Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sallylla
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Annyi kérdésem volna még, hogy vásárolt-e már innen közületek valaki Apple terméket?
https://www.apple.com/hu-edu/shop/buy-ipad/ipad-pro
A diákkedvezmény (ha már van érvényes diákigazolványom) meg a pluszban vásárolható két éves garancia miatt igencsak jó vételnek tűnik, kérdés, hogy van-e benne valami turpisság, vagy kiskapu. Nekem hivatalos oldalnak tűnik, akárhogy nézem, de manapság sosem lehet tudni, hogy esetleg nem egy ügyesen összerakott kamuoldalról van szó (én még a címsornál található biztonsági jelölésnek sem mindig hiszek, gyanítom, ezt is ki lehet valahogy játszani).
Csak mert itt előre, bankkártyával kell fizetni (PayPal opció nincs) és ekkora összegnél nagyon nem mindegy ugyebár, hogy az éterbe megy-e az a bizonyos pénz.
-
talamasca
senior tag
válasz Sallylla #22893 üzenetére
"...Továbbá, alkalmas-e a készülék komolyabb digitális festmények készítéséhez? ..."
Csak egy példa.
És ez még csak iPad Pro 2...
🙃“Black as midnight on a moonless night.”
-
nbukta77
addikt
Szerintem eleg az amelyiken csak lyuk van. Vagy meg az sem. Az iphone xs max- on csak a hangszoro van kivagva. Tokeletesen mukodik. Viszont a prora rendeltem ket uveget. Egy kivagottat es egy teljeset. Kep alapjan. De amikor megjott mind a ketto kivagott volt.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Madwe
nagyúr
válasz Sallylla #22893 üzenetére
Szia,
a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.
Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...
5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)
Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.
-
Sallylla
csendes tag
Sziasztok!
Készülékvásárlás előtt állok, ez lenne az első almás termékem egy meglévő windowsos PC és androidos telefon mellé.
Leginkább rajzoláshoz szeretném használni lakáson belül, ebből kifolyólag egy 12.9-es modellben gondolkodom. Kérdésem így első körben, hogy megérné-e beruházni az újabb, 2018-as modellre? Fontos számomra a megbízhatóság, időállóság, hogy minél hosszabb ideig tudjam használni a készüléket.Számos tesztvideót és beszámolót megnéztem a témában, mégsem sikerült idáig konszenzusra jutnom.
A 2017-es modell mellett szól részemről a lényegesen kedvezőbb ára, valamint, hogy tudásszintben - amennyire én láttam - nincs lényegi eltérés a két típus között- ebből kifolyólag a feltételezett jobb ár-érték aránya.
Aggaszt azonban a pencil töltőegység nem túl szerencsés kialakítása. Akiknek van tapasztalata a 2017-es modellekkel, valóban potenciális veszélyforrás a készülékből töltés közben kilógó ceruza, vagy csak felfújják az egészet és ésszerű használattal könnyen elkerülhető a "baleset"?
A másik aggályom a korábbi típus kapcsán az időtállóság, meddig lesz alkalmas a digitális rajzprogramok zökkenőmentes futtatására? Mint említettem, van laptopom s egy kisebb Wacom Intuos táblám, azonban szükséges utómunkálatokat leszámítva, szeretném ezt a feladatot a leendő iPad-emre átruházni.
A 2018-as modell valamelyest fejlettebb specifikációkkal rendelkezik, kérdés, hogy ez a különbség időtállóbbá teszi-e a korábbi típussal szemben?
Az új pencil és annak töltési megoldása egyértelműen előny, noha ezúttal a lényegesen borsosabb ár mellett még a vékony káva miatt is aggódom. Képes egy ilyen keskeny keret tartósan megtartani a készüléket/kijelzőt?
Valóban kibír egy iPad pro alsó hangon 4-5 évet (anélkül, hogy ez idő alatt használhatatlanul belassulna, elévülne), vagy ez csak az újabb modellre igaz? Esetleg arra sem?
Továbbá, alkalmas-e a készülék komolyabb digitális festmények készítéséhez? Mert ennek kapcsán meglehetősen ellentmondásos válaszokba botlottam. Hallottam olyan grafikusról, aki gyakorlatilag hozzá sem nyúl a Cintiqhez, amióta megvan neki az iPad, míg mások szerint el lehet éppen firkálgatni, skiccelgetni vele, komolyabb rajzok készítéshez azonban nem a legjobb megoldás.
Ha valaki esetleg tudna segíteni a(z esetleges) kételyeim eloszlatásában, annak előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Új Ipad pro 2018- hoz vásárolnék üvegfóliát.
Kérdésem ,hogy face ID érzékelőjét ( a teljes csoportot) szabadon kell e hagyni?
Némely üveg lapoknál csak egy lyuk van , máshol teljesen ki van vágva mint az Xs telefonoknál.
Előre is köszi! -
félisten
Van egy Mini 4-em. Lehetseges, hogy a BT meghallt benne? Semmilyen BT eszkozt nem talal meg, pedig van a kornyeken jo par, iPhone 5s es 6s is latja ezeket.
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Ma bejelentkeztem az apple tv-n az iCloud fiókkal, majd minden eszközön kiírta a beallitasokban ami a képen látszik, és nem kérte a kétlépéses hitelesítést, pedig be van kapcsolva. Aztán a biztonság kedvéért lemódosítottam a jelszót, utána nem sokkal ismét kiírta minden eszközön ugyanezt. Parázzak vagy ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
0pityesz0
tag
Sziasztok!
Használtam iPad4-est jó ideig és most 2018-as iPad adott. Annyira nem ismeretlen tehát a használat.
Ezen felbuzdulva - valamint most egy pár hónapig nem lesz pc-m - használ e valaki ipaden word alkalmazást?
Régen emlékeim szerint le volt töltve de nem merültem el benne. Viszont most az az egy alkalmazásra ami kellene a pc vonulatból, így kérdezem valaki szokta e napi szinten használni? Ha igen mennyire körülményes illetve van e a pc-s wordtől eltérő használata?Egyre gyorsabban lassulok...
-
btudos
nagyúr
-
-
thewom75
tag
Sziasztok! iPad 2018am van rajta nPlayer pro telepítve. Upnp-n keresztül szeretnék filmet streamelni rá windowsos gépről. A beállításokban az nPlayer a Windows homegroup által megosztott mappákat megtalálja, a filmeket sorozatokat kilistázza, filmek adatait kikeresi és meg is jeleníti azonban inditasnal 503as hibával minden esetben elszáll. Valaki esetleg hátha tud segíteni, a rendszer iOS 12.
PSN : thewom
-
nbukta77
addikt
válasz beaglepuppy #22872 üzenetére
11- en hasznalok sima foliot. Az nagyon jo.
-
lindermen
senior tag
válasz Geller72 #22873 üzenetére
Igen akár egy régebbi Pro is jó lehet. Azt (is) szeretem az cuccokban, hogy ha veszel valamit használtan árában, akkor azt szinte ugyanannyiért el is tudod pár hónap múlva ha nem jön be. Innen nézve ki tudod próbálgatni a lehetőségeket, és az marad ami bejön. Én újat csak akkor vennék, ha már tudom hogy mit akarok, mert ott talán nagyobb a bukta ha mégse jött be valamelyik paraméter és el kell adni. 🙂
-
Geller72
veterán
válasz lindermen #22871 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a baj, hogy a mini meg a hétköznapokra lenne kicsi nekem. Filmet nézni és egyebek. Holnap lehet, hogy siekrül egy iPhone XS-t, vagy XS Max-ot venni. Könnyen lehet, hogy várok egy kicsit - 1-2 hónapot és átgondolom. A 2018-as iPad hardveresen viszont mindkét említett típusnál jobb, valamint több eszközt támogat. A Mini sajna 2015-ös hardver és mint olyan, számomra lehet, hogy zsákutca lenne. Az is lehet, hogy egyelőre megveszem a 2018-as iPadet, és jövőre, ha jönnek újak (állítólag miniben is) megnézzük azt a vonalat. Még egyszer köszönöm a segítséget.
Geller
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Van valaki aki esetleg 2018-as 12.9-es IPad Prohoz megvette a Smart keyboard foliot? Mennyire vált be? Érdemes beruházni rá vagy a sima folio is elég? Tapasztalatokat szívesen olvasnék. Köszönöm!
-
lindermen
senior tag
válasz Geller72 #22869 üzenetére
Szia,
Azt hittem az air 2 a Mini 4-el pariban van de látom hogy talán egy kicsit erősebb az air 2. Kérdés hogy érezhető-e a különbség. Elfogult vagyok, a minit a mérete miatt nagyon szeretem szerintem nézz meg egy mini 4 128 lte-t is használtan
Viszont ha air 2 mellett döntenél szvsz érdemes lehet keresni egy használt 5th vagy 6th generációt, 128 lte-k már 100e körül vannak itt a hardverapon is.. a kijelző persze itt kompromisszum
-
nbukta77
addikt
Hi. Be leptem egy ipad pro 11- el.
-
Geller72
veterán
Sziasztok.
Az ok, amiért segítséget kérek az, hogy nem igazán tudok dönteni ipad vásárlásban. Tényleg annyira nagy az átfedés és az új (és régi) verziók, hogy egyszerűen elvesztem. .
Kezdem az elején. Aki ezt nem akarja végigolvasni, ugorhat az utolsó bekezdésre is. .
Nézegettem a felhozatalt. A 2018-as 6. gen ipad tetszene, de eléggé hogy is mondjam. Finoman. Sok minden hiányzik belőle. A gen. 4 ipad mini is tetszik, ráadásul a drónozáskor könnyebb megtartani a távra rögzítve, mint nagyobb testvéreit. De már most elavult, ráadásul egy új wifi+cell, amin GPS is van, arányaiban drága.Amire szükségem lenne:
-natív GPS
-lehetőleg kis méret - itt nagyon szóba került az ipad mini gen 4, de egyrészt kifutó termékvonal, relatíve öreg hw-vel. Használtan nem igazán venném meg (megéri) gps ugye ebből is csak cellularban van. A mini gyakorlatilag egy árban van a 2018/gen 6 ipad-el. Viszont még annál is gyengébb hw-el.
-A kamera/videó annyira nem szempont, ha már egy iphone 6s szintet hozza, az nekem bőven elég. Ha több kell, arra ott a Nikon. Sőt, az 1080p is elég - bár nem lenne baj, ha abból tudna nagyobb FPS-t, mint 30.
-A laminált kijelző nekem jobban bejön még akkor is ha balhé esetén cumi van. Tudok vigyázni rá. Itt elebe sok verzió ki is esik, ezért annyira ez nem is szempont, de plusz pont
-Gyors hw, amihez elég RAM is társul, és még ~2 évig elég lesz és jön is rá ki frissítés, azaz iOS, nem áll meg a régebbi, vagy mostani verzióknál.
-Jó lenne, ha tudnék bele rakni SIM-et, mert sok országban járok és sokkal olcsóbban kijövök egy ottani prepaid simmel, mint az itthoni előfizummal - főleg ami a netet jelenti.
-Tárterület a RAm mellett ugyanúgy fontos, a Drón videói egy része a tabon lenne. A 32 gb-os eleve szerintem kiesik, így a minimum a 64 GB az, ami szerintem minimum kelleni fog.Sokat hezitáltam, de vajon jól látom e azt, hogy a legjobb választás egy hibátlan állapotú Ipad Air 2 Wifi+cellular lenne? Ebből a 64gb-os verziók már egész kellemes 85k körüli árban kaphatóak. használtan természetesen.
Minden segítséget köszönök.
Üdv:Geller
-
.bTr
tag
válasz amulet #22867 üzenetére
Szia!
Van rá... én nemrég vettem rá.
Felhívtam az Apple-t (vagyis visszahívtak) és mondtam szeretnék rá kötni.
Mondták rendben... de csak úgy lehet, hogy átkapcsolnak amerikába, ahol angolul kell társalogni szintén Apple call centeressel. Be kellett diktálni a sorozatszámot és email-re küldtek egy online fizetés linket.
Mondtam nekik, hogy ez fura, inkább megveszem boltban, erre közölte, hogy itthon hivatalosan csak így lehet. (ami nyilván bullshit)
Na mindegy, telefonon elintéztem velük.
Pár éve sima ipadre is kötöttem, akkor az apple care kapott serial számot kellett telefonon bediktálni nekik.Azt hiszem itt kezdeményeztem a vásárlást: [link]
Ennyi.
-
amulet
senior tag
ipad pro-ra lehet venni applecare-t? Beléptem az apple támogatás oldalára és ott sajna nem találtam ilyen lehetőséget csak az imac-nél (az ipad júliusi vásárlás)
az icentre-nél van ipad applecare most jó árban van.
Szóval nem értem, ha meg is veszem, hogy aktiválom a saját termékemre? -
kkdesign
senior tag
válasz Serpiko #22862 üzenetére
van még egy olyan megoldás hogy safariban instagram.com és gyorsindítóra kiteszi az ember az ikont. így instagram ikonnal indul a safari felülete nélkül. De ez lófüggy... elég szánalmas hogy nem képesek csinálni egy normális felskálázott appot. még windows desktopra is van ott meg mondjuk a messenger egy ótvar
-
tween
őstag
Őőö lehet én vagyok béna, de nincs iPad-re Instagram applikáció?
-
törölt tag
A Wifi Adatforgalmat hol lehet megnézni? Tehát, hogy melyik applikációval mennyi forgalmaztam WiFi-n keresztül. Például HBO GO adatra lennék kíváncsi.
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
2.4GHz-s wifim van es azt vettem eszre az uj iPad Pro 10.5-mon, ami only wifis, hogy sokszor nem forgalmaz adatot a wifin. Max a terero, latszolag minden ok, de akar yt kozben is megall es nem tortenik semmi. Mas eszkozok otthon kozben mukodnek siman, sot, ha gyorsan ki/be kapcsolom a wifit akkor eszhez ter. Mi lehet a bibi?iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
törölt tag
Sziasztok!
El szeretném adni az ipadem. Elég csak kijelentkezni és csinálni egy gyári visszaállítást? Vagy mást is kell?
-
aram01
nagyúr
Értem, nekem a nappaliban egy komplett szett, van még a hálóban és a konyhában is. Minden eszkozrol lehet vezérelni ami az otthoni hálózaton van, és külön tud játszani mást mást minden hangszóró. Szerintem fogj bele. a Yamaha sem rossz, de mielőtt fejlesztesz hallgasd meg a sonost is.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Jaded
őstag
válasz aram01 #22844 üzenetére
Nincs igazából konkrét kérdésem, csak hogy van-e esetleg valami "felhasználói szokás" vagy valami ilyesmi. Nekem egyelőre egy Yamaha van az étkezőben, amit a hálószobába szánnék, de lehet, hogy kellene a konyhába is egy. A nappaliban egy házimozi van, ami AirPlay képes, nyilván az odavágja a kis Yamahát, de nem mindig van kedvem több száz wattot mozgatni, meg pl ha a család tvzik a nappaliban, én elférek attól a hálóban.
Renault Megane IV Limited
-
addikt
válasz Atikusz #22847 üzenetére
“Win” + tabbal lehet váltani a progik között, esc behozza a homescreent. Gépelésnél csak egy vékony sáv jelenik meg, ahol van visszavonás, beillesztés meg pár gomb ami nem tudom mire jó, de maga a bill nem ugrik fel.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
-
Atikusz
senior tag
válasz B.Ricsike #22835 üzenetére
2 hete én is ugyanebben a kérdésben voltam, mint te, végül iPad Pro 10.5-t vettem. Ami nálam a Pro mellett szólt a 6. gen. iPad-del szemben, az a sztereó hangszórók, korszerűbb CPU, a +2GB RAM és a jobb (120Hz) laminált kijelző. Pencilből csak az 1. generációssal kompatibilis. A napokban tervezek egy ewent típusú wireless billentyűzetet venni hozzá, 5.000 Ft körül van az ára és jókat olvastam róla, egy esélyt megérdemel. Ha meglesz, akkor beszámolok a tapasztalatokról.
-
Jaded
őstag
válasz aram01 #22836 üzenetére
Multiroomozol te is vagy csak egy hangszóród van? Csak érdeklődésképpen, én most fogtam bele (igaz Yamahával), de még egyenlőre nem látom pontosan hogy merte és hogyan induljak tovább. Tudnál írni tapasztalatokat (akár pü-ben) vagy használati szokásokat? Ezért nem kezdtem el még Hue-t sem építeni, mert még nem tudom merre induljak el
Renault Megane IV Limited
-
B.Ricsike
őstag
válasz norbi2010 #22840 üzenetére
Pro lesz. Mivel soha nem használtam még SIM-es tabletet, van valami trükkje? Vagy csak beleteszem a simkártyát, beállítja automatikusan a hálózatot, és tudom is használni?
Apple pen-ből csak az első generációs használható? Bill-ből is? Más gyártók billentyűzetei milyenek? Vagy az Apple bill. a legjobb hozzá?[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz szabonagyur #22826 üzenetére
Nekem a hátulján dbrand skin, elől semmi. Drága, de gyönyörű.
22827 nekem ezzel van tapasztalatom a régebbi telóimról, csak nem emlékszem mennyire volt zsírtaszító. Mert van amelyik jobban bírja, más meg rendes ujjlenyomat adatbázis.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
aram01
nagyúr
Sziasztok vall kinek valami ötlet esetleg iPad air2
Sonos hangrendszerem van itthon. Tegnap eldobta a play1 a hálózatot,raknám vissza a rendszerben hangszórót de itt elakadtam(kép) nem tudom kiválasztani mert ilyen nincs nekem. Remélem nagyjából érthető voltam.
Koszi[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
B.Ricsike
őstag
válasz #21493760 #22833 üzenetére
Idézőjelbe akartam tenni, mert annó volt róla egy vita, és egy poén akart lenni, csak már este volt és nem néztem, hogy idézőjelbe tettem-e?!
Szóval, a lényeg, és amire a válaszokat várom, alatta van! iPad 2018 vagy iPad Pro 10.5?(De a másikhoz tartom magam egyébként, hogy kell valami plusszal előjönniük, mert megint egy nagyobb iPhone elég nevetséges lenne, bár ők tudják mi az üzletpolitika.)
-
B.Ricsike
őstag
Kellene egy tablet, kb egy évre, mert remélem addigra az Apple kiad egy hybrid OS-t iPadre, amivel leválthatóm a laptopom, vagy legalábbis csak nagyon szükséges esetben akarom használni.
Szóval addig kellene valami, ami nem lassul be, megbízható, hosszú üzemidejű, és dokumentumok olvasására, valamint email-ezgetésre és netezésre alkalmas.
Ipad 2018, vagy iPad Pro 10.5 lenne a befutó. Mindenképpen szükséges a mobilnetezés lehetősége, és a rajzolás, de ha jól értesült vagyok, ezt mindkettő tudja.
Kérdés, hogy érdemesebb a Pro-ra rámenni, vagy jól tudja ezeket az általam leírtakat a sima, iPad 2018 is?Illetve mik az előnyei a Pro-nak a sima 2018-ashoz képest?
-
Rent
senior tag
12.9, 2017-es prohoz használok UAG-ot.
Megvártam a megjelenését a 2018-asnak, elmentem istyleba, megnéztem és inkább a 17'est választottam.
18'-ast végképp nem használnám tok nélkül. UAG-ot ajánlok amúgy ahhoz is. -
TBMC
addikt
2018 ipad prohoz milyen tokot használtok?
- agyalok, hogy kell-e hozzá egyáltalán tok (smart cover szintű), vagy megfelelő lehet egy bebújtatós ipad pro incase tok.illetve "sima" kijelzővédő fóliát avagy üvegfóliát?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
iPad-en hogyan lehet kikapcsolni az automata szöveg kiegészítést? Nagyon idegesítő dolgokat művel állandóan.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
félisten
-
moleculez
veterán
Na szóval a harctéri idegroham kerülget, balta bekészítve. Tényleg elviselhetetlenné vált a Pro12.9 zsírosodása. A létezés puszta tényében kivonja a levegőből a zsír, és olajszemcséket, és a képernyőn gyűjti. És akkor még hozzá sem nyúltam. Rendesen fogyok ahogy használom, mert az ujjamon keresztül kiszivja a zsírt a testembű'.
Szóval valamilyen fóliát raknék fel. Ultimate Shield fóliát használtam régebben, de nem emlékszem az mennyire zsírosodott.
Vagy milyen fóliát ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz szabonagyur #22823 üzenetére
Igazából a tok sem fontos. Semmi sem fontos.
-
félisten
Mini 4-re smart tokot nem elborult aron es nem ebayrol honnan erdemes? Sot igazabol smart tok sem feltetel.
-
danii14
tag
Sziasztok! Valakinek van valamilyen tapasztalata az alábbi tokkal?
Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
weinmaker
őstag
válasz szabonagyur #22813 üzenetére
Értem, köszi!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
-
TBMC
addikt
sziasztok!
iPad Pro 2018ból mennyire élhető a 64gb? vagy mindenképp min 256gb?
nagyrészt csak rajzolásra használnám:- affinity photo, designer, procreate
- fileok cloud tárhelyenvalaki esetleg használja a 11"-t rajzolásra?
egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy 11 vagy 12.9 lehetne a tökéletes méret, hiába fogdosgattam, próbálgattam jócskán.
-
félisten
-
weinmaker
őstag
válasz Alex91 #22808 üzenetére
Nem teljesen. Mivel gyorsan kellett megoldanom, mert mentem futni, így letöltöttem a telómra az apple musicot a google playről, de nem ez kell. Én a saját zenelejátszómban szeretném elindítani a letöltött számokat, mert ott különböző fejhallgatókhoz és hangfalakhoz, különféle hangzásbeállítás van elmentve.
Vagyis én a letöltött zenét valami sima mp3-ban szeretném.Illetve a kérdés az amazon alexával kapcsolatban továbbra is él
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Alex91
félisten
válasz szabonagyur #22805 üzenetére
Igaz, csak mas szolgaltatoknal a sajat appjuk eseten nezheti ugyanazt, mint amit az elofizetos csomagja tartalmaz. Invitelnel sajnos nem tudok ilyen alkalmazasrol...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Előfizettem az appla musicra. Régóta használok ipadet, de leginkább netezésre és könyvolvasásra, így nem vagyok egy spíler a témában. Nektek valószínűleg nagyon egyszerű, de én elakadtam. Letöltöttem egy albumot és szerettem volna rátenni az androidos telómra, hogy futás közben hallgassam. Fájlként át is tudtam tenni, de a lejátszóm nem játssza le. Gondolom nem jó a formátum.
Hogyan lehet ezt egyszerűen megtenni.
Illetve mit lehet az ellen tenni, hogy amazon alexához is hozzá lehessen rendelni, mert azt mondta, hogy az én régiómban ez nem elérhető.
Előre is köszi a segítséget!Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
félisten
-
Alex91
félisten
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Engem meg fordítva érdekelne: Miképp lehet az iPad képernyőjét kirakni nem smart LCD tévére. Lightning to hdmi kábel?
üdv.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest