtan ajánlom.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
nagyúr
válasz bajzal #24752 üzenetére
Itt nem a +65ezer forinton van a hangsuly hanem az aranyokrol.
Mert rohadtul nem fog tudni soha tobb mint masfelszer annyit az uj Air
Ha van 165ezred akkor vegyel iPad Pro 10.5 -ot amiben mar 120Hz kijelzo van, na az megeri. Olvass vissza pont most volt istyle akcio valami 180-190ert adtak az LTE verziot
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Újban most a sima iPad 2018 32Gb Wifi Only 100 ezer Ft körül van. Nyomogattam, gyors meg minden, de csak 2gb ram van benne nem tudom mennyire lesz tartós. Wifi only 64Gb-os iPad Air 2019 pedig 165 ezer Ft szokott lenni akcióban. Szerintetek megéri a +65 ezer Ft a 4Gb ram-ért meg erősebb hardverért?
-
Oldman2
veterán
válasz Luck Dragon #24705 üzenetére
Kedden jött meg, nullára lemerülve!
Ez esetben a feltöltés után kell-e valami kíméletes kezelés akku téren?
-
nagyúr
aki a Beta 3-at felrakta iPad-re (vagy még pontosabban iPad Pro 9.7), pár nap után ha visszajelez mennyi nyűg van vele, azt megköszönném
iPhone-ra nem rakom fel, mert annyi mindent nem hoz 7 Pluson a 13, de iPad-en szívesen pötyögtetném
-
-
Vapor
aktív tag
Sziasztok!
iPad Air 2-m Home gombja a héten megadta magát, alig lehet megnyomni, nincs semmi "kattanás" amikor megnyomom.
Keresgéltem neten, a többségnél (pl. az iSamurai) azt írják, hogy lehet cserélni a gombot, viszont akkor oda a Touch ID, mivel az az alaplappal van összepárosítva. Van esetleg valakinek tapasztalata arról, hogy hivatalos Apple szervíz tudja-e úgy cserélni, hogy utána továbbra is működjön a Touch ID?
Munkára is használom a tabletet, így kötelező volt 12 karakteres (betű és szám) jelkódot beállítani, aminek a begépelését, ha egy mód van rá kihagynám minden egyes feloldásnál...
Előre is köszi!
PSN ID: SaLa17
-
addikt
válasz #05304832 #24739 üzenetére
Ha már egér és vissza gomb.. ipad-en nincs értelme vissza gombról beszélni, vagy ha ez off akart lenni akkor elnézést.
Én a dev beta 1 első napjától használok egy logi m720-at, nem reklámozni akarom, de ha tervezi valaki ipad-hez az egér vásárlást, akkor ajánlott a plusz két gomb az oldalán, mert szépen be lehet állítani őket.
Jelenleg nekem:
Bal gomb: szimpla touch
Jobb gomb: home
Oldal gomb 1: Dock
Oldal gomb 2: assistive touch menü
Görgő: taskviewÍgy igazából mindent elérek és a karom sem szakad le ha csak szörfözök a neten. (Szigorúan asztalnál, máshol nem használom)
Továbbra is különösen ajánlom a szabadon futó görgős egeret, mert sokkal használhatóbb IOS13-on.Más. Beleugrottam a kickstarteres bolthub kampányba (usb c hub 3rd gen ipad pro-hoz) ha megjön és érdekel valakit majd írok róla.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
elprimo
tag
Van itthon Apple hivatalos ügyfélszolgálat ,amely foglalkozik iTunes /AppStore on keresztüli vásárlással ? Találtam 6 számot ,de egyik se ehez a témához kapcsolódott ,nem fogom sorba felhívni ezeket.
-
KZP
őstag
válasz jófejsrác #24735 üzenetére
Igazából valóban csak akkor látszik, ha görget az ember világos háttérnél. De engem azért bosszant kicsit. Az Apple (még) nem ismeri el ezt szériahibának. Ha tudnám, hogy a szerviz adna helyette egy olyat, aminél már esetleg kiküszöbölték esetleg ezt a hibát, akkor már adnám is be garanciában. De félek, hogy ugyanilyet kapnék helyette,úgy meg nincs értelme. Azért lehet, hogy megpróbálkozik majd egy levéllel a support felé...
Láttam YT-on, a kijelző csatlakozója van ott pontosan, ahol idővel előjön ez a fehér folt. -
elprimo
tag
válasz Don.Corleone #24728 üzenetére
Nem szállt el, az Apple termékek mindig is tartották az árukat
-
KZP
őstag
válasz hszilard666 #24718 üzenetére
Nekem is van ilyen megmagyarázhatatlan fehér folt a kijelzőn. Ahogy olvastam, ez típushiba. És a cserélt (javított) készülékeken is jelentkezik a későbbiek folyamán, legalábbis pár hozzászóló szerint.
-
btudos
nagyúr
iPad Air, Mini 2 és Mini 3 hardver szempontból egy kutya, mindegyikben A7 van és 1 GB RAM, és egyik se kap már több frissítést, iOS 12 a vége ezeknél a modelleknél. Air 2, 2017-es iPad vagy Mini 4 érheti meg, ezek még támogatott modellek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Alex91
félisten
Az air2, a regi air nem...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #24723 üzenetére
Igazából ez volt nekem is a tervem amikor elkezdtem a piacot szemlélni, viszont nagyon elszállt a használt alma piac. Őszintén szóval a fent említett pár dologra kellene főleg, illetve az idei nyár/őszi utazásokhoz. Most elcsíptem egy mini 2-t 30K ha egy négyest választanék akkor bőven a duplája, sőt. Morfondírozok még pár napot, jó lenne egy 4-es, de elég szűk az olló ami a kínálatot illeti. Viszont az ú IOS végett lehet egy Air érné meg, amin futna majd az iPadOS. Elvileg támogatott lesz az Air.
[ Szerkesztve ]
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Androidról váltottam, és van amire nem találtam megoldást. Az addig oké, hogy tudok zenét tenni a telóra, de azt hogyan lehet megoldani, hogy megmaradjon egy adott könyvtárban, és ne ömlesztve kezelje. Teszem fel, hogy van egy 90-es évek válogatásom egy ilyen nevű könyvtárban, és azt szeretném, hogy a telón is így találjam meg, ne a többi szám között össze-vissza.
Van erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz Don.Corleone #24717 üzenetére
Négyes alá nem mennék. A 2-3, az lényegében ua., lassul már azért és az utolsó támogatott oprendszere az IOS12, a szeptemberit már nem kapja meg, pedig az elég jó lesz..
http://www.arrayoflilly.com
-
Ringman
nagyúr
az adata mfi-certes kábelével van tapasztalat?
-
sid87
senior tag
Na végül megvettem a 256 gigásat. Sajnos már csak arany színben volt. Nagyon elfogyott a hétvégén, sokan ráharaptak az akcióra.
Esetleg valami tanács, ötlet hozzá? Milyen appot érdemes feltenni pl, mert nem volt még Apple termékem, ha van kedvetek ajánlani.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Az elkövetkezendő hónapok elég "kirándulósra/világjárósra" fognak sikeredni ha minden jól megy, ehhez pedig gondoltam jól jönne egy kis iPad mini mint útitárs.
Mindenképpen a mobilnetes verziót választanám és használtan szemlélem a piacot. Amióta okostelefon létezik csak almákat használok így mondhatni ismerem elég jól az apple termékeket.
Viszont lenne egy kérdésem, ezekhez az utazásokhoz, repülő úthoz, többnyire filmnézés illetve böngészésre használnám, szerintetek egy mini 2 megfelel? Mennyire strapabíró jószág? Sajnos a használt piac elég szűk, mivel nagyobb tárhelyben gondolkodok, így pedig még inkább szűkül az olló, viszont szemet szúrt egy mini 2 ami megfelelne a kritériumoknak. Valaki esetleg használ ilyen típust, tudna pár hasznos infót mondani róla? Illetve ha ti vásárolnátok mennyire ragaszkodnátok a 3-4. generációhoz? Előre is ! -
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A 10.5" Pronak van valami tipushibaja/gyengesege, amire erdemes vasarlaskor odafigyelni?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
válasz Oldman2 #24706 üzenetére
Én is múlt héten rendeltem meg szombat délelőtt , kedden meg is jött a csomag nagy meglepetésemre .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Oldman2
veterán
válasz Luck Dragon #24705 üzenetére
Ott rendeltem meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest