Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SidCorky
őstag
válasz Luck Dragon #25698 üzenetére
Semmilyen.
Ez az egy, amit én is hiányolok. De valamit meg kellett hagyniuk a drágább bt billjeiknek is.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-
SidCorky
őstag
válasz Luck Dragon #25696 üzenetére
Három eszközhöz lehet csatlakoztatni, vagy bluetooth-szal, vagy a mellékelt vevővel, van három dedikált gomb, ha párosítottad a kütyüket akkor csak átnyomod melyikkel akarod használni és azonnal át is vált. Én iPaddel bt-n keresztül használom, a vevő meg a gépbe van dugva, így ha a tv-n gépezek akkor is van bill.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
válasz SidCorky #25695 üzenetére
Bár nem nekem szólt, de köszönöm. Pont kérdezni akartam volna hogy milyen is ezek, mettől meddig stb
UI: két iPad között felváltva is lehet használni ezeket? Vagy iPad majd telefon? Vagy iPad VS Pc?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SidCorky
őstag
válasz gergo5991 #25687 üzenetére
Én Logitech K375s-t használok, magyar kiosztás, teljes méret és az edigitalnál most egy 10-esért megvehető. Bár csak heti egy-két napon használom munkára, eddig elégedett vagyok vele és jár hozzá egy csecse kis mobil/tablettartó is.
-
koma106
senior tag
válasz gergo5991 #25687 üzenetére
Bármelyik bt billentyűzettel működik, de az olcsóbbakat én kerülném (azokkal általában sok a bosszúság). Kérdés, hogy mi a fontosabb neked: a kényelem vagy a hordozhatóság. Én Apple billentyűzetet használok hozzá (de azt nem cipelem magammal), használtat találsz 15k körül. Biztosan jók a Logitech billentyűi is (használtan kb 4k-tól, új kb. 15k-tól). Magyar kiosztású kevés létezik, úgy tudom érdemes német kiosztást venni, az fizikailag megfelel a magyarnak.
-
-
törölt tag
válasz K1nG HuNp #25690 üzenetére
Imádom, nagyon jó, ha kipróbálod Notability must have. Régen rengeteget szentségeltem, amikor a tanár a táblán még benyomorgatott valamit két egyenlet közé vagy az ábrára, nekem meg semmi helyem, jöhetett az átcsillagozás. Most csak kijelölöm, áthúzom, ha kell átméretezem, és kész. Otthon meg egyből ott a gépen, nem kell füzeteket lapozgatni. Ha kell felveszek mellé hangot, ha megemlít valami ismeretlen fogalmat csak behúzom slideoverben a wikipédiát, és elmentem az oldalát, ugyan ez számológéppel. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
egyetemen egyre tobb szaktarsam latom jegyzetelni iPaden, es eleg meno dolgokat tudnak csinalni. valahogy nekem a laptopon begepeles tobbszori probalkozasra sem jon be, elveszi a figyelmem pedig szinte vakon gepelek.
ti hasznaltok tanulashoz ipaded? mi a velemeny / tapasztalat az apple pencillel? vagy maradjak inkabb a fuzeteimnel?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
gergo5991
őstag
sziasztok, ipad prohoz kéne nekem bluetoothos bill, az lenne a kérdésem bármilyen bluetoothos bill jó hozzá, vagy csak apple vagy ami ilyen mágneses tokos hozzácsatolható?
elég lenne nekem csak a betük numlock nelkul, valami kicsike nem számit hogy hozzá-e lehet pattintani vagy egyebek.
Valaki valamit tud ajánlani ?
ja és lehetőleg olcsó legyen. Géphez egy canyon-t használok valami 2400ft volt és tökéletes nekem[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Kint a 13.1.2
-
-
kezo0
addikt
válasz Grougon #25665 üzenetére
Hát nekem csak 8 ezer, és éjjel megint kapott 6 órát, de továbbra is ugyanott tart az állapotjelző csík...
A legújabb viszont, amit észrevettem, hogy fotózáskor a gyári kamera app mindig csak 1 db fotót ment, akár automatikusan, akár manuálisan van bekapcsolva a HDR mód. Pedig a beállításoknál be van kapcsolva, hogy mentse el a normál fotót is.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
addikt
válasz Luck Dragon #25678 üzenetére
Ha már Pro, legyen kövér.
A13X5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz Luck Dragon #25675 üzenetére
Egy ipad pro11 dizánjt elfogadnék miniben, a12x soc-al. De hát álmodozni szabad
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
koma106
senior tag
válasz Scholes9 #25664 üzenetére
Biztosan töltődik a toll (ha úgy van a tablet mellett, hogy rátapadjon a mágnessel - fotón nem így van). Amúgy én a 11 colos Pro-ról egy hónap után minire váltottam, mert azt vettem észre, hogy nem használom - szinte mindent inkább mobilon intéztem, macerás volt elővenni. Maga az eszköz mindig lenyűgöz, de mégsem venném meg újra. Mini 5 viszont bejött, állandó használatban van, úgy néz ki nekem ez a méret az ideális. A Pencil 2 hiányzik, fényévekkel jobb élmény volt (jobb a fogása és nkönnyű tölteni), mint ez első generáció, kár, hogy nem kompatibilis a minivel...
-
-
Ringman
nagyúr
-
-
kkdesign
senior tag
válasz ittakary #25666 üzenetére
Én is elkezdtem ezt gépelni, hogy ne sertodjon meg de ez elég undorító tok egy olyan szép tablethez Aztán kitöröltem, de így már be merek csatlakozni egy +1el Szóval szerintem ez a készülék megér egy sokkal szebb tokot is! :) ha nem sürgős akkor aliexpressen ilyen árban egész szuperek is vannak, bár én a 17es simához nézelődtem, azoknál ez az árszint már minőségi
-
Ja és a smart konnektor is újdonság merthogy a billentyűzetes tokot is rá lehet már cuppantani. Talán ok okozati összefüggés is, hogy azért növelték meg a kijelző méretét, hogy ne nézzen ki hülyén a smart keyboard-ra cuppantva.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Gondolkodom a Mini 4 cseréjén. 3 éve van meg, maximálisan elégedett vagyok vele. Semmi gondom nem volt ezidő alatt. Viszont jó lenne méretben kicsit feljebb lépni, és a 11 hüvelykes iPad Prot szemeltem ki. Gondolom komoly előrelépés lenne. Tegnap nézegettem tokokat is. Üveg fólia alap lesz rá. Ez lenne az eddigi befutó, bár nem tudom, hogy töltődik e a toll benne, de gondolom igen. Illetve azt sem tudom, hogy szükségem lenne e a tollra. Netezni is lehet vele? Vagy ujjal kényelmesebb?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
jófejsrác
senior tag
válasz birorichard #25656 üzenetére
Nekem is ilyen volt lapozasnal az X, de a 13.1.1 majdhogynem orvosolta ezt a problémát . A “második” főoldalon csak mappaim vannak teli appokkal és ezt nem szereti az új verzió . 12-nel ezzel semmi gond nem volt.
Viszont hozott annyi újítást a 13, hogy ne akarjak vissza menni a 12esre. Főleg hogy az óra már a 6os van, így ha akarnék sem tudnék
ui.: helyesbítek, ótvar szarul beszaggat, ha főoldalt váltok
[ Szerkesztve ]
-
-
DrDobos
őstag
Hali!
Szinten ismerosom erdeklodik: nagy a különbség az uj 2019es iPad es a tavalyi kozott, vagy nem eri meg azt a +40 ezret?Samsung Galaxy A55 5G
-
kezo0
addikt
válasz Maxxy10 #25657 üzenetére
Az működik. Eddig úgy használtam, hogy napnyugtától napkeltéig, most konkrét időpontokat adtam meg a be- és kikapcsolására.
Ezt viszont továbbra sem akarja befejezni, pedig most már vagy 40-50 órát volt töltőn, zárolva a mini 5.
-
CharlieDrop
veterán
válasz birorichard #25656 üzenetére
Mindjuk tény, nincs 100 app rajta
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Audison
senior tag
válasz birorichard #25654 üzenetére
Nekem is Air 2 van az új rendszerrel. Semmi probléma nincs, szerintem jobb mint 12-vel.
-
Maxxy10
addikt
Másnál működik rendesen az automatikus night mód?
-
birorichard
őstag
válasz CharlieDrop #25655 üzenetére
Atrendeztem kicsit, szetszortam a group-okat, most mar sokkal jobb. A masodik oldalon volt kb ~100 app csoportokba rendezve, ez nem tetszett neki, valami cacheeles nem mukodhet vagy nem tudom. Ettol fuggetlenul szanalmas, h egy os 7. foverzio (redesign ota) final release-e igy viselkedjen, na mindegy, remelem javitjak.
-
CharlieDrop
veterán
válasz birorichard #25652 üzenetére
Nálam semmi baj. Nem is tudom mióta használom pedig.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
birorichard
őstag
válasz Alex91 #25653 üzenetére
Nem tudom akkor tenyleg... A legelso betat mikor felraktam, ugyanez volt a helyzet, downgrade-eltem is a 12-re, hogy hasznalom majd inkabb akkor, ha lesz vegleges, mert ez igy gyatra, de total ugy maradt ez a resze, mint amilyen akkor volt. :/
Olyan gagyi androidos tablet feelingje lett az egesznek.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz birorichard #25652 üzenetére
En eleg furgenek erzem...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
birorichard
őstag
Van valakinek Air 2-je? Mi a tapasztalat a 13-mal? Nekem az, h eljart felette az ido. :/ Az igazsaghoz hozzatartozik, h nem fullos az akksi, mert lassan 3 eve hasznalom, de ilyen gondok meg egy hete a 12-vel nem voltak. Osszessegeben lassabb, recegosebb a rendszer, fooldalon lapozasnal az olyan oldalakon, ahol sok app van group-olva, iszonyat csunyan akad minden alkalommal (a kevesebb ikon modban is). Csinaltam egy hard reset-et is, hatha... de nem segitett. A 11-12 valtast kovetoen biztam benne, h tulvagyunk mar azon, h egy frissitestol igy elszall egy regebbi eszkoz teljesitmenye, de hat ugy latszik, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz markknight #25650 üzenetére
Bug, gyari vissza állítás megoldja
-
markknight
veterán
Nektek megy a dock jobb oldala? A recent apps szekció? iOS 13 alatt az appok nem indulnak, nem történik semmi ha megérintem õket. Haptic toucra, pedig mindegyiknél ott van egy share (null) érték. Próbáltam mindent, de nem segített..
-
aktív tag
válasz Maxxy10 #25648 üzenetére
Áruház--> rámész a fiókodra (jobb felső sarok) és ott.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Maxxy10
addikt
Az appokat hol lehet frissíteni?
-
GhettoChild
tag
Hi !
valaki vásárolt már az amazon-rol refurbed iPad-et ? -
kkdesign
senior tag
Később még várható nagyobb dömping az Arcade-hoz? Pacman-es játék érdekelt volna, pedig van grafika reklám szintjén de alapjában véve kevés játék fog meg még onnan, hogy elhasználjam az ingyen hónapom
-
Maxxy10
addikt
Köszi mindenkinek
Eddig nagyon tetszik. Nem bántam meg ezt A12 procit.. még mindig hasít. Az Apple arcade meg tetszik van egy kettő igazán élvezhető játék. Később majd rá próbálok a Xbox one kontis játékokra is.
————
Nem az Appelnel vettem a iPad-et hanem egy másik nagy cégtől... új gép szóval nem használt vagy refurb.
Így is jár az egy éves Apple tv+ előfizetés? -
Thewent12
aktív tag
Igen, 2-vel probaltam, az kimaradt.
-
-
válasz Luck Dragon #25631 üzenetére
Hopsz Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
-
Maxxy10
addikt
Megjött az Air 3.
Nagyon szép, nagyon jó. De próbálom felrakni a OTA-n keresztül a 13.1.1-et de a frissítés előkészítése.. és ezen a ponton ragadt.. újra indítottam utána ki írta, hogy hiba újra megpróbáltam de eddig ugyan az..
iTunes?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz DrDobos #25627 üzenetére
Jegyzetelés esetén azért érdemes lenne előtte kipróbálni hogy számára ha a minit választaná hogy mennyire lesz kényelmesen írni rajta. Milyen nagy hozzá a keze. Főleg ha gyors lefolyású tananyag. Csak jegyzetelés lesz? Amit alapból kizártnak tartom, mert biztosan fog készíteni skiccet, , diagrammot, rajzokat stb. Így bőven kellene kicsinyíteni, nagyítani egyaránt.
Viszont nagy előnye lenne hogy kisebb helyen elférne, praktikus még tokkal is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz DrDobos #25627 üzenetére
Nézz szét pl itt. Az 512GB-os iPadpro 219k. Szerintem megéri kölcsönkérni valakitől 20k-t, hogy beleférjen a keretbe.
Mondjuk istyle-t sem értem. Ugyanannyiba kerül az 512-es és 256-os verzió is.[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Hali!
Ismerosomnek szeretnek segiteni, sajnos total hulye vagyok az Apple ternekeihez :D egyetemre jegyzetelésre, illetve netezesre foleg szeretne az most kijott kisebbik iPadet (~135k Ft) van ettol jobb alternetiva?Samsung Galaxy A55 5G
-
Csillagkuty
tag
Nekem egészen véletlenül lett ipad air 3. Ipad pro 2017-et szerettem volna, pénteken elöntöttem, mikor mentem hétfőn aznap szedték le az árlistáról a szolgáltatónál. Már nem lehetett részletre és kedvezményesen megvásárolni. Visszagondolva örülök, hogy inkább ezt vettem a frissítések miatt és nagyon hasonló ahhoz. A pencil használat is nagyon jó vele a YouTube videók alapján.
QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
tylerddd
veterán
Sziasztok! Melyik legfrissebb iPad-hez lehetne külső billentyűzetet és egeret kapcsolni (úgy tudom, ez már megy az iPadOS-szel), hogy Office eseténe a leginkább "PC-s" feelinget adja?
Volt régebben 2 iPad-em, de ma már nincs szükségem rá, így nem követtem, hogy merre mentek el a fejlesztések, főleg az iPadOS kapcsán.
Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Alex91
félisten
válasz Luck Dragon #25621 üzenetére
IFixit szedte szet, azok irtak.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Alex91
félisten
válasz Luck Dragon #25617 üzenetére
-
-
-
Alex91
félisten
Az uj, 10,2”-os iPad-ben 3 GB RAM van!
-
kezo0
addikt
Köszi az infót, koxkids, gyorsan fel is ment a 13.1.1, és bár a changelog-ban nincs említés a fotók rendszerezéséről, gondoltam, hátha segít.
Most viszont már megint a szokásos szövegek váltakoznak, és ugyanott tart az állapotcsík, mint korábban... Remélem, egy hét alatt azért végez majd.
-
őstag
iPadOS 13.1.1 kint van!
-
kezo0
addikt
válasz mr.tamasbiro #25609 üzenetére
Mivel nem én indítottam el, hanem az új rendszer települése után automatikusan kezdte el csinálni, ezért újrakezdeni sem tudom. Max. egy factory reset után kezdené újra, de nem akarok ágyúval lőni verébre. Várni meg nem kerül semmibe, ha sosem fejezi be ezt az „elemzést”, akkor tulajdonképpen megvagyok nélküle is.
Főleg, hogy még senki sem írta meg, hogy mivel lesz több a fotónézegetés, ha összerakja ezt a nézetet is...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kezo0
addikt
válasz galaxys80 #25607 üzenetére
Jaja, minden adat megvan, beleértve az összes fotót, és ez utóbbiakat is meg tudom nézni minden korábbi nézetben, albumokra bontva, csak ezt az újonnan bevezetett nézetet akarja nekem napok óta létrehozni az iPadOS... Ha jól számolom, eddig kb. nettó 30 órát töltött ezzel (ennyit volt zárolva + töltőn a mini 5-öm), és az állapotjelző csík már olyan 8 óra után elért oda, ahol azóta is van. OK, tényleg sok a fotóm, 37 GB-nak mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest